Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
αν και όλοι καταλάβαμε πώς το εννοούσε ο  μίτσελ, νομίζω όμως ότι για μια ομάδα που οι οπαδοί της την αποκαλούν θρύλο το υπονοούμενο είναι κάπως υποτιμητικό, έτσι νομίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος, την γνώμη μου λέω, δεν διεκδικώ αλάθητο, πιθανόν να πέφτω έξω, ακριβώς όπως το λέω είναι ;)

Φιλαρακι δε ξερω ποιος που ποτε σου ειπε πως εχεις χιουμορ αλλα αυτος σιγουρα ειχε κανει μεγαλο λαθος.  :headbang:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Φιλε ο προπονητης σου το ειπε,και οχι εγω.Ο ιδιος ο προπονητης σου,υποστηριξε αυτο που λεω εδω και καιρο.
καμια ελληνικη ομαδα δεν θεωρειται μεγαλη ομαδα στην ευρωπη,εκτος απο την Εθνικη μας.Ο καθε οπαδος μπορει να
θεωρει την δικη του την μεγαλυτερη του κοσμου.Το θεμα ειναι οι αλλοι πως μας βλεπουν.Και ο Μιτσελ τα ειπε ολα.
Δεν μπορεις να πεις οτι αυτο ειπε αλλα αλλο εννοουσε.Το ειπε καθαρα.Ονειρο μου να παω σε μια μεγαλη ομαδα.
Οχι σε μια μεγαλυτερη.Σε μια μεγαλη.
Και ο λόγος που το πεταξες ;δημιουργεις εντυπώσεις της πουτσας!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν και όλοι καταλάβαμε πώς το εννοούσε ο  μίτσελ, νομίζω όμως ότι για μια ομάδα που οι οπαδοί της την αποκαλούν θρύλο το υπονοούμενο είναι κάπως υποτιμητικό, έτσι νομίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος, την γνώμη μου λέω, δεν διεκδικώ αλάθητο, πιθανόν να πέφτω έξω, ακριβώς όπως το λέω είναι ;)
ontos EINAI AKOMPSO...VEVAIA AUTOS THORI AUTONOITO OTI PREPEI NA KATALAVOUME POS ENNOEI MPARTSA H REAL ALLA STIN TELIKI EINAI AKOMPSOsi ...AN DEN IPARXEI LATHOS STIN METAFRASI exeis dikio

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
ontos EINAI AKOMPSO...VEVAIA AUTOS THORI AUTONOITO OTI PREPEI NA KATALAVOUME POS ENNOEI MPARTSA H REAL ALLA STIN TELIKI EINAI AKOMPSOsi ...AN DEN IPARXEI LATHOS STIN METAFRASI exeis dikio

oλα τα τσουτσεκια τα τζουζει ο θρυλος και πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι... δε πειραζει αστους να χτυπιουνται. σε λιγο δε θα μας βλεπουν ειναι ψηλα η κορυφη  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και ο λόγος που το πεταξες ;δημιουργεις εντυπώσεις της πουτσας!
Καμια εντυπωση δεν δημιουργω,την πραγματικοτητα λεω αδελφε οσο και να ενοχλει.
Ο Μιτσελ ειναι ρεαλιστης και μπραβο του.Εχετε φερει τεραστιους προπονητες και παιχτες,
κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
oλα τα τσουτσεκια τα τζουζει ο θρυλος και πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι... δε πειραζει αστους να χτυπιουνται. σε λιγο δε θα μας βλεπουν ειναι ψηλα η κορυφη  :rockon:

στην κορυφή  ανεβαίνουν οι αετοί ανεβαίνουν και τα φίδια :2on1:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Καμια εντυπωση δεν δημιουργω,την πραγματικοτητα λεω αδελφε οσο και να ενοχλει.
Ο Μιτσελ ειναι ρεαλιστης και μπραβο του.Εχετε φερει τεραστιους προπονητες και παιχτες,
κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο.

χανουμακι στην τρυπα σου εχεις ματσ στα χωρια παλι αιντε  :pipa1:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Εννωει λεει μπαρτσα και ρεαλ,ο μικρος θεουλης. :2funny: :2funny: :2funny:
βρε μωρή ρόμπα χανουμα μιλάτε κιόλας!Που ειναι η floriginal κ ο Χατζηχρήστος;Σας έχει κάνει γατακια ο τιγρης με τον πρίγκιπα κ πιανεσαι απο ανούσιες συζητήσεις μωρή κομπλεξαρα,καθυστερημένε!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βρε μωρή ρόμπα χανουμα μιλάτε κιόλας!Που ειναι η floriginal κ ο Χατζηχρήστος;Σας έχει κάνει γατακια ο τιγρης με τον πρίγκιπα κ πιανεσαι απο ανούσιες συζητήσεις μωρή κομπλεξαρα,καθυστερημένε!
Συνεντευξη στο ABC εδωσε ο ανθρωπος,ποια ανουσια συζητηση μου λες ρε τυπε μου.
Μαζι του βαλτα οχι μαζι μου,δεν το ειπα εγω. :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories