redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πλακα ειχε τπ βιντεο!!κακετσης δεν χριεαζονται αλλα λογια!
πλακα ειχε τπ βιντεο!!κακετσης δεν χριεαζονται αλλα λογια!
Γαμώ την UEFA και το κωλο-fair play και τις μαλακίες τους. Απολύτως τίποτα ρατσιστικό δεν είχε γίνει.
... και για τις μελλοντικές προσδοκίες του:
«Στην ηλικία μου δεν υπάρχει λόγος να είμαι ντροπαλός. Οπότε, μπορώ να σου πως ότι πιστεύω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία μου σε κάποια μεγάλη ομάδα!»
Αποσπασμα απο συνεντευξη του Μιτσελ
elpizo na min kanei kammia epoikoinonoiaki patata o proedros kai asxolithei me arxidia styl kaketsi kai sagonia ...peran ton nomimon,,,agogon klp...
kata ta alla den prepei na asxolithei katholou...ayto theloyn auta ta skoupidia...min tous kanei tin xari...eidame kai tin antimetopisi aposait kai radia...an ta elege auta o proedros tha eixan lussaxei me ''didaxes hthous'' kai loipes malakies...kai tora axaxou kai mono mpravo den eipan ston emporo kokas ...
vevaia se kanena xronaki mporei an to epithumei na tou spasei ena podaraki h ena xeraki i kai ta duo mazi oste na apokatastathei kai h taxi ...exoume pei...h magia prepei na plironetai...oxi tzampa mages ;)
malaka stin arxi nomiza trolarize...meta katalava oti einai alitheiaayta pou leei ta pistevei...Ναι, τι.
Μαλακά χειροτερευεις, σου λείπει οξυγόνο, κάνε λίγο αποχή απ το ίντερνετ
Aυτο εχεις να πειςΝαι, τι.
Μαλακά χειροτερευεις, σου λείπει οξυγόνο, κάνε λίγο αποχή απ το ίντερνετ
Γιουσουφακι πάλι την πεταξες!... και για τις μελλοντικές προσδοκίες του:
«Στην ηλικία μου δεν υπάρχει λόγος να είμαι ντροπαλός. Οπότε, μπορώ να σου πως ότι πιστεύω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία μου σε κάποια μεγάλη ομάδα!»
Αποσπασμα απο συνεντευξη του Μιτσελ
Φιλε ο προπονητης σου το ειπε,και οχι εγω.Ο ιδιος ο προπονητης σου,υποστηριξε αυτο που λεω εδω και καιρο.Γιουσουφακι πάλι την πεταξες!
esu pisteueis oti tha ton afisei etsi??tzampa magia sto skai kai kolo finistrini??kai na lene oi mparaoydakides kai oi dimatoi poso magas einai kai poso pantelonia foraei??apla an tou xigithei tora tha piastei malakas...upomoni ...thelei...to kalo prama argei na ginei ;)Ρε παιδιά υπάρχει και ΕΣΡ!
Aυτο εχεις να πεις
malaka stin arxi nomiza trolarize...meta katalava oti einai alitheiaayta pou leei ta pistevei...
ego tou exo kanei protasi...ama gyriso piso na ton kano kamia tsarka na xelimpikarei...den iparxei na kanei parea mazi mou kai na meinei idios malakas...sto xeri tou einai...
.P.Ssorry gia ta greeklish
ilitjie...ennoei mpartsa kai real...malaka pou den kaneis alla alhtheia den katalavaineis...eimai sigouros giauto...palia nomiza oti to epaizes malakas...tora pia oxi...eimai sigouros oti eisai kilotaΦιλε ο προπονητης σου το ειπε,και οχι εγω.Ο ιδιος ο προπονητης σου,υποστηριξε αυτο που λεω εδω και καιρο.
καμια ελληνικη ομαδα δεν θεωρειται μεγαλη ομαδα στην ευρωπη,εκτος απο την Εθνικη μας.Ο καθε οπαδος μπορει να
θεωρει την δικη του την μεγαλυτερη του κοσμου.Το θεμα ειναι οι αλλοι πως μας βλεπουν.Και ο Μιτσελ τα ειπε ολα.
Δεν μπορεις να πεις οτι αυτο ειπε αλλα αλλο εννοουσε.Το ειπε καθαρα.Ονειρο μου να παω σε μια μεγαλη ομαδα.
Οχι σε μια μεγαλυτερη.Σε μια μεγαλη.
καλα εσυ παιζει να μην εχεις παει και πουθενα αλλου.τσαρκα που ρε τυπε? Μεταξουργειο? Φυλης? Η καμια κολομπαροτσαρκα?