Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τότε γιατί προχθές δεν φόραγαν την κλασική ?
Δηλώνουν οι ομάδες από πριν τις εμφανίσεις τους και αν ναι σε ποιόν ?

Παλια την δευτερη εμφανιση ειχε ο εντος ( μεχρι μεσα δεκαετιας 90 νομιζω). Υστερα αλλαξε και ο εντος φοραει την πρωτη και ο εκτος τη δευτερη . Ολα αυτα βεβαια αν τα χρωματα ειναι ιδια.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Βασικά, απ' όσα έλεγαν πριν αρχίσει το ματς, την εμφάνιση του Ολυμπιακού
την επέλεξε ο διαιτητής. Τουλάχιστον αυτό έλεγε ο δημοσιογράφος που έκανε το
ρεπορτάζ πριν αρχίσει το ματς.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Παλια την δευτερη εμφανιση ειχε ο εντος ( μεχρι μεσα δεκαετιας 90 νομιζω). Υστερα αλλαξε και ο εντος φοραει την πρωτη και ο εκτος τη δευτερη . Ολα αυτα βεβαια αν τα χρωματα ειναι ιδια.

Ακριβώς. Υπάρχει και το κριτήριο της αντίθεσης όμως, πχ δεν θα μπορούσε να φοράει ο Ολυμπιακός λευκά με κόκκινα (η δεύτερη) και η Άντερλεχτ λευκά με μωβ (επίσης η δεύτερη).

Η οπτική αντίθεση είναι και ο λόγος που οι διαιτητές δεν φοράνε πλέον πάντα μαύρα αλλά ένα χρώμα που να τους κάνει να ξεχωρίζουν και απ' τις 2 ομάδες.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Βασικά, απ' όσα έλεγαν πριν αρχίσει το ματς, την εμφάνιση του Ολυμπιακού
την επέλεξε ο διαιτητής. Τουλάχιστον αυτό έλεγε ο δημοσιογράφος που έκανε το
ρεπορτάζ πριν αρχίσει το ματς.

Όλες οι ομάδες δηλώνουν τις εμφανίσεις τους στην UEFA. Δεν είναι απαραίτητα 3, μπορούν να είναι μέχρι 5 και πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια! Παίρνουν την έγκριση και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν όπως και όποτε θέλουν, δηλώνοντάς τες πριν τον αγώνα στον παρατηρητή του αγώνα (ο οποίος ελέγχει ακόμα και το πόσοι θα δώσουν συνέντευξη μετά τον αγώνα). Ο διαιτητής δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ακριβώς. Υπάρχει και το κριτήριο της αντίθεσης όμως, πχ δεν θα μπορούσε να φοράει ο Ολυμπιακός λευκά με κόκκινα (η δεύτερη) και η Άντερλεχτ λευκά με μωβ (επίσης η δεύτερη).

Η οπτική αντίθεση είναι και ο λόγος που οι διαιτητές δεν φοράνε πλέον πάντα μαύρα αλλά ένα χρώμα που να τους κάνει να ξεχωρίζουν και απ' τις 2 ομάδες.

Στο συγεκριμενο ματς το αναμενομενο η το κανονικο θα ηταν ο ολυμπιακος με τα κλασικα ερυθρολευκα και η αντερλεχτ με ολα μωβ. Δηλαδη τη δευτερη της εκτος εδρας εμφανιση.
Η πχ η Ρεαλ με την Κοπεγχαγη προχτθες φορουσε τα πορτοκαλι.

Δειτε εδω σε ματς ( προημιτελικα τσαμπιονς λιγκ περιοδος 1994-1995 ) Μιλαν-Μπενφικα 2-0 η Μιλαν ως εντος εδρας εχει τη λευκη δευτερη εμφανιση ενω η Μπενφικα ως εκτος εχει τα πορτοκαλι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γενικώς ισχύει πως κανονικά η φιλοξενούμενη καθορίζει το χρώμα.
Με τη λογική πως δεν νπορεί να μεταφέρει 2-3 εμφανίσεις εκείνη, ενώ η ομάδα που είναι εντός έδρας θεωρητικά τις έχει όλες διαθέσιμες στο γήπεδο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
γενικώς ισχύει πως κανονικά η φιλοξενούμενη καθορίζει το χρώμα.
Με τη λογική πως δεν νπορεί να μεταφέρει 2-3 εμφανίσεις εκείνη, ενώ η ομάδα που είναι εντός έδρας θεωρητικά τις έχει όλες διαθέσιμες στο γήπεδο.

Eιπαμε ο κανονας ειναι πως ο εντος φοραει την πρωτη εμφανιση και ο εκτος τη δευτερη. Παλια μεχρι περιπου το 95 ισχυε το αντιστροφο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Eιπαμε ο κανονας ειναι πως ο εντος φοραει την πρωτη εμφανιση και ο εκτος τη δευτερη. Παλια μεχρι περιπου το 95 ισχυε το αντιστροφο.
και εγω αυτο γνωριζα,γιαυτο μου φανηκε παραξενο το προχθεσινο και ρωτησα γιατι συνεβει αυτο; και απαντησε ο μοικανος

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Ο Ολυμπιακός είναι σαν το ΠΑΣΟΚ όλο βρωμιά και δυσωδία! ενώ οι φίλαθλοι του είναι σαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αν τους κόψεις 100 ευρώ από τα 3000 ευρώ τον μήνα που παίρνουν κατεβάζουν τους διακόπτες!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Ο Ολυμπιακός είναι σαν το ΠΑΣΟΚ όλο βρωμιά και δυσωδία! ενώ οι φίλαθλοι του είναι σαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αν τους κόψεις 100 ευρώ από τα 3000 ευρώ τον μήνα που παίρνουν κατεβάζουν τους διακόπτες!

Κι εσύ σαν τον κλασικό μαλάκα.
Πρήζεις με μαλακίες τους υπόλοιπους δίχως να καταλαβαίνεις πόσο μαλάκας είσαι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πωπω πουλάκι μου, εσύ τραβάς μεγάλα ζόρια στη ζωή σου...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Ρε Μαλαματίνα το ΠΑΣΟΚ δε σε κραταγε στην Α και δεν επεσες στη Δ;Ξεχνάς τις επιταγές του ακη κ του μπενυ;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645

Κι ο παοκ είναι σαν το ΚΚΕ, σε κάθε εκλογές πάει για πρωτιά και στο τέλος παίρνει τα αρχίδια μου  :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εχω βγαλει συμπερεσμα οτι απλα τρολλαρεις. Τοση μαλακια σε ενα ατομο απλα δεν γινεται να ειναι πραγματικη.

Επισκέπτης
Εχω βγαλει συμπερεσμα οτι απλα τρολλαρεις. Τοση μαλακια σε ενα ατομο απλα δεν γινεται να ειναι πραγματικη.
αυτο το <ποτε ξανα πρωταθλημα στον πειραια> των βαζελοχανουμιων την δεκαετια του 90 θα το πληρωνουν ακομα πολλα χρονια :s&m_1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τον τιγρη εννουσε ρε μαστερ
το αρχιλαμογιο  :grin:
εμεις ειμαστε πεντακαθαροι  ;)
Ναι αυτο εχω καταλαβει και εγω,αλλα προσπαθουσε να το καμουφλαρει οσο πιο καλα μπορουσε. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom