vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ. Με κάλυψες απόλυτα.
Τότε γιατί προχθές δεν φόραγαν την κλασική ?
Δηλώνουν οι ομάδες από πριν τις εμφανίσεις τους και αν ναι σε ποιόν ?
Παλια την δευτερη εμφανιση ειχε ο εντος ( μεχρι μεσα δεκαετιας 90 νομιζω). Υστερα αλλαξε και ο εντος φοραει την πρωτη και ο εκτος τη δευτερη . Ολα αυτα βεβαια αν τα χρωματα ειναι ιδια.
Βασικά, απ' όσα έλεγαν πριν αρχίσει το ματς, την εμφάνιση του Ολυμπιακού
την επέλεξε ο διαιτητής. Τουλάχιστον αυτό έλεγε ο δημοσιογράφος που έκανε το
ρεπορτάζ πριν αρχίσει το ματς.
Ακριβώς. Υπάρχει και το κριτήριο της αντίθεσης όμως, πχ δεν θα μπορούσε να φοράει ο Ολυμπιακός λευκά με κόκκινα (η δεύτερη) και η Άντερλεχτ λευκά με μωβ (επίσης η δεύτερη).
Η οπτική αντίθεση είναι και ο λόγος που οι διαιτητές δεν φοράνε πλέον πάντα μαύρα αλλά ένα χρώμα που να τους κάνει να ξεχωρίζουν και απ' τις 2 ομάδες.
γενικώς ισχύει πως κανονικά η φιλοξενούμενη καθορίζει το χρώμα.
Με τη λογική πως δεν νπορεί να μεταφέρει 2-3 εμφανίσεις εκείνη, ενώ η ομάδα που είναι εντός έδρας θεωρητικά τις έχει όλες διαθέσιμες στο γήπεδο.
και εγω αυτο γνωριζα,γιαυτο μου φανηκε παραξενο το προχθεσινο και ρωτησα γιατι συνεβει αυτο; και απαντησε ο μοικανοςEιπαμε ο κανονας ειναι πως ο εντος φοραει την πρωτη εμφανιση και ο εκτος τη δευτερη. Παλια μεχρι περιπου το 95 ισχυε το αντιστροφο.
Ο Ολυμπιακός είναι σαν το ΠΑΣΟΚ όλο βρωμιά και δυσωδία! ενώ οι φίλαθλοι του είναι σαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αν τους κόψεις 100 ευρώ από τα 3000 ευρώ τον μήνα που παίρνουν κατεβάζουν τους διακόπτες!
πωπω πουλάκι μου, εσύ τραβάς μεγάλα ζόρια στη ζωή σου...Ο Ολυμπιακός είναι σαν το ΠΑΣΟΚ όλο βρωμιά και δυσωδία! ενώ οι φίλαθλοι του είναι σαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αν τους κόψεις 100 ευρώ από τα 3000 ευρώ τον μήνα που παίρνουν κατεβάζουν τους διακόπτες!
Κατσε βρε τυπε,εσυ δεν ειχες πει στο θρεντ της ΑΕΚ οτι θες να δεις τα λαμογια να τιμωρουνται;πωπω πουλάκι μου, εσύ τραβάς μεγάλα ζόρια στη ζωή σου...
Ρε Μαλαματίνα το ΠΑΣΟΚ δε σε κραταγε στην Α και δεν επεσες στη Δ;Ξεχνάς τις επιταγές του ακη κ του μπενυ;Ο Ολυμπιακός είναι σαν το ΠΑΣΟΚ όλο βρωμιά και δυσωδία! ενώ οι φίλαθλοι του είναι σαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αν τους κόψεις 100 ευρώ από τα 3000 ευρώ τον μήνα που παίρνουν κατεβάζουν τους διακόπτες!
Ο Ολυμπιακός είναι σαν το ΠΑΣΟΚ όλο βρωμιά και δυσωδία! ενώ οι φίλαθλοι του είναι σαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αν τους κόψεις 100 ευρώ από τα 3000 ευρώ τον μήνα που παίρνουν κατεβάζουν τους διακόπτες!
Εχω βγαλει συμπερεσμα οτι απλα τρολλαρεις. Τοση μαλακια σε ενα ατομο απλα δεν γινεται να ειναι πραγματικη.Ο Ολυμπιακός είναι σαν το ΠΑΣΟΚ όλο βρωμιά και δυσωδία! ενώ οι φίλαθλοι του είναι σαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αν τους κόψεις 100 ευρώ από τα 3000 ευρώ τον μήνα που παίρνουν κατεβάζουν τους διακόπτες!
τον τιγρη εννουσε ρε μαστερΚατσε βρε τυπε,εσυ δεν ειχες πει στο θρεντ της ΑΕΚ οτι θες να δεις τα λαμογια να τιμωρουνται;
αυτο το <ποτε ξανα πρωταθλημα στον πειραια> των βαζελοχανουμιων την δεκαετια του 90 θα το πληρωνουν ακομα πολλα χρονιαΕχω βγαλει συμπερεσμα οτι απλα τρολλαρεις. Τοση μαλακια σε ενα ατομο απλα δεν γινεται να ειναι πραγματικη.
Ναι αυτο εχω καταλαβει και εγω,αλλα προσπαθουσε να το καμουφλαρει οσο πιο καλα μπορουσε.τον τιγρη εννουσε ρε μαστερ
το αρχιλαμογιο
εμεις ειμαστε πεντακαθαροι ;)
ρε μαστερ πως παει η μακετα;;;;Ναι αυτο εχω καταλαβει και εγω,αλλα προσπαθουσε να το καμουφλαρει οσο πιο καλα μπορουσε.