Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ισοδύναμοι είναι στην πραγματικότητα με Άντερλεχτ.Απλά πήραν το πρώτο ματς απο κωλοφαρδία και μεγαλύτερη εμπειρία και το σημερινό όπως όλοι είδαμε...

Afto leo ...tora an tis zigiseis einai idies omades...san onomata istoria baros fanelas apla den sigrinonte...obgavros den iparxei mprosta tis

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
"ο ολυμπιακος να κερδιζει και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν".
Αυτο σημαινει ξεκουραστα 20 εκατομμυρια το χρονο απο τους ομιλους.
Περιμενε εσυ φιλε μου επιχειρηματα.
Θεωρω πιο πολυ μαγκες οσους γαυρους λενε "ναι, σας γαμαω με την παραγκα και γουσταρω" παρα οσους στρουθοκαμηλιζουν.

Οι άλλες ομάδες γιατί διαλύθηκαν; Επειδή έπαιρνε τα 20 ο ολυμπιακός; Από το ταμείο τους τα παιρνε;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ελα ρε μεγαλε, θεούλης...

Καποτε και ο Βαζελος ειχε φτασει στους 4 τι να λεει
Οι Γαυροι θα βλεπουνε μπαλα και η Αντερλεχτ ακομα θα ρουφαει

Ασε που εγω πιστευω οτι κατσανε και χασανε σημερα με τα πεναλντι που κανανε...τοσο μεγαλη ομαδα ειναι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αμα επαιζε ο μητρογλου θα ειχαμε βαλει εξι τεμαχια σημερα  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: παιζαμε χωρις επιθετικο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και η φερεντσβάρος είχε πάει σε τελικό κυπέλλου κυπελλουχων ειναι καλυτερη απο τον ολυμπιακό :think: :think: :think:

ουστ καρπαζοεισπρακτορες που νομιζατε οτι εισασταν και ευρωπεοι :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναχάρ: "Δίκαια ο Ολυμπιακός στους 16"

Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη και την πρόκριση στους "16" όπως υποστήριξε ο Ναχάρ της Αντερλεχτ στην κάμερα του Novasports και στον Γιαννίκο Δούσκα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου της Αντερλεχτ: "Είναι κρίμα για τον τρόπο που χάσαμε το μας. Ηταν ένα τρελό παιχνίδι με τρία πέναλτι, τρεις αποβολές. Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, ενώ γνωρίζαμε πως ο Ολυμπιακός θα έχει και άγχος. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη βάση της απόδοσης που είχε.

Ο Ολυμπιακός και η Παρί Σεν Ζερμέν δίκαια έφτασαν εκεί που είναι τώρα. Είμαστε μία άπειρη ομάδα, δεν τα καταφέραμε, είχαμε μία έλλειψη συγκέντρωσης που μας κόστισε στον όμιλο".

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βαζελος ειναι ο Αλεχ71 ?
Πειτε του καποιος οτι τους πιστεψα με τον Πανθρακικο αλλα με στειλανε κουβα με τα στημενα τους

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
"ο ολυμπιακος να κερδιζει και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν".
Αυτο σημαινει ξεκουραστα 20 εκατομμυρια το χρονο απο τους ομιλους.
Περιμενε εσυ φιλε μου επιχειρηματα.
Θεωρω πιο πολυ μαγκες οσους γαυρους λενε "ναι, σας γαμαω με την παραγκα και γουσταρω" παρα οσους στρουθοκαμηλιζουν.
Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.....
Το Αιγάλεω κατέστρεψε το ποδόσφαιρο!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
καλα θελε τυπε...αντι να κρυφτεις καθεσε και μιλας....εγω θα ντρεπομουν :S

χα,χα,χα  :2funny:....εγω να ντραπώ ρε ή εσείς όπως κερδίσατε σήμερα με στημένο διαιτητή και δεν μπορείτε να βάλετε ούτε πέναλτι και αμυνόσασταν ακόμα και όταν οι Βέλγοι ήταν 9 ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
και η φερεντσβάρος είχε πάει σε τελικό κυπέλλου κυπελλουχων ειναι καλυτερη απο τον ολυμπιακό :think: :think: :think:

ουστ καρπαζοεισπρακτορες που νομιζατε οτι εισασταν και ευρωπεοι :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Σημερα? προφανως οχι.
Α, δεν ειναι κριτηριο οι τιτλοι για το ποιος ειναι μεγαλυτερο ονομα?
Αρα τοτε γιατι μας τσαμπουνατε διαρκως τους εγχωριους τιτλους σας?
Ή μετρανε οι τιτλοι, ή οχι.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
χα,χα,χα  :2funny:....εγω να ντραπώ ρε ή εσείς όπως κερδίσατε σήμερα με στημένο διαιτητή και δεν μπορείτε να βάλετε ούτε πέναλτι και αμυνόσασταν ακόμα και όταν οι Βέλγοι ήταν 9 ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Βαζελος ειναι ο Αλεχ71 ?
Πειτε του καποιος οτι τους πιστεψα με τον Πανθρακικο αλλα με στειλανε κουβα με τα στημενα τους
Οχι, δεν ειμαι βαζελος.
Να προτιμας να πονταρεις τον ολυμπιακο που δεν θα σε στελνει κουβα με τα στημενα του.
Τι πιο απλο?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229