Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Tυπε παραδεξου παντως οτι τοσο καλη διαιτησια στην Ελλαδα οπως η σημερινη να δινει οτι βλεπει στην μικροτερη ομαδα εναντι της μεγαλυτερης,δεν θα το δουμε ποτε.

Ο ολυμπιακός είναι η μικρή κι η άντερλεχτ η μεγάλη; Δεν την παλεύεις έτσι;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
εσυ δεν προκειται να ξαναπαιξεις ουτε σε 40 χρονια ρε τυπε....ποιος γερμανος μην συνεχιζεις εχεις γινει ρεζιλι  :S

Στ'αρχίδια μου αν δεν ξαναπαίξω με τα χάλια που έχω,αλλά δεν θέλω να παίζεις ούτε κι'εσύ !!  :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Α δηλαδή είναι παράρτημα μας και φιλικά σωματεία, αλλά στον τελικό κυπέλου ο μαρινάκης το έστησε και παρεξηγήθηκε ο αστέρας και δε μας ξαναμιλάει. Μάλιστα
Ούτως ή αλλως, άφιλοι και συμφεροντολογοι εισαστε.
Φοβηθηκατε μην χασετε το κυπελλακι και σας πεσει η υποληψη.
Και ναι, παρεξηγηθηκε ο Αστερας και δεν σας μιλαει απο τοτε. Και καιρος ειναι να αρχισουν κι αλλοι. Γιατι εχετε γινει εμετικοι.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο ολυμπιακος φταιει και γι αυτο.
Οταν επι 15 ετη εχει διαλυσει το ελληνικο πρωταθλημα και ολες τις αλλες ομαδες με παραγκες και λαμογιές, ειναι απολυτα λογικο να τα βρει μπροστα του.
Εχει πολλη πλακα, να παραπονιεται ο ολυμπιακος οτι θα παιζει προκριματικα, αντι να παιρνει ξεκουραστα τα 20 εκατομμυρια το χρονο ως διορισμενος πρωταθλητης με πεναλτυ σαν κι αυτο με τον Αστερα Τριπολης, που γελαγαν και τα τσιμεντα, ενώ η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη του, αφού απαξιωσε και διελυσε πληρως το πρωταθλημα και τις αλλες ομαδες.
Τωρα οπως τα εκανε σαν τα μουτρα του, ας τα λουστεί. Και θα του πεφτει καμια Λεβερζουζεν στα προκριματικα και θα λεει τι κανουμε τωρα.

Εγω τυποι ΑΕΚτσης ειμαι αλλα την προκριση ο Γαυρος την αξιζε γιατι και καλυτερη ομαδα ειχε και καλυτερη μπαλα επαιξε σε σχεση με τις υπολοιπες
Με μια καλη κληρωση και με την φορμα στα σημερινα επιπεδα μπορει να ελπιζει και προκριση στους 8

Αν κληρωθει με καμια Σαλκε, Ζενιτ, Μιλαν κτλ κτλ μπορει να προκριθει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πες μου οτι θεωρεις μεγαλυτερη ομαδα τον ολυμπιακο απο την Αντερλεχτ να γελασω.με 2 Κυπελλα Κυπελλουχων,ενα Ουεφα και 2 Σουπερ Καπ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Epipedo anterlext eise..ti nomizeis oti eisai? Liverpool porto?? Galata??
warnwarn.gif
 συνέχεια[/URL] greeklish

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ο ολυμπιακος φταιει και γι αυτο.
Οταν επι 15 ετη εχει διαλυσει το ελληνικο πρωταθλημα και ολες τις αλλες ομαδες με παραγκες και λαμογιές, ειναι απολυτα λογικο να τα βρει μπροστα του.
Εχει πολλη πλακα, να παραπονιεται ο ολυμπιακος οτι θα παιζει προκριματικα, αντι να παιρνει ξεκουραστα τα 20 εκατομμυρια το χρονο ως διορισμενος πρωταθλητης με πεναλτυ σαν κι αυτο με τον Αστερα Τριπολης, που γελαγαν και τα τσιμεντα, ενώ η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη του, αφού απαξιωσε και διελυσε πληρως το πρωταθλημα και τις αλλες ομαδες.
Τωρα οπως τα εκανε σαν τα μουτρα του, ας τα λουστεί. Και θα του πεφτει καμια Λεβερζουζεν στα προκριματικα και θα λεει τι κανουμε τωρα.

Για εξήγησε γιατί οι άλλες ομάδες διαλύθηκαν από τον ολυμπιακό και όχι το ότι δε βγάλαν τα μάτια μόνοι τους. Με επιχειρήματα ομως, όχι "Παραγκα" "Διαλύσατε το ποδόσφαιρο" κι άλλες μπουρδολογίες καφενείου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πλακα κανεις ετσι?
5 ευρωπαικους τιτλους εχει η Αντερλεχτ. Εσεις τι εχετε?
Πες μου οτι εκανες πλακα, οτι εισαι μεγαλυτερη ομαδα απο την Αντερλεχτ.
Δεν μπορει η ολυμπιακιτιδα να σας κανει τοσο τυφλους.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πλακα κανεις ετσι?
5 ευρωπαικους τιτλους εχει η Αντερλεχτ. Εσεις τι εχετε?
Πες μου οτι εκανες πλακα, οτι εισαι μεγαλυτερη ομαδα απο την Αντερλεχτ.
Δεν μπορει η ολυμπιακιτιδα να σας κανει τοσο τυφλους.

Φανηκε στα μεταξυ τους παιχνιδια ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα
Η Αντερλεχτ σπιτι της ο Γαυρος στους 16

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στ'αρχίδια μου αν δεν ξαναπαίξω με τα χάλια που έχω,αλλά δεν θέλω να παίζεις ούτε κι'εσύ !!  :rockon: :rockon:
δεν θελεις...αλλα αμα δεν παιζω εγω εσυ δεν προκειται να παιξεις ουτε πρωτο προκριματικο γυρο γιουροπα :S

φουφουτε πρωτο θεμα ο σαβιολα στο σαιτ της ουεφα....για τον μαρκους μπεργκ ξεχασαν να αναφερθουν...

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2545764.ece/BINARY/w460/UEFA.jpg[/img[/URL]]

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Epipedo anterlext eise..ti nomizeis oti eisai? Liverpool porto?? Galata??

Ισοδύναμοι είναι στην πραγματικότητα με Άντερλεχτ.Απλά πήραν το πρώτο ματς απο κωλοφαρδία και μεγαλύτερη εμπειρία και το σημερινό όπως όλοι είδαμε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πες μου οτι θεωρεις μεγαλυτερη ομαδα τον ολυμπιακο απο την Αντερλεχτ να γελασω.με 2 Κυπελλα Κυπελλουχων,ενα Ουεφα και 2 Σουπερ Καπ.

Δεν το γνώριζα, σόρυ. Αλλά ΤΩΡΑ ο ολυμπιακος θεωρω ότι είναι δυνατοτερη και δε βρισκω λόγο οι διαιτητές στο άκουσμα της λέξης "Αντερλεχτ" να την ευνοούν μόνο και μόνο από σεβασμό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Επειδη ακομη δεν μπορω να συνελθω...
Ειπε ο φιλος μου ο λάιον οτι ο ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα και η αντερλεχτ μικρη...
θα τρελαθω...
Ιδου η "μικρη" Αντερλεχτ...

Στην Ευρώπη

Το 1970 η Άντερλεχτ αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό, στο Κύπελλο Διεθνών Εκθέσεων. Αφού απέκλεισε τις: Βαλούρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Ντανφέρμλιν (Σκοτία), Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) και Ίντερ (Ιταλία), αντιμετώπισε στον τελικό την Άρσεναλ. Νίκησε με 3-1 στο πρώτο ματς αλλά ηττήθηκε με 0-3 στη ρεβάνς κι έχασε το κύπελλο.

Το 1976 κέρδισε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο, το Κύπελλο Κυπελλούχων. Απέκλεισε τις: Ραπίντ Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Μπάνια Λούκα (Γιουγκοσλαβία), Ρέξαμ (Ουαλία), Tσβικάου (Ανατολική Γερμανία) και στον τελικό, που έγινε στο Στάδιο Χέιζελ των Βρυξελλών, αντιμετώπισε τη Γουέστ Χαμ. Με σκόρερ τους Ρένσενμπρινκ (2), Βαν Ντερ Ελστ (2) νίκησε με 4-2 κατακτώντας το Κύπελλο. Το ίδιο έτος πήρε και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου με 1-2, 4-1.

Το 1976-77 συμμετείχε ξανά στο Κύπελλο Κυπελλούχων ως κάτοχος του τροπαίου. Έφτασε ξανά στον τελικό, όπου ηττήθηκε από το Αμβούργο με 0-2.

Το 1978 η Άντερλεχτ έφτασε για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων αποκλείοντας το Αμβούργο, την ΦΚ Πόρτο και την Τβέντε. Στον τελικό, με σκόρερ τους Ρένσενμπρινκ (2), Βαν Μπινστ (2), συνέτριψε την Αούστρια Βιέννης με 4-0 κερδίζοντας πανηγυρικά το τρόπαιο για δεύτερη φορά. Στο τέλος της χρονιάς κέρδισε και το Σούπερ Καπ νικώντας τη Λίβερπουλ Φ.Κ..

Η επόμενη ευρωπαϊκή διάκριση ήρθε το 1982-83 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με προπονητή τον παλιό της παίκτη Πολ Βαν Χιμστ που διαδέχθηκε τον Ίβιτς. Απέκλεισε τις: Κουόπιο (Φινλανδία), ΦΚ Πόρτο, Σαράγιεβο, Βαλένθια και Μποέμιανς Πράγας κι έφτασε στον τελικό. Εκεί βρήκε αντίπαλο την πορτογαλική Μπενφίκα, την οποία νίκησε και πήρε το πέμπτο ευρωπαϊκό τρόπαιο σε επτά χρόνια. Σημαντικοί παίκτες της επιτυχίας ήταν οι διεθνείς: Franky Vercauteren και Juan Lozano.

Το 1984 έφτασε πάλι στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Όμως, η επιτυχία επισκιάστηκε από ένα σκάνδαλο. Στα ημιτελικά, στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 0-2. Στη ρεβάνς νίκησε με 3-0 και προκρίθηκε. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο διαιτητής του αγώνα είχε λάβει αμοιβή 27.000 λιρών από τον πρόεδρο της Άντερλεχτ. Στον τελικό έχασε από την Τότεναμ στα πέναλτι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
:rockon:  :rockon:

www.imagebam.com/image/fc4bd6294298477] [/URL]

(Μ' αρέσει που απαντάτε μερικοί σε οπαδούς ομάδων που αγωνίζονται σε ερασιτεχνικό τοπικό πρωτάθλημα και σε άλλους επαρχιακής ομάδας)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεν θελεις...αλλα αμα δεν παιζω εγω εσυ δεν προκειται να παιξεις ουτε πρωτο προκριματικο γυρο γιουροπα :S

φουφουτε πρωτο θεμα ο σαβιολα στο σαιτ της ουεφα....για τον μαρκους μπεργκ ξεχασαν να αναφερθουν...

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2545764.ece/BINARY/w460/UEFA.jpg[/img[/URL]]

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
[/quote]

Nα μην παίξω πουθενά ρε τύπε,αλλά θέλω να καταστραφείτε κι'εσείς για όσα έχετε κάνει στο Ελληνικό ποδοσφαίρο και για την αλαζονεία που βγάζετε ως ομάδα !!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Για εξήγησε γιατί οι άλλες ομάδες διαλύθηκαν από τον ολυμπιακό και όχι το ότι δε βγάλαν τα μάτια μόνοι τους. Με επιχειρήματα ομως, όχι "Παραγκα" "Διαλύσατε το ποδόσφαιρο" κι άλλες μπουρδολογίες καφενείου
"ο ολυμπιακος να κερδιζει και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν".
Αυτο σημαινει ξεκουραστα 20 εκατομμυρια το χρονο απο τους ομιλους.
Περιμενε εσυ φιλε μου επιχειρηματα.
Θεωρω πιο πολυ μαγκες οσους γαυρους λενε "ναι, σας γαμαω με την παραγκα και γουσταρω" παρα οσους στρουθοκαμηλιζουν.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
φερτε μου να πιω να ξημερωθω..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Nα μην παίξω πουθενά ρε τύπε,αλλά θέλω να καταστραφείτε κι'εσείς για όσα έχετε κάνει στο Ελληνικό ποδοσφαίρο και για την αλαζονεία που βγάζετε ως ομάδα !!
καλα θελε τυπε...αντι να κρυφτεις καθεσε και μιλας....εγω θα ντρεπομουν :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom