Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατι ρε και ο ολυμπιακος με δεκα επαιζεστα τελευταια 15 λεπτα ο μητρο περπατουσε
και με 10 τους ισοφαρισε ο θρυλος
καλα σε αυτο δεν εχεις αδικο...ρε πουστη μου να μην ερχοταν χ η μπενφικα θα ειχαμε πολλες πιθανοτητες να περασουμε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Θεωρωντας δεδομενο πως ο ο Οσφπ θα περασει,κοιταζω τις πρωτες των ομιλων να δω τι θα ηταν καλυτερο και δυσκολευομαι.

Κατα 99 τις εκατο υποψηφιοι. Μαντσεστερ - Ρεαλ - Μπαγερν - Τσελσυ- Αρσεναλ - Ατλετικο - Μπαρτσα

Ποια προτιματε?

Η πιο βατη φαινεται η Ατλετικο,αλλα την εχω δει σε πολλα ματς και αυτη τη στγμη τη θεωρω καλυτερη και απο Ρεαλ αυτη τη στιγμη.

Οπως και να εχει ειναι επιτυχια που θα πατε στους 16. :rockon:
τσελσι  :grin:

Επισκέπτης
μα δεν μιλαω αν ηταν η οχι...μιλαω για την προκλητικη κυλοτα που προκαλει....ποιος μιλησε για διαιτησια;;για ρωτα την κυλοτα οταν μας εσφαξαν με την λεβαντε τι ελεγε;;για ρωτα την...γιαυτο επειδη ειναι κυλοτα του εξηγω να μην παραπονιεται μετα που μερικοι μη ψυχραιμοι τον αρχιζουν στα μπινελικια και αρχιζει ο σκατας τις αναφορες...ειπα για το οφσαιντ κατι;;
η γκαντεμια ηταν οτι απο το 78 κι εμεις παιζαμε ουσιαστικα με 10 παιχτες....δεν το ηθελε σημερα...και ο μπασταρδος εβγαλε την τελεια καθετη μπαλια στον Καβανι το κερατο μου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θεωρωντας δεδομενο πως ο ο Οσφπ θα περασει,κοιταζω τις πρωτες των ομιλων να δω τι θα ηταν καλυτερο και δυσκολευομαι.

Κατα 99 τις εκατο υποψηφιοι. Μαντσεστερ - Ρεαλ - Μπαγερν - Τσελσυ- Αρσεναλ - Ατλετικο - Μπαρτσα

Ποια προτιματε?

Η πιο βατη φαινεται η Ατλετικο,αλλα την εχω δει σε πολλα ματς και αυτη τη στγμη τη θεωρω καλυτερη και απο Ρεαλ αυτη τη στιγμη.

πηγαμε και δεν το ξερουμε τυπε? :think: :think: :think: :think: :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Πολυ ωραια μπαλα και απο τις 2 πλευρες η παρις ηταν καλυτερη απο τους ολυμπιακους και για αυτο νικησε και με 10 παικτες οχι 11!!! :rockon: :rockon:

Και μένα μετά το γκολ του Καβάνι μου χάλασε το μανικιούρ επειδή χτύπησα το τραπέζι!

(ήταν και ημιμόνιμο)
:headbang:

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
Πολυ ωραια μπαλα και απο τις 2 πλευρες η παρις ηταν καλυτερη απο τους ολυμπιακους και για αυτο νικησε και με 10 παικτες οχι 11!!! :rockon: :rockon:
τωρα μαλιστα...για κοιτα η βαση της τηλεροραση που εβλεπες που βλεπει???μηπως το ταβανι??

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Ποια προτιματε?

Εγώ προτιμάω γιουρόπα :grin:
Και άρσεναλ επειδή στα εντός είναι πελάτες μας :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
η γκαντεμια ηταν οτι απο το 78 κι εμεις παιζαμε ουσιαστικα με 10 παιχτες....δεν το ηθελε σημερα...και ο μπασταρδος εβγαλε την τελεια καθετη μπαλια στον Καβανι το κερατο μου
ασε και τα δυο γκολ μαρκαραμε με τα ματια
ετσι οπως ξερουμε αλλωστε  :grin:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Οι παίκτες μπήκαν πολύ φοβισμένοι μέσα. Το προπονητικό επιτελείο απέτυχε να τους προετοιμάσει ψυχολογικά. Μπήκαν για να παίξουμε Χριστιανοί-Λιοντάρια φοβισμένοι και συμβιβασμένοι με την ιδέα ήπιας ήττας. Μετά από κάποιο σημείο αποκτήσαμε λίγο θάρρος και δείξαμε λίγο θράσος, αλλά λείπει και η ποιότητα. Η Παρί είναι πρωτοκλασάτη ομάδα, αλλά τελευταία τρύπα του ζορνά σε αυτή την κατηγορία! Το γκολ που φάγαμε οφείλεται για μένα σε λάθος εντολή που είχαν οι πλάγιοι αμυντικοί να συγκλίνουν προς το κέντρο της άμυνας. Με έβγαλαν έξω από τα ρούχα μου στην αρχή.. Πάρτυ μας έκαναν από τα πλάγια τους δίναμε χώρο να κάνουν ανενόχλητοι παιχνίδι!

Τέσπα αν και πιστεύω ότι θα περάσουμε, θα ήταν καλύτερη η τρίτη θέση και αξίωση για μία καλή πορεία ουέφα, με την προ'υ'πόθεση ότι δεν πουλάμε τον Ιανουάριο!
Πάντως με την ομάδα που έχουμε Μπάγιερν,Ρεάλ,Μπάρτσα,Ντόρτομουντ(αντεπίθεση φαρμάκι!),Γιουνάιτεντ είναι επικίνδυνες για διασυρμούς αν πέσουμε πάνω τους.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μητρογλου εχει τιποτα σοβαρο? η τον ματιασε ο γκαντεμης ο φουφουτος ?  :think: :think: :think:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Θες να σου ρίξω ένα χατ τρικ;  :fuck2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σημερα στους ολυμπιακους ολα φταινε......
Πραγματικα βαρεθηκα ολο αυτο με εσας.....
Παραδεχτειτε μια φορα οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!! :2on1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Αυτός που έβγαλε τη μπαλιά είναι σέντερ μπακ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Οι παίκτες μπήκαν πολύ φοβισμένοι μέσα. Το προπονητικό επιτελείο απέτυχε να τους προετοιμάσει ψυχολογικά. Μπήκαν για να παίξουμε Χριστιανοί-Λιοντάρια φοβισμένοι και συμβιβασμένοι με την ιδέα ήπιας ήττας. Μετά από κάποιο σημείο αποκτήσαμε λίγο θάρρος και δείξαμε λίγο θράσος, αλλά λείπει και η ποιότητα. Η Παρί είναι πρωτοκλασάτη ομάδα, αλλά τελευταία τρύπα του ζορνά σε αυτή την κατηγορία! Το γκολ που φάγαμε οφείλεται για μένα σε λάθος εντολή που είχαν οι πλάγιοι αμυντικοί να συγκλίνουν προς το κέντρο της άμυνας. Με έβγαλαν έξω από τα ρούχα μου στην αρχή.. Πάρτυ μας έκαναν από τα πλάγια τους δίναμε χώρο να κάνουν ανενόχλητοι παιχνίδι!

Τέσπα αν και πιστεύω ότι θα περάσουμε, θα ήταν καλύτερη η τρίτη θέση και αξίωση για μία καλή πορεία ουέφα, με την προ'υ'πόθεση ότι δεν πουλάμε τον Ιανουάριο!
Πάντως με την ομάδα που έχουμε Μπάγιερν,Ρεάλ,Μπάρτσα,Ντόρτομουντ(αντεπίθεση φαρμάκι!),Γιουνάιτεντ είναι επικίνδυνες για διασυρμούς αν πέσουμε πάνω τους.
Εσυ τα λες ωραια στο μπασκετ.Ασε το ποδοσφαιρο. :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Ολυμπιακός είχε το εισιτήριο για τους "16" στα χέρια του με το 1-1 στο Παρίσι και το 2-2 στις Βρυξέλλες. Και μπορεί η πρόκριση να παραμένει ανοιχτή μετά τα γκολ στο 90' της Παρί και της Μπενφίκα, αλλά βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την αδιάφορη Άντερλεχτ την τελευταία αγωνιστική και τους αρκεί ίδιο (ή φυσικά καλύτερο) αποτέλεσμα από τους Πορτογάλους που φιλοξενούν την επίσης αδιάφορη Παρί. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός υπερτερεί της Μπενφίκα στην ισοβαθμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Παρί εξασφάλισε φυσικά όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον τρίτο όμιλο, ενώ η Άντερλεχετ επιστρέφει μετά τις 10/12 στις βελγικές υποχρεώσεις της.

Η βαθμολογία

1. Παρί Σεν Ζερμέν 13

2. Ολυμπιακός 7

3. Μπενφίκα 7

4. Άντερλεχτ 1

Τελευταία αγωνιστική (10/12):

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Μπενφίκα-Παρί ΣΖ

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
για μενα αυτο το παιχνιδι ηταν αδιαφορο,πολυ δυσκολα θα κναμε κατι(νικη,ισοπαλια)η παρι ειναι καλυτερη και δικαια κερδισε.κραταω μονο την αξιοπρεπη εμφανιση.τα παντα ολα ειναι το τελευταιο ματς με τους βελγους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom