master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Σωστο και αυτο...και η παρι αδιαφορη θα ειναι τυπε :S
Σωστο και αυτο...και η παρι αδιαφορη θα ειναι τυπε :S
ρε μαλακα πινεις τιποτα;;με Χ στο τελευταιο ματς και εμεις και μπενφικα περναμε εμεις...δεν αλλαζε τιποτα το Χ σημερα απο την στιγμη που νικησε η μπενφικα...θελαμε η νικη η τιποτα...τι πινετε ρε πουστη;;εγω δεν το βλεπω τοσο ευκολο..το ειχα πει απο καιρο οτι θα βγουμε τριτοι...τεσπα...σημερα ηταν ευκαιρια να περασουμε..η να περναμε το x σημερα ωστε και με χ στο τελευταιο ματς μας να εχουμε ελπιδες να περασουμε αμα φερει χ και η μπενφικα με την παρι...εγω πιστευω θα το δωσει το ματς η παρι :S
σωστα,αμα φερναμε χ σημερα ας νικαγε την αντερλεχτ η μπενφικα θα ειχαμε και πιθανοτητες να περασουμε με χ επι της αντερλεχτμαλακια
7-7 ειναι οι βαθμοι
αρα θελει νικη για να περασει σιγουρα
απο μπαλα δεν το ΄χεις, ασχολεισου με πουτανεςεδω θα παιξει ο μητρογλου αρσεναλ-λιβερπουλ-μπορουσια
δεν μπορει να παιξει ο καβανι στην μανστεστερ:;;
Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν είναι ατυχία..παίζει με παίκτη παραπάνω και δεν κάνει ευκαιρία..βάζει γκολ (οφσάιντ ?) και δεν καταφέρνει να το κρατήσει..Η Παρί είναι απλά καλύτερη ομάδα..ακόμα και με 10 παίκτες και χωρίς να παίζει φανταστικά, κατάφερε και νίκησε.Τέλος. Η πρόκριση δε χάνεται για τον Ολυμπιακό..Ναι κρίμα ρε γαμώτο...Πολύ ατυχία...Δεν πειράζει,ελπίζουμε στο Καραισκάκη!
ρε κλαψιαρη
τωρα θα μας κλαιγεσαι και στην ευρωπη
για θυμησε μου ποτε επαιξες ευρωπη τελευταια
εχεις δικιο το ξεχασα αυτο,παντως κριμα σημερα μια ζωη ατυχια στην ευρωπηρε μαλακα πινεις τιποτα;;με Χ στο τελευταιο ματς και εμεις και μπενφικα περναμε εμεις...δεν αλλαζε τιποτα το Χ σημερα απο την στιγμη που νικησε η μπενφικα...θελαμε η νικη η τιποτα...τι πινετε ρε πουστη;;
Ρε μαλακες βλεπετε οτι δεν παραδεχεστε τιποτα ποτε και δεν εισαστε αξιοι συζητησης;Ηταν σωστοτατος ο διαιτητης η οχι;ρε κλαψιαρη
τωρα θα μας κλαιγεσαι και στην ευρωπη
για θυμησε μου ποτε επαιξες ευρωπη τελευταια
ετσι λεγαμε και περσυ και ειδαμε τι καναμε με την λεβαντεμηπως με την ομαδα που εχουμε καλυτερα να παμε Γιουροπα;;;
βλεπω την ομαδα σε αυτη την διοργανωση τουλαχιστον στους 8 για να μην πω πιο ψηλα
το γκολ μας ηταν οφσαιντ η κοκκινη ηταν κανονικη ομως ξυπνα μαλακαΡε μαλακες βλεπετε οτι δεν παραδεχεστε τιποτα ποτε και δεν εισαστε αξιοι συζητησης;Ηταν σωστοτατος ο διαιτητης η οχι;
Σφυριξε οτι εβλεπε και μονο αυτο;
παντως οπως ειπαμε εχετε βελτιωθει..μετα απο 15 συνεχεις παρουσιες τσ.ληγκ καταφερατε να φτασετε επιπεδο αντερλεχτ...
πλεον δεν τα τρωτε 5-5 ουτε 7 απο τον μαρεσκα και τα αλλα τριτα...
οι αληθειες να λεγονται
με ειδες να λεω τιποταΡε μαλακες βλεπετε οτι δεν παραδεχεστε τιποτα ποτε και δεν εισαστε αξιοι συζητησης;Ηταν σωστοτατος ο διαιτητης η οχι;
Και εγω τι ειπα βρε βοιδοκεφαλη,σωστοτατη ηταν η κοκκινη.το γκολ μας ηταν οφσαιντ η κοκκινη ηταν κανονικη ομως ξυπνα μαλακα
μα δεν ειπε κανενας οχι!! τα τελευταια χρονια η διαιτησια στην ευρωπη ειναι μακραν καλυτερη απο αυτη της εποχης κρουγκ, τωρα πολλες ομαδες εχουν ριξει λεφτα και δεν αφηνουν τιποτα στην τυχηΡε μαλακες βλεπετε οτι δεν παραδεχεστε τιποτα ποτε και δεν εισαστε αξιοι συζητησης;Ηταν σωστοτατος ο διαιτητης η οχι;
σου λεω συνελθε και υπολογισε σωστα...σωστα,αμα φερναμε χ σημερα ας νικαγε την αντερλεχτ η μπενφικα θα ειχαμε και πιθανοτητες να περασουμε με χ επι της αντερλεχτ
Μαλακιες λες,λεω απλα οτι ο διαιτητης σφυριζε οτι εβλεπε.Και οχι μονο υπερ μιας ομαδας,της μεγαλυτερης που θεωρειται η Παρι.με ειδες να λεω τιποτα
εσυ κλαιγεσαι γιατι δεν ακυρωσε το γκολ
και παραλιγο να παθεις εμφραγμα
δεν μου ειπες η ευρωπαικη σου παρουσια που ειναι
και εσενα και του φουφουτου
ρε παπαρα πες μας και για την παραγκα τωρα και αντε τραβα για υπνοΡε μαλακες βλεπετε οτι δεν παραδεχεστε τιποτα ποτε και δεν εισαστε αξιοι συζητησης;Ηταν σωστοτατος ο διαιτητης η οχι;
ρε φουφουτε εσενα ο Μαρεσκα τι σου εκανε προπερσι οταν επαιζε σε καποια Μαλαγα;; ε ΕΒρο-πεος εισαι και φετοςπαντως οπως ειπαμε εχετε βελτιωθει..μετα απο 15 συνεχεις παρουσιες τσ.ληγκ καταφερατε να φτασετε επιπεδο αντερλεχτ...
πλεον δεν τα τρωτε 5-5 ουτε 7 απο τον μαρεσκα και τα αλλα τριτα...
οι αληθειες να λεγονται