Οχι ρε.Ετσι το εγραψα.Διαφωνείς με αυτά που είπα φίλε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
για μενα αυτο το παιχνιδι ηταν αδιαφορο,πολυ δυσκολα θα κναμε κατι(νικη,ισοπαλια)η παρι ειναι καλυτερη και δικαια κερδισε.κραταω μονο την αξιοπρεπη εμφανιση.τα παντα ολα ειναι το τελευταιο ματς με τους βελγους
Μωρο μου εσυ πως τα λες πως τα λες...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμα δεν νικαμε ομως η μπενφικα.... ;)για μενα αυτο το παιχνιδι ηταν αδιαφορο,πολυ δυσκολα θα κναμε κατι(νικη,ισοπαλια)η παρι ειναι καλυτερη και δικαια κερδισε.κραταω μονο την αξιοπρεπη εμφανιση.τα παντα ολα ειναι το τελευταιο ματς με τους βελγους
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε.Ετσι το εγραψα.
;)
Αυνάνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
θα μας πει ο φουφουτος ο γκαντεμης :S
Έχουμε Μανωλά μην τρελαίνεσαι τύπε μου!
Εμεις ειμαστε μπασκετικοι.Εκει θα τα πουμε.Για Μπαρτζυ και Αρτζυ.
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
κουλαρε ρε τυπε με την παρι επαιζες.πως ειναι ευρωπαιος ρε πουστη μου οταν το τρωει στο 90 και με δεκα παικτες οι αλλοι....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
oι βελγοι εφεραν x oμως :S τεσπα μακαρι να γαμησουμε την αντερλεχτ και δεν πειραζεικουλαρε ρε τυπε μα την παρι επαιζες.
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ξεροχυνω ασχημα για παρτη σου καβλιαρα
Μωρο μου εσυ πως τα λες πως τα λες...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
ξεροχυνω ασχημα για παρτη σου καβλιαρα
Εγω να δεις για σενα φοραγα και την φανελα του γαυρου!!!
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
[quote author=Αυνάνας link=topic=3922.msg5021312#msg5021312 date=1385590470]
Για τον Μήτρογλου μάθαμε τίποτα?
[/quote]
Παει να τον φερει ο παιτερης μαζι με σπυρο ρεβη με λιαρ τσετ απο γαλλια...εκλεισε στον Ατρομητο ζεφυρίου..ηδη οι αθιγγανοι εχουν ξεκινησει με παπακια γι αεροδρομιο
Για τον Μήτρογλου μάθαμε τίποτα?
[/quote]
Παει να τον φερει ο παιτερης μαζι με σπυρο ρεβη με λιαρ τσετ απο γαλλια...εκλεισε στον Ατρομητο ζεφυρίου..ηδη οι αθιγγανοι εχουν ξεκινησει με παπακια γι αεροδρομιο
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών επικρατεί ικανοποίηση για την συνολική εικόνα και την προσπάθεια της ομάδας στο 90λεπτο με την Παρί Σεν-Ζερμέν, όπου ο Ολυμπιακός πάλεψε σε όλο το ματς για το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο "γλίστρησε" μέσα από τα χέρια του λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.
Στην πειραϊκή ΠΑΕ υπάρχουν παράπονα για την στάση της Δημόσιας Τηλεόρασης όσον αφορά την περιγραφή του αγώνα και είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να απαγορευθούν οι δηλώσεις των παικτών στο κανάλι.
Στην πειραϊκή ΠΑΕ υπάρχουν παράπονα για την στάση της Δημόσιας Τηλεόρασης όσον αφορά την περιγραφή του αγώνα και είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να απαγορευθούν οι δηλώσεις των παικτών στο κανάλι.
Επειδη ειδα αποσπασματικα,παιχτηκε κατι?Στην πειραϊκή ΠΑΕ υπάρχουν παράπονα για την στάση της Δημόσιας Τηλεόρασης όσον αφορά την περιγραφή του αγώνα και είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να απαγορευθούν οι δηλώσεις των παικτών στο κανάλι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις