Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Συνημμένα

• εκτορας κυλοτας κοκοκο.jpg
    εκτορας κυλοτας κοκοκο.jpg
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 17

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
συμφωνω απολυτως και σαφως δεν θεωρω οτι ο εποπτης ειχει προθεση ...οτι το ειδε αλλα το αφησε...
επειδη ομως αυτη η συλλογιστικη δεν εχει ειπωθει οταν ειναι για φασεις δικες μας απο κανεναν αποδεικνυει αυτο που λεω για επιλεκτικη κριτικη...
υστερα ειτε λιγο ειτε πολυ ειναιο οφσαιντ και ο κυλοτας μου εκανε παραθεση λεγοντας μου οτι δεν ξερω κανονισμους (εννοωντας προφανως οτι ΔΕΝ ειναι οφσαιντ) και να μην γινομαι ρομπα...και οταν εβαλα την φωτο και υστερα απο γενικη κατακραυγη αναγκαστηκε να κανει κωλοτουμπα σα γνησια κυλοτα και να γελαει ολο το σαιτ μαζι του...
δεχομαι οτι ο εποπτης δεν ειχε προθεση αλλα δεν δεχομαι οτι ο διαιτητης στην φαση της μη αποβολης δεν ειχε...ηταν μπροστα στην φαση ειδε τι εκανε ο σιλντεφελντ και επρεπε να τον αποβαλλει οπως οριζει ο κανονισμος...
σηκωθηκε ετρεξε πισω του (εκτος φασης) και τον απωθησε βιαια....κοκκινη με τα μπουνια...
μην το ανφισβητησει κανεις γιατι βαριεμαι τα γκουγκλαρισματα και τα ποσταρισματα απο κανοπνισμους...
ξαναλεω ''βιαιη απωθηση''...μην με αναγκασετε να γκουγκλαρω και να ποσταρω πλιζ...
ηταν αποβολη και ο διαιτητς ΕΠΕΛΕΞΕ να μην την δωσει...
αυτα...
Το ματς του ΠΑΟ δε το είδα. Είχα νεύρα από τη δική μας άθλια εμφάνιση (ο πυρετός πήγε στο 38 από τα νεύρα) συν ότι ήταν και αργά για εδώ. Απλά έκρινα σύμφωνα με τη φωτογραφία που πόστααρες. Τεσπα. Αύριο δε παίζεται με Παρί; Καλή επιτυχία (για να διασφαλιστεί η 12η θέση και του παραχρόνου -2016- που θα είναι η ΑΕΚ πρωταυλήτρια να πάει κατευθείαν στους ομίλους  :grin: )

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
συμφωνω απολυτως και σαφως δεν θεωρω οτι ο εποπτης ειχει προθεση ...οτι το ειδε αλλα το αφησε...
επειδη ομως αυτη η συλλογιστικη δεν εχει ειπωθει οταν ειναι για φασεις δικες μας απο κανεναν αποδεικνυει αυτο που λεω για επιλεκτικη κριτικη...
υστερα ειτε λιγο ειτε πολυ ειναιο οφσαιντ και ο κυλοτας μου εκανε παραθεση λεγοντας μου οτι δεν ξερω κανονισμους (εννοωντας προφανως οτι ΔΕΝ ειναι οφσαιντ) και να μην γινομαι ρομπα...και οταν εβαλα την φωτο και υστερα απο γενικη κατακραυγη αναγκαστηκε να κανει κωλοτουμπα σα γνησια κυλοτα και να γελαει ολο το σαιτ μαζι του...
δεχομαι οτι ο εποπτης δεν ειχε προθεση αλλα δεν δεχομαι οτι ο διαιτητης στην φαση της μη αποβολης δεν ειχε...ηταν μπροστα στην φαση ειδε τι εκανε ο σιλντεφελντ και επρεπε να τον αποβαλλει οπως οριζει ο κανονισμος...
σηκωθηκε ετρεξε πισω του (εκτος φασης) και τον απωθησε βιαια....κοκκινη με τα μπουνια...
μην το ανφισβητησει κανεις γιατι βαριεμαι τα γκουγκλαρισματα και τα ποσταρισματα απο κανοπνισμους...
ξαναλεω ''βιαιη απωθηση''...μην με αναγκασετε να γκουγκλαρω και να ποσταρω πλιζ...
αυτα...
Η γενικη κατακραυγη που λες ηταν 2 λουγκρες που εβριζαν την οικογενεια μου χρηστιδακο.Με σενα να σιγονταρεις.
Αυτα απο εμενα,σε αφηνω να πλακωθεις με τον λοπεζ,γιατι οι αντρες δεν την πεφτουν 4 σε 1. ;)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Η γενικη κατακραυγη που λες ηταν 2 λουγκρες που εβριζαν την οικογενεια μου χρηστιδακο.Με σενα να σιγονταρεις.
Αυτα απο εμενα,σε αφηνω να πλακωθεις με τον λοπεζ,γιατι οι αντρες δεν την πεφτουν 4 σε 1. ;)

πες οτι εισαι ο μαλακας του σαϊτ και ασε τις δικαιολογιες ρε μαλακισμενο υποκειμενο.οποιος σε γνωριζει σε σιχαινεται με την πρωτη παλιομαλακα.τι σου εχουν κανει και εισαι τοσο γλοιωδης,στον βοθρο γεννηθηκες;  :S

και να ξερεις μουνοσκυλο,οτι ολοι σε βριζουν στο σαϊτ,οποτε επειδη δεν ειναι ολοι λουγκρες,εσυ εισαι απλως μουνοσκυλο και ρουφιανος.ενα κινουμενο σιχαμα.μην φερνεις την οικογενεια σου σαν δικαιολογια.κατι τετοια μουνοπανα σαν κι εσενα,μονο σε γαμημενες οικογενειες βγαινουν.η μηπως θες να μας πει οτι η μανα σου ηταν η μητερα τερεζα παλιομαλακα  :jerking: :jerking: :jerking:

εισαι και κοτα και μονο που δεν εβαλες τα κλαματα.αφου σε χαλαει να εισαι αντρας,τι τον παριστανεις ρε μουνι;  :S

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτα...
Ώπα τώρα τ είδα. Προσωπικά μιλάω. Ποτέ δε θα κάτσω να πω "ο διαιτητής έσπρωξε τον ΟΣΦΠ" για φάσεις σαν κι αυτή. Άλλο ν υπάρχει παρόμοια φάση του ΟΣΦΠ άλλο πχ η φάση με τον Ντουντού (που γίναμε μαλλιά κουβάρια). Τις θεωρώ ΤΕΛΕΙΩΣ αντίθετες. Απ εκεί και περα σ ότι αφορά το σπρώξιμο. ΑΝ έγινε (ξαναλέω δεν έχω δει το παιχνίδι) ήταν εκτός φάσης και ο διαιτητής την είδα ΚΑΚΩΣ που δεν έδωσε κάρτα (κίτρινη για κοκορομαχία, κόκκινη για βιαια σπρωξίματα).

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε κυλοτα ...γιαυτο σε λεω ετσι...θες δεν θες θα πεις την μαλακια...εγω μιλαω για γενικη καταγραυγη που ελεγαν ολοι οτι ηταν οφσαιτ και εσυ μπερδευεις τα υπολοιπα που παιχτηκαν απο εκει που ηταν οντως χοντρα αλλα η μοναδικη αιτια εισαι εσυ και ο κολοχαρακτηρας σου...η κυλοτιαση σου ...δε φορας παντελονια ρε μαλακα γιαυτο τρως τετοι πεσιμο...σου ξαναλεω μην κρυβεσαι πισω απο την οπαδικη σου ταυτοτητα και να τα ριχνεις εκει και να νομιζεις οτι σε φτυνουν επειδη εισαι ακτζης...καμια σχεση...εισια κωλοτρυπιδας σκατοψυχος και ρουφιανος...
και παλι σημερα αλλ'αντ'αλλων ειπες...
εγω για το οφσαιτ ελεγα εσυ για τα μπνινελικια =ειπες φαινεταιο αυτο ηθελες να θιξεις και πηγες πλαγιως παλι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε κυλοτα ...γιαυτο σε λεω ετσι...θες δεν θες θα πεις την μαλακια...εγω μιλαω για γενικη καταγραυγη που ελεγαν ολοι οτι ηταν οφσαιτ και εσυ μπερδευεις τα υπολοιπα που παιχτηκαν απο εκει που ηταν οντως χοντρα αλλα η μοναδικη αιτια εισαι εσυ και ο κολοχαρακτηρας σου...η κυλοτιαση σου ...δε φορας παντελονια ρε μαλακα γιαυτο τρως τετοι πεσιμο...σου ξαναλεω μην κρυβεσαι πισω απο την οπαδικη σου ταυτοτητα και να τα ριχνεις εκει και να νομιζεις οτι σε φτυνουν επειδη εισαι ακτζης...καμια σχεση...εισια κωλοτρυπιδας σκατοψυχος και ρουφιανος...
και παλι σημερα αλλ'αντ'αλλων ειπες...
εγω για το οφσαιτ ελεγα εσυ για τα μπνινελικια =ειπες φαινεταιο αυτο ηθελες να θιξεις και πηγες πλαγιως παλι....
Α για αυτο ηταν η γενικη κατακραυγη,απο 2 λουγκριτσες.Για το οφσαιντ.. :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω παραδεχτηκα οτι εκανα λαθος χριστιδακο,εσυ ποσες φορες το εχεις κανειΑυτα και δεν ξανασχολουμε μαζι σου.(κλεμμενο απο σενα). :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Α για αυτο ηταν η γενικη κατακραυγη,απο 2 λουγκριτσες.Για το οφσαιντ.. :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω παραδεχτηκα οτι εκανα λαθος χριστιδακο,εσυ ποσες φορες το εχεις κανειΑυτα και δεν ξανασχολουμε μαζι σου.(κλεμμενο απο σενα). :grin:

η γενικη κατακραυγη ειναι γιατι εισαι μουνοσκυλο,πουστης σε καθε πτυχη του σιχαμενου χαρακτηρα σου.εδω μεσα κρυβεσαι πισω απο ενα υπολογιστη,και λες ο,τι μαλακιες θελεις.αλλα να ξερεις γαμημενε οτι θα υπαρχει απαντηση.το θεμα ειναι πως εξω δεν σε εχουν ξεκωλιασει ακομα;προφανως εισαι κοτα λυρατη,και τρως τις καρπαζιες και τις ψωλες εξω,και ερχεσαι εδω να κανεις τον μαγκα.δηλαδη εισαι και αγαμητος,και μαλακας,και πουστρακι.γι'αυτο ρε μαλακισμενε ολοι εδω μεσα θα σε σιχαινονται και θα σε γαμανε οπου σε πετυχαινουν.συνεχισε να μαλακιζεσαι σε καθε ποστ,και θα γελασουμε ολοι οι υπολοιποι μαζι σου μια μερα,σιχαμα,μουνι με ποδια  :birdman:

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ρε μαλακα λοπεθ οι γονεις σου απο εκει που ειναι νομιζεις θα καμαρωνουν για το γιο τους 2 μετρα μαλακας να το παιζει ιστορια στα φορουμ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom