Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πολλες τελευταιες κουβεντες βλεπω. ξεφτιλα ανωμαλε. για να με πεις κοτα ομως πρεπει να κωλωσω καπου, μην εισαι ανωμαλος σε ολα σκεψου λογικα.
πολλες τελευταιες κουβεντες βλεπω. ξεφτιλα ανωμαλε. για να με πεις κοτα ομως πρεπει να κωλωσω καπου, μην εισαι ανωμαλος σε ολα σκεψου λογικα.
και αυτη ηταν η τελευταια μου κουβεντα....
εμενα παντως δε με χαλαει η κωλοτουμπα σου, χαρα μου να σε ξεφτιλιζω ανωμαλε.
πες μας ξανα τη γνωμη σου για την αποποινικοποιηση της παιδικη πορνογραφιας.
Το ματς του ΠΑΟ δε το είδα. Είχα νεύρα από τη δική μας άθλια εμφάνιση (ο πυρετός πήγε στο 38 από τα νεύρα) συν ότι ήταν και αργά για εδώ. Απλά έκρινα σύμφωνα με τη φωτογραφία που πόστααρες. Τεσπα. Αύριο δε παίζεται με Παρί; Καλή επιτυχία (για να διασφαλιστεί η 12η θέση και του παραχρόνου -2016- που θα είναι η ΑΕΚ πρωταυλήτρια να πάει κατευθείαν στους ομίλους )συμφωνω απολυτως και σαφως δεν θεωρω οτι ο εποπτης ειχει προθεση ...οτι το ειδε αλλα το αφησε...
επειδη ομως αυτη η συλλογιστικη δεν εχει ειπωθει οταν ειναι για φασεις δικες μας απο κανεναν αποδεικνυει αυτο που λεω για επιλεκτικη κριτικη...
υστερα ειτε λιγο ειτε πολυ ειναιο οφσαιντ και ο κυλοτας μου εκανε παραθεση λεγοντας μου οτι δεν ξερω κανονισμους (εννοωντας προφανως οτι ΔΕΝ ειναι οφσαιντ) και να μην γινομαι ρομπα...και οταν εβαλα την φωτο και υστερα απο γενικη κατακραυγη αναγκαστηκε να κανει κωλοτουμπα σα γνησια κυλοτα και να γελαει ολο το σαιτ μαζι του...
δεχομαι οτι ο εποπτης δεν ειχε προθεση αλλα δεν δεχομαι οτι ο διαιτητης στην φαση της μη αποβολης δεν ειχε...ηταν μπροστα στην φαση ειδε τι εκανε ο σιλντεφελντ και επρεπε να τον αποβαλλει οπως οριζει ο κανονισμος...
σηκωθηκε ετρεξε πισω του (εκτος φασης) και τον απωθησε βιαια....κοκκινη με τα μπουνια...
μην το ανφισβητησει κανεις γιατι βαριεμαι τα γκουγκλαρισματα και τα ποσταρισματα απο κανοπνισμους...
ξαναλεω ''βιαιη απωθηση''...μην με αναγκασετε να γκουγκλαρω και να ποσταρω πλιζ...
ηταν αποβολη και ο διαιτητς ΕΠΕΛΕΞΕ να μην την δωσει...
αυτα...
Η γενικη κατακραυγη που λες ηταν 2 λουγκρες που εβριζαν την οικογενεια μου χρηστιδακο.Με σενα να σιγονταρεις.συμφωνω απολυτως και σαφως δεν θεωρω οτι ο εποπτης ειχει προθεση ...οτι το ειδε αλλα το αφησε...
επειδη ομως αυτη η συλλογιστικη δεν εχει ειπωθει οταν ειναι για φασεις δικες μας απο κανεναν αποδεικνυει αυτο που λεω για επιλεκτικη κριτικη...
υστερα ειτε λιγο ειτε πολυ ειναιο οφσαιντ και ο κυλοτας μου εκανε παραθεση λεγοντας μου οτι δεν ξερω κανονισμους (εννοωντας προφανως οτι ΔΕΝ ειναι οφσαιντ) και να μην γινομαι ρομπα...και οταν εβαλα την φωτο και υστερα απο γενικη κατακραυγη αναγκαστηκε να κανει κωλοτουμπα σα γνησια κυλοτα και να γελαει ολο το σαιτ μαζι του...
δεχομαι οτι ο εποπτης δεν ειχε προθεση αλλα δεν δεχομαι οτι ο διαιτητης στην φαση της μη αποβολης δεν ειχε...ηταν μπροστα στην φαση ειδε τι εκανε ο σιλντεφελντ και επρεπε να τον αποβαλλει οπως οριζει ο κανονισμος...
σηκωθηκε ετρεξε πισω του (εκτος φασης) και τον απωθησε βιαια....κοκκινη με τα μπουνια...
μην το ανφισβητησει κανεις γιατι βαριεμαι τα γκουγκλαρισματα και τα ποσταρισματα απο κανοπνισμους...
ξαναλεω ''βιαιη απωθηση''...μην με αναγκασετε να γκουγκλαρω και να ποσταρω πλιζ...
αυτα...
Η γενικη κατακραυγη που λες ηταν 2 λουγκρες που εβριζαν την οικογενεια μου χρηστιδακο.Με σενα να σιγονταρεις.
Αυτα απο εμενα,σε αφηνω να πλακωθεις με τον λοπεζ,γιατι οι αντρες δεν την πεφτουν 4 σε 1. ;)
Ώπα τώρα τ είδα. Προσωπικά μιλάω. Ποτέ δε θα κάτσω να πω "ο διαιτητής έσπρωξε τον ΟΣΦΠ" για φάσεις σαν κι αυτή. Άλλο ν υπάρχει παρόμοια φάση του ΟΣΦΠ άλλο πχ η φάση με τον Ντουντού (που γίναμε μαλλιά κουβάρια). Τις θεωρώ ΤΕΛΕΙΩΣ αντίθετες. Απ εκεί και περα σ ότι αφορά το σπρώξιμο. ΑΝ έγινε (ξαναλέω δεν έχω δει το παιχνίδι) ήταν εκτός φάσης και ο διαιτητής την είδα ΚΑΚΩΣ που δεν έδωσε κάρτα (κίτρινη για κοκορομαχία, κόκκινη για βιαια σπρωξίματα).συμφωνω απολυτως και σαφως δεν θεωρω οτι ο εποπτης ειχει προθεση ...οτι το ειδε αλλα το αφησε...
αυτα...
γελα ξεφτιλα. κωλωνεις βλεπω.
ρε κυλοτα ...γιαυτο σε λεω ετσι...θες δεν θες θα πεις την μαλακια...εγω μιλαω για γενικη καταγραυγη που ελεγαν ολοι οτι ηταν οφσαιτ και εσυ μπερδευεις τα υπολοιπα που παιχτηκαν απο εκει που ηταν οντως χοντρα αλλα η μοναδικη αιτια εισαι εσυ και ο κολοχαρακτηρας σου...η κυλοτιαση σου ...δε φορας παντελονια ρε μαλακα γιαυτο τρως τετοι πεσιμο...σου ξαναλεω μην κρυβεσαι πισω απο την οπαδικη σου ταυτοτητα και να τα ριχνεις εκει και να νομιζεις οτι σε φτυνουν επειδη εισαι ακτζης...καμια σχεση...εισια κωλοτρυπιδας σκατοψυχος και ρουφιανος...Η γενικη κατακραυγη που λες ηταν 2 λουγκρες που εβριζαν την οικογενεια μου χρηστιδακο.Με σενα να σιγονταρεις.
Αυτα απο εμενα,σε αφηνω να πλακωθεις με τον λοπεζ,γιατι οι αντρες δεν την πεφτουν 4 σε 1. ;)
Α για αυτο ηταν η γενικη κατακραυγη,απο 2 λουγκριτσες.Για το οφσαιντ..ρε κυλοτα ...γιαυτο σε λεω ετσι...θες δεν θες θα πεις την μαλακια...εγω μιλαω για γενικη καταγραυγη που ελεγαν ολοι οτι ηταν οφσαιτ και εσυ μπερδευεις τα υπολοιπα που παιχτηκαν απο εκει που ηταν οντως χοντρα αλλα η μοναδικη αιτια εισαι εσυ και ο κολοχαρακτηρας σου...η κυλοτιαση σου ...δε φορας παντελονια ρε μαλακα γιαυτο τρως τετοι πεσιμο...σου ξαναλεω μην κρυβεσαι πισω απο την οπαδικη σου ταυτοτητα και να τα ριχνεις εκει και να νομιζεις οτι σε φτυνουν επειδη εισαι ακτζης...καμια σχεση...εισια κωλοτρυπιδας σκατοψυχος και ρουφιανος...
και παλι σημερα αλλ'αντ'αλλων ειπες...
εγω για το οφσαιτ ελεγα εσυ για τα μπνινελικια =ειπες φαινεταιο αυτο ηθελες να θιξεις και πηγες πλαγιως παλι....
Α για αυτο ηταν η γενικη κατακραυγη,απο 2 λουγκριτσες.Για το οφσαιντ..
Εγω παραδεχτηκα οτι εκανα λαθος χριστιδακο,εσυ ποσες φορες το εχεις κανειΑυτα και δεν ξανασχολουμε μαζι σου.(κλεμμενο απο σενα).
γελα ξεφτιλα. κωλωνεις βλεπω.