Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ο λογος;Μην λέμε μαλακίες, αυτό του Βάις δεν ήταν πέναλντι.
ο λογος;Μην λέμε μαλακίες, αυτό του Βάις δεν ήταν πέναλντι.
την κυλτα ρωτας;;και περιμνες απαντηση;;ηταν οφσαιντ του μπονγκ?
Γιατί απλά δεν ήταν μαρκάρισμα για να σφυρίξει παράβαση.ο λογος;
εννοεις οτι δεν τον σπρωχνει με τα χερια;;Γιατί απλά δεν ήταν μαρκάρισμα για να σφυρίξει παράβαση.
δλαδη ρε τυπε αυτο που ζηταει η κυλοτα στον καπανταη ειναι πεισοτερο πεναλτυ;;γιατι γυρναει η κυλοτα απο θρεντ σε θρεντ με αυτο το βιντεο στη μασαλη και μυξοκλαιει,,,για πες...εναι πενλτυ αυτο;;και αν ναι γιατι δεν ειναι του βαις;;η κυλοτα τι αποψη εχει;;Γιατί απλά δεν ήταν μαρκάρισμα για να σφυρίξει παράβαση.
να υποθεσω οτι σημερα εχεις παθει υπαρξιακο σοκ με αυτα που ειδες ετσι;;με οφσαιτ γκολ με μη αποβολη σιντελφελντ με πνιξιμο πενλτυ υπερ πας σε κορνερκλπ...σωστα;;γιαυτο και δεν εχεις γραψει κατι...εχεις μεινει αφωνος;;ετσι;;δεν πιστευω να εισαι καποα και να εχεις επιλεκτικη ευαισθησια ε;3 χρονια ειχα να δω έστω ενα ημιχρονο
δεν ξανακανω το ίδιο λάθος
καιρος ειχα να δω τετοιο προκλητικο πράγμα
Σταματα ρε μαλακα μεχρι και οι δικοι σου γελανε με την παρτι σου,προστατεψε λιγο τον εαυτο σου..Το καλο σου θελω...να υποθεσω οτι σημερα εχεις παθει υπαρξιακο σοκ με αυτα που ειδες ετσι;;με οφσαιτ γκολ με μη αποβολη σιντελφελντ με πνιξιμο πενλτυ υπερ πας σε κορνερκλπ...σωστα;;γιαυτο και δεν εχεις γραψει κατι...εχεις μεινει αφωνος;;ετσι;;δεν πιστευω να εισαι καποα και να εχεις επιλεκτικη ευαισθησια ε;
ρε σας γαμαει ο θρυλος μερα νυχτα 7-24!!!
καλα κυλοτα...θα τους μαθω...ευτυχως που με προστατευεις κυλοτα και ευτυχως που γελανε μαζι μου ενω σε σενα απευθυνονται σαν σε λεκτορα πανεπιστημιου...παλι καλα...Σταματα ρε μαλακα μεχρι και οι δικοι σου γελανε με την παρτι σου,προστατεψε λιγο τον εαυτο σου..Το καλο σου θελω...
Α και μαθε λιγο τους κανονισμους περι οφσαιντ..Ενταξει στο μπασκετ παραδεχεσαι προς τιμην σου οτι εισαι μυρωδιας..
αλλα δειχνεις οτι εισαι και στο ποδοσφαιρο.
ελα τωρα με την κυλοτα...ενταξει δεν της μιλαμε δεν της μιλαμε αλλα τοσο πουτανα αναρχιδη δεν εχω ξαναδει...εχτες ελεγε οτι με κοροιδευεις εσυ και μολις του ειπες οτι μιλαγες σοβαρα και μαλιστα τον ρωτησες και αν ηταν οφσαιτ του μπογκ (που σημαινει οτι μιλαγες σοβαρα) εξαφανιστηκε...μιλαμε για τεραστια κυλοττα...τον φτυνει καθε μερα ολο το μπου και αυτος εκει...το εχει καψει ολη μερα πισω απο ενα πισι...αλλη δουλεια δεν εχει να μαλακιζεται εδω για μενα και για τον γαυρο....ειναι πεντε εξι μαλακες (αυτος ο εκτορ και κατι αλλοι) που μονιμως παρακολουθουν τι κανω και μπαινουν μονο για να ασχοληθουν με την παρτη μου...ξεροχυνω με χριστιδη και τσοντα που παιζει στο παραδιπλα παραθυρο
Συγνωμη που βγηκα κιολας ρε φουρο..αλλη φορα δεν το ξανακανω.ελα τωρα με την κυλοτα...ενταξει δεν της μιλαμε δεν της μιλαμε αλλα τοσο πουτανα αναρχιδη δεν εχω ξαναδει...εχτες ελεγε οτι με κοροιδευεις εσυ και μολις του ειπες οτι μιλαγες σοβαρα και μαλιστα τον ρωτησες και αν ηταν οφσαιτ του μπογκ (που σημαινει οτι μιλαγες σοβαρα) εξαφανιστηκε...μιλαμε για τεραστια κυλοττα...τον φτυνει καθε μερα ολο το μπου και αυτος εκει...το εχει καψει ολη μερα πισω απο ενα πισι...αλλη δουλεια δεν εχει να μαλακιζεται εδω για μενα και για τον γαυρο....ειναι πεντε εξι μαλακες (αυτος ο εκτορ και κατι αλλοι) που μονιμως παρακολουθουν τι κανω και μπαινουν μονο για να ασχοληθουν με την παρτη μου...
εγω τους ειχα πει απο την αρχη...τους ειχα προειδοποιησει...
η πουτσα μου ειναι πρεζα....μια φορα την τρως και μετα εξαρτασαι απο αυτη...
να τωρα τα αποτελεσματα με τις κυλοτες...
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και εκσπερματώνουμε0-1 ρε μουνια
χασου βλακα νικησες τον πεθαμενο με τα χιλια ζωρια και χαρηκε η μαπα σου,την προηγουμενη αγωνιστικη δεν σε ειδα να γραφεις μετα το ματσακι μονο πριν ελεγες θα θα θα θαΕυτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και εκσπερματώνουμε
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ γαυρΑΡΗΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
[size=20pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ![/size]
συνολικα 3 αλλαγες ανεξαρτητου τερματοφυλακαελα μου ντε που δεν εχει αλλαγη ο παο...αμαν λεω την πατησανε...
-------------------
Εχω την εντυπωση οτι μια ομαδα δικαιουται 3 αλλαγες + 1 (αυτη του τερματοφυλακα) ή κανω λαθος?
Βασικά σκεφτόμουνα κανένα 10λεπτο πριν γράψω αυτό το πόστ γιατί δε θέλω να προκαλέσω ειδικά σε θρεντ που δεν είναι της ομάδας μου. Ας είναι. Ας το πάρει το ποτάμι.καλα κυλοτα...θα τους μαθω...ευτυχως που με προστατευεις κυλοτα και ευτυχως που γελανε μαζι μου ενω σε σενα απευθυνονται σαν σε λεκτορα πανεπιστημιου...παλι καλα...
για πε ρε κυλοτα ηταν η δεν ητα οφσαιτ μιας και εγω δεν γνωριζω απο κανονισμους...για πε ρε κυλοτα...
επειδη σε σου κανω παραθεσεις ρουφιανε και ψευτη νομιζεις οτι θα λες οτι μαλακια σου κατεβει ετσι κυλοτα;;
συμφωνω απολυτως και σαφως δεν θεωρω οτι ο εποπτης ειχει προθεση ...οτι το ειδε αλλα το αφησε...Βασικά σκεφτόμουνα κανένα 10λεπτο πριν γράψω αυτό το πόστ γιατί δε θέλω να προκαλέσω ειδικά σε θρεντ που δεν είναι της ομάδας μου. Ας είναι. Ας το πάρει το ποτάμι.
Καταρχάς δε κάθησα ν ψάξω το νήμα των παραθέσεων από την αρχή. Μιλάω ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο που έχεις ποστάρει (που πρέπει να είναι φάση από το ματς του ΠΑΟ-ΠΑΣ)
Στο πλάνο φαίνεται ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ. Αν θες μπορείς να σταματήσεις εδώ και να μη πας παρακάτω γιατί υπάρχει ΑΛΛΑ.
ΑΛΛΑ είναι οφσαιντ κατά ένα πόδι, και η θέση του επόπτη δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι. Οπότε ΚΑΚΩΣ δε δόθηκε το οφσάιντ αλλά δεν είναι και τέτοιο οφσάιντ σα το ματς Γαλλίας Ουκρανίας (που ήταν 2 στρέμματα οφσάιντ)που θα μπορούσε να πει κάποιος για σπρώξιμο του ΠΑΟ.
Προσωπικά τ οφσάιντ μισό πόδι, ένα νύχι κτλπ για μένα είναι ΑΣΤΕΙΟ να τα συζητάμε γιατί στη ροή του παιχνιδιού ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο να τα πιάσει ο επόπτης (πρέπει να είναι μεγάλο γατόνι).
Αυτά.