Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γιατί απλά δεν ήταν μαρκάρισμα για να σφυρίξει παράβαση.
δλαδη ρε τυπε αυτο που ζηταει η κυλοτα στον καπανταη ειναι πεισοτερο πεναλτυ;;γιατι γυρναει η κυλοτα απο θρεντ σε θρεντ με αυτο το βιντεο στη μασαλη και μυξοκλαιει,,,για πες...εναι πενλτυ αυτο;;και αν ναι γιατι δεν ειναι του βαις;;η κυλοτα τι αποψη εχει;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το ονομα μου ειναι χρηστιδης και το ταλεντο μου ειναι να ξεβρακωνω τις πουτανες...
παμε λοιπον...θυμαστε την περασμενη αγωνιστικη που χτυπησε ο μαρινακης τις ομαδον επιθεσεις στον κακο απο την παναθηναικη επικοινωνια επειδη λεει ο κακος καθυστερησε 4 δευτερολεπτα να σταματησει το ματς...ηταν χτυπημα λεει στο κεφαλι και ηταν λεει επικινδυνο...
σαφως και συμφωνω σαφως και ολοι ταχθηκαν μαζι του...
παμε στο σημερα...χτυπαει στο κεφαλι ο καπινο...συνεχιζει και μετα απο λιγο πεφτει και μπαινει ο γιατρος του παο να τον εξετασει...αμεσως γυρναει στον παγκο και λεει αλλαγη...ελα μου ντε που δεν εχει αλλαγη ο παο...αμαν λεω την πατησανε...η ευαισθητη και ''ηθικη'' ομαδα που πανω απο ολα βαζει την υγεια των ποδοσφαιριστων θα αναγκαστει να παιξει με δεκα μιας και αποκλειεται να ρισκαρει να παιξει ενας παιχτης με χτυπημα στο κεφαλι...
αλλα ω του θαυματος βλεπω τον γιατρο να αποχωρει και τον καπινο να συνεχιζει κανονικα... :2funny: :2funny:
συμπερασμα...ο παο ρισκαρε με την υγεια ενος ποδοσφαιριστη του για να μην αναγκαστει να παιξει με δεκα...
εχετε να πειτε κατι;;εχετε αντιθετη αποψη;;ειμαι καπου λαθος;;οεο;;
αυτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
3 χρονια ειχα να δω έστω ενα ημιχρονο
δεν ξανακανω το ίδιο λάθος
καιρος ειχα να δω τετοιο προκλητικο πράγμα :jerking:
να υποθεσω οτι σημερα εχεις παθει υπαρξιακο σοκ με αυτα που ειδες ετσι;;με οφσαιτ γκολ με μη αποβολη σιντελφελντ με πνιξιμο πενλτυ υπερ πας σε κορνερκλπ...σωστα;;γιαυτο και δεν εχεις γραψει κατι...εχεις μεινει αφωνος;;ετσι;;δεν πιστευω να εισαι καποα και να εχεις επιλεκτικη ευαισθησια ε;
ρε σας γαμαει ο θρυλος μερα νυχτα 7-24!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
να υποθεσω οτι σημερα εχεις παθει υπαρξιακο σοκ με αυτα που ειδες ετσι;;με οφσαιτ γκολ με μη αποβολη σιντελφελντ με πνιξιμο πενλτυ υπερ πας σε κορνερκλπ...σωστα;;γιαυτο και δεν εχεις γραψει κατι...εχεις μεινει αφωνος;;ετσι;;δεν πιστευω να εισαι καποα και να εχεις επιλεκτικη ευαισθησια ε;
ρε σας γαμαει ο θρυλος μερα νυχτα 7-24!!!
Σταματα ρε μαλακα μεχρι και οι δικοι σου γελανε με την παρτι σου,προστατεψε λιγο τον εαυτο σου..Το καλο σου θελω...
Α και μαθε λιγο τους κανονισμους περι οφσαιντ..Ενταξει στο μπασκετ παραδεχεσαι προς τιμην σου οτι εισαι μυρωδιας..
αλλα δειχνεις οτι εισαι και στο ποδοσφαιρο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σταματα ρε μαλακα μεχρι και οι δικοι σου γελανε με την παρτι σου,προστατεψε λιγο τον εαυτο σου..Το καλο σου θελω...
Α και μαθε λιγο τους κανονισμους περι οφσαιντ..Ενταξει στο μπασκετ παραδεχεσαι προς τιμην σου οτι εισαι μυρωδιας..
αλλα δειχνεις οτι εισαι και στο ποδοσφαιρο.
καλα κυλοτα...θα τους μαθω...ευτυχως που με προστατευεις κυλοτα και ευτυχως που γελανε μαζι μου ενω σε σενα απευθυνονται σαν σε λεκτορα πανεπιστημιου...παλι καλα...
για πε ρε κυλοτα ηταν η δεν ητα οφσαιτ μιας και εγω δεν γνωριζω απο κανονισμους...για πε ρε κυλοτα...
επειδη σε σου κανω παραθεσεις ρουφιανε και ψευτη νομιζεις οτι θα λες οτι μαλακια σου κατεβει ετσι κυλοτα;;

Συνημμένα

• κυλοτα 1.png
    κυλοτα 1.png
    366,1 KB · Εμφανίσεις: 37

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξεροχυνω με χριστιδη και τσοντα που παιζει στο παραδιπλα παραθυρο  :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξεροχυνω με χριστιδη και τσοντα που παιζει στο παραδιπλα παραθυρο  :rockon: :rockon: :rockon:
ελα τωρα με την κυλοτα...ενταξει δεν της μιλαμε δεν της μιλαμε αλλα τοσο πουτανα αναρχιδη δεν εχω ξαναδει...εχτες ελεγε οτι με κοροιδευεις εσυ και μολις του ειπες οτι μιλαγες σοβαρα και μαλιστα τον ρωτησες και αν ηταν οφσαιτ του μπογκ (που σημαινει οτι μιλαγες σοβαρα) εξαφανιστηκε...μιλαμε για τεραστια κυλοττα...τον φτυνει καθε μερα ολο το μπου και αυτος εκει...το εχει καψει ολη μερα πισω απο ενα πισι...αλλη δουλεια δεν εχει να μαλακιζεται εδω για μενα και για τον γαυρο....ειναι πεντε εξι μαλακες (αυτος ο εκτορ και κατι αλλοι) που μονιμως παρακολουθουν τι κανω και μπαινουν μονο για να ασχοληθουν με την παρτη μου...
εγω τους ειχα πει απο την αρχη...τους ειχα προειδοποιησει...
η πουτσα μου ειναι πρεζα....μια φορα την τρως και μετα εξαρτασαι απο αυτη...
να τωρα τα αποτελεσματα με τις κυλοτες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ελα τωρα με την κυλοτα...ενταξει δεν της μιλαμε δεν της μιλαμε αλλα τοσο πουτανα αναρχιδη δεν εχω ξαναδει...εχτες ελεγε οτι με κοροιδευεις εσυ και μολις του ειπες οτι μιλαγες σοβαρα και μαλιστα τον ρωτησες και αν ηταν οφσαιτ του μπογκ (που σημαινει οτι μιλαγες σοβαρα) εξαφανιστηκε...μιλαμε για τεραστια κυλοττα...τον φτυνει καθε μερα ολο το μπου και αυτος εκει...το εχει καψει ολη μερα πισω απο ενα πισι...αλλη δουλεια δεν εχει να μαλακιζεται εδω για μενα και για τον γαυρο....ειναι πεντε εξι μαλακες (αυτος ο εκτορ και κατι αλλοι) που μονιμως παρακολουθουν τι κανω και μπαινουν μονο για να ασχοληθουν με την παρτη μου...
εγω τους ειχα πει απο την αρχη...τους ειχα προειδοποιησει...
η πουτσα μου ειναι πρεζα....μια φορα την τρως και μετα εξαρτασαι απο αυτη...
να τωρα τα αποτελεσματα με τις κυλοτες...
Συγνωμη που βγηκα κιολας ρε φουρο..αλλη φορα δεν το ξανακανω. :2funny: :2funny: :2funny:
φυσικα και δεν ηταν οφσαιντ του μπογκ,για το πεναλτυ που λες απλα γελαμε..εγω προσωπικα στα αρχιδια μου σε γραφω,
γελανε ολοι με αυτα που γραφεις.εγω να συνεχισεις θελω,οχι να σταματησεις.τωρα αν θες να πιστευεις οτι ασχολουμαστε
μαζι σου επειδη δεν εισαι φουρο,αλλα κατι αλλο,δικαιωμα σου.δεν σου χαλαω εγω το χατιρι. :grin:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και εκσπερματώνουμε
fotoosfp.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ γαυρΑΡΗΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
[size=20pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ![/size]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και εκσπερματώνουμε
fotoosfp.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ γαυρΑΡΗΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
[size=20pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ![/size]
χασου βλακα νικησες τον πεθαμενο με τα χιλια ζωρια και χαρηκε η μαπα σου,την προηγουμενη αγωνιστικη δεν σε ειδα να γραφεις μετα το ματσακι μονο πριν ελεγες θα θα θα θα

%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A-4-0-%CE%91.jpg

290560_full.jpg

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

ελα μου ντε που δεν εχει αλλαγη ο παο...αμαν λεω την πατησανε...
-------------------

Εχω την εντυπωση οτι μια ομαδα δικαιουται 3 αλλαγες + 1 (αυτη του τερματοφυλακα) ή κανω λαθος?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.732
Πόντοι
26.141
ελα μου ντε που δεν εχει αλλαγη ο παο...αμαν λεω την πατησανε...
-------------------

Εχω την εντυπωση οτι μια ομαδα δικαιουται 3 αλλαγες + 1 (αυτη του τερματοφυλακα) ή κανω λαθος?
συνολικα 3 αλλαγες ανεξαρτητου τερματοφυλακα
πχ αν κανεις και τις τρεις αλλαγε και μετεπειτα τραυματιστει ο τερματοφυλακας τοτε φυσικα βγαινει ο τερμτοφυλακς σαν τραυματιας και καποιος απλος ποδοσφαιριστης που ειναι ηδη στον αγωνα αναγκαζεται να καλεσει χρεη τερματοφυλακα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλα κυλοτα...θα τους μαθω...ευτυχως που με προστατευεις κυλοτα και ευτυχως που γελανε μαζι μου ενω σε σενα απευθυνονται σαν σε λεκτορα πανεπιστημιου...παλι καλα...
για πε ρε κυλοτα ηταν η δεν ητα οφσαιτ μιας και εγω δεν γνωριζω απο κανονισμους...για πε ρε κυλοτα...
επειδη σε σου κανω παραθεσεις ρουφιανε και ψευτη νομιζεις οτι θα λες οτι μαλακια σου κατεβει ετσι κυλοτα;;
Βασικά σκεφτόμουνα κανένα 10λεπτο πριν γράψω αυτό το πόστ γιατί δε θέλω να προκαλέσω ειδικά σε θρεντ που δεν είναι της ομάδας μου. Ας είναι. Ας το πάρει το ποτάμι.
Καταρχάς δε κάθησα ν ψάξω το νήμα των παραθέσεων από την αρχή. Μιλάω ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο που έχεις ποστάρει (που πρέπει να είναι φάση από το ματς του ΠΑΟ-ΠΑΣ)
Στο πλάνο φαίνεται ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ. Αν θες μπορείς να σταματήσεις εδώ και να μη πας παρακάτω γιατί υπάρχει ΑΛΛΑ.
ΑΛΛΑ είναι οφσαιντ κατά ένα πόδι, και η θέση του επόπτη δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι. Οπότε ΚΑΚΩΣ δε δόθηκε το οφσάιντ αλλά δεν είναι και τέτοιο οφσάιντ σα το ματς Γαλλίας Ουκρανίας (που ήταν 2 στρέμματα οφσάιντ)που θα μπορούσε να πει κάποιος για σπρώξιμο του ΠΑΟ.
Προσωπικά τ οφσάιντ μισό πόδι, ένα νύχι κτλπ για μένα είναι ΑΣΤΕΙΟ να τα συζητάμε γιατί στη ροή του παιχνιδιού ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο να τα πιάσει ο επόπτης (πρέπει να είναι μεγάλο γατόνι).
Αυτά.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
597
Πόντοι
306

Ετσι, για να γουστάρουμε!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Βασικά σκεφτόμουνα κανένα 10λεπτο πριν γράψω αυτό το πόστ γιατί δε θέλω να προκαλέσω ειδικά σε θρεντ που δεν είναι της ομάδας μου. Ας είναι. Ας το πάρει το ποτάμι.
Καταρχάς δε κάθησα ν ψάξω το νήμα των παραθέσεων από την αρχή. Μιλάω ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο που έχεις ποστάρει (που πρέπει να είναι φάση από το ματς του ΠΑΟ-ΠΑΣ)
Στο πλάνο φαίνεται ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ. Αν θες μπορείς να σταματήσεις εδώ και να μη πας παρακάτω γιατί υπάρχει ΑΛΛΑ.
ΑΛΛΑ είναι οφσαιντ κατά ένα πόδι, και η θέση του επόπτη δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι. Οπότε ΚΑΚΩΣ δε δόθηκε το οφσάιντ αλλά δεν είναι και τέτοιο οφσάιντ σα το ματς Γαλλίας Ουκρανίας (που ήταν 2 στρέμματα οφσάιντ)που θα μπορούσε να πει κάποιος για σπρώξιμο του ΠΑΟ.
Προσωπικά τ οφσάιντ μισό πόδι, ένα νύχι κτλπ για μένα είναι ΑΣΤΕΙΟ να τα συζητάμε γιατί στη ροή του παιχνιδιού ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο να τα πιάσει ο επόπτης (πρέπει να είναι μεγάλο γατόνι).
Αυτά.
συμφωνω απολυτως και σαφως δεν θεωρω οτι ο εποπτης ειχει προθεση ...οτι το ειδε αλλα το αφησε...
επειδη ομως αυτη η συλλογιστικη δεν εχει ειπωθει οταν ειναι για φασεις δικες μας απο κανεναν αποδεικνυει αυτο που λεω για επιλεκτικη κριτικη...
υστερα ειτε λιγο ειτε πολυ ειναιο οφσαιντ και ο κυλοτας μου εκανε παραθεση λεγοντας μου οτι δεν ξερω κανονισμους (εννοωντας προφανως οτι ΔΕΝ ειναι οφσαιντ) και να μην γινομαι ρομπα...και οταν εβαλα την φωτο και υστερα απο γενικη κατακραυγη αναγκαστηκε να κανει κωλοτουμπα σα γνησια κυλοτα και να γελαει ολο το σαιτ μαζι του...
δεχομαι οτι ο εποπτης δεν ειχε προθεση αλλα δεν δεχομαι οτι ο διαιτητης στην φαση της μη αποβολης δεν ειχε...ηταν μπροστα στην φαση ειδε τι εκανε ο σιλντεφελντ και επρεπε να τον αποβαλλει οπως οριζει ο κανονισμος...
σηκωθηκε ετρεξε πισω του (εκτος φασης) και τον απωθησε βιαια....κοκκινη με τα μπουνια...
μην το ανφισβητησει κανεις γιατι βαριεμαι τα γκουγκλαρισματα και τα ποσταρισματα απο κανοπνισμους...
ξαναλεω ''βιαιη απωθηση''...μην με αναγκασετε να γκουγκλαρω και να ποσταρω πλιζ...
ηταν αποβολη και ο διαιτητς ΕΠΕΛΕΞΕ να μην την δωσει...
αυτα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού ενόψει Παρί

Μια ανάσα από την πρόκριση στους 16 του Champions League είναι ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη  επί της Μπενφίκα με σκορ 1-0.
Δύο αγωνιστικές απομένουν στον τρίτο όμιλο, με τους ερυθρολεύκους να ταξιδεύουν στο Παρίσι για να φιλοξενηθούν στο Πάρκο των Πριγκήπων από την πρωτοπόρο του ομίλου Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει δέκα βαθμούς.Σε ένα ανεδαφικό σενάριο, με νίκη στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει την πρόκριση και κυνηγά ακόμη και την πρώτη θέση.
Στα πιο… ρεαλιστικά, η ισοπαλία στο Παρίσι του χαρίζει επίσης την πρόκριση. Ωστόσο, εκείνη μπορεί ουσιαστικά να έρθει από την πέμπτη αγωνιστική του ομίλου ακόμη και με ήττα από την Παρί, αν η Άντερλεχτ κερδίσει τη Μπενφίκα.
Μιλάμε για ουσιαστική και όχι για μαθηματική, καθώς υπάρχει πάντα η… μαθηματική πιθανότητα η Άντερλεχτ να νικήσει στο Γ. Καραϊσκάκης με 3-0 και άνω, κάτι που όμως, εκτός από εφιαλτικό, δε μοιάζει και εφικτό.
Με ήττα στο Παρκ ντε Πρενς, οι Πειραιώτες προκρίνονται στα νοκ-άουτ με εντός έδρας ισοπαλία με την Άντερλεχτ, αν οι Βέλγοι έχουν έρθει ισόπαλοι και με τους Αετούς της Λισαβόνας στο Κόνσταντ φαν ντερ Στοκ.Αν η Μπενφίκα κερδίσει στις Βρυξέλλες, ο Ολυμπιακός πρέπει να δαμάσει την πρωταθλήτρια Βελγίου στο Νέο Φάληρο για να προκριθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom