Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (4 μέλη και 195 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα τωρα με την κυλοτα...ενταξει δεν της μιλαμε δεν της μιλαμε αλλα τοσο πουτανα αναρχιδη δεν εχω ξαναδει...εχτες ελεγε οτι με κοροιδευεις εσυ και μολις του ειπες οτι μιλαγες σοβαρα και μαλιστα τον ρωτησες και αν ηταν οφσαιτ του μπογκ (που σημαινει οτι μιλαγες σοβαρα) εξαφανιστηκε...μιλαμε για τεραστια κυλοττα...τον φτυνει καθε μερα ολο το μπου και αυτος εκει...το εχει καψει ολη μερα πισω απο ενα πισι...αλλη δουλεια δεν εχει να μαλακιζεται εδω για μενα και για τον γαυρο....ειναι πεντε εξι μαλακες (αυτος ο εκτορ και κατι αλλοι) που μονιμως παρακολουθουν τι κανω και μπαινουν μονο για να ασχοληθουν με την παρτη μου...
εγω τους ειχα πει απο την αρχη...τους ειχα προειδοποιησει...
η πουτσα μου ειναι πρεζα....μια φορα την τρως και μετα εξαρτασαι απο αυτη...
να τωρα τα αποτελεσματα με τις κυλοτες...

με φωναξες καρδια μου? θελω να μου πεις παλι για τους παρεξηγημενους απο το νομο θεατες της παιδικης πορνογραφιας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με φωναξες καρδια μου? θελω να μου πεις παλι για τους παρεξηγημενους απο το νομο θεατες της παιδικης πορνογραφιας
ψαξε στο προηγουμενο λογαριασμο και θα τα βρεις ολα κωλοτρυπα...σιγα να μην καθομαι να ξαναγραφω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ψαξε στο προηγουμενο λογαριασμο και θα τα βρεις ολα κωλοτρυπα...σιγα να μην καθομαι να ξαναγραφω

ντρεπεσαι να τα ξαναπεις να σε καμαρωσουν και αυτοι που δε σε ξερανε τοτε? ή θες με τη σιγη να τιμησεις τους κωλους που εγλειψες για να επιστρεψεις απο το μπαν  :kissass:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και που'σαι ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ....
σε παρακαλω ΞΑΝΑ για αλλη μια φορα να βγεις και να πεις για ποιο λογο μπαναριστηκα και να βαλεις το ποστ μου που μπαναριστηκα γιατι βλεπεις οτι πολλες κωλοτρυπιδες αναδρες το χρησιμοποιουν για να εννοησουν οτι μπαναριστηκα λογω παιδοφιλικων θεσεων ενω η αληθεια ειναι οτι μπαναριστηκα για αυτα που ειπα στο μελος str8
σε παρακαλω πολυ ξερω οτι δεν μπορεις να κανεις αυτη τη δουλεια συνεχεια δεν στο ζηταω με πιμι δεν το θεωρω αναγκαιο το ζηταω δημοαια...
κανε μου τη χαρη και δημοσιευσε το συγκεκριμενο ποστ και πες και την αποψη σου...
βλεπςι πως ξηγιουντε οι κωλοτρυπιδες και τι λασπη πετανε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ντρεπεσαι να τα ξαναπεις να σε καμαρωσουν και αυτοι που δε σε ξερανε τοτε? ή θες με τη σιγη να τιμησεις τους κωλους που εγλειψες για να επιστρεψεις απο το μπαν  :kissass:
με κωλοτρυπιδες δεν συζηταω...δημοσια ζηταω απο τον αντισθενη να διαλευκανει το θεμα...
απο πουτανες σιχαμενες σαν την παρτη σου δεν περιμενω κατι αλλο...κλασε μου τον πουτσο ανθρωπακι...
αν παρακαλεσα ποτε κανεναν το ξερουν αυτοι και μπορουν να πουν

αρχιδι κομπλεξικε μαλακα

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Θυμάμαι την παρεξήγηση αλλα δεν θυμάμαι μπανάρισμα για θέμα παιδεραστίας :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κυλοτα νο2...συναγωνισου με την κυλοτα νο1 :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κυλοτα νο2...συναγωνισου με την κυλοτα νο1 :2funny: :2funny:

γελας ρε καραγκιοζο. εγω δε γελαω παντως με τα μυαλα που κουβαλας σε σοβαρα θεματα. σε λυπαμαι στην καλυτερη. ριξε αλλη μια κλαψα στον αντισθενη τωρα οπως εχεις μαθει σαν επαγγελμα. γλειψιμο και καλοπιασματα σε καθε διοικηση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με κωλοτρυπιδες δεν συζηταω...δημοσια ζηταω απο τον αντισθενη να διαλευκανει το θεμα...
απο πουτανες σιχαμενες σαν την παρτη σου δεν περιμενω κατι αλλο...κλασε μου τον πουτσο ανθρωπακι...
αν παρακαλεσα ποτε κανεναν το ξερουν αυτοι και μπορουν να πουν

αρχιδι κομπλεξικε μαλακα

πες του να με κανει μπαν να μη σου χαλαω το ιματζ στους νεοτερους. κλαψογλειψω  :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θυμάμαι την παρεξήγηση αλλα δεν θυμάμαι μπανάρισμα για θέμα παιδεραστίας :helpplea:

παρεξηγηση? ποια παρεξηγηση? ξεκαθαρος ηταν. ας πει δημοσια τωρα οτι δεν το εννοουσε και δεσμευομαι να μην ξανα αναφερθω.  

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πες του να με κανει μπαν να μη σου χαλαω το ιματζ στους νεοτερους. κλαψογλειψω  :boobies:
ρε κομπλεξικε σκατοψυχε οποιος κοιταξει τα μηνυματα σου ευκολα μπορει να δει το κομπλεξ σου και την εμμονη μαζι μου παροτι σε γραφω στα αρχιδια μου κυλοτα νο2
αλλα επειδη εσυ και δυο τρεις αλλοι πουστρακοι εκμεταλλευονται το μπαναρισμα και λενε τα δικα τους ζητησα απο την σελιδα να ξεκαθαρισει το θεμα...
κυλοτα ε κυλοτα νο2 ...μαλακα  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παρεξηγηση? ποια παρεξηγηση? ξεκαθαρος ηταν. ας πει δημοσια τωρα οτι δεν το εννοουσε και δεσμευομαι να μην ξανα αναφερθω.  
δημοσια μπορω να σε στειλω να πας να γαμηθεις κυλοτα νο2 ...
και αυτη ηταν η τελευταια μου κουβεντα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δημοσια μπορω να σε στειλω να πας να γαμηθεις κυλοτα νο2 ...
και αυτη ηταν η τελευταια μου κουβεντα....

καλα θα κανεις. δε θελω πολλα πολλα με παιδικους τσοντολαγνους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα μου ντε που δεν εχει αλλαγη ο παο...αμαν λεω την πατησανε...
-------------------

Εχω την εντυπωση οτι μια ομαδα δικαιουται 3 αλλαγες + 1 (αυτη του τερματοφυλακα) ή κανω λαθος?
καμμια σχεση...ειναι οπως αποβαλλεται ο τερματοφυλακας...
απλα οριζει καποιον απο τους υπολοιπους να μπορει να μπλοκαρει...
αλλα δεν ειδα κανεναν απο αυτους που τα ειχαν βαλει με τον κακο την προηγουμενη βδομαδα να λενε τωρα τιποτα για το ''ηθικο'' σωματειο που ρισκαρε με την υγεια ενος ποδοσφαιριστη με χτυπημα στο κεφαλι και τον αφησε μεσα στο ματς...ο γιατρος ηταν σαφης...ζητησε απευθειας να βγει,δηλ.εκρινε οτι δεν μπορουσε να συνεχισει...κανω λαθος;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοτοπουλοοοοοο
κυλοταααααααααααααααααααα (νο2)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολλες τελευταιες κουβεντες βλεπω. ξεφτιλα ανωμαλε. για να με πεις κοτα ομως πρεπει να κωλωσω καπου, μην εισαι ανωμαλος σε ολα σκεψου λογικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom