st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.451
- Πόντοι
- 366
υπαρχουν κι αλλες χαρες, μεγαλυτερες ;)ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!! τι χαρες τετοιους καιρούς! αγχολητικό!!
συγχαρητηρια για τη Μεγαλη νικη
υπαρχουν κι αλλες χαρες, μεγαλυτερες ;)ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!! τι χαρες τετοιους καιρούς! αγχολητικό!!
τι εγινε ρε μαν δεν ειδες τιποτα το υποπτο σημεραΡε τυπε επειδη η μανα σου κανει αυτη την δουλεια δεν σημαινει οτι κανουν ολες το ιδιο.Μην χαιρεσαι.
και συ τουρκοσπορος εισαι,τι νομιζεις.400 χρονια σκλαβιας ειχες,γιε μου.
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2013/10/101013154238_8851.JPG[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_U2FQaHZ2t9I/S8y98CtZnAI/AAAAAAAAJNc/w8oWllYWSTg/s400/__1212660706.jpg
Ρε τυπε επειδη η μανα σου κανει αυτη την δουλεια δεν σημαινει οτι κανουν ολες το ιδιο.Μην χαιρεσαι.
και συ τουρκοσπορος εισαι,τι νομιζεις.400 χρονια σκλαβιας ειχες,γιε μου.
οτι πει ο πελατης μας ο ivanΤι να κλάσει μωρέ ο άμπαλος, ο αθανασιάδης είναι καλύτερος!
Η δικια σου τα εμαθε απο μενα παιδι μου.Κωλοπαιδι μου βγηκες γαυρος.Και πουσταρας μαζι.πουτανοπαιδο παλι γαμηθηκες σημερα
κανε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
οπως σου εμαθε η μανουλα σου η καταπιολα
Μπα, κι εκεί δεύτεροι θα βγουν!
Η δικια σου τα εμαθε απο μενα παιδι μου.Κωλοπαιδι μου βγηκες γαυρος.Και πουσταρας μαζι.
πως να μην σε απαρνηθω.
μια που θα μπαινει η πουτσα στην κωλαρα σου,μια που θα βγαινει,ενταξει ελυσες και το προβλημα της δυσκοιλιοτητας Λουσυ.τυπε θα εχουμε χρονο παρα χρονο τον πουστερ21 να πανηγυριζει που πηρε το πρωταθλημα της γ εθνικης.μια που θα το παιρνει και θα ανεβαινει στην φουτμπολ λιγκ,και μια που θα ξαναπεφτει :S
μια που θα μπαινει η πουτσα στην κωλαρα σου,μια που θα βγαινει,ενταξει ελυσες και το προβλημα της δυσκοιλιοτητας Λουσυ.
πουστερ21 ειναι δυνατον να εισαι εστω και καποιου (προφανως δεν ξερεις ουτε εσυ ουτε η πουτανα η μανα σου) το πιο δυνατο σπερματοζωαριο?
πες ρε καθυστερημενε
τυπε δυο ηταν σημαντικες εμφανισεις σημερα,μια του λιλα,και μια του πουστερ21.και οι δυο ανηκουν στο gay/lesbian :S
ελα χαλαρωστε
τον μαστερακο βριστε τον οσο θελετε
αλλα μεχρι εκει