Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα δε θα μπω σε αναλύσεις περί Βυζαντίου κ χριστιανικών -Εβραίκων μολύνσεων !Εγω έχω μείνει μέχρι ALEXANDER απο βυζα κ μετά no Greece!Αντε μπαγλαμα!
καταρχας λεγετε Αλεξανδρος κι οχι alexander
κι εσυ ρε μπουζουκι εμεινες στον Βυζα ε;;;
τι λε ρε φιλε.....οι προγονοι σου κραταγαν βιβλιο;;; ή εσυ με την μηχανη του χρονου προηλθες απο τα @@ του Βυζαντα στην συγχρονη εποχη
ναι...
στο γηπεδο θα πω τον Αεκτζη τουρκο
τον ΜΠαοκτζη Βουλγαρο
αλλα για τα 90 λεπτα να τον περιπαιξω μεχρι εκει
αλλα το να πω οχι γηπεδο στους τουρκοσπορους θιγω περιπου το 1/3 των σημερινων ελληνων

δηλαδη πχ θα πας στα μουτρα του Χιου Τζακμαν που εχει καταγωγη απο την Πολη και ειναι περηφανος που ειναι ελληνας και θα τον πεις τουρκοσπορο...ε ρε ματσουκι που θελουμε μερικοι  :2funny:

τεσπα το κλεινω εδω το θεμα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Οι ξεριζομένοι ΕΛΛΗΝΕΣ (μαλάκα που έχεις μπερδέψει τον Ελληνισμό της Μ. Ασίας με τον Βυζάντιο. Βλάκα. Μου λες μετά και για τον Μ.Αλέξανδρο ηλιθιε που μας λες ότι δε θα μας κάνεις και αναλύσεις) σε γαμάνε και σε χύνουν μπαγλαμά. Πέσε στον τάφο σου και ψόφα.
καλα ρε φιλε  μην αρπαζεσαι.... το παλληκαρι γουσταρει να λεει μαλακιες.ειμαι 40 χρονων και εχω δει πολλα οπως και εχω ακουσει πολλα......

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ελα απο κοντά να μου τα πεις!Προτιμω αποτέφρωση!
Παλούκωμα και να σαπίσει το σώμα σου καλύτερα. Άκου αποτέφρωση. Σιγά μη θέλεις να σου διαβάζουμε και ύμνους.

Υ.Γ. Έλα εσύ να μου πεις περί τουρκόσπορων παπάρα. Μήπως θες να μου πεις και περί "συνοστισμού";;;
Υ.Γ Alexander τον λένε οι βάρβαροι. Οι Έλληνες τον λένε Μ.Αλέξανδρο. Σύρε τώρα και γαμήσου εσύ και οι όμοιοί σου

Επισκέπτης
Παλούκωμα και να σαπίσει το σώμα σου καλύτερα. Άκου αποτέφρωση. Σιγά μη θέλεις να σου διαβάζουμε και ύμνους.

Υ.Γ. Έλα εσύ να μου πεις περί τουρκόσπορων παπάρα. Μήπως θες να μου πεις και περί "συνοστισμού";;;
Υ.Γ Alexander τον λένε οι βάρβαροι. Οι Έλληνες τον λένε Μ.Αλέξανδρο. Σύρε τώρα και γαμήσου εσύ και οι όμοιοί σου
σημερα ειχε ταινια το σικουελ <γηπεδο στην ΑΕΚ,νο 9878757657645667686876854> το ειδες;;
απο μακετες τα πατε καλα παντως  :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κοντη σαν την ψωλη του τυπου στο παραδιπλα νημα!!!
παντως σας παω
αναβαθμηστικατε
απο τριτοτεταρτοι τωρα εισται δευτεροτριτοι
κανενας δεν εγινε παοκ για τους τιτλους της ομαδας.εχω να παρω πρωταθλημα απο το 1985 και ειμαστε χιλιαδες αν ειχαμε τους τιτλους του γαυρου ποσοι θα ειμασταν;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σημερα ειχε ταινια το σικουελ <γηπεδο στην ΑΕΚ,νο 9878757657645667686876854> το ειδες;;
απο μακετες τα πατε καλα παντως  :2funny: :2funny:
Εννοείτε ότι το είδα. Αν αυτό το μακέτο είναι πακέτο θα φαανεί. Όμως όλα δείχνουν πως το γήπεδο θα γίνει (δε ξέρω αν στη τελική του μορφή θα είναι τέτοια χλίδα. ΑΝ είναι έτσι όπως το έδειξαν θα είναι από τ ομορφότερα ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, για ελλάδα δε το συζητώ, μακράν). Όσο και να θέλει ο Μελισσάν ν τ αρνηθεί η υστεροφημία του είναι αυτό το γήπεδο.
Εσίς τι λέει; Πως πάει το νοίκι; Όλα κομπλε;  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επειδη εμεις ασχετα με τιτλους ειμαστε ....Εκατομμυρια

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
επειδη εμεις ασχετα με τιτλους ειμαστε ....Εκατομμυρια
ο ενας εδω μεσα δεν ειναι καλος στην ιστορια και τα θρησκευτικα ο αλλος στα μαθηματικα.και οι αρειανοι λενε οτι ειναι περισσοτεροι απο μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ανατριχιασα.ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ......

Επισκέπτης
Εννοείτε ότι το είδα. Αν αυτό το μακέτο είναι πακέτο θα φαανεί. Όμως όλα δείχνουν πως το γήπεδο θα γίνει (δε ξέρω αν στη τελική του μορφή θα είναι τέτοια χλίδα. ΑΝ είναι έτσι όπως το έδειξαν θα είναι από τ ομορφότερα ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, για ελλάδα δε το συζητώ, μακράν). Όσο και να θέλει ο Μελισσάν ν τ αρνηθεί η υστεροφημία του είναι αυτό το γήπεδο.
Εσίς τι λέει; Πως πάει το νοίκι; Όλα κομπλε;  :grin:
μια χαρα...μακαρι να γινει το γηπεδο της ΑΕΚ...αλλα πιστευω οτι δεν θα χρειαστει να γινει
οποιος το επιασε το επιασε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom