Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι ξερολας αμπαλος μπαστουνοβλαχος(απο νοοτροπια και μυαλα)εισαι εσυ ρε φραπεδιαρη?

Τετοια λες και στις στριππερ και μετα παρακαλια να στον ''τιναξουν''λιγακι?

Εχεις ακομα πολυ δρομο,το ασχημο ειναι οτι το παιζεις ΞΕΡΟΛΑΣ ....

Οσον αφορα τα σπερματα,ρεπορτερ του κωλου,σε πληροφορω οτι αξιζει πιο πολυ απο τα δικα σου τα φλοκια.

Το απεδειξε σημερα με τα 4

Παστελαρα ο Λουα Λουα αλλα ετσι οπως το΄΄κολλησε΄΄ο Νουνιες...ΚΑΥΛΑ

ΥΓ Κασκολ κτλ δεν εχω(αν δεν ξερεις μη μιλας)
Γαμαω ξεκωλα φιλαρακο μια ζωη

η συνεχεια της αμπαλοσυνης εν ιστοσελιδιω.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βάσο σε ζάλισε το σπέρμα του Λεμονή ....και δεν είσαι ο μόνος
Αν αισθάνεσαι ασχημα τράβα μια φραπεδιά να συνέλθεις
Άμπαλοι ξεάμπαλοιδεν γινόμαστε σώβρακο σε αυτά που γράφουμε ... και δεν κολοτουμπάρουμε όπως εσυ ....θελεις να κάνεις και αναλύσεις τρομάρα σου .... Προπονηταρά !!!

ότι θελει γραφει ο καθενας μου φαινεται εδω μεσα.....ρε....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αλεξ να αλλαχτει η ψηφοφορια..
βαλε ερωτηση
ποια απο τις 4 πουτσες σας πονεσε ποιο πολυ με τις αναλογες επιλογες των γαμιαδων τους..
1..λουα-λουα
2.νταρκογκολ
3.τορο
4.νουνιες

εγω θα ελεγα να κανεις την εξης ψηφοφορια?

-ποιοί ειναι οι πιο αμπαλοι του σαιτ?
1) ο pleasuregiver
2) o psolaras78
3) o vangog
4) o alexandros76
5) αλλος?

:2funny:

Επισκέπτης

1) ο pleasuregiver
2) o psolaras78
3) o vangog
4) o alexandros76
5) αλλος?

ρε αντε τραβα καμμια μαλακια να στανιαρεις..αντε γιατι οπως εχω δηλωσει & στο παρελθον(αρα θα επρεπε να το ξερεις)δεν γαμαω στρακια..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε αντε τραβα καμμια μαλακια να στανιαρεις..αντε γιατι οπως εχω δηλωσει & στο παρελθον(αρα θα επρεπε να το ξερεις)δεν γαμαω στρακια..

απο ποτε τα στρακια βαρανε φραπεδες σε ιδρυματα με γυναικες?να και κατι που πρεπει να ρωτησω για να μαθω λεπτομερειες απο αμπαλα ατομα...χμμ..ενδιαφερον..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οφείλω να παραδεχτώ τον Πεσέιρο πάντως ... μεγάλη μαγκιά του να βάλει τον Ποστιγκα μέσα , έτσι για να μάθει από την αρχή ποιός είναι το Αφεντικό.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Εγω διασκεδάζω αφάνταστα με κάτι τύπους σαν τον Vaso
Θα σας πω ποιος είναι για να σπατε πλάκα κι εσεις
Είναι ο τύπος που έμαθε τι χρώμα έχει το γκαζόν του γηπέδου όταν για πρώτη φορά είδε έγχρωμη τηλεόραση
Όταν ήταν παιδάκι για να παίξει μπάλα με τα αλλα παιδάκια ...έπρεπε να είναι ο ιδιοκτήτης της
Πήγε 12 χρόνια σχολείο και αποφοίτησε από την τρίτη δημοτικού (4 χρόνια σε κάθε τάξη) για να εμπεδώσει
Μέχρι και πέρυσι πίστευε ότι ξέρει τι έχει μέσα μια μπανάνα οπότε ήταν περιττό και να την καθαρίσει για να τη φαει
Φέτος αποφάσισε να σπουδάσει .... ανοιχτο πανεπιστήμιο βέβαια .... και σπουδαία ειδικότητα ....φραπεδολόγος ....
Μέχρι χτες έφτιαχνε φραπέ με ζάχαρη και Ελληνικό Λουμίδη συγκεκριμένα ...για αφρό πρόσθετε Τάιντ
Σήμα κατατεθεν του στο εξής το ιπτάμενο Σέικερ ....
Τουλάχιστον ρε μάγκες δείξτε του κάτι
Οίκτο ....έστω

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Tα βαζελακια εχουν παθει παράκρουση,οχι μονο απο την γκολάρα του Λουα,Του Νταρκο,του Νουνιες,(ΒΕΝΤΟΥΖΑ-ΒΕΝΤΟΥΖΑ),αλλα η καλυτερη φάση ήταν η γκολάρα του Τορο,που τον έστειλε τον άλλο τον καρπαζοεισπτρακτορα ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Ολα μέσα ο θρυλος στους πελάτες !!! Και τον Γκαλινοβιτς μέσα!!!!! :rockon:
Και πάμε ξανα ολοι μαζί :"...Γιάννης Γκουμας,ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 04_goumas.jpg
    04_goumas.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 19

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286

1) ο pleasuregiver
2) o psolaras78
3) o vangog
4) o alexandros76
5) αλλος?

Και επειδή με είπες άμπαλο πήγαινε να δεις πόσο μαλάκα σε έκαν για μια ακόμη φορα στο θρεντ περι Μουντιάλ ....δεν σου φτανε η Ελλάδα φουκαρά το ήθελες και διεθνές

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εγω διασκεδάζω αφάνταστα με κάτι τύπους σαν τον Vaso
Θα σας πω ποιος είναι για να σπατε πλάκα κι εσεις
Είναι ο τύπος που έμαθε τι χρώμα έχει το γκαζόν του γηπέδου όταν για πρώτη φορά είδε έγχρωμη τηλεόραση
Όταν ήταν παιδάκι για να παίξει μπάλα με τα αλλα παιδάκια ...έπρεπε να είναι ο ιδιοκτήτης της
Πήγε 12 χρόνια σχολείο και αποφοίτησε από την τρίτη δημοτικού (4 χρόνια σε κάθε τάξη) για να εμπεδώσει
Μέχρι και πέρυσι πίστευε ότι ξέρει τι έχει μέσα μια μπανάνα οπότε ήταν περιττό και να την καθαρίσει για να τη φαει
Φέτος αποφάσισε να σπουδάσει .... ανοιχτο πανεπιστήμιο βέβαια .... και σπουδαία ειδικότητα ....φραπεδολόγος ....
Μέχρι χτες έφτιαχνε φραπέ με ζάχαρη και Ελληνικό Λουμίδη συγκεκριμένα ...για αφρό πρόσθετε Τάιντ
Σήμα κατατεθεν του στο εξής το ιπτάμενο Σέικερ ....
Τουλάχιστον ρε μάγκες δείξτε του κάτι
Οίκτο ....έστω

χαχαχα...ωραιο..τελικα εχετε και κατι ορισμενοι απο εσας που αξιζει υποσημειωσης.....ΧΙΟΥΜΟΡ!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και επειδή με είπες άμπαλο πήγαινε να δεις πόσο μαλάκα σε έκαν για μια ακόμη φορα στο θρεντ περι Μουντιάλ ....δεν σου φτανε η Ελλάδα φουκαρά το ήθελες και διεθνές

αφου ειπαμε...εχεις χιουμορ..μην μου το χαλας τωρα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΥΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
Πέτρος Κόκκαλης

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πόσο είχε πει ο παίκτης του Παναθηναϊκού ότι έπρεπε να είχε έρθει το ματς της Κυριακής; Ε, τόσο ήρθε. Έπρεπε να βάλουμε βέβαια και άλλο ένα. Το σκορ τα λέει όλα. Κάναμε ένα εντυπωσιακό καμ μπακ σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής και δείξαμε τι αξίζουμε.
Μίχαελ Ζεβλάκοφ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ξέρετε γιατί η Ελληνική γλώσσα θεωρείται πλούσια;
Γιατί με δυό λέξεις λές τα πάντα:
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΞΕΩΣ!!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
αφου ειπαμε...εχεις χιουμορ..μην μου το χαλας τωρα...
αμα σε χαλάει Δραμαμίνη !!! ....
Αντε τώρα καντηνα με ελαφρα γιατί θα χάσεις την πτήση σου με τ καράβι και δεν λέει
και δεν έχω πάντα χιούμορ ....χου μωρή ...εχω για ορισμένους

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Είμαι απογοητευμένος από τους φίλους Γαύρους -όλο εκθειάζετε τις γκολάρες Λούα Λούα και Νούνιες και κουβέντα για το γκολ του Τορο , που είναι ο ορισμός του ΟΛΑ ΜΕΣΑ !!!!! Μέσα η μπάλα , μέσα και ο μάριο  :2funny:
Ελεος , ακόμα γκολ μπαίνουν στο Καραισκάκη.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παραφραση απο γνωστο τραγουδι:

"..Που ειναι ο Βαγκνερ ?....Που ειναι ο Πουτσινι ?...Που ειναι ο Νινης ? ...Που ειναι ο Πόστιγκα ?..Που ειναι ο Σαλπι-γιδης?...που ειναι ο Τζιγκερ να μας μαμησει ?"  ΟΕΟ ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξανα λοιπον το τραγουδάκι της εξεδρας στους πελατες δυνατά:
"...Γιάννης Γκουμας  ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φέρτε να πιω,να ξημερωθω,πω-πω-πω-πω-πω,τι μπουκιτσι ηταν αυτό !! :rockon: :rockon: 

Συνημμένα

• derby086.jpg
    derby086.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 22

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια πολυ το ευχαριστηθηκα το παιχνιδι.νομιζω οτι ο ολυμπιακος ειναι μακραν η καλυτερη ελληνικη ομαδα ολων των εποχων .φανταστειτε να επαιζε ολεντεσμα και ο στολτιδης τι θα ειχε γινει..ασ αφησουμε του παναθηναικους στην πικρα τους και ασ ετοιμαστουμε για το παιχνιδι με την τζελση..εχουμε παρει τοσα πρωταθληματα εχουμε χορτασει μαζι με το φετινο φυσικα,,,αλλα η ευρωπη μετραει ποιο πολυ...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ξέρετε γιατί η Ελληνική γλώσσα θεωρείται πλούσια;
Γιατί με δυό λέξεις λές τα πάντα:
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΞΕΩΣ!!!
Σιγά ρε φίλε και με μια λέξη πάλι όλα τα λες¨:
ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ !!!
Αλλα εγω γουστάρω την πλήρη περιγραφή :
Ρίχνω 4 και τον έχω στα 4 και ας φτάσει και τα 104

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
παιδια πολυ το ευχαριστηθηκα το παιχνιδι.νομιζω οτι ο ολυμπιακος ειναι μακραν η καλυτερη ελληνικη ομαδα ολων των εποχων .φανταστειτε να επαιζε ολεντεσμα και ο στολτιδης τι θα ειχε γινει..ασ αφησουμε του παναθηναικους στην πικρα τους και ασ ετοιμαστουμε για το παιχνιδι με την τζελση..εχουμε παρει τοσα πρωταθληματα εχουμε χορτασει μαζι με το φετινο φυσικα,,,αλλα η ευρωπη μετραει ποιο πολυ...
Kαι κυπελο,και πρωτάθλημα και ευρωπη ο θρυλος - όλα μέσα,και τον γκαλινοβιτς στα δυχτια μέσα,και τα παπουτσια μεσα - ΕΛ ΤΟΡΟ ! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom