Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Παιδια παιδια τωρα μου το στειλανε / ορμηξε λενε στα αποδυτηρια του ΠΑΟ ο Λουα Λουα και να τι εκανε ο παλιομαλακας / εεεε ειπαμε οχι κι ετσι ...
EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ μηπως και δεν με ακουσαν!!!!
Παρακαλουνται Ολες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ και τα πουτανακια
να φυγουν απο την πιατσα και να επιστρεψουν στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ τους!!!!
Ο Δαφνοστεφανομενος ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟ για σημερα ....
Γαμησε αρκετα!!!!
ΜΗΝ παρακαλατε και μην ξερογλυφεστε!!!!
δεν θα γαμησει αλλο για σημερα!!!!
απο αυριο βλεπουμε, ενταξει πουτανακια?????
Ακομα ΧΥΝΩ με την 4η ΠΑΣΤΕΛΑΡΑ στην ΚΩΛΑΡΑ τουςΚαλά το είδατε το γκολ του ΝΟΥΝΟΥ; Γκολάρα ήμουν τυχερός καθόμουν στη 8 σειρά λίγο δεξιά από το τέρμα...φάτσα με το μικρό ασήλυπτη φάση γυριστ'ο σουτ και η μπάλα να σπαρταράει στο πλεκτό Ηδονή!!!!
αν σε αφορα το ποσταρισμα μου καλα εκανες και απαντησεςεσυ παρε αυριο τον πρωταθλητη και δωσε κανα ευρω παραπανω τωρα στον θεμο που εχει δικαστικα εξοδα παραστασεων...και ασε τα αλλα που ξερεις..
Τελικα η μαλακια σου ειναι ΑΗΤΤΗΤΗ εδω μεσα.
Εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ
Πλερωνε καμια στριπτιζου 50αρικα για φραπεδιες και ασε τις αναλυσεις.
Βγαλε τις παρωπιδες απο τα ματια σου εκτος αν ηρθες τωρα στην πολη απο κανα βουνο
Έχεις δίκιο τα 2 διπλά και η 3άρα στο Φάληρο είναι η απόδειξη, εκτός αν αυτές οι ομάδες είναι για σένα ο Άγιος Κοσμάς....σιγα τους παικταραδες....ο ενας ειναι τουρμπινατος και μαλακοβιολης και ο αλλος ειναι τεχνιτακος και πιο αργος απο το ριπλει...παρτε το χαμπερι επιτελους...το ποδοσφαιρο σημερα εχει τρομερες απαιτησεις,δεν παιζουμε στον αγιο κοσμα....
αν σε αφορα το ποσταρισμα μου καλα εκανες και απαντησες
καληνυχτα !!!!!!
Παιδια παιδια τωρα μου το στειλανε / ορμηξε λενε στα αποδυτηρια του ΠΑΟ ο Λουα Λουα και να τι εκανε ο παλιομαλακας / εεεε ειπαμε οχι κι ετσι ...
Έχεις δίκιο τα 2 διπλά και η 3άρα στο Φάληρο είναι η απόδειξη, εκτός αν αυτές οι ομάδες είναι για σένα ο Άγιος Κοσμάς....
συνεχισε μωρη λουμπινα να αυτοξεφτιλιζεσαι..συνεχισε μεγιστε αναλυτη της πουτσας μου..ομως οτι & να λες ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ποτε μπαλλα στον ΘΡΥΛΟ μας ρε κακομοιρε & αυτη η απορριψη ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ανεξιτηλα..γουσταρω να ποσταρετε μονο αμπαλα....συνεχισε...συνεχισε....
συνεχισε μωρη λουμπινα να αυτοξεφτιλιζεσαι..συνεχισε μεγιστε αναλυτη της πουτσας μου..ομως οτι & να λες ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ποτε μπαλλα στον ΘΡΥΛΟ μας ρε κακομοιρε & αυτη η απορριψη ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ανεξιτηλα..
Πόσα bar είναι το εργαλείο???
Χύνει ή κατουράει ?Eεεεε αφου δεν ανεβαζετε τα γκολ τα ανεβαζω εγω ....
Προσεξτε πως τελειωνει τη φαση ο Nunez .....
μα υπαρχει εστω & ενα μελος που να μην σε δουλευει ρε κακομοιρε???σε ολα τα θρεντ τρως το κραξιμο της αρκουδας..συνεχισε φαιδρε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ποδοσφαιριστη-master frap-adar μιας & ολες οι παρεες χρειαζονται εναν κλοουν για να γελανε που & που..τα συμπερασματα στον λαο του φορουμ...
Χύνει ή κατουράει ?
Φραπεδιαρη ρεπορτερ αμπαλε του ΚΩΛΟΥ μας τα κανες τσουρεκια με τις αναλυσεις σου,δεν εισαι σιγουρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλα μια ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ προσωπικοτητα,μαλλον εισαι LIGHT φιλαθλος και κανεις παρεα με αμπαλουςκαληνυχτα διοτι απαντας μονο με ξυπνητζιδικα βλακοποστ και μονο εχοντας παρωπιδες....οπως και οι περισσοτεροι αμπαλοι εδω μεσα σε ολα τα θρεντ αθλητικου περιεχομενου...
υ.γ. παρε σε παρακαλω τηλεφωνο και υπενθυμισε αυριο σε ολους τους γνωστους σου να αγορασουν τον πρωταθλητη γιατι ο θεμος εχει μεγαλη αναγκη..ετσι μαθαινω απο την ευελπιδων...