Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ναι ατυχία ήταν γιατι δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Στη γερμανία έχασα 3-4 κλασικές ευκαιρίες , εδώ επίσης. Αυτοί έκαναν 5 ευκαιρίες και έβαλαν 4 γκολ σε 2 αγώνες. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Γραφε ότι σε βολεύει ότι είμαι μυρωδιάς και τέτοια. Ένα ξέρω όμως. Ότι μόνο απο γάυρο έχω ακούσει, βλέποντας αγώνα, σε φάση που παίκτης σας ήταν σε καλή θέση για σουτ και γκολ αν και μαρκαρισμένος, την προτροπή ΠΕΣΕ και όχι σούταρε!!!!!!! Και αυτό που γράφω είναι 100% αλήθεια και λέει πολλά περί μυρωδικών!!!!!!

Και δεν νομίζω να πιστεύεις σε νίκη σήμερα. Δύσκολα είστε, πολύ δύσκολα!!!!!! Το πάρα πολύ ισοπαλία.

Ποια καλύτερη ομάδα ρε τζιόλη :2funny:
Στη βούρτσα μου τι έχεις ακούσει από άλλο γαύρο (πιθανό φίλο σου οπότε αυτό τα λέει όλα)
Είσαι τυχερός που είχε τραυματισμούς και το ότι ήταν ντεφορμέ εκείνη την περίοδο η σάλκε αλλιώς θα είχες αποκλειστεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Το ότι με 5 ευκαιρίες έβαλε 4 γκολ τα λέει όλα για την ''καλύτερη'' ομάδα σου!  

pistolpit

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
20
Πόντοι
0
Και εμείς με τοτεναμ, βιγιαρεαλ στα καλά της κλπ παίζαμε όχι με καφενεία!!!!!
με την Τότεναμ στα καλά της? πότε έγινέ αυτό?
με την Βιγιαρεάλ καλή ομάδα αλλά την πετύχατε στην παρακμή σας , οκ μη λέμε ότι θέλουμε...

Επισκέπτης
Ναι ατυχία ήταν γιατι δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Στη γερμανία έχασα 3-4 κλασικές ευκαιρίες , εδώ επίσης. Αυτοί έκαναν 5 ευκαιρίες και έβαλαν 4 γκολ σε 2 αγώνες. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Γραφε ότι σε βολεύει ότι είμαι μυρωδιάς και τέτοια. Ένα ξέρω όμως. Ότι μόνο απο γάυρο έχω ακούσει, βλέποντας αγώνα, σε φάση που παίκτης σας ήταν σε καλή θέση για σουτ και γκολ αν και μαρκαρισμένος, την προτροπή ΠΕΣΕ και όχι σούταρε!!!!!!! Και αυτό που γράφω είναι 100% αλήθεια και λέει πολλά περί μυρωδικών!!!!!!

Και δεν νομίζω να πιστεύεις σε νίκη σήμερα. Δύσκολα είστε, πολύ δύσκολα!!!!!! Το πάρα πολύ ισοπαλία.
ρε φιλε σε 54 φορες που εχεις ερθει καραισκακη εχεις 40 ηττες

και στα τελευταια 15 χρονια στην τουμπα με εχεις κερδισει ποσες φορες;;;

θες και να λεγεσε μεγαλη ομαδα....

pistolpit

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
20
Πόντοι
0

ρε τύπε μιά ομάδα περνάει με τα περισσότερα γκόλ και όχι με τις περισσότερες ευκαιρίες....
κα εγώ σαν ολυμπιακός μπορώ να σου πώ παιχνίδια που είχαμε παραπάνω ευκαιρίες και χάσαμε , αλλά έτσι γινόμαστε γραφικοί...
ακόμα ανάφέρεσαι σε ένα περιστατικό που ίσως να έχει γίνει , ξέρεις ποσα τέτεια γίνονται σε κάθε αγώνα απο άσχετους φιλάθλούς....
μιλάς εσύ που οι οπαδοί σας έτρωγαν το και καλά κατεστημένο της Αθηνας για να δικαιολογήσουν οι παράγοντες την ανυπαρξία τους και το ότι δεν έβαζαν ποτέ χρήματα...
φέτος που ο ρώσος κάτι ψιλοέβαλε κάτι πάτε να κάνετε...βέβαια με δανείκους δεν πρόκειται να πάρετε τίτλό..εγώ σας θέλω δυνατούς όπως θέλω και τον Πάο και το Αεκάκι όταν ανέβει με το καλό
τώρα δυστηχός ούτε καζούρα δεν μπορώ να κάνω

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
με την Τότεναμ στα καλά της? πότε έγινέ αυτό?
με την Βιγιαρεάλ καλή ομάδα αλλά την πετύχατε στην παρακμή σας , οκ μη λέμε ότι θέλουμε...
Την τοτεναμ την πετύχαμε 4η με μπέιλ κτλ κτλ στα πολύ καλά της 4 πονταλάκια από τον 2ο
Την βιγιαρεαλ όντως στα χειρότερά της,3η ήταν η καημένη!!!!!!!!

Παραχαράκτη της ιστορίας

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ρε τύπε μιά ομάδα περνάει με τα περισσότερα γκόλ και όχι με τις περισσότερες ευκαιρίες....
κα εγώ σαν ολυμπιακός μπορώ να σου πώ παιχνίδια που είχαμε παραπάνω ευκαιρίες και χάσαμε , αλλά έτσι γινόμαστε γραφικοί...
ακόμα ανάφέρεσαι σε ένα περιστατικό που ίσως να έχει γίνει , ξέρεις ποσα τέτεια γίνονται σε κάθε αγώνα απο άσχετους φιλάθλούς....
μιλάς εσύ που οι οπαδοί σας έτρωγαν το και καλά κατεστημένο της Αθηνας για να δικαιολογήσουν οι παράγοντες την ανυπαρξία τους και το ότι δεν έβαζαν ποτέ χρήματα...
φέτος που ο ρώσος κάτι ψιλοέβαλε κάτι πάτε να κάνετε...βέβαια με δανείκους δεν πρόκειται να πάρετε τίτλό..εγώ σας θέλω δυνατούς όπως θέλω και τον Πάο και το Αεκάκι όταν ανέβει με το καλό

Θύμισέ μου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατι ρε τυπε η γαυριελα με δανεικους δεν εχει παρει τιτλο;Και περυσι και προπερσι ειχε δανεικους στο ροστερ της.

pistolpit

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
20
Πόντοι
0
για να μήν γίνω γραφικός να σου θυμήσώ κάτι που το θυμάσαι καλά
την περσινή ισοπαλία στην τούμπα , ένα παιχνήδι που άνετα ήταν 0-4
έληξε 1-1 στο 90΄στην μοναδική σας ευκαιρία....τα λέω κάλα?

pistolpit

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
20
Πόντοι
0
Γιατι ρε τυπε η γαυριελα με δανεικους δεν εχει παρει τιτλο;Και περυσι και προπερσι ειχε δανεικους στο ροστερ της.
μαζίο σου αλλά έριξε και λεφτά..ο Πάοκ που είναι διαιακδικητής και με ένα πρόεδρο που τους έχει πει ότι θα ρίξει λεφτά έφερε μόνο τον Στόχ...

Επισκέπτης
εγω τυπε νομιζω οτι εκτος απο την ευρωπη που εισαστε σαφως ανωτεροι απο εμας ,εχετε παρει και πιο πολλα πρωταθληματα..
ρε αυτοι μαζι με την ΑΕΚ ιδρυσαν τμημα χαντμπολ που δεν εχει  εκει θρυλο μπας και σηκωσουν καμια κουπα εκτος απο του ελληνικου καφε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μαζίο σου αλλά έριξε και λεφτά..ο Πάοκ που είναι διαιακδικητής και με ένα πρόεδρο που τους έχει πει ότι θα ρίξει λεφτά έφερε μόνο τον Στόχ...
Ε οχι μονο τον στοχ,εφερε παιχτες αρκετα καλους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
για να μήν γίνω γραφικός να σου θυμήσώ κάτι που το θυμάσαι καλά
την περσινή ισοπαλία στην τούμπα , ένα παιχνήδι που άνετα ήταν 0-4
έληξε 1-1 στο 90΄στην μοναδική σας ευκαιρία....τα λέω κάλα?

Ρε φίλε, απαντάς στο ''Θύμισε μου''; Είναι δυνατόν; Γάμησε τον, δε μιλάει, κλάνει

Επισκέπτης
φετος με την Παρι ρε μεγαλε....στο Α ημιχρονο ειχα 2 δοκαρια 1 γκολ και 2  φασεις για γκολ
το κοντερ εγραψε ομως 1-4
αντε να σε διαβασει
URL]]

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
η μοναδικη ομαδα στην ιστορια που εφαγε 6 σε ουδετερο :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ασχολειστε ΜΕ ΤΟΝ [size=8pt]παοκ [/size]ΡΕ? ΜΕ ΤΟΝ [size=8pt]παοκ [/size]? Που ειναι δευτερος, αποντος δευτερου? ποιος [size=8pt]παοκ [/size]?.
Για να εχουν το δικαιωμα να μιλησουν εστω με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αυτοι, πρεπει να μας ριχνουν για 50 χρονια 4αρες.
Δεν υπαρχει ομαδα [size=8pt]παοκ [/size]

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ασχολειστε ΜΕ ΤΟΝ [size=8pt]παοκ [/size]ΡΕ? ΜΕ ΤΟΝ [size=8pt]παοκ [/size]? Που ειναι δευτερος, αποντος δευτερου? ποιος [size=8pt]παοκ [/size]?.
Για να εχουν το δικαιωμα να μιλησουν εστω με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αυτοι, πρεπει να μας ριχνουν για 50 χρονια 4αρες.
Δεν υπαρχει ομαδα [size=8pt]παοκ [/size]
φανταζομαι οτι θα εισουν ενας απο αυτους που πανυγιριζαν που πηραν το κυπελλο απο τον αστερα......βγαλε τις παροπιδες .τουλαχιστον καποιοιοπαδοι του γαυρου αρχισαν να ξυπνουν μετα τον τελικο του κυπελλου....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.353
Πόντοι
5.006
καλη τυχη στην ομαδα σημερα.ελπιζω με τη νικη. φευγουμε για το γηπεδο. :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom