kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μαλλον θα παρει την αεκ τοτε αφου ανεβει και φτιαξει γηπεδο ο τιγρηςκατσε να δουμε αν θα ειναι στον γκει ο μαρινακης σε 2 χρονια...
μαλλον θα παρει την αεκ τοτε αφου ανεβει και φτιαξει γηπεδο ο τιγρηςκατσε να δουμε αν θα ειναι στον γκει ο μαρινακης σε 2 χρονια...
κατσε να δουμε αν θα ειναι στον γκει ο μαρινακης σε 2 χρονια...
ελα ρε μορτη....εσεις γαμησατε τα φασιστακια (τα κουμουνιστακια) οπως θες πες το....οι ομαδες μας και ο λαος μας ειναι πανω απο αυτα..μην τα μπερδευουμαι.
Αν δεν ημουνα ολυμπιακος θα ημουνα παοκ μονο αυτο σου λεω....και δεν ψαχνω στηριξη απλα μην το μπερδευουμε ετσι....
αλλο τα πολιτικα αλλο η μπαλα....στην μπαλα εισαι πουστης ,βουλγαρος,ουγκ και χιλια αλλα..στην νοοτροπια εισαι αδερφακι
Στην πολιτική τα πράγματα σοβαρεύουν, αφού αφορούν την ίδια μας τη ζωή
παντα με επιφυλαξη γιατι απεχω καιρο αλλα νομιζω δεν υπαρχει θυρα 7 εξαρχειωνγνωμη δεν εχω για το θεμα γιατι ειμαι ανενημερωτος
και το εβαλα χωρις σχολιο για αυτο τον λογο
απλα σαν ειδηση το εβαλα
παντα με επιφυλαξη γιατι απεχω καιρο αλλα νομιζω δεν υπαρχει θυρα 7 εξαρχειων
καποιοι τυποι εχουν καταλαβει ενα κτιριο αλλα δεν νομιζω να εχουν ''αναγνωριστει'' σαν επισημη θυρα 7...
μπορει στο πορτο λεονε να εχουν παρεισφρυσει φασιστες και να το εχουν γαμησει το θεμα αλλα στην συγκεκριμενη ανακοινωση συμφωνω...
το αφεντικα και εργατεςγινονται ενα στ τηγανι ειναιηερμηνεια του no politica....
σε αντιθεση με την ''θυρα 7 εξαρχειων'' που εναι περισσοτερο πολιτικα παρα αθλητικα τοποθετημενοι...
προσωπικα πολιτικα ανηκω σε αυτους (εξαρχεια),αλλα οταν ειναι για θρυλο ειμαι υπερ του no politica...
ακομα και οι misfits που ειναι ο κατεξοχην ακροδεξιος -εθνικιστικος συνδεσμος καταδικασε το γεγονος
βεβαια ισχυει και αυτο που λεει και ο ''σθνδεσμος'' των εξαρχειων :οτι μας εχουν ζαλισει τον πουτσο με το κοσσοβο τους σερβους και τον αλλο με τις τιγρεις...αρα φια ποιο νο politica μιλαμε;;
τεσπα γνωμη μου μακρυα η πολιτικη απο την μπαλλα...και στο πορτο λεονε εχουν ψιλοξεφυγει με την χρυση αυγη,,
αυτα....
ρε red αυτοι ειναι η καλη ομαδα τρωει 3 γκολ απο την μπριζ...επειδη το βλεπω το παιχνιδι δεν υπαρχουν αυτοι...αυτους θα φοβηθουμε...προτο,κογιατε,ζιλε,βαν ντεν μπορε,ντε ζεου,πραετ,σουαρεζ,μιτροβιτς,μπρουνο και αλλοι πολλοι...εχει καλο ροστερ απο εμας ισως και καλυτερο...
εργο ΜΙτσελ!!!Για πολλες κλωτσιες "θεαμα". "Φοβερη ομοιογενεια", εκατο σεντρες-πασες στον τερματοφυλακα, εκατο θεοστραβοκλωτσιες, φοβεροι συνδυασμοι χαθηκε η μπαλα, φοβερο παθος και μαχητικοτητα για τη νικη.... Αν συνεχισουν ετσι προβλεπω βροχη να πεφτουν οι 4αρες στην Ευρωπη.... Απορω με αυτους τους βλακες που πανε και πληρωνουν εισητηριο για να δουν αυτα τα χαλια.
χάρηκε η μαπα σου οτι θα πάρεις πρωταθλημα;πως το καταφερε αυτο?
απεργοπαστης?