Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χρηστιδηστα στα περισσοτερα που γραφεις συμφωνω,εξηγησε μου λιγο τι εννοεις με την ανεξηγητη  οπισθοχωρηση γιατι εγω πιστευω οτι ο κλαρινογαμπρος εδωσε λαθος οδηγιες στο ημιχρονο :helpplea:
εδωσε ρε τυπε.....
κοιτα αν ειχαμε τον καλυτερο προπονητη του κοσμου και τους καλυτερους παιχτεσ θα παιρναμε το τσου λου για 40 χρονια....
εμενα μου ειναι αρκετο οτι ειδα στο α μερος...ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ.
οι λαγοι να κλαινε και να γαμανε με ξενες πουτσες   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εδωσε ρε τυπε.....
κοιτα αν ειχαμε τον καλυτερο προπονητη του κοσμου και τους καλυτερους παιχτεσ θα παιρναμε το τσου λου για 40 χρονια....
εμενα μου ειναι αρκετο οτι ειδα στο α μερος...ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ.
οι λαγοι να κλαινε και να γαμανε με ξενες πουτσες   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχω γραψει ποτε οτι εχουμε τον καλυτερο προπονητη στον κοσμο,απλα κατι  δεν μου κολλαει στην τρομερη αλλαγη αποδοσης αναμεσα στα  δυο ημιχρονα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν εχω γραψει ποτε οτι εχουμε τον καλυτερο προπονητη στον κοσμο,απλα κατι  δεν μου κολλαει στην τρομερη αλλαγη αποδοσης αναμεσα στα  δυο ημιχρονα
ε τι θες να πεις? το εστησε?????
απλα ρυθμους τσου λου δυσκολα αντεχει ελληνικη δλδ μετρια ομαδα αντεχει....
σαμαρης....χαρακτηριστικο 1ο παιχνιδι ευρωπη νομιζω...ηρωας και δημιος μαζι.Φταιει?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.874
Πόντοι
5.006
ακριβως οπως το ειπες κωλοτρυπιδεσ και λιγο ειναι...ειχε και θετικα και αρνητικα η ομαδα περισσοτερα θετικα νομιζω...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ε τι θες να πεις? το εστησε?????
απλα ρυθμους τσου λου δυσκολα αντεχει ελληνικη δλδ μετρια ομαδα αντεχει....
σαμαρης....χαρακτηριστικο 1ο παιχνιδι ευρωπη νομιζω...ηρωας και δημιος μαζι.Φταιει?
οχι δεν το εστησ απλα δεν διαβασε σωστα το παιχνιδι ο κλαρινογαμπρος.αντε γεια παω τσαρκα

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
μην ασχολειστε με κωλοτρυπιδες...προσωπικα δεν προκειται ουτε την χαρη να τους κανω να γυρισω σελιδες και να διαβασω εμετους απο χυμενες πουστρες ποου θεωρω δεδομενο οτι θα εχουν γραφτει...
εχουμε πει χιλιαδες φορες ...
ειμαστε εμεις και ακολουθουν καμποσοι μαλακες ολοι μαζι και με τη γλωσσα εξω...
παμε παρακατω...
δοκτωρ τζεκυλ και μιστερ χαιντ...
θετικα (πολυ θετικα) αλλα και αρνητικα (αρκετα αρνητικα) μηνυματα...
απιστευτος γαυρος στο πρωτο με δικαιωσε απολυτα σε οσα ελεγα για δουλεια και υπομονη ,επιασε μια απο τις κορυφαιες θεωρητικα αυτη τη στιγμη ομαδες στην ευρωπη και την στραγγαλισε...
για ψωρωκωσταινα αθλος...
ετριβα τα ματια μου απο αυτα που εβλεπα...
δευτερο ημιχρονο ακριβως αντιθετη εικονα ...ανεξηγητη οπισθοχωρηση (κουραση;,ψυχολογια;..) και θεμα χρονου φαινοταν καθαρα να μπει το γκολ...τελικα το γκολ δεν μπηκε απο ''παιχνιδι'' αλλα απο κορνερ  :headbang: πραγμα ομως που τελικα λιγη σημασια εχει μιας και η ανωτεροτητα της παρι ηταν δεδομενη...
θετικο αλλα παρα πολυ θετικο η αντιστροφη στην συμπεριφορα του κοσμου που αλλες φορες θα γιουχαριζαν σα κλασικοι νεοελληνες μαλακες ενω τωρα συμπαρασταθηκαν και στο τελος χειροκροτησαν ζεστα αναγνωριζοντας την προσπαθεια...πολυ θετικο αυτο ...και το κερδισε η ομαδα με το σπαθι της...
μενουμε στα θετικα ,η ομαδα οφειλει να δουλεψει ,παρα πολυ δυνατο τεστ το χτεσινο ,μετρηθηκαν δυναμεις ,υπαρχει μελλον υπαρχει πορεια ,χρειαζεται προσηλωση και δουλεια...
θετικο αποτελεσμα στα επομενα δυο ματς και βλεπουμε...
στοχος νο 1 το γιουροπα και βλεπουμε αν πως και γιατι για την επομενη φαση του τσου λου...
Υ.Γ.μην ασχολειστε ε τις κωλοτρυπιδες...ελατε στη θεση τους δειτε τι τραβανε και δικαιολογηστε τους...
τους εχει μεινει κατι αλλο εκτος απο το να πανηγυριζουν ηττες του θρυλου στην ευρωπη;;οχι....αρα;;
προσωπικα ουτε καν μπαινω στον κοπο να διαβασω σκουπιδια...
αυτα...

Σε σωστό δρόμο είσαι παίχτη, αυτό που δεν κατάλαβες ακόμα είναι ότι μπορεί να έχεις το ακαταλόγιστο αλλά έχουν και άλλοι δικαίωμα να γράφουν "σκουπίδια"!
Και μην νομίζεις ότι τα δικά σου τα δίνουν σημασία οι άλλοι!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σε σωστό δρόμο είσαι παίχτη, αυτό που δεν κατάλαβες ακόμα είναι ότι μπορεί να έχεις το ακαταλόγιστο αλλά έχουν και άλλοι δικαίωμα να γράφουν "σκουπίδια"!
Και μην νομίζεις ότι τα δικά σου τα δίνουν σημασία οι άλλοι!!
ναι ε;;καλα..μπορεις τωρα να παρεις φορα και να μου κλαεις το παπαρι;;
με καταλογισμο βεβαια εσυ....
ευχαριστω εκ των προτερων...
α...και που'σαι ...πριν παρεις φορα φαε φασολαδα...βοηθαει ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:grin:

Συνημμένα

• securedownload.jpg
    securedownload.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 41

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο στόχος είναι να βγούμε τρίτοι...το πιο σημαντικο ματς είναι αυτό με την αντερλεχτ αμα δεν νικησουμε και εκει τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα βγουμε τεταρτοι, εγω παντως την φοβαμαι την αντερλεχτ σαν ομαδα ελεγα να μην τυχουμαι με ναπολι σοσιεδαδ και αντερλεχτ..δεν ειναι τυχαια ομαδα απο εμας ισως να εχει και καλυτερο ρόστερ και ειναι μια ομαδα που κραταει τον κορμο της

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.874
Πόντοι
5.006
Ο στόχος είναι να βγούμε τρίτοι...το πιο σημαντικο ματς είναι αυτό με την αντερλεχτ αμα δεν νικησουμε και εκει τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα βγουμε τεταρτοι, εγω παντως την φοβαμαι την αντερλεχτ σαν ομαδα ελεγα να μην τυχουμαι με ναπολι σοσιεδαδ και αντερλεχτ..δεν ειναι τυχαια ομαδα απο εμας ισως να εχει και καλυτερο ρόστερ και ειναι μια ομαδα που κραταει τον κορμο της
μην σε πιανει απελπισια απο τωρα....θα κανουμε διπλο....ο σουαρες ειναι ολη η αντερλεχτ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom