Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν ειμαι βαζελος δικε μου,ειμαι με αυτην την ομαδα που θα συνεχισει να παιζει ευρωπη ενω εσεις θα κουνατε το κατοσεντονο της παραγκας
ε και εσυ θα φας και αλλες καρπαζιες δεν ειπα οτι εισαι παναθηναικος ηδη την εφαγες την ροπαλια απο τον παναιτωλικο

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
δεν ειμαι βαζελος δικε μου,ειμαι με αυτην την ομαδα που θα συνεχισει να παιζει ευρωπη ενω εσεις θα κουνατε το κατοσεντονο της παραγκας

τυπε πολλοι τα ειπαν αυτα,μεχρι που στο τελος επαιξαν ευρωπη και πηραν την πικρα   :S

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ο κοσμος οπως παντα εκει,στο 1ο ημιχρονο τριβαμε τα ματια.φουλ επιθεση και τα μυαλα στο μπλεντερ,στο 2ο μπηκε μια αλλη ομαδα..φοβισμενη,ανευρη και αψυχη.τιστο διαλο τους ειπε ο κλαρινογαμπρος στα αποδυτηρια.επιμενω οτι η ομαδα μπορει να προκριθει.ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για το απιστευτο κορεο

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.248
Πόντοι
2.306
τυπε πλατανιας,καλλονη και διαιτησια εχουν συνομωτησει εναντιον του παναθηναϊκου.αλλιως τωρα θα ειχε φερει στην ελλαδα το διηπειρωτικο.η ελλαδα τρωει τα παιδια της τυπε  :S
Τυπε ξεχασες να αναφέρεις τους ελοχιμ, νεφελιμ και τους Μαγια οτι συνομωτησαν.. :jerking:
:birdman:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ε και εσυ θα φας και αλλες καρπαζιες δεν ειπα οτι εισαι παναθηναικος ηδη την εφαγες την ροπαλια απο τον παναιτωλικο

αυτη ειναι η διαφορα των ομαδων μας γι΄αυτο και ολοι χαιρομαστε με τις ψωλιες που τρωει ο γαυρουλης....γιατι και ο ολυμπιακος επρεπε να ειχε φαει την ροπαλια του απο την καλλονη ομως.......οπως και το κυππελο δεν επρεπε να ειχε παρει περυσι ομως......καταλαβατε τωρα γιατι ολοι ειναι εναντιον του ολυμπιακου οταν παιζει ευρωπη????ενω δεν ισχυει το ιδιο για τις αλλες ελληνικες ομαδες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε πολλοι τα ειπαν αυτα,μεχρι που στο τελος επαιξαν ευρωπη και πηραν την πικρα   :S
επαιξε και ο παοκ τυπε και δεν πηρε ουτε μια νικη στα 4 ματς που επαιξε μονο στα χαρτια επαιξε καλα..ε αμα δεν περασει και με τα καφενεια που ετυχε στο γιουροπα τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι..αλλα και να περασει μετα θα φαει 4 και αυτος στο ρελαντι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Νίκα πρώτα ομάδα με 10 παίχτες στο γήπεδο σου και μετά μίλα. Βγαίνει ο κάθε κουλός και μας την λέει κιόλας, αν είναι δυναμόν

Επισκέπτης
ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για το απιστευτο κορεο

Αλβανος σε κρεωπολειο:
-Παρακαλω κυριε εσεις;
-Ε....εγω θα ηθελα 3 λουκανικα κορεατικα.
-Απο τη Κορεα εννοειται κυριε,δεν εχουμε τετοια.
-Οχι.....απο το κορεο.

:2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
επαιξε και ο παοκ τυπε και δεν πηρε ουτε μια νικη στα 4 ματς που επαιξε μονο στα χαρτια επαιξε καλα..ε αμα δεν περασει και με τα καφενεια που ετυχε στο γιουροπα τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι..αλλα και να περασει μετα θα φαει 4 και αυτος στο ρελαντι

τυπε ο μονος τροπος να περναει ο μπαοκ ειναι να εχει κανει σκανδαλο η αλλη ομαδα  :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
αυτη ειναι η διαφορα των ομαδων μας γι΄αυτο και ολοι χαιρομαστε με τις ψωλιες που τρωει ο γαυρουλης....γιατι και ο ολυμπιακος επρεπε να ειχε φαει την ροπαλια του απο την καλλονη ομως.......οπως και το κυππελο δεν επρεπε να ειχε παρει περυσι ομως......καταλαβατε τωρα γιατι ολοι ειναι εναντιον του ολυμπιακου οταν παιζει ευρωπη????ενω δεν ισχυει το ιδιο για τις αλλες ελληνικες ομαδες

Και στην Ισπανία όλοι είναι εναντίων της ρεάλ όταν παίζει στην ευρώπη, το χουν αυτό οι μεγάλες ομάδες :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μιλανε οι μπουγατσες σημερα ενω εμεις δεν ασχολουμαστε μαζι τους αφου δεν προκειται να μας απειλησουν για το πρωταθλημα..μεθαυριο που θα παιξουμε με παοκ και παναθηναικο και σε 2-3 χρονια με την αεκ αν καταφερει να ανεβει ποτε στην superleague να δω τι θα λετε

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε πως η πραγματικη διαφορα των ομαδων μας με αυτες τις ομαδες ειναι αυτη.

Εαν το δουμε αντικειμενικα ετσι ειναι.

Εννοω τις μεγαλες ομαδες του τσου-λου.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
μιλανε οι μπουγατσες σημερα ενω εμεις δεν ασχολουμαστε μαζι τους αφου δεν προκειται να μας απειλησουν για το πρωταθλημα..μεθαυριο που θα παιξουμε με παοκ και παναθηναικο και σε 2-3 χρονια με την αεκ αν καταφερει να ανεβει ποτε στην superleague να δω τι θα λετε

τυπε θα φταιει παντα η διαιτησια  :headbang: :headbang: :headbang:
παλια μου τεχνη κοσκινο  :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Άμα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ όπως στο πρώτο ημίχρονο θα μαζεύουν τριάρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom