talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εννοείς πως ο πλατανιάς δεν είναι παρί?.......τσ τσ....δεν βλέπεις τόπι φίλε μου....τουλαχιστον θα ειναι απο παρι και μπενφικα οχι απο νιονιο πλατανια και καλλονη τυπε
εννοείς πως ο πλατανιάς δεν είναι παρί?.......τσ τσ....δεν βλέπεις τόπι φίλε μου....τουλαχιστον θα ειναι απο παρι και μπενφικα οχι απο νιονιο πλατανια και καλλονη τυπε
ε και εσυ θα φας και αλλες καρπαζιες δεν ειπα οτι εισαι παναθηναικος ηδη την εφαγες την ροπαλια απο τον παναιτωλικοδεν ειμαι βαζελος δικε μου,ειμαι με αυτην την ομαδα που θα συνεχισει να παιζει ευρωπη ενω εσεις θα κουνατε το κατοσεντονο της παραγκας
εννοείς πως ο πλατανιάς δεν είναι παρί?.......τσ τσ....δεν βλέπεις τόπι φίλε μου....
ειναι καλη ομαδα ο πλατανιας τυπετυπε ο πλατανιας για τον παναθηναϊκο,ειναι οτι ηταν η παρι για τον ολυμπιακο :S :S :S
δεν ειμαι βαζελος δικε μου,ειμαι με αυτην την ομαδα που θα συνεχισει να παιζει ευρωπη ενω εσεις θα κουνατε το κατοσεντονο της παραγκας
ειναι καλη ομαδα ο πλατανιας τυπε
Τυπε ξεχασες να αναφέρεις τους ελοχιμ, νεφελιμ και τους Μαγια οτι συνομωτησαν..τυπε πλατανιας,καλλονη και διαιτησια εχουν συνομωτησει εναντιον του παναθηναϊκου.αλλιως τωρα θα ειχε φερει στην ελλαδα το διηπειρωτικο.η ελλαδα τρωει τα παιδια της τυπε :S
ε και εσυ θα φας και αλλες καρπαζιες δεν ειπα οτι εισαι παναθηναικος ηδη την εφαγες την ροπαλια απο τον παναιτωλικο
επαιξε και ο παοκ τυπε και δεν πηρε ουτε μια νικη στα 4 ματς που επαιξε μονο στα χαρτια επαιξε καλα..ε αμα δεν περασει και με τα καφενεια που ετυχε στο γιουροπα τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι..αλλα και να περασει μετα θα φαει 4 και αυτος στο ρελαντιτυπε πολλοι τα ειπαν αυτα,μεχρι που στο τελος επαιξαν ευρωπη και πηραν την πικρα :S
δεν ειμαι βαζελος δικε μου,ειμαι με αυτην την ομαδα που θα συνεχισει να παιζει ευρωπη ενω εσεις θα κουνατε το κατοσεντονο της παραγκας
ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για το απιστευτο κορεο
επαιξε και ο παοκ τυπε και δεν πηρε ουτε μια νικη στα 4 ματς που επαιξε μονο στα χαρτια επαιξε καλα..ε αμα δεν περασει και με τα καφενεια που ετυχε στο γιουροπα τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι..αλλα και να περασει μετα θα φαει 4 και αυτος στο ρελαντι
αυτη ειναι η διαφορα των ομαδων μας γι΄αυτο και ολοι χαιρομαστε με τις ψωλιες που τρωει ο γαυρουλης....γιατι και ο ολυμπιακος επρεπε να ειχε φαει την ροπαλια του απο την καλλονη ομως.......οπως και το κυππελο δεν επρεπε να ειχε παρει περυσι ομως......καταλαβατε τωρα γιατι ολοι ειναι εναντιον του ολυμπιακου οταν παιζει ευρωπη????ενω δεν ισχυει το ιδιο για τις αλλες ελληνικες ομαδες
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_09/1026110.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:new_shocked:
Τυπε ξεχασες να αναφέρεις τους ελοχιμ, νεφελιμ και τους Μαγια οτι συνομωτησαν..
μιλανε οι μπουγατσες σημερα ενω εμεις δεν ασχολουμαστε μαζι τους αφου δεν προκειται να μας απειλησουν για το πρωταθλημα..μεθαυριο που θα παιξουμε με παοκ και παναθηναικο και σε 2-3 χρονια με την αεκ αν καταφερει να ανεβει ποτε στην superleague να δω τι θα λετε
μιλανε οι μπουγατσες σημερα ενω εμεις δεν ασχολουμαστε μαζι τους αφου δεν προκειται να μας απειλησουν για το πρωταθλημα..μεθαυριο που θα παιξουμε με παοκ και παναθηναικο και σε 2-3 χρονια με την αεκ αν καταφερει να ανεβει ποτε στην superleague να δω τι θα λετε