Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Κατσε  ρε  μαλακα  και  ψαξε  θα  βρεις και  αλλα  ορθογραφικα  μου  λαθη  ....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εσυ  εχεις  ηδη  πεθανει..............γιατι  πιο  μαλακας  δεν  υπαρχει..........

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε  ρε   μαλακα  και  ψαξε  θα  βρεις και  αλλα  ορθογραφικα  μου  λαθη  ....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εσυ  εχεις  ηδη  πεθανει..............γιατι  πιο  μαλακας  δεν  υπαρχει..........
εμαθες να το γραφεις σωστα τουλαχιστον... :2funny: εγω δεν θυμαμαι να σε ειπα  τωρα μαλακα... κατι για hooligan του πληκτρολογιου ελεγες ομως χτες...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
«Κλείνει στην Σίβασπορ ο Τζιμπούρ»

Έντονη φημολογία από τα τουρκικά ΜΜΕ, ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται μία… ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Σίβασπορ.

Παλι  θα  τα  οικονομησει  ο  βαγγελας............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
«Κλείνει στην Σίβασπορ ο Τζιμπούρ»

Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν έχει σταματήσει να αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ο Αλγερινός επιθετικός ο οποίος θεωρείται ξένο σώμα από τον Ολυμπιακό καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, φέρεται πως τελικά βρήκε την ομάδα που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ο «τρομοκράτης» φέρεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην τουρκική Σίβασπορ. Μάλιστα, οι Τούρκοι μεταδίδουν ότι τις επόμενες ημέρες ο Τζιμπούρ θα βρεθεί στην Τουρκία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού, όπου και βρισκόταν ήδη εκτός πλάνων από τους «ερυθρόλευκους», είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ίδιο μία άλλη τουρκική ομάδα. Ο λόγος για την Μπούρσασπορ. Ο Αλγερινός φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην γειτονική μας χώρα, πιθανότατα όμως για χάρη της Σιβασπόρ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χρηστιδη περα απο τισ πλακεσ με τουσ λαγουσ για πεσ τα συμπερασματα σου εστω τα πρωτα για τισ μεταγραφεσ εισαι οικανοποιημενοσ?
τυπε....εικονα σαφη θα εχουμε σε δυο μηνες...πρωτες εντυπωσεις εχω...περιμενω βεβαια ακομα και την ενταξη των δυο μαυρων στα χαφ που δεν εχω καθολου εικονα...
θεωρητικα λοιπον και απο πρωτη εικονα τηρουμενων των αναλογιων (πρωταθληματος ,οικ.κρισης,μπατζετ κλπ) τολμω να πω ειμαι περισοτερο ικανοποιημενος απο οτι περιμενα....πηραμε μπαλλαδορο πισω απο τα σεντερ φορ που θα δωσει πολλες ασιστ ,ας πουμε αν και δεν ειναι δοκιμος ο ορος ''αντιιμπαγασα'',πηραμε δυο γρηγορα χαφ φτερα (βαις και καμπελ) με τον ενα πιο ικανο επιθετικα αλλα αδυναμο στα μαρκαρισματα (βαις) και τον αλλο σκυλο στο πρεσαρισμα(καμπελ),ας πουμε τον βαις ''αντιμιραλας'' αν και ειπαμε διαφωνω...
πηραμε μπακ λαγια που μπορουν να παιξουν ανετα ολη τη πλευρα σε συστημα με τρεις κεντρικους αμυντικους (σαλινο και μπονγκ),ειδικα ο μπονγκ πιστευω ελειπε και μαζι με χολεμπας εχουμε πολυ δυνατη αριστερη πλευρα...πηραμε τερματοφυλακα με κορμι που δειχνει σταθερος σε ενα επιπεδο...κατι που μας ελειπε...πηραμε σαβιολα δεν χρειαζεται δικη μου αναλυση που μαζι με μητρογκολ συνθετουν απιαστο επιθετικο διδυμο σε ολη την ευρωπη τολμω να πω ,(παντα σχετικα ειναι αυτα δε μιλαω για τις πεντε εξι τοπ ομαδες ),,,,σε γενικες γραμμες ανελπιστα καλες μεταγραφες ...περιμενω να στρωσει η ομαδα γιατι ακομα ειναι πολυ νωρις και πιστευω οτι σε δυο μηνες η ομαδα θα ειναι σε θεση να παιζει ωραια μπαλλιτσα...
λαβε υποψη σου και την προετοιμασια με μιτσελ που ηταν στιβικη (που σημαινει οτι ακομα η ομαδα ειναι πιασμενη) και που οταν ρολαρουνε θα περιμενεις πρεσινγκ που θα πιανει τον αντιπαλο απο τον λαιμο και θα τον πνιγει...
αλλα τυπε ολα αυτα ειναι θεωριες και εκτιμησεις...
υπομονη εδω θα ειμαστε και θα βλεπουμε...
παντως το προσημο ειναι σιγουρα θετικο...
αυτα...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.871
Πόντοι
5.006
τυπε....εικονα σαφη θα εχουμε σε δυο μηνες...πρωτες εντυπωσεις εχω...περιμενω βεβαια ακομα και την ενταξη των δυο μαυρων στα χαφ που δεν εχω καθολου εικονα...
θεωρητικα λοιπον και απο πρωτη εικονα τηρουμενων των αναλογιων (πρωταθληματος ,οικ.κρισης,μπατζετ κλπ) τολμω να πω ειμαι περισοτερο ικανοποιημενος απο οτι περιμενα....πηραμε μπαλλαδορο πισω απο τα σεντερ φορ που θα δωσει πολλες ασιστ ,ας πουμε αν και δεν ειναι δοκιμος ο ορος ''αντιιμπαγασα'',πηραμε δυο γρηγορα χαφ φτερα (βαις και καμπελ) με τον ενα πιο ικανο επιθετικα αλλα αδυναμο στα μαρκαρισματα (βαις) και τον αλλο σκυλο στο πρεσαρισμα(καμπελ),ας πουμε τον βαις ''αντιμιραλας'' αν και ειπαμε διαφωνω...
πηραμε μπακ λαγια που μπορουν να παιξουν ανετα ολη τη πλευρα σε συστημα με τρεις κεντρικους αμυντικους (σαλινο και μπονγκ),ειδικα ο μπονγκ πιστευω ελειπε και μαζι με χολεμπας εχουμε πολυ δυνατη αριστερη πλευρα...πηραμε τερματοφυλακα με κορμι που δειχνει σταθερος σε ενα επιπεδο...κατι που μας ελειπε...πηραμε σαβιολα δεν χρειαζεται δικη μου αναλυση που μαζι με μητρογκολ συνθετουν απιαστο επιθετικο διδυμο σε ολη την ευρωπη τολμω να πω ,(παντα σχετικα ειναι αυτα δε μιλαω για τις πεντε εξι τοπ ομαδες ),,,,σε γενικες γραμμες ανελπιστα καλες μεταγραφες ...περιμενω να στρωσει η ομαδα γιατι ακομα ειναι πολυ νωρις και πιστευω οτι σε δυο μηνες η ομαδα θα ειναι σε θεση να παιζει ωραια μπαλλιτσα...
λαβε υποψη σου και την προετοιμασια με μιτσελ που ηταν στιβικη (που σημαινει οτι ακομα η ομαδα ειναι πιασμενη) και που οταν ρολαρουνε θα περιμενεις πρεσινγκ που θα πιανει τον αντιπαλο απο τον λαιμο και θα τον πνιγει...
αλλα τυπε ολα αυτα ειναι θεωριες και εκτιμησεις...
υπομονη εδω θα ειμαστε και θα βλεπουμε...
παντως το προσημο ειναι σιγουρα θετικο...
αυτα...
οκ πανω κατω τισ ιδιεσ αποψεισ εχουμε για την ομαδα ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ξεροχυνω με στιβικη προπονηση μιτσελ :rockon: :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
τωρα τον εχυσες ...το παραδεχομαι...ειμαι αντικειμενικος το βλεπεις...

Ευχαριστω  κυριε  χρηστιδη  για  τον  καλο  σου  λογο.............ειπαμε  να  εισαι  αντικειμενικος  αλλα  εσυ  το  παρακανεις......

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
[size=15pt]Τούρκος» και επίσημα ο Τζιμπούρ[/size]

Ποδοσφαιριστής της Σίβασπορ είναι και επίσημα ο Ραφίκ Τζιμπούρ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο τουρκικός σύλλογος.  Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος νωρίτερα είχε επιβεβαίωσε μέσω twitter πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, συμφώνησε σε όλα με τη Σίβασπορ και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Super Lig. Πάντως οι Τούρκοι δεν διευκρινίζουν αν ο Τζιμπούρ θα είναι δανεικός ή όχι από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση των Τούρκων:

«Η Σίβασπορ ανακοινώνει την προσθήκη των Ράφικ Τζεμπούρ και Αϊντίν Καρμπουλούτ στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Τζεμπούρ έπαιζε στον Ολυμπιακό και σε 25 εμφανίσεις την τελευταία σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 20 γκολ.

Έχει ύψος 1.84 και είναι γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1984. Έχει αγωνιστεί στις Οσέρ, Λα Λουβιέ, Εθνικό Αστέρα, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό».

Μαζί με τον Τζεμπούρ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Αϊντίν Καραμπουλούτ από την Ελαζίγκσπορ.

novasports.gr

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.337
Πόντοι
46.232
κρίμα εγώ  τον ήθελα τον Τζεμπούρ...αλλά για άλλη μια φορά τα σκάτωσε στην καριέρα του και ο Μιτσελ δεν τον ήθελε ούτε ζωγραφιστό

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
κρίμα εγώ  τον ήθελα τον Τζεμπούρ...αλλά για άλλη μια φορά τα σκάτωσε στην καριέρα του και ο Μιτσελ δεν τον ήθελε ούτε ζωγραφιστό

Και  οι  δυο  αλγερινοι  αποδειχτηκαν  πολυ μικροι  ,  οχι  σαν παιχτες  , αλλα  σαν 
προσωπικοτητες  για  τον  Ολυμπιακο........στο  καλο  και  καλη  σταδιοδρομια....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.337
Πόντοι
46.232
μάλλον είναι η ψυχοσύνθεση τους έτσι...και ο αμπντούν έφτιαξε την καριέρα του στον Θρύλο μας...στα τσακίδια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μάλλον είναι η ψυχοσύνθεση τους έτσι...και ο αμπντούν έφτιαξε την καριέρα του στον Θρύλο μας...στα τσακίδια
ε οχι και ετσι ρε συυυυ...σκατοψυχοι ειναι μονο οι βαζελες.
καλη  σταδιοδρομια....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.871
Πόντοι
5.006
οσοι εχουν προσφερει στην ομαδα δεν εχουμε παρα να τουσ ευχαριστησουμε... οπωσ και αυτοι νομιζω που ηταν τυχεροι που παιξανε στον ολυμπιακο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.337
Πόντοι
46.232
ε οχι και ετσι ρε συυυυ...σκατοψυχοι ειναι μονο οι βαζελες.
καλη  σταδιοδρομια....
δεν έγραψα για σκατόψυχους...για αυτοκαταστροφικούς μιλούσα...
φυσικά και πρόσφεραν στην ομάδα...έτσι κι αλλίως έγραψα ότι εγώ τον Τζεμπούρ τον ήθελα στην ομάδα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν έγραψα για σκατόψυχους...για αυτοκαταστροφικούς μιλούσα...
φυσικά και πρόσφεραν στην ομάδα...έτσι κι αλλίως έγραψα ότι εγώ τον Τζεμπούρ τον ήθελα στην ομάδα.
ε ρε συ αστους τοτε...οχι στα τσακιδια...καλα να ειναι ,γεροι και περηφανοι που παιξανε στον θρυλο...
οι λαγοι βριζουν τους πρωην παιχτες τους

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο του ποδοσφαιριστή Ράφικ Τζιμπούρ στην τουρκική Σίβασπορ».

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.211
Πόντοι
506
Αθλητικό κουιζ
Παίξε και κέρδισε ένα ταξίδι στη Μινεσότα

A. Ποιας ομάδας οι οπαδοί αποχώρησαν αμέσως μετά τη λήξη τελικού Κυπέλλου, αισθανόμενοι ντροπή για την νίκη της ομάδας τους;

Της ΑΕΚ, του ΑΡΗ, του ΠΑΟΚ, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ;

B. Ποιας ομάδας οι οπαδοί χαρακτηρίζονται <<υπάλληλοι και γύφτοι>>;

Γ. Ποια ομάδα έκανε ρεκόρ ήττας στο EUROLEAGUE, χάνοντας με 59-110;

Η ΑΕΚ, ο ΑΡΗΣ, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ;

Δ. Ποια ομάδα έκανε ρεκόρ ήττας στο CHAMPIONS LEAGUE, χάνοντας με 7-0;

E. Ποια ομάδα ευθύνεται για την πιο ντροπιαστική στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ;
(υπόθεση δηλητηριασμένα νερά)

Ζ. Ποιας ομάδας οι πρόεδροι συνήθως διώκονται από την Εισαγγελία ή φυλακίζονται; 

Η. Ποια ομάδα βαρύνει το  <<σκάνδαλο Κοσκωτά>>; 

Την ΑΕΚ, τον ΑΡΗ, τον ΠΑΟΚ, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ή τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

Θ. Ποια ομάδα βαρύνουν σκάνδαλα ντόπινγκ στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ; 

Ι. Συμπλήρωσε την φράση.

Sir Alex Fergusson: "Στο Champions League πρέπει κανείς να παίζει σοβαρά
είτε παίζει με τη Ρεάλ ,είτε ακόμα και με ……………….. "!  :cheesy:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αθλητικό κουιζ
Ποιος τον εχει τοσο βαθεια μεσα του που δεν ξερει τι λεει? 

ΠΟΝΟ ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom