Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι να σο πει ρε ο βρμυλος;;δεν λεπεις οτι ολοι οι αλλοι εχουν λουφαξει και μονο αυτος ο μαλακας περιφερεται σα το χασαποσκυλο απο δω και απο κει διαφημιζοντας την τριφυλλαρα;
εδω δε ξερειο μαλκας τι σημαινι υποτροπος...
αι εμεις του κανουμε πλακα... :headbang:
διαφημηζω την τριφυλλαρα? που το ειδες? επειδη αναφερω τα αισχη σας? μεχρι και εγκυκλοπαιδεια μπορω να σου βρω για την δικια σας ιστορια... αλλα στα αρχιδια μου, οπως εγω δεν χαμπαριαζω απ οτι γραφετε, ετσι και τα δικα μου πανε στον βροντο... προφανως ειναι φυσιολογικο που δεν εγραψε κανεις τιποτα για προχτες, οποτε τσαμπα ασχολουμαι και σας τα λεω...  κατι τελευταιο και προσφατο μονο: απο ποιον και κυριως γιατι να τους προστατεψει θα απαντησεις ποτε..? σε εχω κερδισει εγω ποτε με αναλογα διαιτητικα οργια..?

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
διαφημηζω την τριφυλλαρα? που το ειδες? επειδη αναφερω τα αισχη σας? μεχρι και εγκυκλοπαιδεια μπορω να σου βρω για την δικια σας ιστορια... αλλα στα αρχιδια μου, οπως εγω δεν χαμπαριαζω απ οτι γραφετε, ετσι και τα δικα μου πανε στον βροντο... προφανως ειναι φυσιολογικο που δεν εγραψε κανεις τιποτα για προχτες, οποτε τσαμπα ασχολουμαι και σας τα λεω...  κατι τελευταιο και προσφατο μονο: απο ποιον και κυριως γιατι να τους προστατεψει θα απαντησεις ποτε..? σε εχω κερδισει εγω ποτε με αναλογα διαιτητικα οργια..?

Αυτό σου θυμίζει τίποτα;

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 11

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
αλλα στα αρχιδια μου, οπως εγω δεν χαμπαριαζω απ οτι γραφετε.........

Δε  χαμπαριαζεις  γιατι  δεν  ξερεις  την  πουστικη  ιστορια  σου  η    εχεις τραβηξει  μια  γραμμη  στα  αισχη  που  Π Ρ Ω Τ Ο Σ    αρχισε  να  κανει  ο  Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο Σ    Θ Ι Α Σ Ο Σ  ...... :2funny:.

Αν  δεν  εχεις  ζησει  δεκαετια  ογδοντα  ρωτα  εναν  ....οποιον  θελεις  για  να  μαθεις.......

Α κομα  περιμενω  μια  σου  απαντηση..... :2funny: :2funny: αν  μπορεις  να  δωσεις......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην τσακωνεστε ρε παιδια για το ποιος ειναι πιο πουστης.και οι δυο τα ιδια σκατα ειστε.

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δε  χαμπαριαζεις  γιατι  δεν  ξερεις  την  πουστικη  ιστορια  σου   η    εχεις τραβηξει  μια  γραμμη  στα  αισχη  που  Π Ρ Ω Τ Ο Σ    αρχισε  να  κανει  ο  Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο Σ    Θ Ι Α Σ Ο Σ  ...... :2funny:.

Αν  δεν  εχεις  ζησει  δεκαετια  ογδοντα  ρωτα  εναν  ....οποιον   θελεις   για  να  μαθεις.......

Α κομα  περιμενω  μια  σου  απαντηση..... :2funny: :2funny: αν  μπορεις  να  δωσεις......
πας καλα ρε? τη δεκαετια του 80 που πηρε πρωταθλημα μεχρι και η λαρισα..?  :idiot: και αν εγω ημουν η αρχη οπως λες, εσυ στη συνεχεια ησουνα η πολυ χειροτερη εξελιξη... δηλαδη για ολα φταιμε εμεις ενω εσεις ειστε οι παρθενες..? αν ειναι ετσι ok, πασο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πας καλα ρε? τη δεκαετια του 80 που πηρε πρωταθλημα μεχρι και η λαρισα..?  :idiot: και αν εγω ημουν η αρχη οπως λες, εσυ στη συνεχεια ησουνα η πολυ χειροτερη εξελιξη... δηλαδη για ολα φταιμε εμεις ενω εσεις ειστε οι παρθενες..? αν ειναι ετσι ok, πασο
οχι και παρθενες τυπε,το λιμανι ειναι βαθυ και μας χωραει ολους.Το τραγουδανε κιολας.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Την  απαντηση  γιατι  την  αποφευγεις ;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ο  αντικαταστατης  του   king james  o   kingdragon  οταν  του  γραφω  την ιστορια  του  θιασου  που  λεγεται  παο  απλα  τα  διαβαζει  χωρις  να  κατσει  να  σκεφτει  τι  εκανε  η  ομαδα  του  .....

Εγω  απλα  θα  του  κανω μαι  ερωτηση και  θελω  απαντηση   ..........

Γιατι  ο  παο  εδιωξε  τον  Πακερτ  απο  προπονητη  τη  στιγμη  που  του  ειχε  παρει  Ν Τ Α Μ Π Λ

και  ολως  τυχαια  αυτος  πηγε  στην  κορινθο  πακετο  με  τον  ΝΤΑΝΟΥΤ ΛΟΥΠΟΥ   το  πουμανο  παιχτη που σαν  παρεργο εκανε  και  μπουκες σε  σπιτια  με πουμανικη  σπειρα  ,  που  οταν  πιαστηκαν  ο  Λουπου ....παλι  τυχαια  με  διαδικασιες   εξπρες   :2funny: :2funny: :2funny: εφυγε  για  τη  Ρουμανια  και  υο  θεμα  ξεχαστηκε  ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω  και  αλλα  αν  θες  να  μαθεις  την  πουστικη  ιστορια  σου........

Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ω          Α Π Α Ν Τ Η Σ Η........μην  ξεχασεις .......

γιατί έφυγε ο Πάκερτ λοιπόν;

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Την  απαντηση  γιατι  την  αποφευγεις ;
για τον πακερτ εννοεις? δεν ξερω και ουτε με νοιαζει... στο εχω πει και αλλες φορες, σε γραφω στα αρχιδια μου... λες κ εσυ απαντας σε ολα οσα εγραψα

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
γιατί έφυγε ο Πάκερτ λοιπόν;

Να  μας  απαντησει  ο   ειδικος  επι  του  θεματος  kingdragon88.....εγω  δεν  ειμαι  βαζελος  ,  απλα  ρωταω........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως  η  απαντηση  εχει  πολυ  γελιο............

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Να  μας  απαντησει  ο   ειδικος  επι  του  θεματος  kingdragon88.....εγω  δεν  ειμαι  βαζελος  ,  απλα  ρωταω........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως  η  απαντηση  εχει  πολυ  γελιο............

δηλαδή δεν ξέρεις και ρωτάς; και πως ξέρεις πως θα έχει γέλιο η απάντηση;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
για τον πακερτ εννοεις? δεν ξερω και ουτε με νοιαζει... στο εχω πει και αλλες φορες, σε γραφω στα αρχιδια μου... λες κ εσυ απαντας σε ολα οσα εγραψα

Κουκλιτσα  μου  απαντας  μονο  σε  οτι  σε  συμφερει  και  μονο  δε  οσα  εχεις  ακουστα.......

HOOLIGAN   του  πληκτρολογιου  εισαι  ... :2funny: :2funny:  σε εχω  παρει  χαμπαρι  απο  καιρο  τωρα..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
δηλαδή δεν ξέρεις και ρωτάς; και πως ξέρεις πως θα έχει γέλιο η απάντηση;

Εσενα  παει  ο  νους  ,  γιατι  εδιωξαν  ενα  προπονητη  που  τους  πηρε  το  νταμπλ ;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κουκλιτσα  μου  απαντας  μονο  σε  οτι  σε  συμφερει  και  μονο  δε  οσα  εχεις  ακουστα.......

HOOLIGAN   του  πληκτρολογιου  εισαι  ... :2funny: :2funny:  σε εχω  παρει  χαμπαρι  απο  καιρο  τωρα..
hooligan ειναι οποιος βριζει πρωτος και πουλαει και μαγκιες... δικες σου τακτικες... δεν ξερω γιατι εφυγε και ουτε με νοιαζει... και ο σουμ πηρε νταμπλ και εφυγε μεσα σε 3 αγωνιστικες επισης... οτι οι βαρδηνογιαννηδες ειναι μαλακες δεν περιμενα εσενα για να το μαθω

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
κάπου πάει αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ήμουν μικρός τότε...
εσύ ξέρεις γιατί έφυγε;

Ειναι  γριφος  για  δυνατους  λυτες   , δεν  μπορεις  να   φανταστεις  αλλα   η  πραγματικη  αιτια  ειναι  το  οργιο  πουστιας  που  ειχε  στεισει  ο  βαρδινογιαννης.................καποια  στιγμη θα  το  αναφερω..............

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ειναι  γριφος  για  δυνατους  λυτες   , δεν  μπορεις  να   φανταστεις  αλλα   η  πραγματικη  αιτια  ειναι  το  οργιο  πουστιας  που  ειχε  στεισει  ο  βαρδινογιαννης.................καποια  στιγμη θα  το  αναφερω..............

πεστο τώρα βρε συ... τι περιμένεις;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom