Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
λιονταρι περα απο την πλακα :) η ορθογραφια η μαλλον τα ρασα δεν κανουν τον παπα.. :) Και θα σε παρακαλεσω φετος αλλα και για Παντα απο εδω και περα :grin: να γινεις ΠΑΟΚ :) ηρθε η ωρα να γινεις ενας αληθινος οπαδος μιας αληθινης ομαδας. Και οχι με την παραγκα την βρωμια την διαιτησια :) Καλυτερα  μια φορα Να παρω το πρωταθλημα τιμια παρα 40 φορες ψευτικα :) Σε θελω Παοκτση Θα πληρωσω και την συνδρομη σου για ενα χρονο στον συνδεσμο που ειμαι εγω :) :) :)

Τελικά χρηστάρα καλύτερα να έχουμε το βάζελο βασικό αντίπαλο παρά τον παοκ, παίρνουν πολύ εύκολα τα μυαλά σας αέρα :grin:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ειμαι Παναθηναικος πολλα χρονια αλλα φιλαθλος πανω απ'ολα και γι αυτο γουσταρω που ο Ολυμπιακος εκανε ΜΕΓΑΛΕΣ μεταγραφες (ναι ειναι μεγαλες μη λεμε μαλακιες γιατι αν περναμε εμεις Σαβιολα θα το συζητουσαμε καμια 20ετια) οπως γουσταρω και Παοκ που φαινεται πως φετος θα εχει μια πολυ ποιοτικη ομαδα η οποια μπορει να παει ψηλα σε Ελλαδα αλλα γιατι οχι και στην Ευρωπη.Στην τελικη αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να δουμε καλο ποδοσφαιρο ετσι δεν ειναι?Πιστευω πως φετος θα δουμε ενα πολυ ανταγωνιστικο και ποιοτικο πρωταθλημα τουλαχιστον σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια κι ελπιζω πανω απ'ολα καθαρο....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Έλα τώρα είστε όλοι μπουκωμένοι- δεν έχετε επιχειρήματα και δεν έχετε τι να πείτε στο σεντόνι που λέτε ότι έγραψα για τις μεταγραφές σας και αρχίσατε πάλι να δείχνετε αδυναμία με μπουγάτσες και ορθογραφίες… όταν ξεφτιλιστείτε πάλι και βάζετε τον Γιάχο να σας σώσει και μετά θα λέτε ότι είστε οι αιώνιοι πρωταθλητές Ελλάδος…. :2funny:
Πονάει η αλήθεια το ξέρω…. ;)

Τι επιχειρήματα θες, αφού ότι και να πούμε πάλι τις μαλακίες σου θα πεις. Σα να σου πω ότι Νέσιντ --> Κριάρι, Λούκας ---> άμπαλος και Τζιόλης --> συνταξιούχος του ΟΓΑ, για πες μου επιχειρήματα για να με διαψεύσεις.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Τελικά χρηστάρα καλύτερα να έχουμε το βάζελο βασικό αντίπαλο παρά τον παοκ, παίρνουν πολύ εύκολα τα μυαλά σας αέρα :grin:

Θες τους λαγούς ε?  :2funny: συνήθισες στα εύκολα...  :knockinb: δεν αντέχεις.... :s&m_3:  Αλλαφούζο θες ε...  :s&m_1: Ε τότε να φύγει ο Σαββίδης να πέσει ο ΠΑΟΚ με την Ξαδέρφη στην Γ Εθνική... :2funny: Και να φαγώνεσε με τον Ατρομητο  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Θες τους λαγούς ε?  :2funny: συνήθισες στα εύκολα...  :knockinb: δεν αντέχεις.... :s&m_3:  Αλλαφούζο θες ε...  :s&m_1: Ε τότε να φύγει ο Σαββίδης να πέσει ο ΠΑΟΚ με την Ξαδέρφη στην Γ Εθνική... :2funny: Και να φαγώνεσε με τον Ατρομητο  :2funny:
ρε παιχτη ειληκρινα αφου μιλας αντικειμενικα οπως λες
θεωρεις τον εαυτο σας μεγαλυτερη ομαδα του ολουμπιακου?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Τι επιχειρήματα θες, αφού ότι και να πούμε πάλι τις μαλακίες σου θα πεις. Σα να σου πω ότι Νέσιντ --> Κριάρι, Λούκας ---> άμπαλος και Τζιόλης --> συνταξιούχος του ΟΓΑ, για πες μου επιχειρήματα για να με διαψεύσεις.

Νεσιντ -> Θα σε κάνει γκολ έιναι σε άριστη κατάσταση και έκανε και τρία γκολ με τους Ρώσους στην προετιμασία, υγιεστατος και νευρικός σεντερφορ, ποιος θα τον σταματήσει ο Αλγερινός το παλτό που πήρες από την β γαλλιας? :2funny:

Λούκας-> θα σε κάνει άνω κάτω... ποιος θα τον σταματίσει? Ο Χολέμπας ή ο Παπαζογλου?  :2funny:

Τζίολης θα σε βγάλει με μία κάθετη στον Κλαους Σαλπιγγίδης και γκολ  :rockon:

Στόχος θα σε ξεφτυλισω... θα γέρνει το καραισκάκη - θα σε παίζω μονοτερμα και δεν κάνεις τελική.... Δεν μπορεί να σταματίσεις την επιθιτική ανάπτυξη του Στεφεν ο προπονητής σου ο Michel.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Νεσιντ -> Θα σε κάνει γκολ έιναι σε άριστη κατάσταση και έκανε και τρία γκολ με τους Ρώσους στην προετιμασία, υγιεστατος και νευρικός σεντερφορ, ποιος θα τον σταματήσει ο Αλγερινός το παλτό πυο πήρες από την β γαλιας? :2funny:

Λούκας-> θα σε κάνει άνω κάτω... ποιος θα τον σταματίσει? Ο Χολέμπας ή ο Παπαζογλου?  :2funny:

Τζίολης θα σε βγάλει με μία κάθετη στον Κλαους Σαλπιγγίδης και γκολ  :rockon:

Στόχος θα σε ξεφτυλισω... θα γέρνει το καραισκάκη - θα σε παίζω μονοτερμα και δεν κάνεις τελική.... Δεν μπορεί να σταματίσεις την επιθιτική ανάπτυξη του Στεφεν ο προπονητής σου ο Michel.....

Ωραία επιχειρήματα, ας πω κι εγώ τα δικά μου.

Βάις---> Θα σου σκίσει τα ράμματα, είναι γρήγορος, μέχρι να τον πιάσουν τα μπακ σου θα φτάσει η φιέστα.

Ντομίγκεζ ---> Ίσως ο παίκτης που ξέρει τη περισσότερη μπάλα αυτή τη στιγμή στη σούπερ λιγκ, καλή τρίπλα, καλή πάσα, έχει και το γκολ.

Σαβιόλα -- Τα λόγια είναι περιττά, ακόμα και στη μάλαγα με μέτρια σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ της.

Μετζανί ---> Θα σας γαμήσει

Κάμπελ ---> Θα σας σκίσει

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Ωραία επιχειρήματα, ας πω κι εγώ τα δικά μου.

Βάις---> Ο ΣΛΟΒΕΝΟΣ ΚΑΣΤΙΓΙΟ - το πολύ πολύ να πάρει την μπάλα και να τρέξει ως το κόρνερ και να κερδίσει κορνερ... :2funny:

Ντομίγκεζ ---> Υπέρβαρος και αργος  :2funny:

Σαβιόλα -- Μοναξιά μου όλα περίπτερο στην περιοχή ποιος θα του δώσει την μπάλα και πως να σκοράρει... δισκιλιος στο γκολ πλέον....  :2funny:

Μετζανί ---> Σεντερ μπακ για την Καλονη από Β Γαλλιας πιο αργός από την καθυστέρηση

Κάμπελ ---> ποιος κάμπελ ο Τσαμαικανός τσαπατσούλης που έκανε 2 γκολ στην ζωή του- καλύτερος ο Σισόκο που έκανε 3  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Τι επιχειρήματα θες, αφού ότι και να πούμε πάλι τις μαλακίες σου θα πεις.

;)

Με τα "θα" και τις προβλέψεις δε γίνεται δουλειά μάστορα, αυτό προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις αλλα΄εκτός από ΠΑΟΚ είσαι και τούβλο, όλα τα κακά της μοίρας σου

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λιονταρη με εχεις φετος με βλεπεις  πολυ δυνατο :) ηδη αρχισες με το κατεστημενο τα μεσα που εχεις  σε ολα τα ποστα :) δικαστικα :) πολιτικα :) και  ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ :) Με το θεμα του δωνη να με χτυπας :) με τα 800 χιλαδες ευρω :)  Σας εχει πιασει κρυος ιδρωτας και ας εχετε ολοκληρο το πολιτικο συστημα να σας στηριζει η μαλλον για να το πω καλυτερα ολυμπιακος και πολιτεια ειναι ενα και το αυτο... :) δηλαδη Εχω εναν  επενδυτη εναν λαο που εχει εναντιων του Ολοκληρη την τροικα δηλαδη εισαι η μερκελ Και σας εχει πιασει συχνοουρια απο το αγχος... :) :) με την Μεγαλη και αληθινη ομαδα που λεγεται ΠΑΟΚ :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
ετσι οπως ειναι τωρα και παλια χωρις τα αν......

Μια χρονιά ίσουν ίσος με τις άλλες ομάδες την τελευταία του Κόκκαλη όταν είχε την παράγκα ο βαζελος με τους πολυμετοχικούς και βγήκες 5ος και σε πέρασε και ο ρούλης... σε τρέλανα στο διπλό στο καραισκάκη και ο Θεωδορίδης έψαχνε τους διαιτητές να δώσουν πέναλντι... ξέχασες μετά τις κασέτες στην Τούμπα που ήρθε ο προεδρος σου με τις μεταφορές Κυριάκος και ελικοπτερα και κλεισμένων των θυρών και έχασες :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Μια χρονιά ίσουν ίσος με τις άλλες ομάδες την τελευταία του Κόκκαλη όταν είχε την παράγκα ο βαζελος με τους πολυμετοχικούς και βγήκες 5ος και σε πέρασε και ο ρούλης... σε τρέλανα στο διπλό στο καραισκάκη και ο Θεωδορίδης έψαχνε τους διαιτητές να δώσουν πέναλντι... ξέχασες μετά τις κασέτες στην Τούμπα που ήρθε ο προεδρος σου με τις μεταφορές Κυριάκος και ελικοπτερα και κλεισμένων των θυρών και έχασες :2funny:
καλα οκ μεγαλη παοκαρα
σου αφαιρω το 97 εως σημερα
αποδειξε μου ποτε ησουν μεγαλυτερη ομαδα απο εμας πριν απο το 97
το να θεωρεις την ομαδα σου σαν οπαδος μεγαλη δεν ειναι κακο
το να υποβαθμιζεις τους αλλους και να ξεχνας την ιστορια τους ειναι τραγικο
και δεν ειναι τυχαιο οτι τοσα χρονια δεν σας ηθελε κανεις να σας παρει να σας διοικηση
τον λογο τον ξερεις πιστευω

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβαινετε τωρα μαγκες γιατι ο Παναθηναικος πρεπει να ξαναδυναμωσει (κατι που ειλικρινα το ευχομαι);
Να μου κανουν καζουρα οι βαζελοι, το δεχομαι, το διασκεδαζω και κανω και γω χαβαλε μαζι τους.
Οταν μας πρηζουν τα αρχιδια οπαδοι ομαδων με ενα πρωταθλημα παραπανω απο τη Λαρισα, νομιζω δεν αξιζει καν να ασχολουμαστε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Καταλαβαινετε τωρα μαγκες γιατι ο Παναθηναικος πρεπει να ξαναδυναμωσει (κατι που ειλικρινα το ευχομαι);
Να μου κανουν καζουρα οι βαζελοι, το δεχομαι, το διασκεδαζω και κανω και γω χαβαλε μαζι τους.
Οταν μας πρηζουν τα αρχιδια οπαδοι ομαδων με ενα πρωταθλημα παραπανω απο τη Λαρισα, νομιζω δεν αξιζει καν να ασχολουμαστε
ασε ακομα ψαχνει να βρει ποια χρονια ηταν παντοδυναμος ο παοκ
αλλα ξερουμε φταιει το κατεστημενο της αθηνας
με αυτα τα αγκαθωτα μυαλα δεν θα πανε πουθενα ποτε

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.212
Πόντοι
5.006
ακριβωσ φιλε το πιο σωστο ειπεσ με τα τσουτσεκια

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Άσε ρε τους πουθενάδες. Κάθε χρόνο βγάζουν γλώσσα το καλοκαίρι και στο τέλος παίρνουν τ'αρχίδια μας. Όσο για τον βάζελο...του χρόνου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!