Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Χρηστίδη, δεν πιστεύω να τα πείρες στο κρανίο  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Μαλάκα, κάθονται και γράφουν σεντόνια για τις μεταγραφές μας, δεν υπάρχει  :2funny:

Μην ασχολήσε με οπαδούς άλλων Ελληνικών ομάδων.... πάνε σε κανένα φορουμ της Τσελσι και μάλωσε... :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Μην ασχολήσε με οπαδούς άλλων Ελληνικών ομάδων.... πάνε σε κανένα φορουμ της Τσελσι και μάλωσε... :2funny:

Προτιμώ να μιλώ μαζί σου, ξέρεις πολλή μπάλα εσύ, σ' έχω ξεχωρίσει απ' τα σκατά εδώ μέσα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Προτιμώ να μιλώ μαζί σου, ξέρεις πολλή μπάλα εσύ, σ' έχω ξεχωρίσει απ' τα σκατά εδώ μέσα

Προσπαθώ να σου μάθω και σε σένα… φροντιστήριο ρε σε κάνω τσάμπα εδώ μέσα αλλά εσύ είσαι πολύ πίσω… Πες μου που είπα ψέματα για τις μεταγραφές σας τι να κάνω προσπαθώ να σας ανοίξω λίγο τα μάτια αλλά εσείς διαβάζεται τον Χρηστίδη και τον κάθε εκπρόσωπο της ΠΑΕ που παίρνει χαρτζιλίκι…

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Μου έφερες αυτόν τον Ντομίνγκες με τα μάγουλα και τα βυζιά 15 κιλά υπέρβαρος ήρθε να παίξει μπάλα…. :2funny: Καλά βάλτον σε πρόγραμμα γράμμωσης γιατί μόνο για bodybuilding κάνει… :2funny:
Μέσα στα δίχτυα θα σε βάλει ο μεγάλος ΠΑΟΚ και θα σε ξεφτιλίσει…. :rockon: :knockinb: :2on1:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον φετος αλλανια ηρθε η ωρα Να παρει η Μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ Το πΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ελλαδος :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Προσπαθώ να σου μάθω και σε σένα… φροντιστήριο ρε σε κάνω τσάμπα εδώ μέσα αλλά εσύ είσαι πολύ πίσω… Πες μου που είπα ψέματα για τις μεταγραφές σας τι να κάνω προσπαθώ να σας ανοίξω λίγο τα μάτια αλλά εσείς διαβάζεται τον Χρηστίδη και τον κάθε εκπρόσωπο της ΠΑΕ που παίρνει χαρτζιλίκι…

Δεν πείρα κι ούτε πρόκειται να πάρω στα σοβαρά αυτά που έγραψες απ' τη στιγμή που λες ότι ο τζεμπούρ κι ο αμπντούν ήταν οι σημαίες της ομάδας. Δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει σημαία για μια ομάδα, δεν ξέρεις κι ορθογραφία, λες ανακρίβειες και διαπιστώσεις  καφενειακού επιπέδου, οπότε τι να συζητήσω μαζί σου, καλύτερα ν' αρχίσω να κλωτσάω τον υπολογιστή μου.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Δεν πείρα κι ούτε πρόκειται να πάρω στα σοβαρά αυτά που έγραψες απ' τη στιγμή που λες ότι ο τζεμπούρ κι ο αμπντούν ήταν οι σημαίες της ομάδας. Δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει σημαία για μια ομάδα, δεν ξέρεις κι ορθογραφία, λες ανακρίβειες και διαπιστώσεις  καφενειακού επιπέδου, οπότε τι να συζητήσω μαζί σου, καλύτερα ν' αρχίσω να κλωτσάω τον υπολογιστή μου.

Έλα τώρα με το 10 στην φανέλα ο τρομοκράτης... :2funny: Ποιον έχεις σημαία τότε τον Τάτο...  :2funny: Τι είσαι ρε γκαρντάσι να πούμε φιλόλογος...  :2funny: καλά εσυ κάνεις διαπιστώσεις σεμιναριον της FIFA με εισηγητή τον Μουρίνιο... Αρε προφέσορα... Me ton Michel προπονητή που πας... :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.212
Πόντοι
5.006
οχι και εχει αξια ο υπολογιστησ σιγα μην τον κλωτσηεισ για τισ μπουγατσεσ με κιμα! :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λιονταρι περα απο την πλακα :) η ορθογραφια η μαλλον τα ρασα δεν κανουν τον παπα.. :) Και θα σε παρακαλεσω φετος αλλα και για Παντα απο εδω και περα :grin: να γινεις ΠΑΟΚ :) ηρθε η ωρα να γινεις ενας αληθινος οπαδος μιας αληθινης ομαδας. Και οχι με την παραγκα την βρωμια την διαιτησια :) Καλυτερα  μια φορα Να παρω το πρωταθλημα τιμια παρα 40 φορες ψευτικα :) Σε θελω Παοκτση Θα πληρωσω και την συνδρομη σου για ενα χρονο στον συνδεσμο που ειμαι εγω :) :) :)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Έλα τώρα είστε όλοι μπουκωμένοι- δεν έχετε επιχειρήματα και δεν έχετε τι να πείτε στο σεντόνι που λέτε ότι έγραψα για τις μεταγραφές σας και αρχίσατε πάλι να δείχνετε αδυναμία με μπουγάτσες και ορθογραφίες… όταν ξεφτιλιστείτε πάλι και βάζετε τον Γιάχο να σας σώσει και μετά θα λέτε ότι είστε οι αιώνιοι πρωταθλητές Ελλάδος…. :2funny:
Πονάει η αλήθεια το ξέρω…. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom