Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ας μην βγαζουμε γρηγορα συμπεράσματα αλλα το να τρως 4 απο φραιμπουργκ  ε ειναι καπως..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ας μην βγαζουμε γρηγορα συμπεράσματα αλλα το να τρως 4 απο φραιμπουργκ  ε ειναι καπως..
εδω παραλιγο να χασουμε απο την τεταρτη του αζερμπαιτζαν..κατα την γνωμη μου πουλο ο μιτσελ και μεχρι τελος του μηνα να εχει κλεισει βασικος επιθετικος γιατι εχουμε μονο τον μητρογλου,αμυντικο χαφ βασικος γιατι δεν εχουμε κανεναν και δεξι χαφ γιατι εφυγε αμπτουν και πισω το χαος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εδω παραλιγο να χασουμε απο την τεταρτη του αζερμπαιτζαν..κατα την γνωμη μου πουλο ο μιτσελ και μεχρι τελος του μηνα να εχει κλεισει βασικος επιθετικος γιατι εχουμε μονο τον μητρογλου,αμυντικο χαφ βασικος γιατι δεν εχουμε κανεναν και δεξι χαφ γιατι εφυγε αμπτουν και πισω το χαος
γιατι τι εχει ο μητρογλου;χολερα εχει;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατι τι εχει ο μητρογλου;χολερα εχει;
ο μητρογλου ειναι παικταρας ρε,αλλα χρειαζομαστε και εναν δευτερο..μονος θα την βγαλει την χρονια; περσυ ειχαμε μητρογλου παντελιτς και τζιμπουρ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αρχισαν περιοδεια νωρις οι γκαλακτικος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο μητρογλου ειναι παικταρας ρε,αλλα χρειαζομαστε και εναν δευτερο..μονος θα την βγαλει την χρονια; περσυ ειχαμε μητρογλου παντελιτς και τζιμπουρ
θα παρετε φουρταδο και θα φτιαξετε ομαδαρα.μαγικη εικονα η 4αρα ειναι ανετοιμη η ομαδα.φετος παει φουλ για κατακτηση ευρωπαικου τροπαιου με τις μεταγραφαρες που σας φερνει ο βαγγελας.το οτι και καλα ηταν ελευθεροι και στα αζητητα ειναι δημοσιογραφικες μαλακιες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα παρετε φουρταδο και θα φτιαξετε ομαδαρα.μαγικη εικονα η 4αρα ειναι ανετοιμη η ομαδα.φετος παει φουλ για κατακτηση ευρωπαικου τροπαιου με τις μεταγραφαρες που σας φερνει ο βαγγελας.το οτι και καλα ηταν ελευθεροι και στα αζητητα ειναι δημοσιογραφικες μαλακιες.
εσεις ειχατε τον φουρταδο τωρα στην γ θα ειναι σουπερ παντως

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
ναι αλλα ουτε τα αζητητα δεν ερχονται στο αεκΑΚΙ  :birdman:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο τσορι εβγαλε ματια;;;;

ο μαγος απο αργεντινα

ο μαιμι βαις;;;;

ο παιχταρας απο την σλοβενια:;;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
ο τσορι εβγαλε ματια;;;;

ο μαγος απο αργεντινα

ο μαιμι βαις;;;;

ο παιχταρας απο την σλοβενια:;;
ρε φουφουτε μη μας ζαλιζεις τα παπαρια καλοκαιριατικα
δες το δικο σου μπουρδελακι και τα λεμε απο σεπτεμβρη
αβτε αγορι μου  :jerking:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Παρτε  εσεις  κανενα  παιχτη  ΕΠΙΠΕΔΟΥ  σουπερ  λιγκ  και  μην  ασχολεισαι  με  τον

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο........

Εχεις  καταντησει  παρα  πολυ  γραφικος  και  ακομα  πιο  πολυ  βαρετος.........

Να  αγορασεις  διαρκειας  γιατι  ο ΑΛΛΟΣ  ψαχνει  ΜΑΛΑΚΕΣ  για  να  χτισει  γηπεδο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.218
Πόντοι
5.006
προλαβεσ να παρεισ διαρκειασ που τα χει και φθηνα ο κουβαρντασ ο μελλισανιδησ θα σασ φτιαξει και το μπερναμπεου.α ρε δουλεμα που σασ ριχνει αεκακια μια ζωη φιλαρκι δυστυχωσ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
το πρόβλημα δεν είναι το τί γίνεται στα φιλικά..το πρόβλημα είναι ό,τι κάτι δεν πάει καλά _για άλλη μια φορά- στο σχεδιασμό..
υποτίθεται πώς ήρθε νωρίς ο ΄Μίτσελ για να έχει χρόνο να σχεδιάσει..προς το παρόν δε φαίνεται να οδηγεί κάπου.Η προετοιμασία γίνεται με παίκτες που σχεδόν 1 στους 3 θα κοπεί ή δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.Πού είναι ο βασικός τερματοφύλακας? που είναι ο αμυντικός χαφ, το δεκάρι, δε ξέρω τί άλλο έχει ζητήσει..Απ'ότι καταλαβαίνω σχεδιαστικά του λείπει μισή ενδεκάδα..
Φυσικά οι άρρωστοι θα πουν <<τί έχουν κάνει οι άλλοι>>. Τίποτα. Μια τρύπα στο νερό!! Όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία.Ο Ολυμπιακός θα πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο ακόμα και αν κατεβάσει την ομάδα Κ20..
Απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε.

Επισκέπτης
το πρόβλημα δεν είναι το τί γίνεται στα φιλικά..το πρόβλημα είναι ό,τι κάτι δεν πάει καλά _για άλλη μια φορά- στο σχεδιασμό..
υποτίθεται πώς ήρθε νωρίς ο ΄Μίτσελ για να έχει χρόνο να σχεδιάσει..προς το παρόν δε φαίνεται να οδηγεί κάπου.Η προετοιμασία γίνεται με παίκτες που σχεδόν 1 στους 3 θα κοπεί ή δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.Πού είναι ο βασικός τερματοφύλακας? που είναι ο αμυντικός χαφ, το δεκάρι, δε ξέρω τί άλλο έχει ζητήσει..Απ'ότι καταλαβαίνω σχεδιαστικά του λείπει μισή ενδεκάδα..
Φυσικά οι άρρωστοι θα πουν <<τί έχουν κάνει οι άλλοι>>. Τίποτα. Μια τρύπα στο νερό!! Όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία.Ο Ολυμπιακός θα πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο ακόμα και αν κατεβάσει την ομάδα Κ20..
Απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε.
ετσι ακριβως,ολα τα αλλα ειναι απλα για κουβεντα

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Διάβασε περισσότερα στο: Κούγιας: «Ο Τζιμπούρ σιχαίνεται τον Ολυμπιακό!» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Για την Σούπερ Λιγκ αλλά και ότι του είχε πει ο Ράφικ Τζιμπουρ:

[size=15pt]«Φαίνεται ότι το πρωτάθλημα αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει την όποια αξία έχει, υπάρχει  απαξίωση των ποδοσφαιριστών για το Ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα και για τον Ολυμπιακό με παίκτες να θέλουν να φύγουν, και μιλάω για τον Αμπντούν και τον Τζιμπούρ οι οποίοι δεν είχαν να φάνε και έπαιζαν σε κάτι ομάδες περιθωριακές που δεν τις ήξερε κανένας. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, ο Τζιμπούρ μου είχε πει κατά λέξη : [size=20pt]« σιχαίνομαι που παίζω σε αυτό το πρωτάθλημα και είμαι παίκτης αυτής της ομάδας»[/size], μου το είπε μετά τον  αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό που είχε διακοπεί χωρίς κανέναν λόγο. Απλά δεν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός και κάποιοι θα έχαναν τα λεφτά τους στο στοίχημα».
[/size]

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Διάβασε περισσότερα στο: Κούγιας: «Ο Τζιμπούρ σιχαίνεται τον Ολυμπιακό!» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Για την Σούπερ Λιγκ αλλά και ότι του είχε πει ο Ράφικ Τζιμπουρ:

[size=15pt]«Φαίνεται ότι το πρωτάθλημα αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει την όποια αξία έχει, υπάρχει  απαξίωση των ποδοσφαιριστών για το Ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα και για τον Ολυμπιακό με παίκτες να θέλουν να φύγουν, και μιλάω για τον Αμπντούν και τον Τζιμπούρ οι οποίοι δεν είχαν να φάνε και έπαιζαν σε κάτι ομάδες περιθωριακές που δεν τις ήξερε κανένας. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, ο Τζιμπούρ μου είχε πει κατά λέξη : [size=20pt]« σιχαίνομαι που παίζω σε αυτό το πρωτάθλημα και είμαι παίκτης αυτής της ομάδας»[/size], μου το είπε μετά τον  αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό που είχε διακοπεί χωρίς κανέναν λόγο. Απλά δεν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός και κάποιοι θα έχαναν τα λεφτά τους στο στοίχημα».
[/size]

ο Μαρινάκης αυτό που κάνει είναι , να διασφαλίζει το πρωτάθλημα μέσω ΚΕΔ, ΕΠΟ , παραρτήματα και κατά την διαρκεια του να κερδίζει και τίποτα από το στοίχημα , το ίδιο κάνουν και οι άλλες ομάδες ... όποιος αγοράζει διαρκείας στην Ελλάδα πρεπει να ειναι το λιγότερο βλάκας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom