Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν καταλαβα...δηλαδη αν εισαι διευθυντης εφημεριδας για σενα ποιο θα ηταν πιο σημαντικο...
η κατακτηση της γιουρολιγκας η το ελληνικο...
Υ.Γντιμη ξεκαθαρισα οτι απρυθυνομαι σε δικους μου γαυρους που για να μην ειναι ''προβατα'' διαβαζουν τις ''αντικειμενικες''
και προφανως επιχειρω να ξεβρακωσω στα ΔΙΚΑ τους ματια τις ''αντικειμενικες''
αν τα καταφερα η οχι θα μου το πουν αυτοι και θα το δειξει η ιστορια...
δεν περιμενα απο σενα να συμφωνησεις μαζι μου  ;)
το ειχα κανει ξεκαθαρο απο την αρχη...
να'σαι κλα παντως ετσι κιαλλοιως...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εννοειται...βεβαια σδτο συγκεκριμενο που διαφωνουμε ο ενα απο του δυο μας θα εχει δικιο και ο αλλος αδικο...
ποιος στηριζει την αποψη του με επιχειρηματα ατρανταχτα και ποια ειναι ευκολο να βρεθει...ολα γραμμενα και ειπαμε...
μια εικονα χιλιες λεξεις  :2funny:
μπορει να εισαι εσυ αυτος που εχει το δικιο και εγω να αδικω τις ''αντικιεμενικες'' εφημεριδες....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[size=40pt]ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ!!!![/size]
εννοειται...βεβαια στο συγκεκριμενο που διαφωνουμε ο ενα απο του δυο μας θα εχει δικιο και ο αλλος αδικο...
ποιος στηριζει την αποψη του με επιχειρηματα ατρανταχτα και ποια ειναι ευκολο να βρεθει...ολα γραμμενα και ειπαμε...
μπορει να εισαι εσυ αυτος που εχει το δικιο και εγω να αδικω τις ''αντικιεμενικες'' εφημεριδες....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν καταλαβα...δηλαδη αν εισαι διευθυντης εφημεριδας για σενα ποιο θα ηταν πιο σημαντικο...
η κατακτηση της γιουρολιγκας η το ελληνικο...
Υ.Γντιμη ξεκαθαρισα οτι απρυθυνομαι σε δικους μου γαυρους που για να μην ειναι ''προβατα'' διαβαζουν τις ''αντικειμενικες''
και προφανως επιχειρω να ξεβρακωσω στα ΔΙΚΑ τους ματια τις ''αντικειμενικες''
αν τα καταφερα η οχι θα μου το πουν αυτοι και θα το δειξει η ιστορια...
δεν περιμενα απο σενα να συμφωνησεις μαζι μου  ;)
το ειχα κανει ξεκαθαρο απο την αρχη...
να'σαι κλα παντως ετσι κιαλλοιως...

με το χέρι στην καρδιά και τα 2 στην χρονικη στιγμή που συμβαίνει το κάθε γεγονός

το 2ο κύπελλο του οσφπ ήταν τεράστια επιτυχία αλλά και το 3-0 επι του πρωταθλητή ευρώπης ήταν αντίστοιχα τεράστια επιτυχία

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εννοειται...βεβαια στο συγκεκριμενο που διαφωνουμε ο ενα απο του δυο μας θα εχει δικιο και ο αλλος αδικο...

μπορεί να έχω εγώ δίκιο λοιπόν... !!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο σαλίνο έχει κλείσει ρε τύποι;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν όλα τα
πρωταθλήματα της Ευρώπης, το Euroclubindex
έδωσε στην δημοσιότητα τη λίστα με την θέση
που καταλαμβάνει κάθε σύλλογος.
Ο Ολυμπιακός καταλαμβάνει την 27η θέση της
ευρωπαϊκής κατάταξης συλλόγων, ενώ ο
Παναθηναϊκός βρίσκεται 88 θέσεις μακριά και
συγκεκριμένα στην 115η.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
12.00- 14.00 ραδιοφωνικε εκπομπη του γιανναρου...βαραει και μουσικαρες...και απο κατι σεντρα εφ εμ με λαουδηδες και μιχους και δηματους περισσοτερες αληθειες λεει...  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες κλαιω...εστελνε μηνυματα ''θα σε σκοτωσουν'' το δεξι χερι του ιβαν στον δωνη και ακουστε αποψη απο τους μαλακες του σεντρα...
ειναι δυσκολος ανθρωπος, σκακιστης  :2funny: το ηξερε ο δωνης επρεπε να προσεχει ,εχει μεγαλωσει σε δυσκολες καταστασεις στη σοβιετικη ενωση,θελει να γινεται το δικο του κλπ κλπ
πως το λενε στο χωριο μου να δεις ....αααα θυνηθηκα...στοργη και προδερμ  :2funny:
φανταστειτε να διερρε οτι το δεξι χερι του μαρινακη εστειλε μηνυμα στον ζαρντιμ θα σε σκοτωσουμε και τετοια...φανταστειτε μονο  :2funny:
φανταζεστε;;υποθετω θα ελεγε ο κυρις μιχος οτι ο βαγγελης ειναι ...σκακιστης  :headbang: :headbang:
πουτανα ελλαδα...
μαφιοζικες μεθοδοι και εκβιασμοι και οι αλλοι σφυρανε αδιαφορα για τον ...''σκακιστη''...
εσεις ρε γαμημενοι που σκισατε διαρκειας και εσεις πουστηδες που πηγαινατε -πηγαινετε ; στο τηγανι και βριζετε να μην μπορειτε ρε γαμημενοι να κοιμηθειτε το βραδυ και να στριφογυριζετε στο στρωμα...
να μη σας πιανει ρε καριοληδες υπνο...
ακου ρε πουστη...ειναι λεει...σκακιστης  :helpplea:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλά ρε συ, δεν ακουγες τον χάρο 7;;;;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ερχονται πακετο μακελελε - ζε ρομπερτο στον θρυλο μας

κατι ακουγεται και για ντελ πιερο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.547
Πόντοι
26.141

Η πρόταση στο Χάινς για διετές συμβόλαιο
Κλειστό διετές συμβόλαιο με -σχεδόν- τριπλασιασμό των ετήσιων απολαβών πρότεινε στον Κάιλ Χάινς η διοίκηση του Ολυμπιακού σε μια προσπάθεια να τον δελεάσει να παραμείνει.

ΜΗΤΣΟΣ27

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η πρόταση στο Χάινς για διετές συμβόλαιο
Κλειστό διετές συμβόλαιο με -σχεδόν- τριπλασιασμό των ετήσιων απολαβών πρότεινε στον Κάιλ Χάινς η διοίκηση του Ολυμπιακού σε μια προσπάθεια να τον δελεάσει να παραμείνει.
μια χαρα προταση..το θεμα ειναι τι θελει ο ιδιος..γιατι οι ρωσοι δινουν περισσοτερα..(κλασσικα πραγματα)μακαρι να μεινει ο παικταρας!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Από !
"Δίχως χρέη σύντομα ο Ολυμπιακός
Σε καλό δρόμο βρίσκεται η οικονομική εξυγίανση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου
Η "μαύρη τρύπα" των 6.000.000 ευρώ στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό κλείνει σιγά σιγά. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης ειπώθηκε πως η οικονομική εξυγίανση πηγαίνει καλά και σε τρία ή τέσσερα χρόνια ο ερασιτέχνης δεν θα έχει χρέη.
Τα χρέη εξαλείφθηκαν χάρη στην αυστηρή οικονομική πολιτική στις μεταγραφές και στους προϋπολογισμούς των τμημάτων, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει, σύμφωνα με τον κ.Κουντούρη, δεκάδες ανώνυμες δωρεές, έχουν μαζέψει χρήματα οι σύνδεσμοι και έχει συμβάλλει και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μέριμνα των ανθρώπων του ερασιτέχνη είναι να δώσουν ζωή στην υπηρεσία των μελών. Η συνδρομή "έπεσε" στα 50 ευρώ, ενώ ο συνδρομητής θα έχει το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές. Υπάρχει και η απλή συνδρομή των 10 ευρώ, ενώ τα VIP μέλη θα έχουν και προνόμια όπως εισιτήρια σε ορισμένους αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος."
Πάρα πολύ καλή η προσπάθεια του ερασιτέχνη να εδραιώσει την κυριαρχία του πολυνίκη συλλόγου μας (βέβαια άλλοι έχουν το όνομα, μόνο το όνομα γιατί από κούπες  :2funny:) σε όλα τα τμήματα.
Σύντροφοι, σύνγαυροι, μια συνδρομή στο ερασιτέχνη αξίζει. Τα λεφτά είναι ελάχιστα και ενισχύουμε έτσι σημαντικά το σύλλογο.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν εχω παρακολουθησει τα ποδοσφαιρικα ακομη εντονα,
Αλλα,
Το Βερδου δε τον εχω μελετησει,εχω δει εφετος 4-5 φορες ομως το Γιοαν Μολο.
Μου φαινεται φοβερα καλος παιχτης.Δεν ειναι το ονομα,αλλα θα μου κανει εντυπωση εαν ερθει.
Μου ειχε κανει τρομερα καλη εντυπωση.Μεσος ,πολυ γρηγορος ,γενικα κοντοπουτανο :grin: στυλ Βαλμποενα

Οσο αναφορα τα αλλα 2-3 ονοματα που παιζουν
Αιμαρ-Σαβιολα αγαπημενοι μου απο Αργεντινη εποχη.Δε ξερω ομως τι διαθεση να τρεξουν εχουν.
Ταπεινη μου γνωμη Αρσαβιν τα τελευταια 2 χρονια τουριστας και στην Αρσεναλ.
Και το ονομα που παιζει και το θεωρουσα πως με μεσο παιζει εκει που παιζει, ειναι ο ΜΑλουντα.

Βεβαια οχι οτι δε κανουν για εδω οι παραπανω.Εαν θελουν, ειναι 2 ταχυτητες παραπανω για το Ελληνικο πρωταθλημα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ η υπόθεση του Κάιλ Χάινς. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση που προβλέπει τριπλασιασμό των αποδοχών που είχε μέχρι φέτος, στον Αμερικανό σέντερ και η ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να τον δελεάσει με κάτι παραπάνω....
Το πολύ μέχρι αύριο αναμένεται η απάντησή του....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom