apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν τον φερουν πισω οι αγγελοπουλοι θαναι χειροτερο απτο να τον φερει ο τρακης τυπεθα φερουμε παικτες ρε αραξε..εγω θα ηθελα μπουρουση πισω καλος ειναι
αν τον φερουν πισω οι αγγελοπουλοι θαναι χειροτερο απτο να τον φερει ο τρακης τυπεθα φερουμε παικτες ρε αραξε..εγω θα ηθελα μπουρουση πισω καλος ειναι
απο ποτε τα λεω για σπανουλη και χαινς τυπε?
αν τον φερουν πισω οι αγγελοπουλοι θαναι χειροτερο απτο να τον φερει ο τρακης τυπε
ο χαινς θα παει σιγουρα φενερ τυπεεσυ λες οτι θα πανε Φενερ μαζι με τον σοφο τυπε , για Σπαν τωρα ακουγεται για Μπαρτσελονα και για Χαινς αγνωστο...
Παντως προσωπικα δεν πιστευω οτι γραφεται , οτι θελει μπορει ο καθενας να γραψει , σε λιγες μερες θα ξερουμε τι θα γινει δε χρειαζεται να ξεκινανε ολα τα σεναρια απο τωρα .
Προσωπικα δε θελω να φυγει κανενας απο Σπαν - Χαινς - Λο με αυτην ακριβως τη σειρα προτιμησης
οι αγγελοπουλοι που του εδιναν 1 εκτ το χρονο ηταν οι μαλακες
σωστα εδω αυτος τους εβριζε
γιατι τυπε δεν ειναι καλος παικτης?αν τον φερουν πισω οι αγγελοπουλοι θαναι χειροτερο απτο να τον φερει ο τρακης τυπε
γιατι τυπε δεν ειναι καλος παικτης?
οι αγγελοπουλοι που του εδιναν 1 εκτ το χρονο ηταν οι μαλακες
και ο ψωμιαδης το αρχιλαμογιο ηταν ο κυριος τυπε
καταλαβαινεις για τι μαλακα ανθρωπο μιλαμε
σαν παιχτης παντως δεν ειναι ασχημος
σαν παιχτης ειναι καλοςοι αγγελοπουλοι που του εδιναν 1 εκτ το χρονο ηταν οι μαλακες
και ο ψωμιαδης το αρχιλαμογιο ηταν ο κυριος τυπε
καταλαβαινεις για τι μαλακα ανθρωπο μιλαμε
σαν παιχτης παντως δεν ειναι ασχημος
γιατι ρε τυποι οι αλλοι παικτες ειναι καλυτεροι? μονο ο σωκρατες τους ειχε σαν παιδια τουσαν παιχτης ειναι καλος
εγω που ειμαι ολυμπιακος βλεπω οτι δεν εχουμε ψηλο να μπορει να ποσταρει
αλλα αποδειχτηκε οτι εχει ενα πολυ μεγαλο ελλατωμα, αχαρηστια
δεν τους εχω για τετοιους του αγγελοπουλους τυπεσαν παιχτης ειναι καλος
εγω που ειμαι ολυμπιακος βλεπω οτι δεν εχουμε ψηλο να μπορει να ποσταρει
αλλα αποδειχτηκε οτι εχει ενα πολυ μεγαλο ελλατωμα, αχαρηστια
δεν τους εχω για τετοιους του αγγελοπουλους τυπε
πιο πιθανο να τον δουμε στα πρασινα
σταματα ρε γκαντεμη,θα μεινουν και οι δυο στον θρυλο και λιγα ζητησε ο σπανουλης μιλαμε για τον καλυτερο παιχτη στην ευρωπηο χαινς θα παει σιγουρα φενερ τυπε
ο σπανουλης αν παει εκει τελικα ο ιβκοβιτς θα παει και αυτος
αλλιως το πιο πιθανοτερο μπαρτσελονα
ακουσα οτι ζητησε 2.6 απτους αγγελοπουλους
μπορει και οι αλλοι να ειναι ετσι αλλα με αυτον απο βγηκε το ηχητικο :Sγιατι ρε τυποι οι αλλοι παικτες ειναι καλυτεροι? μονο ο σωκρατες τους ειχε σαν παιδια του
καλα σιγουρα δεν ειπα οτι θα τον φερουν...παντως σαν παικτης καλος ειναι....στην μπαλα να δουμε γιατι θελουμε 11αδατους παικτες και οχι ολαιταν και τετοιους... :Sμπορει και οι αλλοι να ειναι ετσι αλλα με αυτον απο βγηκε το ηχητικο :S
ζητανε 2,6 ο σπανσταματα ρε γκαντεμη,θα μεινουν και οι δυο στον θρυλο και λιγα ζητησε ο σπανουλης μιλαμε για τον καλυτερο παιχτη στην ευρωπη
και εγω αυτο πιστευω γιατι το μπατζετ θα ξεφυγει πολυ :Sζητανε 2,6 ο σπαν
1-1.2 ο χαινς
1 ο λο
βαλε και 2 ξενους που θα παρεις σιγουρα
καταλαβαινεις που θα φτασει το μπατζετ τυπε
του πριντεζη το συμβολαιο ανεβαινει ετσι και αλλιωςκαι εγω αυτο πιστευω γιατι το μπατζετ θα ξεφυγει πολυ :S