Επισκέπτης
[move][size=20pt]πω πω τι ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ηταν αυτο[/size][/move]
ελα ρε ο ιωαννιδης με τον γαυρο πολλες....εχει ξαναπαει Ελληνας προπονητης σε τελικο γιουρολιγκα,δεν θυμαμαι ο Ιωαννιδης νομιζω με την Αεκ η κανω λαθος
Η ΑΕΚ με Σακοτα (νομιζω)πηγε τελικο,ο Ξανθος με Θρυλος πηγε 2 φορες ρεεχει ξαναπαει Ελληνας προπονητης σε τελικο γιουρολιγκα,δεν θυμαμαι ο Ιωαννιδης νομιζω με την Αεκ η κανω λαθος
θελω χρηστιδη με αναλυση συριγουΜη σε ξεγελάει η σαλαμάνδρα, αν χάναμε ο πρώτος θα 'ταν που θα 'ριχνε βαρελότα, έτσι κάνει όποτε χάνουμε στην ευρώπη.
Στους μαλάκες που έλεγαν "Διψάει για εκδίκηση η τσσκα" "Είναι καλύτεροι, έχουν καλύτερους ψηλούς" κ.λ.π., πάρτε τ' αρχίδια του Χάινς!!! Περαστικά σας!
ρε μλκ τι ρωτας τοσο ασχετος εισαιρωσιδουλες...
Eχεις δικιοελα ρε ο ιωαννιδης με τον γαυρο πολλες....
θελω χρηστιδη με αναλυση συριγου
Αγγλίδες.ρωσιδουλες...
και με αεκ πηγε ο ιωαννιδης τυπεΗ ΑΕΚ με Σακοτα (νομιζω)πηγε τελικο,ο Ξανθος με Θρυλος πηγε 2 φορες ρε
τραβα ρε αμπαλε που θα μου μιλησεις εσυ για ποδοσφαιροθελω χρηστιδη με αναλυση συριγου
ρε μλκ τι ρωτας τοσο ασχετος εισαι
μηπως και ο τελικος του τσαμπιονς λιγκ ειναι μεσα εξω απο το γουεμπλει
θελω χρηστιδη με αναλυση συριγου
ρε μλκ τι ρωτας τοσο ασχετος εισαι
μηπως και ο τελικος του τσαμπιονς λιγκ ειναι μεσα εξω απο το γουεμπλει
μας γαμησες την ονειροξηΑγγλίδες.
εγω εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι ο μπαρτζω ειχε ανοιχτη επικοινωνια με αρτζι
ρε τραβα να κανεις κλαρινα στις στραπονιαρες που σκιζουντραβα ρε αμπαλε που θα μου μιλησεις εσυ για ποδοσφαιρο
Σε ποια περιπτωση ενας παιχτης που εχει παιξει σε μια ευρωπαικη ομαδα που συμμετεχει στο τσ.λ δεν μπορει να παιξει σε καποια που ειναι και αυτη μεσα στο τσ.λ εαν παρει μεταγραφη? και σε ποσες φορες κεγαιτε? εαν παρει 1 φορα μεταγραφη,η 2?
για να σε δω παρε παραδειγματα μπαλοτελι, και ιμπρα
Καλύτερα ξινομούρες Αγγλίδες, πιο σκληρό το πήδημα.μας γαμησες την ονειροξη
τραβα να παιξεις το πουλι του σκυλου σε χοντρε που εχει καυλες και δαγκωνει κοσμο και ασε τι κανω εγω στα μπουρδελαρε τραβα να κανεις κλαρινα στις στραπονιαρες που σκιζουν
καλα κοριδευε τυπεεγω εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι ο μπαρτζω ειχε ανοιχτη επικοινωνια με αρτζι