Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
ετσι πουτανα...οπως ακριβως το ειπα...με τι χαιρεται ο ενας και με τι ο αλλος...
τι λεει ο ενας και τι ο αλλος...
σε λιγο οι λαγοι θα σε κανουν επιτιμο μελος τους   προεδρο μη σου πω...
πες μας μετα απο επιτυχιες του θρυλου που εισαι;;
δειξε μας κωλοτρυπιδα ενα ποσταρισμα σου  ;)
τον πουλο πουστη κακε και ασχημε...
μωρο μου οπως και στο avatar σου εισαι ολα τα λεφτα  ;) χυνω λεμεεεεεεεεεεεε αρχιδομουρη μου..αληθεια σημερα στον χοντρο θα παρεις  :pipa2: η σου φτανουν αυτα τα οποια παιρνεις αγορινα μου  :tits2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μωρο μου οπως και στο avatar σου εισαι ολα τα λεφτα  ;) χυνω λεμεεεεεεεεεεεε αρχιδομουρη μου..αληθεια σημερα στον χοντρο θα παρεις  :pipa2: η σου φτανουν αυτα τα οποια παιρνεις αγορινα μου  :tits2:
αλλα να εχω δημιουργησει τοσα ψυχολογικα σε τοσους μαλακες με μερικες χυσαδες δεν το περιμενα...
αν με παρακαλεσετε μουνια μπορει και να μην ξαναχυσω...
χρηστιδης καριολες... ;)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Έτσι είναι.
Αχαριστία είναι κάποιος να κράζει όταν πηγαίνει πχ στα εντός παιχνίδια σε πρωτάθλημα, CL και Κύπελλο
σκάει τα λεφτά στα εισιτήρια και δεν βλέπει μπάλα.

Οκ, καλύτερα τότε αχάριστοι αυτοί που φωνάζουν επειδή δεν βλέπουν μπάλα
παρά γίδια που μασάνε ότι τους λέει ο Βαγγέλας.

Btw, απόψε αν έπαιζαν λίγο τους είχαν χαλαρά για 3 τους βάζελους.
Αλλά ούτε σε αυτό το ντέρμπυ δεν αξιώθηκαν να βάλουν την μπάλα κάτω.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Έτσι είναι.
Αχαριστία είναι κάποιος να κράζει όταν πηγαίνει πχ στα εντός παιχνίδια σε πρωτάθλημα, CL και Κύπελλο
σκάει τα λεφτά στα εισιτήρια και δεν βλέπει μπάλα.

Οκ, καλύτερα τότε αχάριστοι αυτοί που φωνάζουν επειδή δεν βλέπουν μπάλα
παρά γίδια που μασάνε ότι τους λέει ο Βαγγέλας.

Btw, απόψε αν έπαιζαν λίγο τους είχαν χαλαρά για 3 τους βάζελους.
Αλλά ούτε σε αυτό το ντέρμπυ δεν αξιώθηκαν να βάλουν την μπάλα κάτω.
για να την βαλουν κατω πρεπει και να την ξερουν ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
"ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
562491_358660770901630_2009120393_n.jpg

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Ενα μπραβο στη  ΘΥΡΑ 7 που εχει καταλαβει τι παιζεται με τον μεγαλοεπενδυτή.
Ο βασικός χρηματοδότης της χρυσης αυγής που ολοι λενε οτι εχει γεμισει το καραισκάκη από δαυτους.

Μονο αν ξυπνησει ο απλος φίλαθλος , ο οπαδός μπορεί να δουμε κατι καλυτερο απο αυτο το έκτρωμα που ονομ'αζεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγχαρητηρια στην 7 και για τα πανό που λενε οτι ο ΟΣΦΠ δεν ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
Μαρινακη - Μαρινακη, εκανες το θρυλο Αεκακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Κάποιοι τα  έλεγαν απο το καλοκαίρι.

Συνημμένα

• GavrosI.jpg
    GavrosI.jpg
    270,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • ProtathlitisI.jpg
    ProtathlitisI.jpg
    239,1 KB · Εμφανίσεις: 36

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Επειδή πολλά λέγονται για τον Μαρινάκη..Φταίει ο Μαρινάκης για το ότι αυτός ο  Ολυμπιακός δε μπορεί να κερδίσει  τον ΠΑΟ των Χαχανούλη,Μπαρμπαρούση και σία?
Αν χρειάζονται μεταγραφές για νίκη επί αντιπάλων όπως ΠΑΟΚ,ΠΑΟ κλπ φετινών ομάδων ,λυπάμαι κάτι είναι στραβό.
Σίγουρα για να διακριθεί η ομάδα στην Ευρώπη χρειάζεται ΠΑΙΚΤΕΣ και όχι κλαμπόβιους παρτάκιδες που κάνουν διακοπές εδώ και 2 μήνες..
Για την εικόνα στο πρωτάθλημα όμως φταίνε πανω απ'όλα οι παίκτες και ο προπονητής.Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζει η ομάδα τέτοιο πρόσωπο απέναντι στον χειρότερο ΠΑΟ των τελευταίων 25 ετών!!
Και είναι ντροπή να μιλά ο Μαρινάκης για αχαριστία των οπαδών.Τί θα έπρεπε να κάνουν?Να χειροκροτούν?Να επιδοκιμάζουν? Οι ίδιοι οι παίκτες και τα πληρωμένα παπαγαλάκια μιλούσαν για 4αρες,για διασυρμό,για πάρτι.
Αν έπρεπε να κατηγορήσει κάποιους για αχαριστία ο πρόεδρος, αυτοί είναι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ.Διότι δουλεύουν σε μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδος,πληρώνονται αδρά, κουράζονται ελάχιστα και αποδίδουν το μινιμουμ!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αρχισαν να ξυπναν οι γαυροι
καιρος ηταν

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
No politica οι οπαδοί της ομάδας που ο πρόεδρος της έστελνε τα μαύρα με πάμπερς, του Χριστοφοράκου των μαύρων ταμείων χρηματοδότησης κομμάτων της Siemens, του πρώην πράκτορα του Στάζι, κολλητό του Μητσοτάκη και μετέπειτα συνεταίρου του εκσυγχρονιστή Σημίτη, του νυν αγαπητικού του Σαμαρά και εργοδότη των μπράβων της ΧΑ στο λυόμενο. Fair play οι οπαδοί του προέδρου που έχει στήσει επιχείρηση δανειοδότησης παικτών και δημιουργίας κλειστής λίγκας μέσα στη λίγκα. Εμετός πραγματικά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν πρκειται να εμπλακω αλλο στο θεμα...οπος εχει λιγο μυαλο,ειναι ψυχραιμος ,δεν ειναι θυμα και κυριως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ που μασαει σανο στην προσπαθεια του να αποδειξει ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ καταλαβαινει τι παιζεται...
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...
η ομαδα δεν ικανοπειει ,δεν παιζει μπαλλα ...δεκτο και απολυτως σεβαστο...
τα ειπαμε τα ξαναειπαμε και τα ματαξαναειπαμε...
βγηκε επανειλημμενα ο προεδρος ομολογησε λαθη σε συνεντευξεις σε ομιλιες με κατοχους διαρκειας με θυρα 7 κλπ κλπ...
τα ειπαμε τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε...υποσχεθηκε πως αφου αναγνωρισε τα λαθη θα κανει απο την επομενη σαιζον κινησεις να τα διορθωσει κανοντας μονο μια κινηση μεσουσης περιοδου με την προσληψη νεου προπονητη ωστε να του δωσει εν λευκω δικη του ομαδα πριν το καλοκαιρι...θεωρω σωστη κινηση σαν σχεδιασμο ασχετως αν θα αποδειχθει τετοια στην πορεια...
απο εκει και περα το να πηγαινει καποιος στιο γηπεδο επειδη τρωει ξυλο απο την γυναικα του και να βριζει προεδρο προπονητη και παιχτες σαν ο μεγαλυτεος οπαδος αντιπαλης ομαδας απλα δεν υπαρχει....
ημουνα στην 14 και σιχαθηκα την ρατσα μου...
ημουνα με δυο φιλαρακια ''σπαθολουρα'' και φχαριστηθηκαμε μπινελικι και κλωτσες...εναν πουστη προκλητικο καραφλα τον μαζεψανε 4...
παρακατω...αυτοι που σημαδευανε με λειζερ τον χοντρο ειναι χειροτεροι αντιολυμπιακοι απο τον χειροτερο βαζελο...ειναι η χειροτερη ρατσα ανθρωπου....γνησιοι απογονοι αυτων που βαλανε δυο φορες φυλακη τον κολοκοτρωνη...
εχω φαει στη μαπα πετρινα χρονια και εχω γευτει στο πετσι μου να με γλεντανε ο πουστης και η αεκ...
ειμαι βρεγμενος και στα αρχιδια μου το νερο...δεν το φοβαμαι...
ενα πραγμα θελω με τρελλα...
αυριο (η μαλλον χτες) να σηκωθει και να φυγει ο μαρινακης...αλλα να το κανει..οχι να το ''υποσχεθει''
θα χαροποιησει βεβαια ολους τους αλλοθρησκους που το θελουν αυτο με τρελλα αλλα επειδη προσωπικα περισσοτερο και απο τον τελευταιο βαζελο σιχαινομαι τους ''ομοθρησκους'' που εχουν συμπεριφορα εφιαλτη πραγματικα θελω να το κανει σημερα...
ξαναλεω...στα παπαρια μου...ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται...
Υ.Γ. οι ιδιοι γνωστοι μαλακες μαλακες που εβριζαν εν χορω τον κοκκαλη και φωναζαν ρυθμικα το ονομα του ριμπο οι ιδιοι μαλακες τραγουδαγαν χτες ''που΄σαι σωκρατη'' ...(κατα το που'σαι θαναση)
οι ιδιοι μαλακες που εβριζαν και εκραζαν βαλλβερδε φωναζαν συνεχως εεεερνεστοοοοο βαλλβεεεερδεεεε...
οι ιδοι μαλακες που εβριζαν μαρκανο και ορμπαιθ οι ιδιοι μαλακες τους αναπολουσαν...
οι ιδιοι μαλακες που εβριζαν αμπντουν μετα τον αναπολουσαν...
οι ιδιοι μαλακες που εσκιζαν τα ρουχα τους να φυγει ο ζαρντιμ ο ''ταβερνιαρης'' εζτες αναροτιοντουσαν γιατι εφυγε...
ειμαι απολυτως σιγουρος οτι ΟΙ ΙΔΙΟΙ μαλακες απαραλλαχτοι που βριζουν τωρα τον μαρινακη θα βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο μολις αυτος φυγει...ειμαι σιγουρος βαζω και στοιχημα....
εφιαλτης ...ο πρωτος διδαξας...ουδεις αναντικαταστατος...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

κοιταχτε τα αρχιδια οι ''δημοσιογραφοι''. Δευτερο χτυπημα μετα την συνεντευξη ντορσυ μια μέρα πριν το πρωτο ματς με την Εφες.

Τωρα ανακαλυψαν οτι ο σπανουλης υπεγραψε στην τσσκα και οτι εχει επιτηδες μειωμενη αποδοση και χανει τα σουτ.

Φυσικα οι αγγελοπουλοι εχουν πει απο το δεκεμβρη οτι με τον σπανουλη θα ασχοληθουν μετα το τελος του πρωταθληματος. Το ιδιο εχει πει και ο Σπανουλης. Εγω που παρακολουθω τα ξενα μπασκετικα σαιτς , δεν εχει αναφερθει πουθενα το θεμα.
Δεν αποκλειω να παει στην τσσκα ο Σπανουλης το καλοκαιρι  γιατι εχουν τρελλα λεφτα αυτοι και μπορουν να παρουν οποιον θελουν αλλα το θεμα αυτη την περιοδο ειναι ανυπαρκτο και υποπτο για μια ακομα φορα.

Φυσικα το αρθρο ειναι ανυπογραφο.   ( Συντάκτης : Pamesports.gr )

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αχάριστος είναι ο χοντρός διαχειριστής. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας πάρει αν φύγει, μην ανησυχεί. Θα χάσουμε το γίγαντα. Το μόνο καλό που έκανε μέχρι στιγμής ήταν ότι επέμεινε και στήριξε Βαλβέρδε πλήρως. Να τον ευχαριστήσουμε δηλαδή επειδή δεν είναι εγκληματίας σαν το Λαυρεντιάδη ή τον Ψωμιάδη; Χρειάζεται επιβράβευση το αυτονόητο; Μια χαρά κερδίζει από τον ΟΣΦΠ και αυτός.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όταν με έχει ξενερώσει τόσο πολύ η φετινή σεζόν με το πιο ευκολο πρωτάθλημα στην ιστορία με τον διωγμο του ζαρντιμ και την σφαλιαρα απο τον πανθρακικο της ισπανιας,δεν ιδρώνει το αυτί μου από
τα εκβιαστικά σενάρια του Μαρινάκη περι Ολυμπιακής Συμμαχίας κτλ....
Το οτι οταν σταματήσει να έχει κέρδη,θα σηκωθει και θα φύγει,το θεωρώ δεδομένο,ε,αμα χαλιέται τόσο πολύ από τις γιούχες
(εδώ γελάμε),ας το κάνει τώρα,πριν εισπράξει τα λεφτά του επόμενου Τσου Λου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom