Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
to οτι πηγαν 33 χιλιαδες γαυροι στο γηπεδο και αντι να φωναζουν απο το πρωτο λεπτο κατα μαρινακη για τα χαλια της ομαδας εδω και ενα χρονο αυτοθ φωναζαν μονο οταν ηταν πισω στο σκορ!!!!!!! :headbang: :headbang:
εγω αν και παλιος γαυρος ποτε δεν θα πηγαινα στο γηπεδο για να πανυγυρισω μια πιθανη νικη εναντια στον λαβωμενο ανυπαρκτο παο
τελικα ειδατε οτι και εμεις ειμαστε ανυπαρκτοι ,που φανηκε και με την λεβαντε

διαχρονικα ηλι8ιος ο Ελληνας 'οπαδος', κοκκινος/πρασινος/κιτρινος κλπ

απαξιωμενο προιον, ανυπολυπτες ομαδες και προεδροι π στην καλυτερη επρεπε να ειναι τροφιμοι σωφρονιστικων (κ μη) ιδρυματων

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ο κοσμος σταθηκε στο υψος του,οι παιχτες συνεχισαν τις διακοπες τους και οι λαγοι πηραν τ αρχιδια μας και φετος.ο χοντρος πρεπει να κανει κατι για να δουμε μπαλα την επομενη χρονια αλλιως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα μεταξυ μας

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
ο κοσμος σταθηκε στο υψος του,οι παιχτες συνεχισαν τις διακοπες τους και οι λαγοι πηραν τ αρχιδια μας και φετος.ο χοντρος πρεπει να κανει κατι για να δουμε μπαλα την επομενη χρονια αλλιως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα μεταξυ μας

Χρειάζονται παίχτες,με παιχτάκια η "ταλέντα" δεν πας  πουθενά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
to οτι πηγαν 33 χιλιαδες γαυροι στο γηπεδο και αντι να φωναζουν απο το πρωτο λεπτο κατα μαρινακη για τα χαλια της ομαδας εδω και ενα χρονο αυτοθ φωναζαν μονο οταν ηταν πισω στο σκορ!!!!!!! :headbang: :headbang:
εγω αν και παλιος γαυρος ποτε δεν θα πηγαινα στο γηπεδο για να πανυγυρισω μια πιθανη νικη εναντια στον λαβωμενο ανυπαρκτο παο
τελικα ειδατε οτι και εμεις ειμαστε ανυπαρκτοι ,που φανηκε και με την λεβαντε
τυπε τα εχουμε πει...οποιος θελει να κραξει τον μαρινακη να παει εξω απο το σπιτι του και να τον κραξει
στο γηπεδο κραζεις στην ουσια την ομαδα...και οποιος το κανει αυτο ειναι εχθροςτης...ετσι ξερω εγω...σφυριζουν και αποδοκιμαζουν τον θρυλο οι εχθροι του...
τωρα βλεπω εγινε μοδα να σφυρανε και οι φιλοι του...
εγω παντως δυο σφαλιαρες σε ενα μαλακα που αποδοκιμαζε συνεχεια τις προάβα...και εβριζε σαν τρελλος ολους τους παιχτες ...
παρακατω...προσωπικα στο γκολ της ισοφαρισης εχυσα...
οι λαγοι καλα κανουν και πανηγυριζουν ...ετσι τους καταντησαμε εμεις να πανηγυριζουν ισοπαλιες...
εδω μας ελεγαν οτι ειναι αδιαφορο για αυτους το παιχνιδι...που ηθελαν διπλο μπας και βγουν ευρωπη...αδιαφορο ηταν για εμας και οι λαγοι προπαγανδιστες δημοσιογραφοι το παρουσιαζαν σα να μας εκαιγε...
μικρη ομαδα ο λαγος ,κλειστηκε πισω ,πεφτανε κατω ,εκανε δυο φασεις απο λαθη και αναμπουμπουλες....
ομαδουλα...αν τους φυγει και ο σισοκο θα ειναι το επομενο αεκακι...
στηριξη στην ομαδα και πιστη...υπαρχουν ανθρωποι που θα δουλεψουν και θα διορθωθει η εινκονα,,,πιστη στην ομαδα και στην διοικηση...
αντε να παρουμε και το κυπελλακι και να κλεισει ομορφα η χρονια για τον συλλογο που ειναι....

[move]
[size=90pt]ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Παρακαλειται ο υπευθυνος επικοινωνιας της ΠΑΕ Ολυμπιλαγος που μπαινει εδω μεσα ως Xristidis7 να μας κανει επισημη ενημερωση.
Τι θα γινει,θα κανετε ενσταση για το ακυρωθεν γκολ του Χατζηαβατη;;;
Τι μετρα θα παρει ο προεδρος για την γιουχα που επεσε;;;
Οταν τελειωσεις με την μπανανα που σε κερασε ο Φιγκεροα,σε περιμενουμε κοκκινοσκουφιτσα :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.varbak.com/greecephotos/%CF%86%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B1-nb16899.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑς ΛΑΓΟς ΣΤΕΡΗΜΕΝΟς ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑς ΕΙΣΑΙ ΡΕ;;;
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΓΚΟΛ ΜΠΑΝΑΝΑ;;
ΕΧΕΙς ΧΑΖΕΨΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΠΑ  :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χύσε ρε μαλάκα τώρα......να ποτίσω τον κήπο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μπλα,μπλα,μπλα......αντε ρε λαγοι να βαψετε κανα τοιχο...και μετα τις 4 το πρωι οκ;;;;;;...αντε που βγαλατε και γλωσσα πουτανακια μας....

Συνημμένα

• 561856_580365005315703_1044901187_n.png
    561856_580365005315703_1044901187_n.png
    215,1 KB · Εμφανίσεις: 19

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
ξανα μιλαει ο μακακας της διοικησης ........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι οπως παντα...να σαι καλα να βγαινεις και να γραφεις τις μαλακιες τους και τις μαλακιες σου.....αλα αληθεια εν τελει σε ποιους απευθηνεσσαι καραγκιοζακο  :think: μαλλον σε αυτους που εξαλολουθουν και πηγαινουν στο γηπεδο..για να βλεπουν αυτην την υπερ ομαδα του θρυλου...να σαι καλα..καλυνυχτα καραγκιοζακο της διοικησης  ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Χρειάζονται παίχτες,με παιχτάκια η "ταλέντα" δεν πας  πουθενά.
συμφωναμε παιχταρα μου.το μονο κακο ειναι μια ψιλοδιχονοια στην κερκιδα πουμονο η ομαδα με την αποδοση της μπορει να την λυσει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ξανα μιλαει ο μακακας της διοικησης ........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι οπως παντα...να σαι καλα να βγαινεις και να γραφεις τις μαλακιες τους και τις μαλακιες σου.....αλα αληθεια εν τελει σε ποιους απευθηνεσσαι καραγκιοζακο  :think: μαλλον σε αυτους που εξαλολουθουν και πηγαινουν στο γηπεδο..για να βλεπουν αυτην την υπερ ομαδα του θρυλου...να σαι καλα..καλυνυχτα καραγκιοζακο της διοικησης  ;)
λαγε...εμφανιζεσαι μονο οταν υπαρχει μουρμουρα στην ομαδα και γκρινια ...να πανηγυρισεις και να κανεις προσωπικη επιθεση σε μονα που αγαπαω την ομαδα ....εισαι πουστης λαγος τραβεστι ....
και σε γραφω στα αρχιδια μου...ας σε κρινουν οι υπολοιποι...ποτε εμφανιζεσαι και τι λες...
αυτο μονο λαγε...
και που'σαι...σε γαμαω  ;)
χρηστιδης...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
κλαφτε με την ησυχια σας....λαγοι πρασινοι και πουτανακια και καλα ολυμπιακοι ...τραβεστι καταστασεις...

επαγγελμα...

[move]
[size=90pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !!![/size][/move]

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
συμφωναμε παιχταρα μου.το μονο κακο ειναι μια ψιλοδιχονοια στην κερκιδα πουμονο η ομαδα με την αποδοση της μπορει να την λυσει

Το μόνο καλό με τη γκρίνια,δεν μιλάω για το γήπεδο, είναι οτι έφτασε στα αυτιά αυτού που πρέπει ώστε να πράξει τα δέοντα.

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
λαγε...εμφανιζεσαι μονο οταν υπαρχει μουρμουρα στην ομαδα και γκρινια ...να πανηγυρισεις και να κανεις προσωπικη επιθεση σε μονα που αγαπαω την ομαδα ....εισαι πουστης λαγος τραβεστι ....
και σε γραφω στα αρχιδια μου...ας σε κρινουν οι υπολοιποι...ποτε εμφανιζεσαι και τι λες...
αυτο μονο λαγε...
και που'σαι...σε γαμαω  ;)
χρηστιδης...
για αυτο τα γραφω αγορινα μου..για να πηγαινω ευτυχισμενος για υπνο απο τον γαμια μου  ;) να σαι καλα αρχιδομουρη μου....  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Επισκέπτης
ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΑΑΑΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΤΟΝ ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΚΑΕΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΙ

:2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπαρμπαρουσης να ξεβρωμισει ο τοπος ρε!!!!!!!!

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
και οπως το ειπες αρχιδομουρη  ;) ασε να κρινουν εμενα και εσενα ..ολοι οι αλλοι...πουστρακι της διοικησης ..αντε καληνυχτα αρχιδομουρη μου  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και οπως το ειπες αρχιδομουρη  ;) ασε να κρινουν εμενα και εσενα ..ολοι οι αλλοι...πουστρακι της διοικησης ..αντε καληνυχτα αρχιδομουρη μου  ;)
ετσι πουτανα...οπως ακριβως το ειπα...με τι χαιρεται ο ενας και με τι ο αλλος...
τι λεει ο ενας και τι ο αλλος...
σε λιγο οι λαγοι θα σε κανουν επιτιμο μελος τους  προεδρο μη σου πω...
πες μας μετα απο επιτυχιες του θρυλου που εισαι;;
δειξε μας κωλοτρυπιδα ενα ποσταρισμα σου  ;)
τον πουλο πουστη κακε και ασχημε...

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
Καλούμε τον κύριο Αλαφούζο να συμμορφωθεί και να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο θέλει επενδύσεις και σοβαρότητα και όχι εκστρατείες λάσπης.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο που λεμε επενδυσεις δια στοματος του μεγαλου προεδρου......φεισα , μανωλας , αμπντουν , γρεκο , παπαζολγου , μοντεστο , τσιμπουρ , κοντρερας , παντελιτς  κ.τ.λ.π ευρωπη ερχομαστε......λεγε με Λεβαντε στο soft core..γιατι αλλοιως....τα καλυτερα ερχονται..να σαι καλα κυριε προεδρε.....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom