Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αποτι εχω καταλαβει ειναι κινειται μεταξυ χ.α και εθνικης ελπιδας τυπε :sunglasses:
τυπε ξεχασες την ενωση οικολογων

images

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που σήμερα έπαιζε ότι να'ναι μπάσκετ.
Πολύ καλή η απόδοση των περιφερειακών μας,σε άμυνα κι επίθεση.
Πολύ καλό το ροτέισον(ίσως χωρούσε και για κάποια λεπτά κι ο Γκέτσε). Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ δεν χωράνε ντεφορμέ.
Ο Άντιτς βρήκε μετά το πρώτο του εύστοχο τρίποντο τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, κι η είσοδός του(μαζί μ'εκείνη του Χάινς) έδιωξε το άγχος που άρχιζε να πιάνει την ομάδα και τον κόσμο.
Η μεγάλη πίεσή  στην μπάλα από τα γκαρντ μας οδήγησε την Εφές σε λανθασμένες επιλογές.
Πιστεύω ότι τις περισσότερες επιθέσεις της σήμερα πρέπει να τις πήρε ο Μπάρατς,που με το παιχνίδι του μου θυμίζει τον Ρεντζιά στο πιο χοντρό.
Στη σειρά αυτή είχα πει ότι θα έχει ρόλο ο Σερμαντίνι.Σήμερα ήταν καλός. Νομίζω ότι πρέπει αυτός να ξεκινάει βασικός και να έρχεται απ'τον πάγκο αργότερα ο Κάιλ.
Τρομερή ατμόσφαιρα σ'ένα ΣΕΦ με πληρότητα όπως στους περσινούς τελικούς με τον βάζελο.
Κι όμως Βούγιασιτς και Πάουελ έχουν δαχτυλίδια πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Λέικερς. :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εισαι προβοκατορας κατα βαθος τυπε εκτος απο μπαχαλακιας..... :grin: :grin: :grin:
τυπε δεν θα ηθελες να διαβασεις διαλογους μεταξυ χρηστιδη και λακη? :grin:
μην πεις οχι γιατι θαναι ψεμματα :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μεθαυριο στον βαζελο λογω τραυματισμου του γκιστ θα παιξει ο παναγιωτης κολημενος που ηταν στην πανια....αρχισε προπονησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom