Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Ματζαρης θα προλαβει Φαιναλ 4-τελικους η χανει ολη τη χρονια?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παντως οτι κατι παιζει με την παρτη σου ειναι γεγονος...
πολυ μπερδεψουρα εισαι...
τι θες μια ψιλοψυχοαναλυσουλα...ενατξει λιγο πολυ ολοι εδω μεσα ειμσατε λιγο τραλαλα αλλα εσυ ....ε...το κατεχεις λιγο καλυτερα το θεμα :2funny: :2funny:
δεν πιστευω να εισαι ο περσονας ετσι;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι θες μια ψιλοψυχοαναλυσουλα...ενατξει λιγο πολυ ολοι εδω μεσα ειμσατε λιγο τραλαλα αλλα εσυ ....ε...το κατεχεις λιγο καλυτερα το θεμα :2funny: :2funny:
ειναι μορφη ο ρεντ μαν :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε δεν ειμαι φανατηλας να καθομαι να βριζω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ειδικα στο μπασκετ  :rockon: :rockon: :rockon:

πιο πολυ με την εθνικη ελπιδα ειμαι φανατηλας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

46265_372098709544608_1576792078_n.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Ματζαρης θα προλαβει Φαιναλ 4-τελικους η χανει ολη τη χρονια?
μεγαλη απωλεια...
κατι ασχετο...εχω προχειρα τουλαχιστον 5 ευρωπαικα ματς που ο βαζελος συμφωνα με την ''μασονια'' εχει σφαχτει απο την διαιτησια στην ευρωπη...
μια ερωτηση,,,θυμαστε κανενα που να εχουν αποφανθει οι ειδικοι οτι και εμας μας εσφαξαν;; :think:
εγω δεν θυμαμαι....
και αφου ασχολουνται με την διαιτησια στην ευρωπη οταν χανει η ζελα εδω γιατι δεν ασχολουνται;;
εδω ειναι καλη και δεν επηρεαζει αποτελεσματα;; :2funny: :2funny:
παντα οταν παει να ψελισει κατι ο θρυλος για διαιτησια ακοπυς το τυπικο :μην ασχολουμαστε με την διαιτησια αλλα με το μπασκετ...
στην ευρωπη με τη ζελα γιατι δεν λενε το ιδιο;; :think: :think:

Επισκέπτης
Α μπραβο,πες του τα και εσυ ρε Χριστιδη που εισαι και πιο μεγαλος γιατι εμενα δεν με ακουει,του ελεγα πριν καμια εβδομαδα οτι εχει "θεματα" και παρεξηγηθηκε,αν τον ταλαιπωρει κατι να μας το πει εδω που ειμαστε εμεις και εμεις να τον βοηθησουμε,ασε που εχω την υποψια οτι την ψιλοπεφτει στον απολυτο,πρεπει να ειναι ψιλοκαψουρης.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε δεν ειμαι φανατηλας να καθομαι να βριζω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ειδικα στο μπασκετ  :rockon: :rockon: :rockon:

πιο πολυ με την εθνικη ελπιδα ειμαι φανατηλας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν το ειπα με κακη προθεση αλλα οντως μερικες φορες με μπερδευεις...απο δω πας απο κει πας με τα ποδια σαν το γατι πεφτεις...
καλα ξηγιεσαι βεβαια δε λεω...σιγα χαβαλε κανουμε πιο πολυ αλλα δεν εισαι και πολυ ....σταθερος να το πω;; :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α μπραβο,πες του τα και εσυ ρε Χριστιδη που εισαι και πιο μεγαλος γιατι εμενα δεν με ακουει,του ελεγα πριν καμια εβδομαδα οτι εχει "θεματα" και παρεξηγηθηκε,αν τον ταλαιπωρει κατι να μας το πει εδω που ειμαστε εμεις και εμεις να τον βοηθησουμε,ασε που εχω την υποψια οτι την ψιλοπεφτει στον απολυτο,πρεπει να ειναι ψιλοκαψουρης.
τυπε μαλλον εχει καταλαβει οτι το πολιτικο σκηνικο αλλαζει και θα εχουμε επιστροφη του Μεγαλειοτατου και προσπαθει να δικτυωθει για το μελλον ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θεμα...σιγα ...εγω πιστευω χαβαλε θελει να κανει αλλα μπερδευεται και ο ιδος καμμια φορα...
παντως ας ριξει μια ματια και σε κανεναν ειδικο...
δεν ειναι κακο αυτο...στην αμερικη ειναι γαμω τις μοδες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε μαλλον εχει καταλαβει οτι το πολιτικο σκηνικο αλλαζει και θα εχουμε επιστροφη του Μεγαλειοτατου και προσπαθει να δικτυωθει για το μελλον ;)
οντως τυπε γουσταρει τετοια σκηνικα η κανεις πλακα;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν το ειπα με κακη προθεση αλλα οντως μερικες φορες με μπερδευεις...απο δω πας απο κει πας με τα ποδια σαν το γατι πεφτεις...
καλα ξηγιεσαι βεβαια δε λεω...σιγα χαβαλε κανουμε πιο πολυ αλλα δεν εισαι και πολυ ....σταθερος να το πω;; :2funny: :2funny:
τυπε εγω κανω πλακα σιγα και καθομαι να βριζω πισω απο μια οθονη για τις ομαδες και να μπαινω στα σαιτ των βαζελων και να βριζω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Σου αρέσει η Βασιλεία τύπε; Καλή είναι πέρασε τετράδα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αποτι εχω καταλαβει ειναι κινειται μεταξυ χ.α και εθνικης ελπιδας τυπε :sunglasses:
πωωωωω τυπε με στεναχωρησες τωρα ...επεσε στην εκτιμηση μου ....και τον πηγαινα...
θα του βγαλω κιτρινη καρτα...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε εγω κανω πλακα σιγα και καθομαι να βριζω πισω απο μια οθονη για τις ομαδες και να μπαινω στα σαιτ των βαζελων και να βριζω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τύπε δεν είναι θέμα βρισίματος, απλά πολλές φορές αυτά που γράφεις δεν βγάζουν σεβασμό για την ομάδα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αφου τα θελει η κωλαρα τους ρε τυπε...
αν δεν μπω να ριξω μελαγχολουν...ερχονται απο δω και τριβονται στην γκλιτσα...ξερω τι σου λεω...στερητικο παθαινουν...
κοινωνικος λειτουργος εχω καταντησει τυπε  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom