Επισκέπτης
Ο Ματζαρης θα προλαβει Φαιναλ 4-τελικους η χανει ολη τη χρονια?
;)γιατι το λες αυτο τυπε?
παντως οτι κατι παιζει με την παρτη σου ειναι γεγονος...και εχω nick redman
του χρονου με το καλοΟ Ματζαρης θα προλαβει Φαιναλ 4-τελικους η χανει ολη τη χρονια?
ειναι μορφη ο ρεντ μανπαντως οτι κατι παιζει με την παρτη σου ειναι γεγονος...
πολυ μπερδεψουρα εισαι...
τι θες μια ψιλοψυχοαναλυσουλα...ενατξει λιγο πολυ ολοι εδω μεσα ειμσατε λιγο τραλαλα αλλα εσυ ....ε...το κατεχεις λιγο καλυτερα το θεμα
δεν πιστευω να εισαι ο περσονας ετσι;;;
τυπε δεν ειμαι φανατηλας να καθομαι να βριζω ειδικα στο μπασκετπαντως οτι κατι παιζει με την παρτη σου ειναι γεγονος...
τι θες μια ψιλοψυχοαναλυσουλα...ενατξει λιγο πολυ ολοι εδω μεσα ειμσατε λιγο τραλαλα αλλα εσυ ....ε...το κατεχεις λιγο καλυτερα το θεμα
μεγαλη απωλεια...Ο Ματζαρης θα προλαβει Φαιναλ 4-τελικους η χανει ολη τη χρονια?
Α μπραβο,πες του τα και εσυ ρε Χριστιδη που εισαι και πιο μεγαλος γιατι εμενα δεν με ακουει,του ελεγα πριν καμια εβδομαδα οτι εχει "θεματα" και παρεξηγηθηκε,αν τον ταλαιπωρει κατι να μας το πει εδω που ειμαστε εμεις και εμεις να τον βοηθησουμε,ασε που εχω την υποψια οτι την ψιλοπεφτει στον απολυτο,πρεπει να ειναι ψιλοκαψουρης.παντως οτι κατι παιζει με την παρτη σου ειναι γεγονος...
δεν το ειπα με κακη προθεση αλλα οντως μερικες φορες με μπερδευεις...απο δω πας απο κει πας με τα ποδια σαν το γατι πεφτεις...τυπε δεν ειμαι φανατηλας να καθομαι να βριζω ειδικα στο μπασκετ
πιο πολυ με την εθνικη ελπιδα ειμαι φανατηλας
τυπε μαλλον εχει καταλαβει οτι το πολιτικο σκηνικο αλλαζει και θα εχουμε επιστροφη του Μεγαλειοτατου και προσπαθει να δικτυωθει για το μελλον ;)Α μπραβο,πες του τα και εσυ ρε Χριστιδη που εισαι και πιο μεγαλος γιατι εμενα δεν με ακουει,του ελεγα πριν καμια εβδομαδα οτι εχει "θεματα" και παρεξηγηθηκε,αν τον ταλαιπωρει κατι να μας το πει εδω που ειμαστε εμεις και εμεις να τον βοηθησουμε,ασε που εχω την υποψια οτι την ψιλοπεφτει στον απολυτο,πρεπει να ειναι ψιλοκαψουρης.
θεμα...σιγα ...εγω πιστευω χαβαλε θελει να κανει αλλα μπερδευεται και ο ιδος καμμια φορα...Α μπραβο,πες του τα και εσυ ρε Χριστιδη που εισαι και πιο μεγαλος γιατι εμενα δεν με ακουει,του ελεγα πριν καμια εβδομαδα οτι εχει "θεματα" και παρεξηγηθηκε,αν τον ταλαιπωρει κατι να μας το πει εδω που ειμαστε εμεις και εμεις να τον βοηθησουμε,ασε που εχω την υποψια οτι την ψιλοπεφτει στον απολυτο,πρεπει να ειναι ψιλοκαψουρης.
οντως τυπε γουσταρει τετοια σκηνικα η κανεις πλακα;;τυπε μαλλον εχει καταλαβει οτι το πολιτικο σκηνικο αλλαζει και θα εχουμε επιστροφη του Μεγαλειοτατου και προσπαθει να δικτυωθει για το μελλον ;)
τσιρτσιναμπα μου μηπως εισαι μανιατηςτυπε δεν ειμαι φανατηλας να καθομαι να βριζω ειδικα στο μπασκετ
αποτι εχω καταλαβει ειναι κινειται μεταξυ χ.α και εθνικης ελπιδας τυπεοντως τυπε γουσταρει τετοια σκηνικα η κανεις πλακα;;
τυπε εγω κανω πλακα σιγα και καθομαι να βριζω πισω απο μια οθονη για τις ομαδες και να μπαινω στα σαιτ των βαζελων και να βριζωδεν το ειπα με κακη προθεση αλλα οντως μερικες φορες με μπερδευεις...απο δω πας απο κει πας με τα ποδια σαν το γατι πεφτεις...
καλα ξηγιεσαι βεβαια δε λεω...σιγα χαβαλε κανουμε πιο πολυ αλλα δεν εισαι και πολυ ....σταθερος να το πω;;
τυπε δεν ειμαι φανατηλας να καθομαι να βριζω ειδικα στο μπασκετ
πωωωωω τυπε με στεναχωρησες τωρα ...επεσε στην εκτιμηση μου ....και τον πηγαινα...αποτι εχω καταλαβει ειναι κινειται μεταξυ χ.α και εθνικης ελπιδας τυπε
Σου αρέσει η Βασιλεία τύπε; Καλή είναι πέρασε τετράδα.
Τύπε δεν είναι θέμα βρισίματος, απλά πολλές φορές αυτά που γράφεις δεν βγάζουν σεβασμό για την ομάδα!τυπε εγω κανω πλακα σιγα και καθομαι να βριζω πισω απο μια οθονη για τις ομαδες και να μπαινω στα σαιτ των βαζελων και να βριζω
αφου τα θελει η κωλαρα τους ρε τυπε...τυπε εγω κανω πλακα σιγα και καθομαι να βριζω πισω απο μια οθονη για τις ομαδες και να μπαινω στα σαιτ των βαζελων και να βριζω