Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
σου εβαλα σε παρενθενση την γνωμη μου...το πρωτο 6μηνο ουτε του βαλβερδε ηταν φανερο,ουτε του μπαγιεβιτς,.....στο ξαναλεω δεν τον υποστηριζω αλλα διαολε εχουμε την πολυτελεια να πειραματιστουμε...μια χρονια οπως ξαναειπα με 9μ ποντους στο c.l. το ξαναλεω,νταμπλ κατα πασα πιθανοτητα στην χωρα του ,και με μια ευρωπαικη περιπετεια που αν μη τι αλλο ειναι ανοιχτη ακομα ρε μαγκες....τι να κανουμε προτεινετε,να παρουμε τον αλεφαντο?????? τι?
ρε τρελε δεν με καταλαβες,σε ξαναρωταω ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦOMOIΩΣEI H OMAΔA;του ζαρντιμ το εγραψε ο aigeas(η αμυνα οπως μπορει,το κεντρο οτι ξερει και η επιθεση οτι καταλαβαινει)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αν θες σοβαρη απαντηση καλυτερα να απευθυνθεις σε καποιους ειδικους και οχι σε μας εδω τους τραχανοπλαγιαδες...
πχ μπορεις να ρωτησεις τον προπονητη της πρωταθλητριας γαλλιας που τον κουρεψε σαν αυγο δυο φορες η τον κυριο αρσεν που τον στριμωξε στα σκοινια μεσα στο λονδινο και του ξηγηθηκε μια ξεγυρισμενη τριαρα στο τηγανι...
η ακομα και ολους τους επαγγελματιες προπονητες που τον εχουν αντιμετωπισει στα εγχωρια και αν παρουν καμμια τιμητικη ισοπαλια κερνανε την παρεα και οι αλλοι αν φανε κατω απο τρια σφαζουν κοκορα...
εμας τα νουμερα εδω στο μπου τελεια κομ ρωτας;; :grin:
δεν θεωρω κανενα τραχανοπλαγια και νουμερο,σεβομαι ολες τις αποψεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ρε τρελε δεν με καταλαβες,σε ξαναρωταω ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦOMOIΩΣEI H OMAΔA;του ζαρντιμ το εγραψε ο aigeas(η αμυνα οπως μπορει,το κεντρο οτι ξερει και η επιθεση οτι καταλαβαινει)
ρε τρελλε και γω σου ξαναλεω...την ερωτηση στον κυριο αρσεν και στον κυριο προπονητη της πρωταθλητριας ομαδας της γαλλιας...
''κυριοι'' πες τους ''με ποιο συστημα σας ξεβρακωσε ο ταβερνιαρης'';;
Υ.Γ.ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΠΩ....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑς ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕς ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΠΟΧαιΡεΤιΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ...
ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕς ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
δεν θεωρω κανενα τραχανοπλαγια και νουμερο,σεβομαι ολες τις αποψεις
μα δεν το ειπα ειρωνικα...μπροστα στον κυριο αρσεν και στον αλλο τον περιεργο της μονπελιε αλλοιμονο αν δεν ειμαστε ΟΛΟΙ τραχανοπλαγιαδες...
καμμια σχεση με την παρτη σου κανενα υπονοουμενο...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ρε και μαζι σου.Μου κανεις μια χαρη ομως?γουσταρεις να τον διωξουμε το καλοκαιρι?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ρε και μαζι σου.Μου κανεις μια χαρη ομως?γουσταρεις να τον διωξουμε το καλοκαιρι?
εδω ο βαζελας κρατησε τον παππουλη 2μιση χρονια να κανει την υπαρβαση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σορυ για την αυτοπαραθεση.
φερτε πισω τον περσονα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
οχι ρεεεεεε...δεν καταλαβαινεις οτι γαυρος χωρις γκρινια δεν ειναι γαυρος;; :2funny: :2funny:
και μεχρι το καλοκαιρι τι θα κανουμε;;;θα πηγαινουμε γηπεδο να χειροκροταμε αντι να αποδοκιμαζουμε;;
μαλακας εισαι ρε καρτακη;;δεν καθομαστε σπιτι μας καλυτερα;; :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
μας εκοψς και αυτος ο μαλακας ο αμπντουν την μουρμουρα...
ωρα ειναι να μας την κοψει και ο μασαντο...και ο ζαρντιμ ...και πιο πολυ ο χοντρος ο απατεωνας που κοροιδευει και δεν βαζει το χερι στην τσεπη  :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
χρηστιδη μπεσα σου μιλαω μακαρι να βγεις εσυ μαγκας και μεις κωλοτουμπες.αρκει να παιξουμε μπαλα και να φτασουμε οσο ψηλοτερα στην ευρωπη.
καρτακη σορρυ αλλα δεν μπορω να στην κανω την χαρη.θελω να φυγει τωρα ο σερβιτορος :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ωρα ειναι να μας την κοψει και ο μασαντο...και ο ζαρντιμ ...και πιο πολυ ο χοντρος ο απατεωνας που κοροιδευει και δεν βαζει το χερι στην τσεπη  :2funny: :2funny:
καποτε ειχα 2 αφεντικα ας πουμε και ο ενας απο αυτους γουσταρε να γαμωσταυριζει εργαζομενους....ερχεται μια μερα ο αλλος και μου λεει" ρε συ να του παρουμε εναν που να του πουμε ,η δουλεια σου θα ειναι να ρινει φαπες το αφεντικο".
Να παρουμε τον βυντρα....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ειμαι σιγουρος...η δευτερη πιο μεγαλη καυλα του γαυρου ειναι η γρινια

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
: :2funny:2funny: :2funny: :2funny:
σε εχω καλυψει στο θρεντ του πουστη...λες και περιμενα να γραψεις...προβλεψιμος απολυτα...
τραβα στου λαγου να διαβασεις  :2funny: :2funny:
δεν διαβαζω τις κουραδες που γραφεις, σκατιάρη7, γαμω την παραγκα σας,
οι καλυτεροι παιχτες σας ειναι οι πουλημενοι Διαιτητες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χυστον τον πουστη ΤΩΡΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν διαβαζω τις κουραδες που γραφεις, σκατιάρη7, γαμω την παραγκα σας,
οι καλυτεροι παιχτες σας ειναι οι πουλημενοι Διαιτητες
ρε δικε μου το γαμησες,λες δεν διαβαζεις τις κουραδες του,και απαντας μετα απο 2 μερες σε ποστ του  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
τότε γιατί απαντάς (με παράθεση κιόλας).
:2funny: :2funny: :2funny:
αστονε ρε...εχει γευτει την πουτσα μου και τωρα που δεν του την δινω εχει ζαλιστει...
κατι σαν καποιες ξευτιλογκομενες που τις κλανεις και μετα βγαζουνε κακιουλες...
αυτος μολις δει ποστ δικο μου εχει ξεροχυσει...
γαμω τα στολια του και τα ρεστα του...που αμα ακουσει τιποτα βηματα θα τρελλαθει στο κατοσταρι  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny:
αστονε ρε...εχει γευτει την πουτσα μου και τωρα που δεν του την δινω εχει ζαλιστει...
κατι σαν καποιες ξευτιλογκομενες που τις κλανεις και μετα βγαζουνε κακιουλες...
αυτος μολις δει ποστ δικο μου εχει ξεροχυσει...
γαμω τα στολια του και τα ρεστα του...που αμα ακουσει τιποτα βηματα θα τρελλαθει στο κατοσταρι  :2funny: :2funny:

α ρε χουλιγκαν του Ιντερνετ. Αλλαξε πανα τωρα, Λακαμα

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
:sunglasses:

Συνημμένα

• dimitro_7.jpg
    dimitro_7.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 26

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
                  Ο Σερμαντίνι στον Ολυμπιακό.

Μεταγραφή -έκπληξη για τον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι, του πρώην ψηλού του Παναθηναϊκού, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
  Ο Σερμαντίνι(γεννήθηκε τον Απρίλιο του '89 και έχει ύψος 2. 16) θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν και υπάρχει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
  Ο διεθνής γεωργιανός σέντερ αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2010 στον Παναθηναϊκό, μετά πήγε στην Ολύμπια, στην Καντού και τη Μακάμπι ΤελΑβίβ.
Ετσι, ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε τις θέσεις των ξένων και πλέον διαθέτει τους Χάινς, Λο, Πάουελ, Αντιτς, Γκετσεβίτσιους και Σερμαντίνι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το είχα πει πριν από κάποιες εβδομάδες.
Πως έκανε μπαμ πως χρειαζόταν ένας ψηλός με ύψος μεγαλύτερο του 2.10
Εγώ στο μυαλό μου βέβαια είχα κάποιον στυλ Μπουρούση ή Λαβρίνοβιτς που να μπορεί να έχει μεγάλη συμμετοχή στο σκοράρισμα...ο Σερμαντίνι δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει αυτό.
Πάντως ψηλό χρειαζόμασταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom