Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ελα ρε πιπη μαλακιες στο τετραγωνο ...
το μονο που συμφωνω πως κακες διαιτησιες μονο εμας εκθετουν μιας και δεν τις εχουμε αναγκη..
και αν δεν ειμαστε καλοι να χασουμε και χου να φερουμε (οπως και εχουμε φερει)
κανεις δεν γουσταρει ευνοια οταν ειναι καλυτερος...
γουσταρει οταν ειναι χειροτερος για να καλυψει την διαφορα απο τον καλυτερο του...απλα πραγματα δεν ειναι μαθηματικα...
πιστευει ακομα και ο πιο φανατικος αντιολυμπιακος οτι εκατσε ο γαυρος να στησει ματς επαναληπτικο κυπελλου με ομαδα β εθνικης και με 2-0 στον πρωτο αγωνα;;
αν καποιος το πιστευει αληθεια εχει προβληματα απο την παιδικη ηλικια...μαλλον θα περασε δυσκολα...
απο εκει και περα υπαρχει μια λυσσα και μια συσπειρωση και καταληψη του μεσαιου χωρου σε φυλλαδες ραδια και σαιτ απο πρασινα και κιτρινα ερπετα που σερνουν τα σαπια κορμια τους σε μικροφωνα και υπολογιστες ξερνωντας εμετους κατα του θρυλου...
αυτα ειναι πιπη θεματα να απασχολουν ενα φιλαθλο μιας ομαδας ....της συγκεκριμενης ομαδας που ειναι αυτοκρατορας στον χωρο της...
ναι ενταξει δεν εχω δει το ματς στην πατρα και το ακουγα απο σεντρα εφ εμ ...απο κατι εμετικους αντιολυμπιακους ενας στην πατρα που ουρλιαζε υπερ της παναχαικης και δυο απο το στουντιο...μου ηρθε να ξερασω...μιλαμε για αλητεια...αυτα ειναι προσβολη για ενα συλλογο του μεγεθους του δικου μας και θα περιμενα απο τους ουλτρας που φαγανε και το πακετο εξ'αιτιας αυτων των ρουφιανων στην πατρα να ελεγαν και μια κουβεντα για το θεμα...

ηξερες οτι ενας βαμμενος πρασινος (αντωνινης) συντασσει και εκφωνει δελτιο ειδησεων στο ΚΡΑΤΙΚΟ (ναι καλα διαβασες στο και καλα δικο μας κρατικο) ραδιοφωνο ;;ενας ανθρωπος που σταζει καθημερινα δηλητηριο κατα του γαυρου που θα επρεπε να του εχουν παρει την δημοσιογραφικη του ταυτοτητα εδω και αιωνες σαν απλου χουλιγκανου και ομως λυνει και δενει και περναει την πρασινη γραμμη μεσα απο κρατικο ραδιο...
και ολα καλα...και η λασπη πεφτει και νομιμοποιειται...
και εσεις ασχολειστε αν βαζει ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ μασαδο τζελ και αν ο γαυρος παιζει σαν μπαρτσα...
δεν βλεπετε γυρω σας το σαπιο κατεστημενο των ΜΜΕ που μονιμως προσπαθουν (και πολλες φορες καταφερνουν) να σε απαξιωνουν αλλα ασχολειστε με το αν μου πηρε ενα γαμημενο χι ο αρης οταν εχει χασει ο μητρογλου δυο σε κενο τερμα...
η ο βαζελος οταν το γατακι χανει δυο αχαστα για το 3-1...

για να παρεις χαμπαρι τι γινεται...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
πιπη ενα εχω να σου πω...σκεψου γιατι ο σοφος βαφτισε τον ΤΥΠΟ τεταρτη εξουσια και στην ουσια ΠΡΩΤΟ σε δυναμη...
ελεγχος των ΜΜΕ.. την ξερεις την εκφραση αυτη;;
δες παντου τι γινεται...
ψαξε ολα τα ραδια να δεις ...ολες οι εκπομπες ειτε λογου με τηλεθεατες ειτε απλες παραγωγων και δημοσιογραφων ασφυκτιουν απο πρασινα και κιτρινα σκουληκια την ωρα που ''κοκκινοι'' υπαρχουν σχεδον αποκλειστικα και μονο για το ρεπορταζ του γαυρου...
πως γινετα;ι αυτο;;εχεις εξηγηση;;
και οσοι κοκκινοι κατα λαθος μπορει να υπαρχουν πρεπει να μιλανε αποστασιοποιημενοι αλλοιως ''τον πουλο''
αυτα ειναι θεματακια πιπη...οσο και αν σε παραξενευει αυτο που λεω....
σχεδον μυθος για την λεβαντε ο γαυρος ...
εδω;;τα ΜΜΕ που λεγαμε;;η προπαγανδα;;
ποτε εισεπραξες αυτο που αξιζεις σε αναλογια με αυτα που εχει εισπραξει ο αλλος μεγαλος του ελληνικου αθλητισμου ο μπασκετικος ΠΑΟ;;;
αναλογισου και προβληματισου...
εγω δεν θελω ΜΜΕ που να με γλυφουν και να κανουν το ασπρο μαυρο υπερ μου αλλα δεν θελω και το  αντιθετο ...που συμβαινει εδω και χρονια κατα κορο...
εγω θελω να ακουω και για τα ''κακα'' του γαυρου...δεν θελω γαυρο η πρωταθλητη που τα πεντε κακα θα τα κανουν ενα η μηδεν ...αλλα δεν θελω και τους σιχαμερους πουστηδες που τα πεντε τα κανουν δεκαπεντε....
καταλαβες;;
κατα τα αλλα η ομαδα θα βρει τον δρομο της για να καλυψει τις προσδοκιες μας και να εισαι σιγουρος για αυτο...
το μελλον ειναι κατακοκκινο...
ψυχραιμια λιγο υπομονη και πανω απο ολα λογικη...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ρε ενας πουστης να βαλει τα στιγμιοτυπα απο την πατρα να πω την αποψη μου δεν υπαρχει;;τι γαμισαστε ολοι μαζι;; :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
το βρηκα μονος μου...ρε παιδια συγνωμη τωρα...αυτη ειναι η σφαγη;;
η συζητηση σε ποιο θεμα ειναι;;αν τον βρισκει η οτι τον βρισκει αλλα δεν ειναι καρτα;;
εγω λεω αν τον βρισκει ειναι καρτα μιας και του περναει τη μπαλλα και μετα τον κλωτσαει ο αμυντινος...
το εχω παγωσει στο 0.37 οπου φαινεται καθαρα οτι τον βρισκει στο καλαμι ....
για αυτη τη φαση εγινε ολος αυτος ο πολεμος;;
αν ειναι δυνατον... :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446

ρε θα τρελαλθουμε;;πεντακαθαρη φαση...δευτερη καρτα και αποβολη...την πρωτη δεν την εχω δει αλλα για να μην εχω ακουσει κατι θα ειναι ''μαρς''
ελεος ρε πουστη αυτο δεν το περιμενα...
εγω περιμενα μαιμου αποβολη...
και καθαρισανε τον διαιτητη για αυτη τη φαση;; :2funny: :2funny:
και εξαπολυσαν ολο το πολεμικο τους υλικο για αυτη τη φαση;;ρε πουστη σας - μας δουλευουν κανονικα...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
καθαρο πεναλτυ του κοντρερας...ναι εδω την αδικει καταφωρα την παναχαικη...
και ενα οφσαιτ που δεν ειναι...
οντως κακη κατα της παναχαικης η διαιτησια ...
αλλα η αποβολη για μενα ειναι σωστη...μην τρελλαθουμε κιολα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ηξερες οτι ενας βαμμενος πρασινος (αντωνινης) συντασσει και εκφωνει δελτιο ειδησεων στο ΚΡΑΤΙΚΟ (ναι καλα διαβασες στο και καλα δικο μας κρατικο) ραδιοφωνο ;;ενας ανθρωπος που σταζει καθημερινα δηλητηριο κατα του γαυρου που θα επρεπε να του εχουν παρει την δημοσιογραφικη του ταυτοτητα εδω και αιωνες σαν απλου χουλιγκανου και ομως λυνει και δενει και περναει την πρασινη γραμμη μεσα απο κρατικο ραδιο...
και ολα καλα...και η λασπη πεφτει και νομιμοποιειται...
και εσεις ασχολειστε αν βαζει ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ μασαδο τζελ και αν ο γαυρος παιζει σαν μπαρτσα...
δεν βλεπετε γυρω σας το σαπιο κατεστημενο των ΜΜΕ που μονιμως προσπαθουν (και πολλες φορες καταφερνουν) να σε απαξιωνουν αλλα ασχολειστε με το αν μου πηρε ενα γαμημενο χι ο αρης οταν εχει χασει ο μητρογλου δυο σε κενο τερμα...
η ο βαζελος οταν το γατακι χανει δυο αχαστα για το 3-1...

για να παρεις χαμπαρι τι γινεται...

καλά ο Καραπαπάς τη δουλειά του κάνει... δεν λέει όμως τι ειπώθηκε στο δελτίο...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τώρα λοιπόν που μας εγκαταλείπει το 2012 και τελειώσανε οι υποχρεώσεις της ομάδας για φέτος, ας πούμε 2 λόγια τουλάχιστον για την μισή σεζόν που διανύσαμε απο τον Αύγουστο ως τώρα.

Προχτές πάλι είδαμε το ίδιο έργο σε επανάληψη. Μια ομάδα μπλάζε, να βαριέται, να έχει ήδη στο μυαλό της τα μελομακάρονα και που θα ξοδέψει τα 500ευρα του μπόνους που πήρε για τις 2 νίκες απέναντι σε Μονπελιέ και αεκ... ( ήμαρτον)

Και το πιο αστείο της υπόθεσης είναι οτι μας βγήκε το λάδι απέναντι σε ποιον??? Στην Παναχαϊκή!!!!

Λοιπόν παληκαράκια, επειδή συνεχώς σας χαιδεύουν τα αυτιά, σας ανανεώνουν συμβόλαια να μην είστε μουτρωμένα, είστε ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ εν Ελλάδι που πληρώνεστε στην ώρα σας και ΑΔΡΑ, γι'αυτό λοιπόν πάρτε χαμπάρι οτι με τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν θα παιζετε!

4 μήνες δεν υπάρχει ΟΥΤΕ 1 παιχνίδι που να είπαμε σήμερα επιτέλους παίξαμε μπάλα... 90 λεπτα έτσι? Γιατί αμα είναι να συζητάμε για τέταρτα και 20λεπτα, τότε να σας πληρώνει και ο Μαρινάκης για 20 λεπτά μόνο...να είμαστε και κομπλε...

Δεν σέβεστε τίποτα, δεν σέβεστε τον κόσμο που δίνει απο το υστερημά του και το οτι είστε αήττητοι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ! Και στο χαριλάου και στο οακα θα μπορούσατε να είχατε χάσει (όπως και να είχατε κερδίσει βάση ευκαιριών), οπότε το παραμυθάκι του "έλα μωρε αήττητοι είμαστε, γιατι γκρινιάζουμε?", να το πείτε πουθενά αλλού, όχι εδώ..

Στο πρωτάθλημα των κουτσών, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τελείωσετε αήττητοι και ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΑ! Έχουν πονέσει τα μάτια μας 5 μήνες τώρα...

Κάνατε ήρωα τον μαυρία και σε 7 μέρες δεν μπορούσε να περάσει τα αμυντικά χαφ της Βέροιας και φάγανε 3 αντι για 8... Φέρατε χ στο Χαριλάου, με τον άρη που είναι μακράν η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα...

Ζελεδάκι στο μαλλί, δηλώσεις και υποσχέσεις... και ΝΑΙ γκρινιάζουμε ενώ είμαστε αήττητοι γιατί δεν ΝΟΕΙΤΑΙ με τέτοιους αντιπάλους να βλέπουμε τέτοιο θέαμα...

Δεν ζήτησε κανείς να τετραγωνίσετε τον κύκλο, να είστε επαγγελματίες ζητάμε και να σέβεστε τον κόσμο.. Αν έχετε πρόβλημα να το κατανοήσετε και να το αντιληφθείτε, περάστε απο το ΣΕΦ να σας εξηγήσουν τι εννοούμε...

Υγ: Γαμίεται η ΚΕΔ, η επο, ο κολητός του κολητού, του παρατηρητή, του επόπτη, του ξαδέρφου του μπατζανάκη... Δεν γουστάρουμε εκδουλεύσεις, ούτε φαίνεστε καλοί στα μάτια μας... Διαιτησία σαν την προχτεσινή εκθέτει τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο και δεν βοηθάει την ομάδα να πάρει τα χαμπάρια της, να ζοριστεί και να παίξει μπάλα και αυτό ας το καταλάβουν όλοι...
οτι καλυτερο και κοντινοτερο στις αποψεις των περισσοτερων γαυρων.μακαρι η ομαδα να παιξει μπαλα και να μας κανει να ξεχασουμε τις μεχρι τωρα κακες εμφανισεις της

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αξιοπρεπεστατη πορεια στην ευρωπα (9 ποντοι στο c.l. και παρολαυτα αποκλεισμος,συνεχιζουμε στην ευρωπη και θα δειξη...),πρωτοι με 19 απο τον βαζελα.αηττητοιστον πρωτο γυρο,ανετα μπορεις να καλυψεις κενα και μαλακιες που γινανε μεχρι τωρα,καινουργιος προπονητης που οσο ασχημες εντυπωσεις να εχει μεχρι τωρα (και εγω συμφωνω και δεν εχω δει να παιζουμε μπαλα) δικαιουτε λιγο χρονο για να καταλαβει και αφομοιωσει η ομαδα το στυλ του,γενικα αριστο εργασιακο περιβαλλον για ενα επαγγελματια(διαφωνει κανεις?αν ναι να παει στην ΑΕΚ που ομολογουμενος ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ αλλα?....
Τι ακριβως ψαχνουμε ρε μαγκες????

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οτι καλυτερο και κοντινοτερο στις αποψεις των περισσοτερων γαυρων.μακαρι η ομαδα να παιξει μπαλα και να μας κανει να ξεχασουμε τις μεχρι τωρα κακες εμφανισεις της
καλα δεν λεω...αλλα πιστεψε με ακομα και απονομη να κανανε  c.l. ΤΩΡΑ στον θρυλο (λογω ποδοσφαιρικης ανωτεροτητας) καποιοι στο τηγανι θα γκρινιαζανε...   :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
καλα δεν λεω...αλλα πιστεψε με ακομα και απονομη να κανανε  c.l. ΤΩΡΑ στον θρυλο (λογω ποδοσφαιρικης ανωτεροτητας) καποιοι στο τηγανι θα γκρινιαζανε...   :2funny: :2funny: :2funny:
Πας καλα ρε τυπε αν ειχε την ομαδαρα που εχετε στο μπασκετ λες να γκρινιαζε κανεις απο εσας;Απλα υπαρχει πολυς κοσμος που δεν ειναι βαμενος ουτε βλεπει με κοκκινα ματια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πας καλα ρε τυπε αν ειχε την ομαδαρα που εχετε στο μπασκετ λες να γκρινιαζε κανεις απο εσας;Απλα υπαρχει πολυς κοσμος που δεν ειναι βαμενος ουτε βλεπει με κοκκινα ματια.
πιστεψε με ολοι οι οπαδοι ειδικα στην ελλαδα γρινιαζουν...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

αυτος που εγραψε τo κειμενο μια χαρα βαμμενος ειναι, οπως και το σαιτ. αλλο αυτο και αλλο να ειναι στραβοι

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
το εχω ξανγραψει οι ειμαστε υπερβολικα γκρινιαριδες,εειναι στο dna μας :grin:για πες μου τωρα εσυ ποιο ειναι το στυλ ποδοσφαιρο που παιζει ο ζαρντιμ και πρεπει να κανουμε υπομονη για να το αφομοιωσει η ομαδα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αυτος που εγραψε τo κειμενο μια χαρα βαμμενος ειναι, οπως και το σαιτ. αλλο αυτο και αλλο να ειναι στραβοι
Αλλο να αγαπας την ομαδα σου,και αλλο να μην βλεπεις το προφανες.Φανατικοι με την ομαδα τους ειναι,βαμμενοι με τιποτα.Βλεπουν καθαρα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το εχω ξανγραψει οι ειμαστε υπερβολικα γκρινιαριδες,εειναι στο dna μας :grin:για πες μου τωρα εσυ ποιο ειναι το στυλ ποδοσφαιρο που παιζει ο ζαρντιμ και πρεπει να κανουμε υπομονη για να το αφομοιωσει η ομαδα;

σου εβαλα σε παρενθενση την γνωμη μου...το πρωτο 6μηνο ουτε του βαλβερδε ηταν φανερο,ουτε του μπαγιεβιτς,.....στο ξαναλεω δεν τον υποστηριζω αλλα διαολε εχουμε την πολυτελεια να πειραματιστουμε...μια χρονια οπως ξαναειπα με 9μ ποντους στο c.l. το ξαναλεω,νταμπλ κατα πασα πιθανοτητα στην χωρα του ,και με μια ευρωπαικη περιπετεια που αν μη τι αλλο ειναι ανοιχτη ακομα ρε μαγκες....τι να κανουμε προτεινετε,να παρουμε τον αλεφαντο?????? τι?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
η αμυνα οπως μπορει, το κεντρο οτι ξερει και η επιθεση οτι καταλαβαινει  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
πιστεψε με ολοι οι οπαδοι ειδικα στην ελλαδα γρινιαζουν...
ΚΑΡΤΑΚΗ ΤΥΠΕ ΧΑΝΕΙς ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...
οι αλλοι καλως γκρινιαζουν ,εμεις κακως...
θυμασαι τις μαχες που εδινα εδω στο σαιτ για την μουρμουρα και την γκρινια και τα ''η ομαδα που ντροπιαζει τον θρυλο'' και αλλα τετοια για την ομαδα μπασκετ μεχρι την μεση της σαιζον ισως και λιγο παραπανω...η ομαδα που τελικα της υποκλιθηκαν ολοι και τα σαρωσε ολα  :grin:
θυμασαι τι γραφοντουσαν εδω μεσα απο δικους μας αλλα και εχθρους;;
θυμασαι ακομα και φετο στην αρχη της σαιζον παλι που ελεγα ψυχραιμια και ηρεμια και οχι μουρμουρα παλι για το μπασκετ οταν ''οι αγγελοπουλοι χαλασαν την ομαδαρα διωχνοντας τον σοφο'' και για τον ''ταβερνιαρη στον παγκο με τα σταυρωμενα χερια και τα παλαμακια'';;
ε θυμασαι;;
τωρα βεβαια ολοι παλι εχουν αρχισει να υποκλινονται αλλα η μουρμουρα μουρμουρα...
εχει δοθει μαχη απο τα μμε για τετοιες καταστασεις και σιγα σιγα φερνουν αποτελεσμα...
γιαυτο σου λεω χανεις τα λογια σου...
ανθρωποι που δεν πανηγυριζουν δεν φχαριστιουνται παρα μονο γκρινιαζουν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
αν θες σοβαρη απαντηση καλυτερα να απευθυνθεις σε καποιους ειδικους και οχι σε μας εδω τους τραχανοπλαγιαδες...
πχ μπορεις να ρωτησεις τον προπονητη της πρωταθλητριας γαλλιας που τον κουρεψε σαν αυγο δυο φορες η τον κυριο αρσεν που τον στριμωξε στα σκοινια μεσα στο λονδινο και του ξηγηθηκε μια ξεγυρισμενη τριαρα στο τηγανι...
η ακομα και ολους τους επαγγελματιες προπονητες που τον εχουν αντιμετωπισει στα εγχωρια και αν παρουν καμμια τιμητικη ισοπαλια κερνανε την παρεα και οι αλλοι αν φανε κατω απο τρια σφαζουν κοκορα...
εμας τα νουμερα εδω στο μπου τελεια κομ ρωτας;; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom