Επισκέπτης
με εμενα τα εχει μωρε..αλλα μηπως ειναι ο πρωτος η ο τελευταιος???ευτυχως που εχω μεγαλα αρχιδια & μπολικα στυλο..Προς τους moderators μια ερωτηση, ποιος του εκανε bullying?
με εμενα τα εχει μωρε..αλλα μηπως ειναι ο πρωτος η ο τελευταιος???ευτυχως που εχω μεγαλα αρχιδια & μπολικα στυλο..Προς τους moderators μια ερωτηση, ποιος του εκανε bullying?
Ναι εχεις δικιο !!!!Να ρωτήσω κάτι τώρα? Δεν πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Στολτίδη φέτος με της απόδοση του? Κρίμα δεν είναι να κοιμάται στο ξενοδοχείο ο Μπράβο και να παίρνει τα τριπλάσια?
και ποιος δεν κανει λαθη ρε φιλε???α ξεχασα..ο παππας της ρωμης,ο Andras37Athina & βεβαια ο μεγιστος αναλυτης vasos..Καλα καθομαστε και λεμε για το αν ειναι εμπαθης ο Τακης?
Ο ανθρωπος αν του πει ο Κοκκαλης αυριο οτι πρεπει να φυγει για το καλο του Ολυμπιακου θα παραιτηθει χωρις να κατση πανω σε συμβολαια.
Ειναι αρωστος Ολυμπιακος και βαζει την ομαδα πανω απο ολα.
Τωρα αν κανει καποια λαθη αυτα σιγουρα δεν ειναι απο εμπαθεια.
+1.000.000.000 Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑΚαλα καθομαστε και λεμε για το αν ειναι εμπαθης ο Τακης?
Ο ανθρωπος αν του πει ο Κοκκαλης αυριο οτι πρεπει να φυγει για το καλο του Ολυμπιακου θα παραιτηθει χωρις να κατση πανω σε συμβολαια.
Ειναι αρωστος Ολυμπιακος και βαζει την ομαδα πανω απο ολα.
Τωρα αν κανει καποια λαθη αυτα σιγουρα δεν ειναι απο εμπαθεια.
Καλυτερα να τελειωνει ΕΔΩ το ζητημα !!!!Αν βρίσεις κάποιον [glow=red,2,300]αληταρά[/glow], αντίκειται στους κανόνες του site;
ρε μην συνεχιζεις να μας αποδεικνυεις ανα τριλεπτο ποσο βλακας εισαι..το εχουμε εμπεδωσει..τραβα στην καφετερια σου να φτιαξεις την εντεκαδα λεμε..Αν βρίσεις κάποιον [glow=red,2,300]αληταρά[/glow], αντίκειται στους κανόνες του site;
μην συμφωνεις ρε μαζι μου..
Για τον Παπα θα διαφωνησο.και ποιος δεν κανει λαθη ρε φιλε???α ξεχασα..ο παππας της ρωμης,ο Andras37Athina & βεβαια ο μεγιστος αναλυτης vasos..
το ειπα και πριν προτείνω να μιλήσουμε πολιτισμέναΠόσο low-life μπορεί να 'ναι τελικά κάποιος;
bullying,low-life & δεν συμαζευεται..ρεεεεεεεεεε αν δεν το εχεις καταλαβει εδω σε φτυνει ολος ο κοσμος..τραβα στο να κλαφτεις & εσυ..ουστ..Πόσο low-life μπορεί να 'ναι τελικά κάποιος;
επειδη εγω στα χωνω στα ισια???μα ΤΟΣΟ χαζος εισαι τελικα???Ο "όλος κόσμος" είναι ο εξής ένας [glow=red,2,300]ανήμπορος αλητάκος[/glow]; Αυτό είναι που ονομάζεται "η έπαρση του τίποτα"!!!
να τεθει αμεσα ψηφοφορια..Σταματήστε τα εσωτερικά πλακώματα .....
Υπάρχουν αμείλικτα ερωτήματα που χρίζουν άμεσων απαντήσεων
Ερ : Πρέπει ο Έφηβος να σεβαστεί τον 100χρονο γέροντα ?
Ειναι σωστό να ασελγήσει πάνω στο κουφάρι του ?
Είναι πρέπον να αφήσει στάμπες στην ολοκαίνουργια ρετρό πράσινη ρομπίτσα ?
γιατι εμενα???Εχω να κάνω και μια παρατηρησούλα .... αυτός ο 96χρονος που τιμήθηκε προχτές στην σούπερ βαζελογιορτή...έχει δει στην ζωή του 19 πρωταθλήματα + 2 παγκοσμιους πόλεμους
Εγώ στα 45 μου έχω δει 20 πρωταθλήματα ...... Θέλω κι εγω να με τιμήσει ο Κόκκαλης !!!
Τον ανθρωπο τον βραβευσαν για αυτα που εχουν δει τα ματια του 96 χρονια και που παρολλα αυτα παρεμεινε παναθηναικος.γιατι εμενα???
Εσένα θα σε τιμήσει ο Vasos ο γκόμενος της Βάσως που πήδαγε ο Τάσοςγιατι εμενα???