Εξαιρετικά ταλαντούχος και εντυπωσιακός ο Λομάνο Τρεζόρ, αλλά με τον άστατο και ατίθασσο χαρακτήρα του έχει δημιουργήσει προβλήματα στο προπονητήριο του Ρέντη. Με σκληρή προσπάθεια από την πλευρά του Λεμονή, αλλά και των υπολοίπων που διαχειρίζονται την ομάδα στην καθημερινότητα, δεν έχουν βγεί αυτά τα προβλήματα προς τα έξω και ο κύριος λόγος είναι, πώς παραμένει άδειο το ρόστερ της ομάδας λόγω των τραυματισμών, επομένως, θέλοντας και μη, κάνουν όλοι τα στραβά μάτια.
Χαρακτηριστικά, ο Λούα Λούα φτάνει πάντα αργοπορημένος στην προπόνηση, αδιαφορεί επιδεικτικά για κάθε μέτρο τήρησης της τάξης και της πειθαρχίας στην ομάδα, εκφράζει ανοιχτά περιφρόνηση και ανυπακοή για όλες τις υποδείξεις του προπονητή του στις ασκήσεις και στα οικογενειακά διπλά και γενικά βρίσκεται στο δικό του κόσμο. Ακόμη και στους αγώνες της ομάδας, κάθε άλλο παρά ακολουθεί το πλάνο και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τα αποδυτήρια.
Επανερχόμενος στην ανάγκη για χρησιμοποίηση του Νούνιες τόσο στο ντέρμπυ με το Βαζέλα, όσο και γενικότερα, έχω να επαναλάβω ότι η μεγάλη επένδυση που δεν έχει βγεί ακόμη αγωνιστικά και αυτό, οφείλεται στην κόντρα μεταξύ Λεμονή και Ίβιτς, είναι ο Νούνιες. Ο Αργεντινός είναι προικισμένος παίκτης και αυτό έχει φανεί τόσο στους αγώνες προετοιμασίες, όσο και με τις εμπνευσμένες ενέργειές του στα λιγοστό -μονάχα- χρόνο συμμετοχής που του δίνεται. Μιλάω για την πάσα πενήντα μέτρων στο Λούα Λούα και τη σέντρα στον Κοβάσεβιτς στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο "Καραϊσκάκης" και τη σέντρα στον Κοβάσεβιτς μέςσα στο "Καυταντζόγλειο". Χρόνο συμμετοχής, εμπιστοσύνη και κυρίως να παίζει στις σωστές θέσεις (αριστερός ή κεντρικός μεσοεπιθετικός) χρειάζεται ο άνθρωπος και τίποτα παραπάνω.
Μπορεί να έχω διαφωνήσει με πολλούς φίλους εδώ μέσα για πολλά ζητήματα, αλλά υπάρχει μονάχα ένα στο ποίο δε μπορώ να κάνω πίσω και αυτό, είναι η πεποίθησή μου για το πόσο αξίζει ο Νούνιες. Η ιδανική σύνθεση από τη μέση και πάνω για τον Ολυμπιακό του β' γύρου του πρωταθλήματος είναι Λεντέσμα δεξί αμυντικό χάφ, Στολτίδης αριστερό αμυντικό χάφ, Γκαλλέττι δεξιός μεσοεπιθετικός, Μπελούσι αριστερός μεσοεπιθετικός, Νούνιες κεντρικός μεσοεπιθετικός και Κοβάσεβιτς σέντερ φόρ. Ο Τζώρτζεβιτς πρέπει να παίρνει επιλεκτικά κάποιο χρόνο ποιοτικής συμμετοχής όταν κάτι δε "βγαίνει" καλά εντός του αγωνιστικού χώρου στο προαναφερθέν σχήμα.