Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κορυφαία η ατάκα του εκφωνητή στο κλείσιμο του ματς:

"Τώρα ακολουθεί για την ΑΕΚ το εξαιρετικά δύσκολο και κρίσιμο ματς με την Βέροια".
(την νεοφώτιστη Βέροια για να μην ξεχνιόμαστε)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
βγαινουν τα πουστακια να πανιγηρισουν που νικησαν ΠΑΛΙ με σπρωξιμο.με 10 παιχτες απο το 20
ετσι πουστακια πανηγιριστε κιαλλο.αυτοι ειστε.
gayosfpjc9.jpg

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
βγαινουν τα πουστακια να πανιγηρισουν που νικησαν ΠΑΛΙ με σπρωξιμο.με 10 παιχτες απο το 20
gayosfpjc9.jpg
e min eisai ypervolikos re paixti twra... kai na mas esprwkse (pou de mas esprwkse), pali 4 tha etrwges..
twra sou kane ti xari kai exeis kai na les. to paixnidi den itan ntermpy pote stin pragmatikotita.
osoi exoun ligo myalo sevontai tin katastasi tis AEK. proswpika elpizw na tin parei o vidiadis kai na
ksananevei.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
επαγγελμα....

[move][size=80pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !!![/size][/move]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
e min eisai ypervolikos re paixti twra... kai na mas esprwkse (pou de mas esprwkse), pali 4 tha etrwges..
twra sou kane ti xari kai exeis kai na les. to paixnidi den itan ntermpy pote stin pragmatikotita.
osoi exoun ligo myalo sevontai tin katastasi tis AEK. proswpika elpizw na tin parei o vidiadis kai na
ksananevei.
αυτο που λες δεν στεκει.παιξε στα ισια και ας χασω και 10-0.κανεις δεν ειπε οτι ηταν ντερμπυ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.568
Πόντοι
17.085
Ψιλοαγγαρεία σήμερα μου φαίνεται, αλλά κάπως αποζημιώνει το τελικό σκορ. Γενικά με τις μικρές ομάδες τέτοια πρέπει να είναι η ταρίφα τουλάχιστον.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ψιλοαγγαρεία σήμερα μου φαίνεται, αλλά κάπως αποζημιώνει το τελικό σκορ. Γενικά με τις μικρές ομάδες τέτοια πρέπει να είναι η ταρίφα τουλάχιστον.

Τύπε μου, δυστυχώς έχουμε μια δυστοκία στην επίθεση φέτος, ίσως γιατί επίθεση και κέντρο δεν κουμπώνουν όπως θα έπρεπε.
Παλαιότερα είχαμε πάρα πολλά γκολ από μέσους, ενώ φέτος αισθητά λιγότερα.

Γενικά, δεν νομίζω ότι θα ξαναρίξουμε τεσσάρα εύκολα εκτός έδρας, μιας και δύσκολα θα ξαναβρούμε τέτοιο κωλοχανείο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.995
Πόντοι
46.232
gayosfpjc9.jpg
δεν ξερώ τι λές εγώ δεν πανηγυρίζω....είναι ντροπή να παίζεις απέναντι σε αυτούς που φοράνε τις φανέλες της ΑΕΚ και να μην ρίχνεις 10 γκόλ....
τότε θα πανηγύριζα..........μόνο για την έκταση για τίποτα άλλο........απλά το ξέρεις ότι γίνεται καζούρα όταν παίζουν μεγάλες ομάδες......
δεν είχα δει την ΑΕΚ μέχρι σήμερα.....αλλά πραγματικά έχει την χειρότερη ομάδα μακράν του δεύτερου χειρότερου.............πάντως οι επόμενες 4
αγωνιστικές είναι  πολύ κρίσιμες για την ΑΕΚ γιατί έχει παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή της.........  

Επισκέπτης
Eγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής, την 4άρα την περίμενα 2 αγωνιστικές πριν αλλά μάλλον δεν έχουμε το χάλι της αεκ..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ πιστεύω ότι το σκορ θα ήταν μικρότερο αν έπαιρναν τον λίνεν μετά το ντέρμπι.
ακόμα θυμάμαι πως έκανε ο μαρινάκης μετά την ήττα από τη μακάμπι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΝΦΕΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΠΑΙΧΤΗς ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ''ΘΕΑΤΡΙΚΑ'' ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟς ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡ=ΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΙΛΙΚΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ....ΓΚΑΖΕΤΕΣ
Οσο αναγουλα μου προκαλεσε την περασμενη κυριακη ο αμπντουν με το θεατρο που κερδισε το φαουλ αλλο τοσο μου προκαλεσε σημερα ο γιαγκο που σε μια πεντακαθαρη φαση δημιουργησε προβλημα στην διεξαγωγη του αγωνα...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αλλη μια καρπαζιά στο  φίλο μας  τον  Λίνεν ο οποίος πρέπει να μετρά καμιά 50αριά γκολ από μας στην καμπούρα του . Αλλά ήταν προκλητικός τελευταία και το πλήρωσε .

Επίσης η σημερινή φάπα αφιερωμένη εξαιρετικά για το καλωσόρισμα στον ...μεγαλοεπενδυτή  Μεγακλή Βιντιάδη .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.995
Πόντοι
46.232
στον ΣΚΑΙ δίνουν ρεσιτάλ τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου.......

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που λες δεν στεκει.παιξε στα ισια και ας χασω και 10-0.κανεις δεν ειπε οτι ηταν ντερμπυ.
ελα ρε συ τωρα που δεν ηταν στα ισα...

αν εδινε το πεναλτι που λες με το χερι εναντιον σου, παλι για παραγκα θα φωναζες...
ασε που οπως εδειξε, η φαση ξεκινησε με οφφσαιντ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
κάτσε να παίξεις και με την πανάθα :<

Εκεί η τεσσαρα θα είναι καυλα, σήμερα ήταν σαν να ασελγείς σε πτώμα.

Συμφωνώ ότι τα επόμενα ματς θα παίξουν τεράστιο ρόλο για την παραμονή της ΑΕΚ, αν κολλήσει στον πάτο, πάει σουμπιτη για Β. Αν ήταν έξυπνος ο Μαρινάκης, θα της έδινε μια ισοπαλία σήμερα, για να της δώσει ψυχολογία και να την κρατήσει στην Σούπερ Λιγκ. Δεν βλέπω να κινδυνεύει από κανέναν το πρωτάθλημα παρά μονο το αήττητο. Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, το σημερινό ματς είναι σαν αυτό στο τηγάνι προ διετίας: η διαιτησία προκαλεί συζητήσεις που καλύπτουν το τεράστιο αγωνιστικό χάσμα με τον ανταγωνισμό.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Πάνε και μιλάνε οι αεκτζήδες τώρα για την διαιτησία,η γνωστή καραμέλα.Τι μιλάνε μωρέ δεν βλέπουνε τα χάλια τους,έχουν καταντήσει η πιο ξεφτιλισμένη ομάδα της Α εθνικής,εδώ έχουνε φεσώσει τους πάντες και περιμένουνε μετά να παίξουν στα ίσα και τον ολυμπιακό.Ο οΛΥΜΠΙΑΚΌς ΈΧΕΙ 10  ΝΊΚΕς ΚΑΙ Η ΑΕΚ 1 και με το ζόρι.Αν δεν είναι αυτή καφρίλα τότε τι είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom