aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
πανηγυρι γενικα φετος, ο μπαρτζωκας εκτος τοπου και χρονουπανηγυρι στην αμυνα!!!
πανηγυρι γενικα φετος, ο μπαρτζωκας εκτος τοπου και χρονουπανηγυρι στην αμυνα!!!
αρχη ειναι ακομα.πανηγυρι γενικα φετος, ο μπαρτζωκας εκτος τοπου και χρονου
απο ιανουαριο κ μετα θα φορμαριστει η ομαδα οπως περυσι.Ναι ρε σεις. Αρχή είναι ακόμη. Πέρυσι τέτοια εποχή δεν ξέραμε καν ποιους παίχτες είχαμε πάρει...
Κόψε κάτι ρε φίλε...Ο Παπανικολαου ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο που εχει βγαλει το Ελληνικο μπασκετ τα τελευταια 10 χρονια.
Αν αποφασισει να παει ΝΒΑ με την καταλληλη εκγυμναση θα αφησει εποχη.
πεταγε ο θρυλος μας,γκολαρα ο ραφικ,ο σερβιτορος απ την πορτογαλια πηρε παραταση ζωης.φυγαμε για μονπελιε και οτι βγει
μακαρι να κερδισουμε στη γαλλια παιχταρα μου αν και θα χρειαστει καλυτερη εμφανιση απ την σημερινη.σωστη η αποψη σου για το θεμα χοντρου-προπονητηΜόνο με εμφάνιση σαν την σημερινή και παίζοντας ψυχωμένα μπορούμε να φέρουμε αποτέλεσμα. Για τον προπονητή αν ήθελε καλύτερο θα τον είχε φέρει το καλοκαίρι.
μακαρι να κερδισουμε στη γαλλια παιχταρα μου αν και θα χρειαστει καλυτερη εμφανιση απ την σημερινη.σωστη η αποψη σου για το θεμα χοντρου-προπονητη
ok....είπαμε, να λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώραμακαρι να κερδισουμε στη γαλλια παιχταρα μου αν και θα χρειαστει καλυτερη εμφανιση απ την σημερινη.σωστη η αποψη σου για το θεμα χοντρου-προπονητη
Μηπως υπαρχει αθλημα στο οποιο δεν ειμαστε αφεντικα;
μπασκετ γυναικων γαμει η παναθα.Μηπως υπαρχει αθλημα στο οποιο δεν ειμαστε αφεντικα;
μπασκετ γυναικων γαμει η παναθα.
από σήμερα?έχει κανείς λινκ ρεεεεεεεεεεεεεε;
πινγκ-πονγκ , νομίζω ότι κυριαρχούν τα τατάυλαΜηπως υπαρχει αθλημα στο οποιο δεν ειμαστε αφεντικα;