Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο καθένας γράφει τη μαλακία του εδώ. Τη μια ο χρηστίδης λέει "σου λεει ο αλλος να συγκρινεις ριμπο ζιοβανι καρεμπε ζαχοβιτς κοβασεβιτς με γκουμα μπασινα καργκουνη και φυσσα".  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πότε ρε παπάρα το είπε αυτό ο άλλος;;;
Του ολιβερ το λάθος είναι είναι που αντί να απαντήσει στον kurtinaitis "όπως κάποιοι φουκαράδες κατέληξαν από Ζάετς, Σαραβάκο να βλέπουν Γκούμα, Καραγκούνη, έτσι κάποιοι άλλοι κατέληξαν από Τζιοβάνι, Καρεμπέ να βλέπουν Γκρέκο, Μήτρογλου", κάθεται και γράφει για τα ευρωπαϊκά κατορθώματα του Καραγκούνη.
ρε τζορτζ το πρώτο ποστ που του έκανα αντιπαράθεση ηταν αυτό για το λιθουανο.ο μαλάκας ο χρηστιδης ομως μια ζωη προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο..απλά ειμαι μαλάκας που τσιμπάω και του απαντάω.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
υπερθεαμα για μια ακομη φορα φετος

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
υπερθεαμα για μια ακομη φορα φετος

έχουμε 6 στα 6 και δεν έχουμε παίξει ακόμα μπάλα
άλλο με ανήσυχη εμενα το ότι πέφτουν σαν κοτόπουλα άλλοι 2 έχω σήμερα με μυϊκούς τραυματισμούς

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
έχουμε 6 στα 6 και δεν έχουμε παίξει ακόμα μπάλα
άλλο με ανήσυχη εμενα το ότι πέφτουν σαν κοτόπουλα άλλοι 2 έχω σήμερα με μυϊκούς τραυματισμούς
μαλλον θα εχουμε καλο γυμναστη ;) ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
URL]]

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
έχουμε 6 στα 6 και δεν έχουμε παίξει ακόμα μπάλα άλλο με ανήσυχη εμενα το ότι πέφτουν σαν κοτόπουλα άλλοι 2 έχω σήμερα με μυϊκούς τραυματισμούς

Εμένα με ανησυχεί αν θα παίξουμε μπάλα φέτος.

Επισκέπτης
Τον oliverkan γιατι τον μιουταραν?
Ζαλιστηκαν και οι mod απο τα σεντονια που εγραφε? :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τον oliverkan γιατι τον μιουταραν?
Ζαλιστηκαν και οι mod απο τα σεντονια που εγραφε? :2funny:
Τον έκανα report γιατί μου έλεγε ότι ο Σόλιντ έκανε προσωπικές μεταγραφές στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη.

Ο Κόκκαλης το διάβασε και έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Αdministrator του ιστοτόπου.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Τον έκανα report γιατί μου έλεγε ότι ο Σόλιντ έκανε προσωπικές μεταγραφές στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη.

Ο Κόκκαλης το διάβασε και έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Αdministrator του ιστοτόπου.
Θα βαρεσει στερητικα ο Χριστιδης :rockon:

Επισκέπτης
Α δεν ήταν η επιστολή του προέδρου;

Υ.Γ.
Η ποιότητα ενός ανθρώπου κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο συμπεριφοράς του σε ανάπηρους, ιερόδουλες, παράνομους και ναρκομανείς.
Για ολες τις κοινωνικες ομαδες συμφωνω εκτος απ τα πρεζακια,η θεση μου ειναι γνωστη για αυτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom