ναι...ειδες;δεν κερδισαμε την αρσεναλ που ειναι αηττητη εκει μεσα 15 χρονια....
τι μαλακες ειμαστε...
και θα ηθελα να εβλεπα την εκφραση σου
ναι...ειδες;δεν κερδισαμε την αρσεναλ που ειναι αηττητη εκει μεσα 15 χρονια....
τι μαλακες ειμαστε...
εχω κουραστει να λεω τα ιδια και τα ιδια...τα εχω ξαναπει...επιλογη του καθενος τι βλεπει και πως το βλεπει...ε, ΟΧΙ ρε μαλάκα
ΔΕΝ εχεις δίκιο
όση καφρίλα και να έχεις μέσα σου ΔΕΝ μπορεί να μην είδες.
Δεν είπε κανείς φύγε επειδή δεν κέρδισες την Άρσεναλ.
Όλοι λένε φύγε μαλάκα γιατί δεν καταλαβαίνει κανείς τι θες να κάνεις.
αλλοπρόσαλη ενδεκάδα, αλλοπρόσαλο στήσιμο, αλλοπρόσαλο κοουτσάρισμα, μηδέν συνδυασμοί, καθόλου μπάλα.
Και να νικούσαμε απλά πίστωση χρόνου θα έπαιρνε. Αλλά αυτό το καλαμπαλίκι δεν αντέχεται ρε Χριστίδη!
μαιστα ...με κατω τα χερια και με 2-1 μεχρι το 93 και με τρια τετ α τετ χαμενα δικα σου...δηλαδη για να εχανες με πανω τα χερια τι επρεπε να γινει;;;
α και επειδη εγω δεν ειμαι πρωσοπολατρης...
ιμπαγασα αντε γαμησου καραγκιοζη...20 λεπτα επαιξες και εδωσες δεκα ευκολες πασες στους αντιπαλους μαλακα
αιντε γιατι οι αλλοι μονο ζαρντιμ και χολεμπες βλεπουν...
ο ολυμπιακος ηταν καλος κα ικερδισε 2 παιχτες Σιοβα και Γκρεκο
και τορο ειχαμε, και τζιμπουρ.. πιεζαμε περισσοτερο περσυ...ο βαλβερδε περσι ειχε παπαδοπουλο-μελμπεργκ στα στοπερ οχι μανωλα κοντρερας
ειχε ουρμπαιθ αμυντικο χαφ και οχι σιοβα
ειχε μιραλας και οχι γκρεκο
ο μλκς ο κοντος χαλασε ολο το παιχνιδι σημερα με το που μπηκε
οσο για τον ζαρντιμ του πριονιζουν την καρεκλα εδω και αρκετες μερες
εδω οι δημοσιοιγραφοι λενε οτι αποτελη τεστ το ματς για τον ζαρντιμ σημερα
λες και εχουν απαιτησεις οι ελληνικες ομαδες να κανουν διπλα στην αγγλια
στο πρωτο ημιχρονο επαιξε καλα ο γαυρος και αν δεν ηταν ο μαλακομασαδο εκει αλλα ο φουστερ θα ειχε γινει το 0-1 και αλλο παιχνιδι μετα
πες μας ποιος εισαι?εχω κουραστει να λεω τα ιδια και τα ιδια...τα εχω ξαναπει...επιλογη του καθενος τι βλεπει και πως το βλεπει...
εγω προσωπικα ειδα την ομαδα να δινει μαχη στα ισα με μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα απο αυτη,ειδα ενα ωραιο ποδοσφαιρικα ματσακι περα απο μικροτητες και κμπλεξισμους ,εχασα,παραδεχομαι τον αντιπαλο,εκανα λαθη εκανε λαθη ο αντιπαλος ,ειχε το ματς σασπενς το φχαριστηθηκα ανεξαρτητως αποτελεσματος και...
ΤΕΛΟΣ
απο εκει και περα καθηστε εσεις να κανετε τεχνικες αναλυσεις ,καθιστε να κριτικαρετε τους παντες και τα παντα απο ενα πισι και φυσικα καθιστε να χανετε την ουσια της παρακολουθησης ενος ματς που δεν ειναι αλλο απο διασκεδαση'
δεν προκειται να σας ακολουθησω στην μιζερια και στην κακομοιρια που εχετε για χομπυ
ειμαι αλλο στυλ και βλεπω απο αλλο πρισμα τα πραγματα
συγνωμη...
δε σε χάλασεκαταντια.. περιμενουν πως και πως οι βαζελοι να χασουμε να κανουν καζουρα..
δε σε χάλασε
θυμασαι την ομαδα που κατεβασε η αρσεναλ περσι ?και τορο ειχαμε, και τζιμπουρ.. πιεζαμε περισσοτερο περσυ...
αυτη ειναι η καταντια;;καταντια.. περιμενουν πως και πως οι βαζελοι να χασουμε να κανουν καζουρα..
το θεμα ειναι πως δεν θα κρατησει καν 24 ωρες η χαρα τους
αυριο 0-3
οταν λειπουν αβρααμ και μελμπερκγ και τον μπουφον να ειχες θα τα ετρωγες, εκανε επιθεση η αρσεναλ και ηταν κατασκηνωμενη 5' στην περιοχη!
οκ ρε παιχτη... ειμαστε μουρμουρικη φαρα, δε λεω...αυτη ειναι η καταντια;;
η καταντια ειναι τυπε πως περιμενουν οι γαυροι πως και πως να χασουμε για να αρχισουν την γκρινια
απο το χολεμπα που ειναι και διεθνης καλυτερα πηγε παντως...ρε τον ντιακιτε που τον βρηκε
Ε μα...λες κ είχαμε καημό να παραπονεθούμε όπως λέει ο Χριστίδης.οκ ρε παιχτη... ειμαστε μουρμουρικη φαρα, δε λεω...
αλλα ρε πουστη μου δεν εχουν λογικη καποια πραγματα. και η ομαδα δε δειχνει κατι ενθαρυντικο ουτε μεσα ουτε εξω....
τραβα μωρη λουμπια να ασχοληθεις με το τι κανει η λιανα με την γκομενα της στο σπιτη της και ασε τα ποδοσφαιρικα..Ε μα...λες κ είχαμε καημό να παραπονεθούμε όπως λέει ο Χριστίδης.
Κανείς δεν περίμενε νίκη επί της Άρσεναλ...με το χ κ θα είχε στηθεί γλέντι.