pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Όσο έχουμε αγώνες έχουμε κ ελπίδες...Μια απο τα ιδια παλι φασολαδα
Για να δούμε κ την πανάθα με τότεναμ.
Όσο έχουμε αγώνες έχουμε κ ελπίδες...Μια απο τα ιδια παλι φασολαδα
οταν λειπουν αβρααμ και μελμπερκγ και τον μπουφον να ειχες θα τα ετρωγες, εκανε επιθεση η αρσεναλ και ηταν κατασκηνωμενη 5' στην περιοχη!no goalkeeper, no party....
μας κρεμασε ο ευρωπαικος μας τερμας...
μαλλον επρεπε να βαλει τον εγχωριο ο σερβιτορος...
καλος ηταν ο ολυμπιακος αμυντικα τυπεοταν λειπουν αβρααμ και μελμπερκγ και τον μπουφον να ειχες θα τα ετρωγες, εκανε επιθεση η αρσεναλ και ηταν κατασκηνωμενη 5' στην περιοχη!
το γνώθι σ εαυτόν...ναι...ειδες;δεν κερδισαμε την αρσεναλ που ειναι αηττητη εκει μεσα 15 χρονια....
τι μαλακες ειμαστε...
αντε ξεκιναμε ....ζαρντιμ φυγε ντιαγκιτε καψιμο χολεμπας καψιμο κλπ κλπ
α ρε πουστη ....γαυρος και ελληνας...ο χειροτερος συνδυασμος ανθρωπου
παμε ρε..γερα...
ζαρντιμ φυγε...δεν κερδισες την αρσεναλ
Ρε συ το θέμα δεν είναι ότι δεν κέρδισε την Άρσεναλ,το θέμα είναι ότι έπαιξε ένα ημίχρονο μόνο από τα δύο ο ολυμπιακός.ναι...ειδες;δεν κερδισαμε την αρσεναλ που ειναι αηττητη εκει μεσα 15 χρονια....
τι μαλακες ειμαστε...
παμε ρε..γερα...
ρε χριστιδι και περισυ χασαμε αλλα παιξαμε μπαλα, τωρα σ΄αρεσε αυτο που ειδες;;ναι...ειδες;δεν κερδισαμε την αρσεναλ που ειναι αηττητη εκει μεσα 15 χρονια....
τι μαλακες ειμαστε...
παμε ρε..γερα...
τυπε μου εγγυηση...καλος ηταν ο ολυμπιακος αμυντικα τυπε
εχεις άδικο ο ζαρντιμ δεν έφτιαξε την ομαδα ούτε πήρε παίχτες που ήθελε.ο φερειρα αντίθετα και πήρε αυτούς που ήθελε αλλα και έδιωξε αυτούς που δεν ήθελε.πραγματικά είμαι της άποψης να αφήνεις τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του
αλλά αυτόν τον τύπο δεν τον αντιλαμβάνομαι καθόλου.
αρχή και τέλος δεν έχει.
μου θυμίζει έντονα Φερέιρα. τι διαολο Ολυμπιακό θέλει να φτιάξει; Καμία σταθερή στο παιχνίδι. Πώς θα βρεθούνε οι παίκτες μεταξύ τους;
είναι η πρώτη φορά που λέω να φύγει προπονητής. Δεν τον βλέπω να δουλεύει.
ε, ΟΧΙ ρε μαλάκαναι...ειδες;δεν κερδισαμε την αρσεναλ που ειναι αηττητη εκει μεσα 15 χρονια....
τι μαλακες ειμαστε...
παμε ρε..γερα...
ναι...ειδες;δεν κερδισαμε την αρσεναλ που ειναι αηττητη εκει μεσα 15 χρονια....
τι μαλακες ειμαστε...
παμε ρε..γερα...
τώρα, ας μην το αναλύσουμεεχεις άδικο ο ζαρντιμ δεν έφτιαξε την ομαδα ούτε πήρε παίχτες που ήθελε.ο φερειρα αντίθετα και πήρε αυτούς που ήθελε αλλα και έδιωξε αυτούς που δεν ήθελε.
που λεω ψεμματα;;υπαρχει χειροτερος συνδυασμος;;γαυρος και ελληνας...γαμα τα ...το γνώθι σ εαυτόν...
μασαδο..αλλος;τώρα, ας μην το αναλύσουμε
βαριέμαι και είμαι κουρασμένος.
Αλλά τις επιλογές του τις έκανε.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!ε, ΟΧΙ ρε μαλάκα
ΔΕΝ εχεις δίκιο
όση καφρίλα και να έχεις μέσα σου ΔΕΝ μπορεί να μην είδες.
Δεν είπε κανείς φύγε επειδή δεν κέρδισες την Άρσεναλ.
Όλοι λένε φύγε μαλάκα γιατί δεν καταλαβαίνει κανείς τι θες να κάνεις.
αλλοπρόσαλη ενδεκάδα, αλλοπρόσαλο στήσιμο, αλλοπρόσαλο κοουτσάρισμα, μηδέν συνδυασμοί, καθόλου μπάλα.
Και να νικούσαμε απλά πίστωση χρόνου θα έπαιρνε. Αλλά αυτό το καλαμπαλίκι δεν αντέχεται ρε Χριστίδη!
οταν φαμε το 3ο θα κλεισω την τηλεοραση και θα παω για ποτο ελπιζω να ειναι στο δευτερο ημιχρονο και οχι στο πρωτο..Όσο έχουμε αγώνες έχουμε κ ελπίδες...
Για να δούμε κ την πανάθα με τότεναμ.
μαιστα ...με κατω τα χερια και με 2-1 μεχρι το 93 και με τρια τετ α τετ χαμενα δικα σου...δηλαδη για να εχανες με πανω τα χερια τι επρεπε να γινει;;;είπε κανεις τίποτα τέτοιο ρε Χρηστίδη εγώ λέω για την διαφορα επιπεδου λέω ότι ποτε δεν πρόκειται να πάμε πιο ψιλά κάναμε για το επίπεδο μας καλο παιχνίδι αυτή χαλια και χάσαμε με κάτω τα χερια
5 φάσεις μόνο 3 γκολ,άμυνα ατσάλι.τυπε μου εγγυηση...