Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μωρέ ρίχτο μην πάθεις τίποτα. Την άλλη εβδομάδα θα έχει γλέντι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.

Πάντως, χθές διάβασα ένα παλικάρι εδώ μέσα που έγραφε για πέτσινο πέναλτι κλπ με τον βάζελο. Δεν μου άρεσε.
Αλλά μετά το σημερινό, ω ρε πούστη μου......

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κρατιέμαι να μην κάνω σχόλιο ...    :2funny:
Κρατησου κρατησου. :2funny: :2funny:
τώρα ποιός είναι πρωταθλητής χειμώνα?
Εγω προτεινω την Αεκ που δεν εχει και πολλα πρωταθληματα χειμωνα.
Ουτε κανονικα πρωταθληματα εχει αλλα μην τα θελουν ολα δικα τους.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μωρέ ρίχτο μην πάθεις τίποτα. Την άλλη εβδομάδα θα έχει γλέντι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.

Πάντως, χθές διάβασα ένα παλικάρι εδώ μέσα που έγραφε για πέτσινο πέναλτι κλπ με τον βάζελο. Δεν μου άρεσε.
Αλλά μετά το σημερινό, ω ρε πούστη μου......
Με πέτσινο πέναλτυ στο 90φεύγα.... Η υπέρτατη ηδονή!!!!!

Επισκέπτης
Kαλησπέρα,θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις:

1.Σκοπός μας είναι να λέμε ο ένας για τις λαμογιές του άλλου Ή να μην γίνονται λαμογιές; Γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω απλά να καταγίνεστε OΛOI από OΛEΣ τις ομάδες με το ποιός έχει κάνει τις περισσότερες ή τις λιγότερες λαμογιές...
2.Για τον Aστέρα Tρίπολης που έχει ένα πούτσο σαν κανόνι γιατί δε λέει κανείς τίποτα από ΌΛOYΣ εσάς τους αντικειμενικούς όλων των ομάδων;

Mε εκτίμηση,
Σαλβαντόρ

Επισκέπτης
Kαλησπέρα,θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις:

1.Σκοπός μας είναι να λέμε ο ένας για τις λαμογιές του άλλου Ή να μην γίνονται λαμογιές; Γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω απλά να καταγίνεστε OΛOI από OΛEΣ τις ομάδες με το ποιός έχει κάνει τις περισσότερες ή τις λιγότερες λαμογιές...
2.Για τον Aστέρα Tρίπολης που έχει ένα πούτσο σαν κανόνι γιατί δε λέει κανείς τίποτα από ΌΛOYΣ εσάς τους αντικειμενικούς όλων των ομάδων;

Mε εκτίμηση,
Σαλβαντόρ

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον απο σημερα προτεινω να μην ασχολουμαστε με τους δευτεροτριτους. :grin:
Ακους cornholio.  :2funny:

Επισκέπτης
Ω! Φίλοι και γνωστοί!...Aπεύθυνα ένα ερώτημα στους λογικούς και μετρημένους αυτού του thread.
Γιατί μου απαντάνε οι παρακατιανοί;Tί να κάνω για να μην απαντάνε οι παρακατιανοί θεούλη μου;;;;;;;

Mε εκτίμηση, Salvador

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μπράβο στον ΑΣΤΕΡΑ η τρίτη κηδεία που κάνει φέτος. Ξανά μπραβο αυτός είναι ο σωστός δρόμος για όλες τις επαρχιακές ομάδες. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Ω! Φίλοι και γνωστοί!...Aπεύθυνα ένα ερώτημα στους λογικούς και μετρημένους αυτού του thread.
Γιατί μου απαντάνε οι παρακατιανοί;Tί να κάνω για να μην απαντάνε οι παρακατιανοί θεούλη μου;;;;;;;

Mε εκτίμηση, Salvador

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Mε εκτιμηση, ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ασχετο .... ο Ρίμπο έχει πάρει αμπάριζα τις διαφημίσεις ? Τι γίνεται , δεν τον πληρώνει ο κοντός ?  :think:

Μα μα μα θα πάω στην αεκ , δεν μου δίνει όσα θέλω ο Κόκαλης !!!  :2funny:

Επισκέπτης
:dancing:  Xειμωνας ειναι θα περασει  :dancing:

Συνημμένα

• champion.gif
    champion.gif
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 38

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ενα λεπτό .... η Score και οι άλλες σκατοφυλάδες τους δεν έλεγαν πως θα περάσουν τραίνο από την Τρίπολη , πως θα νικήσουν εκεί που οι "ανύπαρκτοι" έχασαν ?
Τι έγινε ρε παιδιά , τι δεν πήγε καλά , μήπως τους αδίκησε η διαιτησία ? Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ?

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Συγχαρητηρια στον Αστερα - και μια διορθωση για τους δημοσιογραφους των "υπολοιπων": το πρωταθλημα το διεκδικουν ολες οι ομαδες,οχι μονο η χανουμ !!! :uglystupid:

Συγχαρητηρια στον θρυλο μας επισεις: 1ος και πρωταθλητης χειμωνα !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Ολοι....ΜΟΥΓΚΑ!!! :dancing:

Αντε γεια στους "δευτεροτριτους" !!! :birdman:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
πρόταση σε βαζελοχάνουμα: Κάντε μια μικτή ομάδα και ελάτε στο ΚΑΡΑΙΣΚΆΚΗ μπας και δείτε καμιά προκοπή.... :2funny: :2funny: :2funny: όσο για μας η κάβλα και η ηδονή θα είναι διπλάσια. :rockon: :rockon: :rockon:

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αντε και το μαι θα εινε ωραια με τησ κουπεσ στον περαια...αντε γεια βαζελοχανουμακια........

Συνημμένα

• 550084.jpg
    550084.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο Ρίμπο σήμερα ήταν τραγικός ... μήπως έκανε καλά ο θείος και τον έδωσε στην αεκ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom