You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρατησου κρατησου.Κρατιέμαι να μην κάνω σχόλιο ...
Εγω προτεινω την Αεκ που δεν εχει και πολλα πρωταθληματα χειμωνα.τώρα ποιός είναι πρωταθλητής χειμώνα?
Ουτε κανονικα πρωταθληματα εχει αλλα μην τα θελουν ολα δικα τους.
Με πέτσινο πέναλτυ στο 90φεύγα.... Η υπέρτατη ηδονή!!!!!Μωρέ ρίχτο μην πάθεις τίποτα. Την άλλη εβδομάδα θα έχει γλέντι .
Πάντως, χθές διάβασα ένα παλικάρι εδώ μέσα που έγραφε για πέτσινο πέναλτι κλπ με τον βάζελο. Δεν μου άρεσε.
Αλλά μετά το σημερινό, ω ρε πούστη μου......
Επισκέπτης
Kαλησπέρα,θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις:
1.Σκοπός μας είναι να λέμε ο ένας για τις λαμογιές του άλλου Ή να μην γίνονται λαμογιές; Γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω απλά να καταγίνεστε OΛOI από OΛEΣ τις ομάδες με το ποιός έχει κάνει τις περισσότερες ή τις λιγότερες λαμογιές...
2.Για τον Aστέρα Tρίπολης που έχει ένα πούτσο σαν κανόνι γιατί δε λέει κανείς τίποτα από ΌΛOYΣ εσάς τους αντικειμενικούς όλων των ομάδων;
Mε εκτίμηση,
Σαλβαντόρ
1.Σκοπός μας είναι να λέμε ο ένας για τις λαμογιές του άλλου Ή να μην γίνονται λαμογιές; Γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω απλά να καταγίνεστε OΛOI από OΛEΣ τις ομάδες με το ποιός έχει κάνει τις περισσότερες ή τις λιγότερες λαμογιές...
2.Για τον Aστέρα Tρίπολης που έχει ένα πούτσο σαν κανόνι γιατί δε λέει κανείς τίποτα από ΌΛOYΣ εσάς τους αντικειμενικούς όλων των ομάδων;
Mε εκτίμηση,
Σαλβαντόρ
Επισκέπτης
Kαλησπέρα,θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις:
Mε εκτίμηση,
Σαλβαντόρ
Ουτε κανονικα πρωταθληματα εχει αλλα μην τα θελουν ολα δικα τους.
πολύ καλο!
μην είμαστε και πλεονέκτες!
Επισκέπτης
Ω! Φίλοι και γνωστοί!...Aπεύθυνα ένα ερώτημα στους λογικούς και μετρημένους αυτού του thread.
Γιατί μου απαντάνε οι παρακατιανοί;Tί να κάνω για να μην απαντάνε οι παρακατιανοί θεούλη μου;;;;;;;
Mε εκτίμηση, Salvador
Γιατί μου απαντάνε οι παρακατιανοί;Tί να κάνω για να μην απαντάνε οι παρακατιανοί θεούλη μου;;;;;;;
Mε εκτίμηση, Salvador
Λοιπον απο σημερα προτεινω να μην ασχολουμαστε με τους δευτεροτριτους.
Ακους cornholio.
συγγνώμη ήταν η τελευτάια φορά master δεν θα το ξανακάνω!
Επισκέπτης
Ω! Φίλοι και γνωστοί!...Aπεύθυνα ένα ερώτημα στους λογικούς και μετρημένους αυτού του thread.
Mε εκτίμηση, Salvador
Mε εκτιμηση, ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!
Επισκέπτης
Δεν σε πιστευω.συγγνώμη ήταν η τελευτάια φορά master δεν θα το ξανακάνω!
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ενα λεπτό .... η Score και οι άλλες σκατοφυλάδες τους δεν έλεγαν πως θα περάσουν τραίνο από την Τρίπολη , πως θα νικήσουν εκεί που οι "ανύπαρκτοι" έχασαν ?
Τι έγινε ρε παιδιά , τι δεν πήγε καλά , μήπως τους αδίκησε η διαιτησία ? Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ?
Τι έγινε ρε παιδιά , τι δεν πήγε καλά , μήπως τους αδίκησε η διαιτησία ? Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ?
Συγχαρητηρια στον Αστερα - και μια διορθωση για τους δημοσιογραφους των "υπολοιπων": το πρωταθλημα το διεκδικουν ολες οι ομαδες,οχι μονο η χανουμ !!!
Συγχαρητηρια στον θρυλο μας επισεις: 1ος και πρωταθλητης χειμωνα !!!
Ολοι....ΜΟΥΓΚΑ!!!
Αντε γεια στους "δευτεροτριτους" !!!
Συγχαρητηρια στον θρυλο μας επισεις: 1ος και πρωταθλητης χειμωνα !!!
Ολοι....ΜΟΥΓΚΑ!!!
Αντε γεια στους "δευτεροτριτους" !!!
Δεν σε πιστευω.
ούτε εγώ με πιστέυω...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Πρωταθλητής Χειμώνα 2008!!!
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις