Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ειναι ανοιχτο το gym που πηγαινεις σημερα?γιατι σε εμας ειναι κλειστο τις κυριακες γιατι εχει βγει λεει σχετικος νομος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο σπασαρχιδης σημερα δεν μιλαει για την βρωμια του ελληνικου ποδοσφαιρου?δεν πειραζει την αλλη κυριακη θα σε γλεντησουμε στο ναο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
σε 10 λεπτα,20 φαουλ εχει σφυριξει ο βασσαρας υπερ της αεκ,εξω απο την περιοχη του αστερα!!!!!!!!!!!!
το κλασσικο συστημα φερερ-αεκ "πεστε κατω" - .........

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ε δώσε δώσε φάουλ , όλο και κάποιο θα χώσει ο Ρίμπο , αυτός είναι ο σκοπός. Πρέπει να πιάσουν τόπο τα παρακάλια του κοντού....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ε δώσε δώσε φάουλ , όλο και κάποιο θα χώσει ο Ρίμπο , αυτός είναι ο σκοπός. Πρέπει να πιάσουν τόπο τα παρακάλια του κοντού....
Και αν δεν τα καταφερουν υπαρχει και το σημειο του πεναλτι.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ειναι ανοιχτο το gym που πηγαινεις σημερα?γιατι σε εμας ειναι κλειστο τις κυριακες γιατι εχει βγει λεει σχετικος νομος.
Με λύπη μου είδα ότι είναι κλειστό!!!!!!!
Αν και έχω καιρό να πάω Κυριακή είχα πάει πολλές φορές στο παρελθόν.
Το δικό μου είναι ένα joe weider και δούλευε 24/7

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εντάξει ,όπως και να το κάνουμε , σαν μοναδικό μας αντίπαλο ( λέμε τώρα) θεωρούμε τον βάζελο. Την αεκ γενικά την έχουμε γραμμένη στα παπάρια μας.
Αλλά γιατί φέτος δεν νιώθω ιδιαίτερη πόρωση με τον βάζελο αλλά θέλω να ξεσκίσω όπου βρω την αεκ , σε ποδόσφαιρο ,μπάσκετ οπουδήποτε ? Είναι όλη αυτή η ατέλειωτη κλάψα , το οτι φέτος την έχουν δει σαν "πρωταθλητές" από την πρώτη αγωνιστική ? Οι πουστιές του κοντού ? Η αχαριστία του Ρίμπο που λέει πως φέτος θα είναι γι'αυτόν το πιο γλυκό πρωτάθλημα?
Ποια είναι η γνώμη σας ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για να βλέπω τους "αντικειμενικούς" που μας είχαν σπάσει τα παπάρια χτες το βράδι τώρα τι θα πουν ? :grin:

μα τί περιμενεις να πω?την αληθεια βεβαια...αυτο που βλεπω...ανυπαρκτο πεναλτυ...τωρα μοκολα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ο σπασαρχιδης σημερα δεν μιλαει για την βρωμια του ελληνικου ποδοσφαιρου?δεν πειραζει την αλλη κυριακη θα σε γλεντησουμε στο ναο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μακαρι να τον γλεντησουμε και να του χωσουμε πενταρα....αλλα καθαρα..χωρις φαουλ και οφσαιντ μουφα...

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
μα τί περιμενεις να πω?την αληθεια βεβαια...αυτο που βλεπω...ανυπαρκτο πεναλτυ...τωρα μοκολα?

ρε φίλε ασε μας ήσυχους!
και να σου κάνω και μια ερώτηξση:
εσύ δεν είσαι αυτός που δίνει συνέχεια 50 ευρώ στα στριπ για να του παίξουν το πουλί?

χαχαχαχαχα! :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εντάξει ,όπως και να το κάνουμε , σαν μοναδικό μας αντίπαλο ( λέμε τώρα) θεωρούμε τον βάζελο. Την αεκ γενικά την έχουμε γραμμένη στα παπάρια μας.
Αλλά γιατί φέτος δεν νιώθω ιδιαίτερη πόρωση με τον βάζελο αλλά θέλω να ξεσκίσω όπου βρω την αεκ , σε ποδόσφαιρο ,μπάσκετ οπουδήποτε ? Είναι όλη αυτή η ατέλειωτη κλάψα , το οτι φέτος την έχουν δει σαν "πρωταθλητές" από την πρώτη αγωνιστική ? Οι πουστιές του κοντού ? Η αχαριστία του Ρίμπο που λέει πως φέτος θα είναι γι'αυτόν το πιο γλυκό πρωτάθλημα?
Ποια είναι η γνώμη σας ?
Να το κοιταξεις.
Μπορει να ειναι σοβαρο. :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
και να σου κάνω και μια ερώτηξση:
εσύ δεν είσαι αυτός που δίνει συνέχεια 50 ευρώ στα στριπ για να του παίξουν το πουλί?

χαχαχαχαχα! :2funny:

Εντάξει ρε παιδιά , μην τον πειράζεται τον βάζελο ... έλεγχο στην κάβλα του αλλουνού θα κάνουμε ? Μπορεί οπαδικά να είναι αντίπαλος αλλά δεν παύει να είναι συνάδελφος μπουρδελιάρης  :rockon:

(δεν ξέρω κιόλας , πας σε μπουρδέλα Vasos ? )

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Άρχησε το κυνήγι του ΛΑΓΟΥ.....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κρατιέμαι να μην κάνω σχόλιο ...    :2funny:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τώρα ποιός είναι πρωταθλητής χειμώνα?

Επισκέπτης
Kαλησπέρα,θέλω να κάνω μία ερώτηση:

Σκοπός μας είναι να λέμε ο ένας για τις λαμογιές του άλλου Ή να μην γίνονται λαμογιές; Γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω απλά να καταγίνεστε OΛOI από OΛEΣ τις ομάδες με το ποιός έχει κάνει τις περισσότερες ή τις λιγότερες λαμογιές...

Mε εκτίμηση,
Σαλβαντόρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom