Επισκέπτης
Tυπε εμενα πραγματικα στα αρχιδια μου,μεχρι να τελειωσουν οι τελικοι θα εχουμε σιγουρα καπου χοντρο σκηνικοτύπε αυτό δεν είναι δικαιολογία ;)
Tυπε εμενα πραγματικα στα αρχιδια μου,μεχρι να τελειωσουν οι τελικοι θα εχουμε σιγουρα καπου χοντρο σκηνικοτύπε αυτό δεν είναι δικαιολογία ;)
αυτά είναι μαλακίες τύπε όποιος θελει να τσακωθει ας το κάνει εκτός και ειδικά οι παίχτες δεν φταίνε σε τίποτα ;)Tυπε εμενα πραγματικα στα αρχιδια μου,μεχρι να τελειωσουν οι τελικοι θα εχουμε σιγουρα καπου χοντρο σκηνικο
Στο ξαναλεω στα αρχιδια μου πραγματικα.αυτά είναι μαλακίες τύπε όποιος θελει να τσακωθει ας το κάνει εκτός και ειδικά οι παίχτες δεν φταίνε σε τίποτα ;)
δυστυχώς γίνεσαι σαν τους κάφρους.τι πάει να πει ''όπως τα κάνανε''με τι λογική αυτοί όποτε γίνονται επεισόδια μεταξύ των κάφρων θα πρέπει να την πληρώνουν οι παίχτες οι προπονητές..δηλαδή σε ποιον κάνεις κακό; αν τωρα δεν κατεβούν και φας καμιά τιμωρία ποιος θα φταίει;Στο ξαναλεω στα αρχιδια μου πραγματικα.
Ετσι οπως τα κανανε να δω πως θα ξεμπλεξουν τα βαζελια
θα κατεβει η ομαδα τυπεδυστυχώς γίνεσαι σαν τους κάφρους.τι πάει να πει ''όπως τα κάνανε''με τι λογική αυτοί όποτε γίνονται επεισόδια μεταξύ των κάφρων θα πρέπει να την πληρώνουν οι παίχτες οι προπονητές..δηλαδή σε ποιον κάνεις κακό; αν τωρα δεν κατεβούν και φας καμιά τιμωρία ποιος θα φταίει;
μια πετρουλα επεσε και το εκαναν θεμα οι αλητες δημοσιογραφοι τυπεΣτο ξαναλεω στα αρχιδια μου πραγματικα.
Ετσι οπως τα κανανε να δω πως θα ξεμπλεξουν τα βαζελια
Τυπε ημουν "καφρος",δεν ντρεπομαι να το πωδυστυχώς γίνεσαι σαν τους κάφρους.τι πάει να πει ''όπως τα κάνανε''με τι λογική αυτοί όποτε γίνονται επεισόδια μεταξύ των κάφρων θα πρέπει να την πληρώνουν οι παίχτες οι προπονητές..δηλαδή σε ποιον κάνεις κακό; αν τωρα δεν κατεβούν και φας καμιά τιμωρία ποιος θα φταίει;
Αφου το ξερουν ρε τυπε,στο Μοσχατο υπαρχει κινδυνος κατολισθησηςθα κατεβει η ομαδα τυπε
μεσα απτην καε αυτο
δε μπορει να τιμωρηθει ομαδα εαν τα επεισοδια γινονται εκτος του περιβαλλοντα χωρου του σταδιου.δυστυχώς γίνεσαι σαν τους κάφρους.τι πάει να πει ''όπως τα κάνανε''με τι λογική αυτοί όποτε γίνονται επεισόδια μεταξύ των κάφρων θα πρέπει να την πληρώνουν οι παίχτες οι προπονητές..δηλαδή σε ποιον κάνεις κακό; αν τωρα δεν κατεβούν και φας καμιά τιμωρία ποιος θα φταίει;
μακάρι για να δούμε και το παιχνίδι πάντως όλα αυτά που γίνονται είναι απαράδεκτα και ειδικά δεν βοηθάνε τον ολυμπιακό που το μομεντουμ τον βοηθάει ;)θα κατεβει η ομαδα τυπε
μεσα απτην καε αυτο
αυτο εγραψα στις 19.30γαματα ρε φιλε βαζελε.Σε αλλες χωρες (ισπανια πχ) θα τους ειχαν παρει τα σωβρακα σε τηλεοπτικα κλπ.Εδω κατα πασα πιθανοτητα μαλλον θα κανουμε εξαγωγη εικονων,τζαμπα κιολας, πιθηκων να τα καινε.Μακαρι να βγω λαθος.
Είναι επίσημο; Γιατί στο MEGA είπαν πως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί.αναβληθηκε
Είναι επίσημο; Γιατί στο MEGA είπαν πως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί.
σιγουρο ρε τυπε? κριμααναβληθηκε
ναι οριστικοσιγουρο ρε τυπε? κριμα