karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα.
Σηκωσε και ο τεοντοσιτς την κουπα γαυρακια;;;
τ' εδωσαν καλο πριμ τ αδερφακια
μπορει να ψηφισες τσιπρα αλλα τα ποστ σου ειναι απολαυση αρκετες φορες...Ειδικα περι κινηματογραφου... ;) ;)τι κομπλεξα που σε ρε τυπε
εισαι απο αυτους που πανηγυριζαν σε καθε τριποντο του τεο και εβριζαν τη μανα του bill
να στα τυλιξω ή θα τα παρεις εδω?
μπορει να ψηφισες τσιπρα αλλα τα ποστ σου ειναι απολαυση αρκετες φορες...Ειδικα περι κινηματογραφου... ;) ;)
πηγαινε κουβελη εστω ρε τυπε. αν και λογω της καλλιτεχνικης σου τασης και το οτι θαυμαζεις αμερικα σου προτεινω στην συμμαχια μανου-ντορας και μακαρι τζημερου...με τους τουρκους μονο οι παναθηναικοι επαιξαν ξυλο?Tυπε, μια ειναι η σταθερη ιδεολογια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
Ολα τα αλλα αλλαζουν ;)
ΕΤΣΙΙΙΙ Κομμα αλλαζεις τον θρυλο ποτε.Tυπε, μια ειναι η σταθερη ιδεολογια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
Ολα τα αλλα αλλαζουν ;)
τι ειπες τωρα ρε?αυτος που εχασε τις βολες ειναι για ελληνικη τραγωδια στην επιδαυρο...Και με ελληνικη περιγραφη (σχολιασμος απο Γ. Λημνιατη, καλο ασσακι για δεκαετια του 90)
Highlight το σχολιο "δεν υπαρχει"
ναι δεν υπαρχει αλλα κλαψομουνιαζανε τοσο πολυ, μεχρι που η διαφορα κατεβηκε κατω απο τους 4 ποντους,τοτε το πηρανε χαμπαρι οτι κατι γινετεΚαι με ελληνικη περιγραφη (σχολιασμος απο Γ. Λημνιατη, καλο ασσακι για δεκαετια του 90)
Highlight το σχολιο "δεν υπαρχει"
ακομα καιγετε το πασαλιμανι μαγκα μου.Απιστευτες στιγμες Πασαλιμανι.Μουνοπανα ετσι γαμαει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
εγω εχω μπαλκονι πασαλιμανι και τους χαζευω αδερφε.Πολλοι χαρηκαν εκτος απο τους ρωσους και μερικους κακογαμημενους βαζελους σαν τον φουφουτο πχ.Εφυγα αδερφε αυριο πρεπει να βγει ο επιουσιος και εχει εγερση νωρις.
Παντως ξερω πολλους βαζελους που το χαρηκαν για τον τροπο που νταηλικι περασαν οι Ρωσσοι στον τελικο.