εσύ δεν ήσουνα πριν λίγες μέρες να μην πλάθουμε σενάρια και να χαρούμε την μπάλλα που παίζεται;
ναι ρε τυπε...εγω δεν ειπα τιποτα για κανενα παιχνιδι ...εγω μιλαω για σεναρια πουστιας εξωαγωνιστικα και για μεθοδευσεις εξωαγωνιστικες....
δεν ειπα οτι ο βαζελος οργανωσε ντε και καλα την διακοπη...οχι ο βαζελος ηθελε σε πρωτη φαση να κανει μανουρα οπως
ειχα κανει εγω στην ριζουπολη για να παρει το ματς και να διεκδικησει πρωταθλημα...
εσυ πως εξηγεις το οτι εξφανιστηκανε οι καμερες των κερκιδων ...δεν σε πονηρευει αυτο;;;απαντησε μου σε αυτο...εχεις αποψη;;αλλα συγκεκριμενα...εγω λεω οτι ειναι προφανες οτι καποιος το εκανε με σκοπο να καλυψει τους ταραξιες...ποιος;;αυτο ειναι δουλεια της εισαγγελιας (αν ποτε ευαισθητοποιηθει να επεμβει και να ασκησει ερευνα)
απο εκει και περα γινοντουσαν επεισοδια για τρομοκρατια το ματς παιζοτανε ,σκοραρω ,περναει ενα ευλογο διαστημα φτανουμε γυρω στο 83 οπου αντε να επαιρνε καμμια ισοπαλια ο βαζελος που θα ηταν ανευ ουσιας και γινεται το Δ...
απο εκει και υστερα εχουμε μια τρομερη επικοινωνιακη επιθεση των πρασινων κυκλων και παπαγαλων με σημαι το:εμεις τιμωρηθηκαμε τωρα να δουμε και οι αλλοι...
τι δεν καταλαβες μεχρι τωρα;;
και οτνα ελεγαν οι αλλοι ποιους εσυ πιστευεις οτι εννουσαν ;;τον αρη;;
το σκηνικο με τον αρη απλα τους εκατσε τυχαια και τους βολεψε ωστε να κανουν νεα επικοινωνιακη πολιτικη προσπαθωντας να δημιουργησουν δεδικασμενο ωστε με το παραμικρο να εχουμε διακοπη και τιμωριες αντιστοιχες με την δικη τους...
τι παλι δεν εχεις καταλαβει;;τι σου φαινεται περιεργο;;
δες ολα τα πρασινα μεσα αλλα και αυτα του ''μεσαιου -πρασινου χωρου '' τι θεση παιρνουν και πως σκουζουν για να τιμωρηθει ο αρης και να δημιουργηθει δεδικασμενο...
απλα τα λεω ρε φιλαρακι...
τι σχεση εχει αυτο με την απολαυση του ποδοσφαιρου και τα σεναρια που βλεπουν οι αλλοι με στημενα και μιλημενα παιχνιδια...
ισα ισα να απολαυσω το παιχνιδι θελω και οχι αυτο να διακοπτεται για ψυλλου πηδημα και να καταστρεφονται ομαδες για μια μαλακια...
ποια ακριβως ειναι η ενσταση σου;;δεν εχω καταλαβει;;;