Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαζευτηκε και ο κωλοτρυπιδας....
αχαχαχαχχαχααχ....πως σας γαμαω ετσι ρε....
την κανω,παω στην θαλασσα να μυρισω ιωδιο και οταν γυρισω θελω να εχετε γεμισει τουλαχιστον δεκα σελιδες προσπαθωντας να δειτε ποιος θα πει την πιο πετυχημενη μαλακια...
καμμενοιιιιιιιιιιιιι
αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ
χυνω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
προσεχε τους καρχαριες ειναι αντιολυμπιακοι και αυτοι  :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μαλακες ξυπνατε...τα πραγματα ειναι απλα...
το πιο βρωμικο σωματειο του πλανητη που βρισκεται υπο διαλυση και βλεπει εμας να ξεφευγουμε και αγωνιστικα και διοικητικα εκατονταδες χιλιομετρα μπροστα εχει εκπονησει το πιο βρωμικο σχεδιο απο την εποχη της βρωμοιδρυσης του...
εξηγουμαι παραυτα...
υπαρχει περιπτωση να μας κοντραρουν αγωνιστικα;;(ρητορικη) Ο Χ Ι
το γνωριζουν και οι πεθαμενοι...αρα;;
αρα για φανταστειτε εναν ωραιο και αγγελικα πλασμενο κοσμο οπου θα μπορει ο ολυμπιακος να τιμωρειται για ψυλλου πηδημα(γιατι κατι τετοιο ειναι για ενα προβοκατορα αναμεσα σε 33000 κοσμο να πεταξει ενα καλιμπου) με μειον τρεις καιμειον δυο για τον επομενο και καποιες αγωνιστικες κεκλεισμενων....
ας τα παρουμε απο την αρχη...
στο οακα ...τι εγινε;;τα επεισοδια που δικαιολογουσαν την διακοπη που εν τελει εγινε εγιναν μετα απο το γκολ του θρυλου και γυρω στο 82 οπου στην ουσια το πρωταθλημα ειχε λαβει τελος...
δεν εγιναν με το ξεκινημα  ;)
οι καμερες ΔΕΝ λειτουργουσαν (οι περισσοτερες) ενω συμφωνα με το πορισμα της κατασκευαστριας εταιριας ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ποιος εχει ευθυνη;;εχει διαταχτει ερευνα;;φανταζεστε να μην λειτουργουσαν καμερες που δεν ειχαν προβλημα σε ματς οσφπ - παο που εγιναν επεισοδια τι θα λεγανε ολοι για ευθυνες της διοικησης του ολυμπιακου  και προκατασκευασμενα επεισοδια απο την διοικηση;;;(πχ ριζουπολη) εδω κουβεντα κανεις...το πορισμα σαφες ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...ακους κυριε μπιτσαξη και κυριε γερουλανε;;;
παμε παρακατω...
αφου λοιπον ειχε ''εξασφαλιστει'' το χασιμο του πρωταθληματος γινεται η διακοπη (απο τους γνωστους αγνωστους και με ''χαλασμενες'' τις καμερες) και μετα με περριση γενναιοψυχια η παε ποα αναλαμβανει τις ευθυνες της πληρως (περαν της τυπικης προσπαθειας να δικαιολογηθουν στην απολογια τους ,αλλοιμονο...) βροντοφωναζοντας ομως ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ πως:ναι εμεις ο κυνηγημενος και κατατρεγμενος συλλογος δεχομαστε να ειμαστε το θυμα (εδω γελανε) που θα ξεκινησει απο εμας η επιβολη τιμωριας για διακοπη αγωνα αλλα(εδω ειναι ολο το ζουμι προσεξτε) ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !!!
θυμηθειτε οτι αυτο το μοτο ηταν στο στομα και στην πεννα οποιουδηποτε φιλαθλου η παπαγαλου ειχε πρασινα συμφεροντα
η αληθεια ειναι οτι κατευθειαν απο τοτε κατι μου βρωμαγε ...κατι δεν μου πηγαινε καλα...(δεν με εχουν συνηθισει δα οι συγκεκριμενοι και σε τετοια παντελονατη αναλαβη ευθυνης)
οι αποριες μου
και οι ανησυχιες μου αυτες λυθηκαν ξαφνικα μετα την μαλακια που εκανε ενας μαλακας αρειανος και πεταξε ενα μπουκαλι σε αυτην την περιεργη με το σημαιακι...
διακοπη αγωνα και ξαφνικα ενα ολοκληρο συστημα να ωρυεται για μηδενισμο, μειον τρεις και μειον δυο...για εξισωση δηλαδη της ενεργειας (κατακριτεας) ενος μαλακα με τις οργανωμενες αλητειες εκατονταδων που εριχναν μολοτωφ σε αγωνιστικο χωρο...
και αυτα΄που λεω εγω τα αυτονοητα (οτι δεν μπαινουν στην ιδια ζυγαρια μια μαλακια ενος μαλακα με ενα οργανωμενο και δολοφονικο σχεδιο με δεκα τραυματιες μπατσους εκ των οποιων οι δυο σοβαρα) οι δημοσιογραφοι και η πολιτεια τα αγνοουσε και μιλαγανε για αποκεφαλισμο του αρη
(ο αρης τυχαια ειναι στο ματι του κυκλωνα ετυχε να ειναι δικος του οπαδος ο μαλακας στον οποιο πανω επρεπε να δημιουργηθει το ''δεδικασμενο'' )
βγαζει η σουπερλιγκ (σωστα για μενα) αποφαση συνεχισης του αγωνα και οχι διακοπης του (μιας και δεν υπηρχε αποδεδειγμενα τραυματισμος και καταλαβαινοντας πως δεν μπορει να καταδικασει μια ομαδα απο μια ηλιθια ενεργεια ενος μεμονωμενου μαλακα) και αρχιζει ξαφνικα ενας πολεμος απο οποιον μιλαει και καταλαβαινει ελληνικα (φιλαθλους δημοσιογραφους πολιτεια ) κατα αυτης της αποφασης ...
γιατι ;;μα φυσικα γιατι τους αλλοιωνει το σχεδιο που ειχαν εκπονησει...
και να'σου η εφεση του εισαγγελεα μιας και η αναγκη δημιουργιας ''δεδικασμενου'' ειναι επιτακτικη...
ο μαρινακης πηρε 800 εισητηρια για τον πας...
λαθος...μεγαλο...τεραστιο...ποιος μπορει να μου εξασφαλισει οτι δεν θα βρεθει ενας ''αγαναχτισμενος γαυρος'' να ριξει ενα μπουκαλι σε ενα εποπτη;;
ποιος μπορει να μου ερμηνευσει τις δηλωσεις ολων οσων προσκεινται στο βρωμερο συλλογο :ναι να ξεκινησει απο εμας αλλα....να ισχυσει απο εδω και στο εξης για ολους;;
και ποιο πραγμα να ισχυσει;;ναι η διακοπη αγωνα με μολοτωφ στον αγωνιστικο χωρο  να ισχυσει...
αλλα να ισχυσει η ποινη που εφαγε ο βαζελος και για ενα μπουκαλι;;η ενα κερμα;;(που κακως πεφτουν συμφωνω, αλλα...)
Υ.Γ. οσ'αναφορα την μη λειτουργια των καμερων στο οακα γνωριζει κανεις κατι;;πως το ερμηνευετε εσεις;;;σε παιχνιδι που ολοι γνωριζαν οτι υπαρχει κινδυνος για επεισοδια δεν λειτουργουν οι καμερες χωρις να ειναι χαλασμενες;;;

Υ.Γ.φιλοι αρειανοι καταλαβαινω την απορια σας και την οργη σας γιατι πραγματι δεχεστε αδικαιολογητο πολεμο με μανια και οργη...να ειστε σιγουροι ομως οτι η αιτια αυτης της επιθεσης δεν ειναι ο συλλογος σας (ατυχως ενας μαλακας αρειανος εκανε μια μαλακια) αλλα η αναγκη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ  ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙς ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕΙΟΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΚΑΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ...
αυτα...
για οσους κοζαρουν και μπορουν να παραμερισουν την κουρτινα για να δουν απο πισω  ;)

εσύ δεν ήσουνα πριν λίγες μέρες να μην πλάθουμε σενάρια και να χαρούμε την μπάλλα που παίζεται;

Επισκέπτης
μπορεί
η διαφορά μας είναι πως σε αυτή την περίπτωση εγώ θα το δω σαν κωλοφαρδία και εσύ σαν στημένο
και σε όλα αυτά εσείς τρώγεστε και για τα υπόλοιπα αποτελέσματα

εγώ απλα πιστεύω πως θα πέσουνε αυτοί που είναι 3 τελευταίοι τώρα.
τόσο απλό
καλά εσύ τα βλέπεις ολα ρόδινα.ο ολυμπιακός πότε δεν έχει στήσει παιχνίδι  :grin: αν πέσουν αυτοί που είναι τώρα στο τέλος εγω θα βγω και θα πω....τυχαία κέρδισε η κερκυρα..αν λέω αν όμως αντί για την κερκυρα πέσει ο εργοτελης πρόσεξε.ο εργοτελςη τότε να σε δω τη θα λες :grin: κωλοφαρδία :2funny:..ίσως όπως και τότε που σώθηκε η Λιβαδειά κερδίζοντας τον ολυμπιακό..κωλοφαρδία και τότε :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλά εσύ τα βλέπεις ολα ρόδινα.ο ολυμπιακός πότε δεν έχει στήσει παιχνίδι  :grin: αν πέσουν αυτοί που είναι τώρα στο τέλος εγω θα βγω και θα πω....τυχαία κέρδισε η κερκυρα..αν λέω αν όμως αντί για την κερκυρα πέσει ο εργοτελης πρόσεξε.ο εργοτελςη τότε να σε δω τη θα λες :grin: κωλοφαρδία :2funny:..ίσως όπως και τότε που σώθηκε η Λιβαδειά κερδίζοντας τον ολυμπιακό..κωλοφαρδία και τότε :grin:
φυσικα και τυχαια κερδισε,δεν κανει τετοια πραγματα ο ολυμπιακος ρε.και ο ατρομητος περυσι που κερδισε και σωθηκε,τυχαια κερδισε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσύ δεν ήσουνα πριν λίγες μέρες να μην πλάθουμε σενάρια και να χαρούμε την μπάλλα που παίζεται;

τουχε τελειωσει το ιωδιο τυπε. σημερα πηγε να παρει τζουρα και θα γυρισει ψυχραιμος και ηρεμος για καναδυο μερες

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ο Βενγκέρ προτείνει παίκτες στον Ολυμπιακό

Δεν είναι μυστικό πως ο Ολυμπιακός με την Αρσεναλ και δη με τον Αρσεν Βενγκέρ έχει καλές σχέσεις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Αλσατός τεχνικός έχει προτείνει στη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος παίκτες από τα τμήματα υποδομής των "κανονιέρηδων" προκειμένου να έρθουν να αγωνιστούν στους "ερυθρόλυεκους" με τη μορφή δανεισμού.

Στη λίστα αυτή υπάρχουν πέντε παίκτες, ανάμεσα τους και ο Νικόλας Γενάρης, ο οποίος κατάγεται από την Κύπρο και αγωνίζεται στην άμυνα. Οι άλλοι τέσσερις είναι ο Τζέφρι Μονακάνα (αμυντικός μέσος), ο Αλμπάν Μπινιάκου (μέσος), ο Ρας Μέρφι (επιθετικός) και ο Ζερνάντ Μεντί, τον οποίο αποκαλούν και νέο Γουόλκοτ.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Στέλνουν Στίλιτς στον Ολυμπιακό

Τον Σεμίρ Στίλιτς κοιτάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Βόσνιο άσο, όπως αναφέρει ο πολωνικό Τύπος. Το συμβόλαιο του 24χρονου άσου με τη Λεχ Πόζναν ολοκληρώνεται σε δύο μήνες και ο παίκτης είναι ελεύθερος ακόμα και τώρα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Η sport.wp.pl αναφέρει πως ο Στίλιτς βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ενώ προσθέτει πως ο αντζέντης του, Φάλι Ραμαντάνι, διατηρεί καλές σχέσεις με τους "ερυθρόλευκους".

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Τζιμπούρ

Την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής φέρεται να εξετάζει η Μαρσέιγ, σύμφωνα με τους Γάλλους. Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ντιντιέ Ντεσάν φέρεται να έχει τσεκάρει την περίπτωση του παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδος, μαζί με άλλες από τη Γαλλία.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «rmcsport.fr» αναφέρει πως τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τους μετεγγραφικούς στόχους των Μασσαλών, οι οποίοι είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League και έχουν άποψη για την αξία του Τζιμπούρ.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Στη λίστα της Μαρσέιγ είναι ο Ράιαν Μέντες (της Χάβρης), ο Στιβ Ελανά (της Μπρεστ), ο Ρομέν Χαμουνά (της Καέν), ο Μαρβίν Μαρτέν (της Σοσό) αλλά και ο Ράφικ Τζεμπούρ του Ολυμπιακού».

novasports.gr

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι ρε τυπε...εγω δεν ειπα τιποτα για κανενα παιχνιδι ...εγω μιλαω για σεναρια πουστιας εξωαγωνιστικα και για μεθοδευσεις εξωαγωνιστικες....
δεν ειπα οτι ο βαζελος οργανωσε ντε και καλα την διακοπη...οχι ο βαζελος ηθελε σε πρωτη φαση να κανει μανουρα οπως
ειχα κανει εγω στην ριζουπολη για να παρει το ματς και να διεκδικησει πρωταθλημα...
εσυ πως εξηγεις το οτι εξφανιστηκανε οι καμερες των κερκιδων ...δεν σε πονηρευει αυτο;;;απαντησε μου σε αυτο...εχεις αποψη;;αλλα συγκεκριμενα...εγω λεω οτι ειναι προφανες οτι καποιος το εκανε με σκοπο να καλυψει τους ταραξιες...ποιος;;αυτο ειναι δουλεια της εισαγγελιας (αν ποτε ευαισθητοποιηθει να επεμβει και να ασκησει ερευνα)
απο εκει και περα γινοντουσαν επεισοδια για τρομοκρατια το ματς παιζοτανε ,σκοραρω ,περναει ενα ευλογο διαστημα φτανουμε γυρω στο 83 οπου αντε να επαιρνε καμμια ισοπαλια ο βαζελος που θα ηταν ανευ ουσιας και γινεται το Δ...
απο εκει και υστερα εχουμε μια τρομερη επικοινωνιακη επιθεση των πρασινων κυκλων και παπαγαλων με σημαι το:εμεις τιμωρηθηκαμε τωρα να δουμε και οι αλλοι...
τι δεν καταλαβες μεχρι τωρα;;
και οτνα ελεγαν οι αλλοι ποιους εσυ πιστευεις οτι εννουσαν ;;τον αρη;;
το σκηνικο με τον αρη απλα τους εκατσε τυχαια και τους βολεψε ωστε να κανουν νεα επικοινωνιακη πολιτικη προσπαθωντας να δημιουργησουν δεδικασμενο ωστε με το παραμικρο να εχουμε διακοπη και τιμωριες αντιστοιχες με την δικη τους...
τι παλι δεν εχεις καταλαβει;;τι σου φαινεται περιεργο;;
δες ολα τα πρασινα μεσα αλλα και αυτα του ''μεσαιου -πρασινου χωρου '' τι θεση παιρνουν και πως σκουζουν για να τιμωρηθει ο αρης και να δημιουργηθει δεδικασμενο...
απλα τα λεω ρε φιλαρακι...
τι σχεση εχει αυτο με την απολαυση του ποδοσφαιρου και τα σεναρια που βλεπουν οι αλλοι με στημενα και μιλημενα παιχνιδια...
ισα ισα να απολαυσω το παιχνιδι θελω και οχι αυτο να διακοπτεται για ψυλλου πηδημα και να καταστρεφονται ομαδες για μια μαλακια...
ποια ακριβως ειναι η ενσταση σου;;δεν εχω καταλαβει;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ναι ρε τυπε...εγω δεν ειπα τιποτα για κανενα παιχνιδι ...εγω μιλαω για σεναρια πουστιας εξωαγωνιστικα και για μεθοδευσεις εξωαγωνιστικες....
δεν ειπα οτι ο βαζελος οργανωσε ντε και καλα την διακοπη...οχι ο βαζελος ηθελε σε πρωτη φαση να κανει μανουρα οπως
ειχα κανει εγω στην ριζουπολη για να παρει το ματς και να διεκδικησει πρωταθλημα...
εσυ πως εξηγεις το οτι εξφανιστηκανε οι καμερες των κερκιδων ...δεν σε πονηρευει αυτο;;;απαντησε μου σε αυτο...εχεις αποψη;;αλλα συγκεκριμενα...εγω λεω οτι ειναι προφανες οτι καποιος το εκανε με σκοπο να καλυψει τους ταραξιες...ποιος;;αυτο ειναι δουλεια της εισαγγελιας (αν ποτε ευαισθητοποιηθει να επεμβει και να ασκησει ερευνα)
απο εκει και περα γινοντουσαν επεισοδια για τρομοκρατια το ματς παιζοτανε ,σκοραρω ,περναει ενα ευλογο διαστημα φτανουμε γυρω στο 83 οπου αντε να επαιρνε καμμια ισοπαλια ο βαζελος που θα ηταν ανευ ουσιας και γινεται το Δ...
απο εκει και υστερα εχουμε μια τρομερη επικοινωνιακη επιθεση των πρασινων κυκλων και παπαγαλων με σημαι το:εμεις τιμωρηθηκαμε τωρα να δουμε και οι αλλοι...
το σκηνικο με τον αρη απλα τους εκατσε τυχαια και τους βολεψε ωστε να κανουν νεα επικοινωνιακη πολιτικη προσπαθωντας να δημιουργησουν δεδικασμενο ωστε με το παραμικρο να εχουμε διακοπη και τιμωριες αντιστοιχες με την δικη τους...
δες ολα τα πρασινα μεσα αλλα και αυτα του ''μεσαιου -πρασινου χωρου '' τι θεση παιρνουν και πως σκουζουν για να τιμωρηθει ο αρης και να δημιουργηθει δεδικασμενο...
τι σχεση εχει αυτο με την απολαυση του ποδοσφαιρου και τα σεναρια που βλεπουν οι αλλοι με στημενα και μιλημενα παιχνιδια...
ισα ισα να απολαυσω το παιχνιδι θελω και οχι αυτο να διακοπτεται για ψυλλου πηδημα και να καταστρεφονται ομαδες για μια μαλακια...

με την ίδια ακριβώς λογική που γινόταν η κουβέντα για το αν ΟΣΦΠ έχασε επίτηδες από την Κέρκυρα για χ,ψ,ζ λόγους ανοίγεις τώρα την κουβέντα για τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ (τα οποία για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους είναι απόλυτα κατακριτέα με τη ματιά ενός φιλάθλου). η λογική είναι ίδια η αφορμή της κουβέντας είναι διαφορετική...
από τη στιγμή που το γήπεδο στην Ελλάδα είναι ένας χώρος εκτώνοσης με την ανοχή/υποστήριξη του κράτους και των ομάδων τέτοια γεγονόταν θα γίνονται. δυστυχώς το μόνο που μπορεί να αφυπνίσει το κράτος (γιατί οι ομάδες δεν ενδιαφέρονται) είναι να υπάρξει θάνατος εντός γηπέδου

Επισκέπτης
για κάτσε ρε τύπε...δηλαδή προπαγάνδα κάνουν μόνο οι πράσινες φυλλάδες;όταν οι δίκες σας οι φυλλάδες είναι υπερδιπλάσιες πως γίνετε;πιστεύεις εσύ ότι θα επηρεαστούν από τη πράσινη και το ντέρμπι;και όλα αυτά που εσυ υποθέτεις είχαν σκοπο να γίνουν για να τιμωρηθεί στο μέλλον ο ολυμπιακός.σορυ μαν...αλλα αυτά ξεπερνάν τα σενάρια που λεω εγω για τα στημενα :grin: εσύ τύπε βλέπεις πολύ μακριά :grin:και να μιλήσουμε σοβαρά..όσο υπάρχει αυτί η λογική δεν προκιεται να φτιάξει ποτε στην Ελλάδα.αν δεν υπάρχουν κυρώσεις στις ομάδες και ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ  δεν θα γίνει τίποτα.ξαναλέω σύστημα θατσερ και θα δεις πως θα όλα θα λειτουργούν τελεία δεν θα υπάρχει ούτε αστυνομία στο γήπεδο ;)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αποψε τα μεσανυχτα τελειωνει η νηστεια,γαμιεται ο ποα και η θυρα 13..... :fuck2:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ΤΟ ΓΑΜΗΣΕς.......φτιαξε ρε τελειωμενε λαγε ενα στοιχακιιιιιιι....παλιοκλεφτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:........μετα τη μαγειριτσα και πριν τον οβελια,ελατε να φωναξουμε γαμιεται η 13...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ειμαι θεοςςςςςςςςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom