Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Το 39ο στην FIFA

Αφιέρωμα για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει η FIFA, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον 13 πρωταθλήματα περισσότερα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο 14ος τίτλος τα τελευταία 16 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέληξε στα χέρια του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη οι Πειραιώτες τερμάτισαν στην κορυφή του πρωταθλήματος και κατέκτησαν το 39ο πρωτάθλημα της ιστορία τους, κάτι που είναι ρεκόρ στην Ευρώπη. Τώρα ο «Θρύλος» έχει 13 πρωταθλήματα περισσότερο από τον Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι ο πιο μεγαλύτερος αντίπαλός του».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Πάντελιτς: "Ανανεώνω..."

Ο Μάρκο Πάντελιτς, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sportski Zurnal πως έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. «Έχουμε πολύ καιρό που έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και έχουμε δώσει τον λόγο μας. Εγώ έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο ότι θα μείνω και θα κάνω μια συνεργασία για πολλά χρόνια» είπε,

Και πρόσθεσε: «Όλη η Ευρώπη ξέρει ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του. Έτσι κάνω σε όλη μου τη ζωή και έτσι κάνω και τώρα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τον Ολυμπιακό. Έδωσα τον λόγο μου στον πρόεδρο ότι θα μείνω ακόμη και όταν είχα προτάσεις ότι θα φύγω. Πιστεύω στον πρόεδρο, είναι σωστός και κρατάει τον λόγο του».

Ο Πάντελιτς υποστήριξε ότι «το μόνο που μένει είναι να υπογράψουμε το συμβόλαιο. Όταν γυρίσω στην Αθήνα όλα θα τελειώσουν. Τώρα το μόνο που έχουμε τελειώσει είναι το πρωτάθλημα και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε την μέρα που χτύπησα». Τόνισε δε πως «είναι θέμα χρόνου και πότε θα με καλέσει. Στο μυαλό μου το μόνο που υπάρχει είναι η ομάδα να πάει μπροστά και να κερδίζει τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα και να γράφουμε ιστορία στην Ευρώπη».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Εξετάζει Σκόκο

Την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο φέρεται να εξετάζουν εκ νέου στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.Όπως αναφέρει η SportDay, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προχωρήσει σε επαφές με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν έχει αντίρρηση να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό των πρωταθλητών.

Ο Σκόκο είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2010 αλλά η μετεγγραφή δεν έγινε και το επόμενο καλοκαίρι έφυγε για την Αλ Αίν, που του έκανε μια πολύ καλή πρόταση. Όμως το ποδόσφαιρο στο Ντουμπάι δεν ήταν ό,τι ακριβώς ονειρευόταν ο Αργεντινός.

Για αυτό και βλέπει με καλό μάτι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ωστόσο «αγκάθι» αποτελεί το συμβόλαιο του. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει την Αλ Αϊν και έχει ενημερώσει σχετικά τον παίκτη, ο οποίος έχει ξεκινήσει προσπάθειες για να μείνει ελεύθερος.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Έφεση από αθλητικό εισαγγελέα

Την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ προκάλεσε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με την οποία ο Άρης τιμωρήθηκε με πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας του για τη διακοπή του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (28η αγωνιστική), αλλά ταυτόχρονα αποφασίστηκε η συνέχιση της αναμέτρησης από το σημείο της διακοπής (42ο λεπτό). Σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής.

novasports.gr

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Έφεση από αθλητικό εισαγγελέα

Την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ προκάλεσε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με την οποία ο Άρης τιμωρήθηκε με πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας του για τη διακοπή του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (28η αγωνιστική), αλλά ταυτόχρονα αποφασίστηκε η συνέχιση της αναμέτρησης από το σημείο της διακοπής (42ο λεπτό). Σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής.

novasports.gr
εσυ ρε μουνακι τι θες;
τραβας ζορια με τον ΑΡΗ
αγγελα ε αγγελα

Επισκέπτης
καλά
χαλαρώστε
η Κέρκυρα θα πέσει ούτως ή άλλως
δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα, απλά της έκατσε η μία φάση και της έκατσαν όλες οι ευκαιρίες του ΟΣΦΠ να μην μπούνε μέσα
εγώ θεωρώ πως με τον Άρη, αν πάρει ισοπαλία ευχαριστημένη θα είναι
και με τον ΟΦΗ δεν βλέπω γιατί να το πάρει το ματς. Καλύτερος ο ΟΦΗ.
που ξέρεις μπορεί να κάτσουν πάλι δυο φάσεις με οφη κα αρη και να σωθεί ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
εμεις αν δεν χρειαζομαστε ποντους
θα χασουμε απο την κερκυρα για να πεσει αυτη η βρωμομαδα ο τελης
με τον κωλοτουρκο τον καραγεωργιου

Επισκέπτης
εμεις αν δεν χρειαζομαστε ποντους
θα χασουμε απο την κερκυρα για να πεσει αυτη η βρωμομαδα ο τελης
με τον κωλοτουρκο τον καραγεωργιου
εγώ το ξέρω σε άλλους πεστα.ο γαύρος δεν έκατσε να χάσει τυχαία ;)φτανει να το δουμε και στην πραξη ;)αν ειναι μαγκας ο εργοτελης ας κάνει διπλό στη ξανθη και να κερδίσει τη λιβαδεια ..και σώθηκε ;)και η λιβαδεια δεν θα πάει και τόσο αδιάφορη στη κρητη ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπορεί
η διαφορά μας είναι πως σε αυτή την περίπτωση εγώ θα το δω σαν κωλοφαρδία και εσύ σαν στημένο
και σε όλα αυτά εσείς τρώγεστε και για τα υπόλοιπα αποτελέσματα

εγώ απλα πιστεύω πως θα πέσουνε αυτοί που είναι 3 τελευταίοι τώρα.
τόσο απλό

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γαμάι βιαστήκατε να πανηγυρίσετε

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για συνέχιση του αγώνα Αρης-Αστέρας Τρίπολης. "Οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας", τονίζει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

"Το χειρότερο με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της εκκωφαντικής σιωπής, τόσο της ίδιας, όσο και της σκιώδους ηγεσίας της, είναι ότι οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας. Το «καλύτερο» είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα της συλλογιστικής της.

Αν ξανασυμβεί αύριο, το ίδιο ή βαρύτερο περιστατικό,  ποιός θα είναι ο ηθικός αυτουργός;

Νομίζουν κάποιοι, ότι η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη Πολιτεία, επειδή πηγαίνει σε εκλογές. Σφάλλουν. Η χώρα έχει και θεσμικό οπλοστάσιο και αμυντικά ανακλαστικά και την καθολική συναίνεση των πολιτών και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση της ανομίας.

Οι αποφάσεις της Πολιτείας θα ληφθούν, εφόσον κριθεί απαραίτητο, μετά την δικαστική ολοκλήρωση της θλιβερής αυτής υπόθεσης, είτε από αυτήν την Κυβέρνηση, είτε από την Κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές.

Ένα μήνυμα προς την Ε.Π.Ο. Με τέτοιου τύπου λογικές το αυτοδιοίκητο τρίζει και το μέλλον των Πρωταθλημάτων είναι αβέβαιο".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γαμάι βιαστήκατε να πανηγυρίσετε

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για συνέχιση του αγώνα Αρης-Αστέρας Τρίπολης. "Οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας", τονίζει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

"Το χειρότερο με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της εκκωφαντικής σιωπής, τόσο της ίδιας, όσο και της σκιώδους ηγεσίας της, είναι ότι οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας. Το «καλύτερο» είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα της συλλογιστικής της.

Αν ξανασυμβεί αύριο, το ίδιο ή βαρύτερο περιστατικό,  ποιός θα είναι ο ηθικός αυτουργός;

Νομίζουν κάποιοι, ότι η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη Πολιτεία, επειδή πηγαίνει σε εκλογές. Σφάλλουν. Η χώρα έχει και θεσμικό οπλοστάσιο και αμυντικά ανακλαστικά και την καθολική συναίνεση των πολιτών και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση της ανομίας.

Οι αποφάσεις της Πολιτείας θα ληφθούν, εφόσον κριθεί απαραίτητο, μετά την δικαστική ολοκλήρωση της θλιβερής αυτής υπόθεσης, είτε από αυτήν την Κυβέρνηση, είτε από την Κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές.

Ένα μήνυμα προς την Ε.Π.Ο. Με τέτοιου τύπου λογικές το αυτοδιοίκητο τρίζει και το μέλλον των Πρωταθλημάτων είναι αβέβαιο".
μμμ...μίλησε και ο Μπιτσαξής...
άτομο με κύρος, όχι μαλακίες
ακυβέρνητη πολιτεία; σε παρακαλώ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακες ξυπνατε...τα πραγματα ειναι απλα...
το πιο βρωμικο σωματειο του πλανητη που βρισκεται υπο διαλυση και βλεπει εμας να ξεφευγουμε και αγωνιστικα και διοικητικα εκατονταδες χιλιομετρα μπροστα εχει εκπονησει το πιο βρωμικο σχεδιο απο την εποχη της βρωμοιδρυσης του...
εξηγουμαι παραυτα...
υπαρχει περιπτωση να μας κοντραρουν αγωνιστικα;;(ρητορικη) Ο Χ Ι
το γνωριζουν και οι πεθαμενοι...αρα;;
αρα για φανταστειτε εναν ωραιο και αγγελικα πλασμενο κοσμο οπου θα μπορει ο ολυμπιακος να τιμωρειται για ψυλλου πηδημα(γιατι κατι τετοιο ειναι για ενα προβοκατορα αναμεσα σε 33000 κοσμο να πεταξει ενα καλιμπου) με μειον τρεις καιμειον δυο για τον επομενο και καποιες αγωνιστικες κεκλεισμενων....
ας τα παρουμε απο την αρχη...
στο οακα ...τι εγινε;;τα επεισοδια που δικαιολογουσαν την διακοπη που εν τελει εγινε εγιναν μετα απο το γκολ του θρυλου και γυρω στο 82 οπου στην ουσια το πρωταθλημα ειχε λαβει τελος...
δεν εγιναν με το ξεκινημα  ;)
οι καμερες ΔΕΝ λειτουργουσαν (οι περισσοτερες) ενω συμφωνα με το πορισμα της κατασκευαστριας εταιριας ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ποιος εχει ευθυνη;;εχει διαταχτει ερευνα;;φανταζεστε να μην λειτουργουσαν καμερες που δεν ειχαν προβλημα σε ματς οσφπ - παο που εγιναν επεισοδια τι θα λεγανε ολοι για ευθυνες της διοικησης του ολυμπιακου  και προκατασκευασμενα επεισοδια απο την διοικηση;;;(πχ ριζουπολη) εδω κουβεντα κανεις...το πορισμα σαφες ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...ακους κυριε μπιτσαξη και κυριε γερουλανε;;;
παμε παρακατω...
αφου λοιπον ειχε ''εξασφαλιστει'' το χασιμο του πρωταθληματος γινεται η διακοπη (απο τους γνωστους αγνωστους και με ''χαλασμενες'' τις καμερες) και μετα με περριση γενναιοψυχια η παε ποα αναλαμβανει τις ευθυνες της πληρως (περαν της τυπικης προσπαθειας να δικαιολογηθουν στην απολογια τους ,αλλοιμονο...) βροντοφωναζοντας ομως ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ πως:ναι εμεις ο κυνηγημενος και κατατρεγμενος συλλογος δεχομαστε να ειμαστε το θυμα (εδω γελανε) που θα ξεκινησει απο εμας η επιβολη τιμωριας για διακοπη αγωνα αλλα(εδω ειναι ολο το ζουμι προσεξτε) ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !!!
θυμηθειτε οτι αυτο το μοτο ηταν στο στομα και στην πεννα οποιουδηποτε φιλαθλου η παπαγαλου ειχε πρασινα συμφεροντα
η αληθεια ειναι οτι κατευθειαν απο τοτε κατι μου βρωμαγε ...κατι δεν μου πηγαινε καλα...(δεν με εχουν συνηθισει δα οι συγκεκριμενοι και σε τετοια παντελονατη αναλαβη ευθυνης)
οι αποριες μου
και οι ανησυχιες μου αυτες λυθηκαν ξαφνικα μετα την μαλακια που εκανε ενας μαλακας αρειανος και πεταξε ενα μπουκαλι σε αυτην την περιεργη με το σημαιακι...
διακοπη αγωνα και ξαφνικα ενα ολοκληρο συστημα να ωρυεται για μηδενισμο, μειον τρεις και μειον δυο...για εξισωση δηλαδη της ενεργειας (κατακριτεας) ενος μαλακα με τις οργανωμενες αλητειες εκατονταδων που εριχναν μολοτωφ σε αγωνιστικο χωρο...
και αυτα΄που λεω εγω τα αυτονοητα (οτι δεν μπαινουν στην ιδια ζυγαρια μια μαλακια ενος μαλακα με ενα οργανωμενο και δολοφονικο σχεδιο με δεκα τραυματιες μπατσους εκ των οποιων οι δυο σοβαρα) οι δημοσιογραφοι και η πολιτεια τα αγνοουσε και μιλαγανε για αποκεφαλισμο του αρη
(ο αρης τυχαια ειναι στο ματι του κυκλωνα ετυχε να ειναι δικος του οπαδος ο μαλακας στον οποιο πανω επρεπε να δημιουργηθει το ''δεδικασμενο'' )
βγαζει η σουπερλιγκ (σωστα για μενα) αποφαση συνεχισης του αγωνα και οχι διακοπης του (μιας και δεν υπηρχε αποδεδειγμενα τραυματισμος και καταλαβαινοντας πως δεν μπορει να καταδικασει μια ομαδα απο μια ηλιθια ενεργεια ενος μεμονωμενου μαλακα) και αρχιζει ξαφνικα ενας πολεμος απο οποιον μιλαει και καταλαβαινει ελληνικα (φιλαθλους δημοσιογραφους πολιτεια ) κατα αυτης της αποφασης ...
γιατι ;;μα φυσικα γιατι τους αλλοιωνει το σχεδιο που ειχαν εκπονησει...
και να'σου η εφεση του εισαγγελεα μιας και η αναγκη δημιουργιας ''δεδικασμενου'' ειναι επιτακτικη...
ο μαρινακης πηρε 800 εισητηρια για τον πας...
λαθος...μεγαλο...τεραστιο...ποιος μπορει να μου εξασφαλισει οτι δεν θα βρεθει ενας ''αγαναχτισμενος γαυρος'' να ριξει ενα μπουκαλι σε ενα εποπτη;;
ποιος μπορει να μου ερμηνευσει τις δηλωσεις ολων οσων προσκεινται στο βρωμερο συλλογο :ναι να ξεκινησει απο εμας αλλα....να ισχυσει απο εδω και στο εξης για ολους;;
και ποιο πραγμα να ισχυσει;;ναι η διακοπη αγωνα με μολοτωφ στον αγωνιστικο χωρο  να ισχυσει...
αλλα να ισχυσει η ποινη που εφαγε ο βαζελος και για ενα μπουκαλι;;η ενα κερμα;;(που κακως πεφτουν συμφωνω, αλλα...)
Υ.Γ. οσ'αναφορα την μη λειτουργια των καμερων στο οακα γνωριζει κανεις κατι;;πως το ερμηνευετε εσεις;;;σε παιχνιδι που ολοι γνωριζαν οτι υπαρχει κινδυνος για επεισοδια δεν λειτουργουν οι καμερες χωρις να ειναι χαλασμενες;;;

Υ.Γ.φιλοι αρειανοι καταλαβαινω την απορια σας και την οργη σας γιατι πραγματι δεχεστε αδικαιολογητο πολεμο με μανια και οργη...να ειστε σιγουροι ομως οτι η αιτια αυτης της επιθεσης δεν ειναι ο συλλογος σας (ατυχως ενας μαλακας αρειανος εκανε μια μαλακια) αλλα η αναγκη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ  ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙς ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕΙΟΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΚΑΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ...
αυτα...
για οσους κοζαρουν και μπορουν να παραμερισουν την κουρτινα για να δουν απο πισω  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom