Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βλέπω το σώμα σου που ‘ναι σαν κρίνο
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας
[size=14pt]Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς[/size]

Το αυθεντικό λέει:
άνθησε για εμάς αγάπης σπόρος
[size=16pt]γαμιέται ο ΠΑΟ κ' η Λεωφόρος.[/size]

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες οποιος δεν βλεπει αλεφαντο σημερα χανει...γλειφει το Λ.Α.Ο.Σ...!!!ημαρτον...χτυπαει τα χερια στο τραπεζι και φωναζει...εχει δικιο...!!!εχει δικιο...!!!εχει δικιο...!!!(για τον Καρατζαφερη)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
EKEINH

Ήμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; Ήμουν ευτυχισμένος. Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής.

Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα, αγάπη και ζωή. Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα, μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.

Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα ξανανιώσει
έτσι. ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά
συναισθήματα.

Επιτέλους, τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει. Επιτέλους για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.

Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα όμως να το κάνω; Θα τα κατάφερνα; Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο.  Χμμμμμμ…  Θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου.

Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με γύριζε πίσω.

:2funny:

Τι μαλάκας είσαι.  :grin:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
EKEINH

Ήμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; Ήμουν ευτυχισμένος. Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής.

Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα, αγάπη και ζωή. Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα, μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.

Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα ξανανιώσει
έτσι. ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά
συναισθήματα.

Επιτέλους, τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει. Επιτέλους για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.

Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα όμως να το κάνω; Θα τα κατάφερνα; Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο.  Χμμμμμμ…  Θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου.

Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με γύριζε πίσω.

:2funny: :2funny:

καλό αλλά τα θες μετά και εσύ και τα ακούς

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
[size=10pt][size=10pt]Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει...

...μικρό μου Πόνυ... μικρό μου Πόνυ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size][/size]

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Τι καθοσαστε και γραφετε ρε μαλακες;Δεν τους γαμησε ολους ο θρυλος και μαλιστα ξερα;Αφηστε τους δυστυχεις να ψαχνονται.Πρωτη φορα ειναι;Κανονικα πρεπει να τους αφησουμε να ψηνονται και εμεις να ξαναγραψουμε απο Σεπτεμβριο και μετα.Τι θελετε να αποδειξετε και σε ποιους ρε;Μπορουν ποτε τα μαρουλια να σηκωθουν να κτυπησουν τον μαναβη;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τι καθοσαστε και γραφετε ρε μαλακες;Δεν τους γαμησε ολους ο θρυλος και μαλιστα ξερα;Αφηστε τους δυστυχεις να ψαχνονται.Πρωτη φορα ειναι;Κανονικα πρεπει να τους αφησουμε να ψηνονται και εμεις να ξαναγραψουμε απο Σεπτεμβριο και μετα.Τι θελετε να αποδειξετε και σε ποιους ρε;Μπορουν ποτε τα μαρουλια να σηκωθουν να κτυπησουν τον μαναβη;
Ή τα πρόβατα να γαμήσουν τον τσομπάνη;;;  :zfuck:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσύ τι μιλάς βρε;
εσύ δεν έλεγες στην αρχή της χρονιάς για τον Βαλβίδα ;

ακόμα περιμένω να μου μιλήσεις για την κωλοτούμπα σου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως θα έχει τρομερό ενδιαφέρον το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά το καλοκαίρι
όχι πως θα χάσουμε και τον ύπνο μας για αυτό, αλλά θα έχει ενδιαφέρον παρακολούθησης

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
εσύ τι μιλάς βρε;
εσύ δεν έλεγες στην αρχή της χρονιάς για τον Βαλβίδα ;

ακόμα περιμένω να μου μιλήσεις για την κωλοτούμπα σου
Μηπως με εμπλεξες με καποιον αλλον;Εγω δεν εχω γραψει ποτε για τα θεματα που ανεφερες.Για ξαναδες πιο πισω και βρες σε ποιον πρεπει να απευθυνθεις.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Θέλει το ρεκόρ ο Βαλβέρδε

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με τον 39ο τίτλο της ιστορίας του, με τον Βαλβέρδε να κυνηγά την κατάρριψη ενός προσωπικού του ρεκόρ.

Ο Ισπανός τεχνικός την περσινή σεζόν πέτυχε 11 σερί νίκες, ενώ φέτος μέχρι τώρα έχει οκτώ. Για να ξεπεράσει την περσινή του επίδοση, ο Βαλβέρδε θα πρέπει να δει τον Ολυμπιακό να κατακτά τη νίκη και στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της περιόδου  (Παναιτωλικός εκτός, Κέρκυρα εντός, ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, Ατρόμητος εκτός)

Πέρσι το σερί είχε ξεκινήσει στο παιχνίδι με την Καβάλα (13η αγωνιστική) και σταμάτησε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (24η αγωνιστική).

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
"Θα μείνει ο Μιραλάς"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Κέβιν Μιραλάς δεν θα φύγει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακο. «Εγώ μιλάω μαζί του. Και ένα πράγμα μου λέει. Ότι περνάει τέλεια στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Όλοι τον αγαπάμε κι αυτός αγαπάει εμάς», δήλωσε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού στον «Γαύρο».

Και πρόσθεσε: «Εάν κάποια στιγμή στο μέλλον έρθει κάποια πρόταση και ο ίδιος θελήσει να φύγει και συμφέρει και τον σύλλογο, θα τη συζητήσουμε. Αλλά εγώ νομίζω ότι θα μείνει και του χρόνου. Μετά βλέπουμε».

Ο Θεοδωρίδης μίλησε ακόμη για την ανάγκη να επενδύσει ο Ολυμπιακός "σε αυτόν τον προπονητή και σε αυτούς τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει πολλά πράγματα. Με 2-3 προσθήκες στις μεταγραφές και τους Μήτρογλου, Σουμπίνιο, Τάτο που κάνουν φοβερό πρωτάθλημα, του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και στην Ευρώπη. Εγώ το πιστεύω απολύτως αυτό»

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Λίκενς: "Κανόνι πλέον ο Μιραλάς"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ζόρζ Λίκενς θεωρεί πως ο Κέβιν Μιραλάς είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ομάδες του επιπέδου της Αρσεναλ.«Ο Κέβιν αγωνίζεται στο κορυφαίο ελληνικό κλαμπ και διακρίνεται έχοντας συνέχεια και συνέπεια. Θεωρώ πως είναι έτοιμος να παίξει σε τοπ ευρωπαϊκό κλαμπ, ακόμα και στην Άρσεναλ» δήλωσε στον «Πρωταθλητή».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται. Έχει τα προσόντα για να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Όπως κάνουμε με όλους τους παίκτες, έτσι και με τον Κέβιν, υπάρχει συνεχής παρακολούθηση. Μαθαίνουμε πόσο αποτελεσματικός είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με χαροποιεί πολύ να μαθαίνω πως οι παίκτες μας πάνε καλά στο εξωτερικό. Εγώ τον υπολογίζω για όλες τις θέσεις. Και στα άκρα και στην κορυφή. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής».

novasports.gr

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μηπως με εμπλεξες με καποιον αλλον;Εγω δεν εχω γραψει ποτε για τα θεματα που ανεφερες.Για ξαναδες πιο πισω και βρες σε ποιον πρεπει να απευθυνθεις.
καλά
θα ψάξω το Σεπτέμβρη να δω ποιος το έλεγε
αν δεν ήσουνα εσύ, σόρρυ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω τα ελεγα οταν εγινε η κληρωση οτι ειναι η δυσκολοτερη που μπορουσε να τυχει αλλα κατι lastmoican κ ξυσε τα @@ με κασμα το χαβα τους... :dancing:!

τις ομαδες απο το 1ο κ 2ο γκρουπ θα της βλεπουν με τα κυαλια (εννοηται ηττα εντος-εκτος :s&m_1:)!

απο το 4ο γκρουπ που ειχαν ελπιδα για κανα βαθμο πεσαν στουε γερμανους... :s&m_2:!

γενικο συμπερασμα : ΜΕ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΧΑΒΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ :rockon: :rockon: :rockon:!
ναι, τελικά τον βρήκα

δεν τον βλέπω βέβαια να πολυμιλάει τώρα

μια από τα ίδια και ο αιγαίας τότε
τα έχωνε πως χρειαζόμασταν προπονητή τσουλου και ο Βαλβίδας δεν του έκανε

με κρίσεις μετά από μόλις το πρώτο επίσημο ματς.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ψηλώνει τη ρήτρα για Μιραλάς

Στην προσπάθεια τους να αξιοποιήσουν καλύτερα το περιουσιακό στοιχείο που λέγεται "Μιραλάς" οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρεται να σκέφτονται την αλλαγή των όρων στο συμβόλαιο του Βέλγου. Δηλαδή, να του αυξήσουν τις αποδοχές και παράλληλα να ανεβάσουν την ρήτρα αποδέσμευσης.

Στον Πειραιά θεωρούν ότι τα 8 εκατ. ευρώ που προβλέπει το τρέχον συμβόλαιο ως ρήτρα αποδέσμευσης είναι μικρό για την σημερινή αξία του ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο του Μιραλάς ολοκληρώνεται το 2014 αλλά ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντως δηλώνουν ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Βέλγο φορ για την ανανέωση του συμβολαίου του ενώ διαψεύδουν και τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι έχει έρθει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή από ομάδα του εξωτερικού.

novasports.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom