Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή εσένα αυτό σου φαίνεται εκτός πραγματικότητας; στην Ελλάδα δεν γίνονται ποτέ τέτοια πράγματα.και αν θες..ο αστερας δεν θα πάρει και φραγκο η περσινή άδικη παραμονή του στη κατηγορία εχει κλείσει το λογαριασμό ;)
ααααααααααα οκ τοπιασα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τι να στησει ρε μαλακες ο μαρινακης;;;φραγκοδιφραγκα;;τα ματς μετα απο ενα σημειο που πονταρονται πολυ στην ανατροπη κλειδωνονται...
τι ειναι ρε ψιλικατζης;;
εχωσε 220 χαρτια και θα παει να παρει 20 η 30 χιλιαρικα;; :jerking: :jerking: :jerking:
την ανατροπή την παίζεις πριν ξεκινήσει το ματσάκι ;)που δινει απόδοση κοντά στο 30 ;)αρα βάλε 220 χαρτια επι 30 απόδοση βγάλε το λογαριασμό ;)δυο κλαες μεταγραφές :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
πωπωπωπω γκολαρα του μιραλας :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και μη μου πει κανεις οτι οι ιδιοι οι μαλακες που μιλανε για στησιμο στην ανατροπη στο 0-2 δεν αρχισαν να φτιαχνουν σεναρια για δωρο του βαγγελα στον αστερα ωστε να μεινει στο κολπο στο κυνηγι της αεκ για πλει οφ;;
και οι ιδιοι μαλακες μολις βαλαμε το γκολ αλλαξαν το κολπο και το εκαναν ανατροπη  :jerking: :jerking:
διασκεδαστε ρε μαλακες το ποδοσφαιρακι και μην προσπαθειτε να το κανετε σαν τα μουτρα σας !!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
στημενο με διασυρμο σπανια το βλεπεις
αν ηταν μιλημενο θα εληγε 2-1
αντε 3-2
μεχρι τωρα εχουν μπει 5  :zfuck:

Επισκέπτης
και μη μου πει κανεις οτι οι ιδιοι οι μαλακες που μιλανε για στησιμο στην ανατροπη στο 0-2 δεν αρχισαν να φτιαχνουν σεναρια για δωρο του βαγγελα στον αστερα ωστε να μεινει στο κολπο στο κυνηγι της αεκ για πλει οφ;;
και οι ιδιοι μαλακες μολις βαλαμε το γκολ αλλαξαν το κολπο και το εκαναν ανατροπη  :jerking: :jerking:
διασκεδαστε ρε μαλακες το ποδοσφαιρακι και μην προσπαθειτε να το κανετε σαν τα μουτρα σας !!!
εσένα δηλαδή τα περι στησίματος σου φαίνονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας.τα λάθη που έκανες και έφαγες 2 γκολ είναι φυσιολογικά; :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
την ανατροπή την παίζεις πριν ξεκινήσει το ματσάκι ;)που δινει απόδοση κοντά στο 30 ;)αρα βάλε 220 χαρτια επι 30 απόδοση βγάλε το λογαριασμό ;)δυο κλαες μεταγραφές :grin:
εισαι αρρωστος....τα 220 ειναι τα μυρια που του εχει κοστισει σε βαθος 3 χρονων ο θρυλος...
δεν ειναι μαλακες στις εταιριες να παρουν 220 χαρτια (χιλιαρικα) σε ανατροπη...
σου λεω ξεκολλα και δες μπαλλιτσα  ;) ;)
δεν θα χασεις...ειναι δυσκολο γιατι εχεις εμμονη το ξερω...αλλα παλεψε το...αν τα καταφερεις θα δεις οτι αξιζει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσένα δηλαδή τα περι στησίματος σου φαίνονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας.τα λάθη που έκανες και έφαγες 2 γκολ είναι φυσιολογικά; :2funny:
εισαι αρρωστος...δες μπαλλιτσα...
πολεμησε το  ;) ;)

Επισκέπτης
εισαι αρρωστος...δες μπαλλιτσα...
πολεμησε το  ;) ;)
χρηστιδη οχι σε εμενα αυτα ;) ξέρεις καλά αν βλεπω η όχι μπάλα..άρρωστος εγώ δεν ειμαι...εσύ όμως κατά δήλωση σου είσαι :grin:..μπαλίτσα βλεπω και ευχαριστιέμαι..αλλα άλλο είναι το ζητούμενο ;)

Επισκέπτης
εισαι αρρωστος....τα 220 ειναι τα μυρια που του εχει κοστισει σε βαθος 3 χρονων ο θρυλος...
δεν ειναι μαλακες στις εταιριες να παρουν 220 χαρτια (χιλιαρικα) σε ανατροπη...
σου λεω ξεκολλα και δες μπαλλιτσα  ;) ;)
δεν θα χασεις...ειναι δυσκολο γιατι εχεις εμμονη το ξερω...αλλα παλεψε το...αν τα καταφερεις θα δεις οτι αξιζει...
επειδή δεν τα ξέρεις ολα για το στοίχημα είναι πολύ εύκολο να μοιράσεις τα 220 χιλιάρικα σε 10 διαφορετικές εταιρείες ;)το κέρδος θα ειναι το ίδιο.αυτό γίνετε πολύ εύκολα και ιδιαίτερα στην ασιατική αγορά που δεν σε ενοχλεί κάνεις.το αν εχω εμμονή ..αστό..οταν εσυ δεν πιστευες οτι θα πάρεις πρωτάθλημα ..εγώ έλεγα οτι θα το καθαρίσεις ;)τέτοια εμμονή έχω ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επειδή δεν τα ξέρεις ολα για το στοίχημα είναι πολύ εύκολο να μοιράσεις τα 220 χιλιάρικα σε 10 διαφορετικές εταιρείες ;)το κέρδος θα ειναι το ίδιο.αυτό γίνετε πολύ εύκολα και ιδιαίτερα στην ασιατική αγορά που δεν σε ενοχλεί κάνεις.το αν εχω εμμονή ..αστό..οταν εσυ δεν πιστευες οτι θα πάρεις πρωτάθλημα ..εγώ έλεγα οτι θα το καθαρίσεις ;)τέτοια εμμονή έχω ;)
μη δηλητηριαζεις ρε μαλακα αυτο που ειδες σηνερα...
απολαυσε το...αν το εβλεπες στην αγγλια θα μας ειχες ζαλισει τα αρχιδια με την ελλαδιτσα την ψωρωκωσταινα...και που να δουμε εδω τετοια ματς και τα ρεστα...
τωρα σου σερβιρει το φιλετακι ο θρυλος και εσυ το πασπαλιζεις με σκατα...
αρρωστεια ρε πουστη...
εν πασει περιπτωσει...αν δεν ηταν στημενο...(υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα ετσι;;;)σου αρεσε το ματσακι;;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
απολαυσε το...αν το εβλεπες στην αγγλια θα μας ειχες ζαλισει τα αρχιδια με την ελλαδιτσα την ψωρωκωσταινα...και που να δουμε εδω τετοια ματς και τα ρεστα...
αρρωστεια ρε πουστη...
εν πασει περιπτωσει...αν δεν ηταν στημενο...(υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα ετσι;;;)σου αρεσε το ματσακι;;
  χριστηδη που ειναι ο περσονας ρε να σου κανει αναλυση για τα στημενα  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χρηστιδη...τι επαγγελμα ρεεεεεε?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αρρωστεια ρε πουστη...

θέλουμε πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνουμε Αγγλία... αν γίνουμε ποτέ!!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
[size=20pt]"Έκανες τον ΠΑΟ, ΑΕΚάκι, Μαρινάκη", τραγουδούσε ο κόσμος στις εξέδρες.[/size]

Επισκέπτης
αρρωστεια ρε πουστη...
ξεκινάω απο το τέλος.το ματσάκι σαν θέαμα ηταν το καλύτερο της αγωνιστικής περιόδου.κάνεις δεν έχει πει οτι ο ολυμπιακός δεν είναι η καλύτερη ομάδα και ότι κατά διαστήματα μπορεί να παίξει πολύ καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.άλλο αυτό και άλλο αυτο που λέω εγώ...οσο για την αγγλια γιαυτους που ξέρουν η αγγλια είναι το άντρο των στημένων παιχνιδιών και οσο για το θέμα δυστυχώς εσυ πες μου πόσα τέτοια ματς έχεις δει φέτος στην ελλαδα.1,2,3; και ξεκολλά άλλο αν παίζεις καλή μπάλα και άλλο αν μπορεί να στηθεί ένα παιχνίδι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξεκινάω απο το τέλος.το ματσάκι σαν θέαμα ηταν το καλύτερο της αγωνιστικής περιόδου.κάνεις δεν έχει πει οτι ο ολυμπιακός δεν είναι η καλύτερη ομάδα και ότι κατά διαστήματα μπορεί να παίξει πολύ καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.άλλο αυτό και άλλο αυτο που λέω εγώ...οσο για την αγγλια γιαυτους που ξέρουν η αγγλια είναι το άντρο των στημένων παιχνιδιών και οσο για το θέμα δυστυχώς εσυ πες μου πόσα τέτοια ματς έχεις δει φέτος στην ελλαδα.1,2,3; και ξεκολλά άλλο αν παίζεις καλή μπάλα και άλλο αν μπορεί να στηθεί ένα παιχνίδι;
απο τον ολυμπιακο αρκετα εχω δει....αυτη η ομαδα οταν πιανει το υψηλο στανταρ αποδοσης πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες εβερ στο ελληνικο πρωταθλημα...
σε παρακαλω συζητησεις για σεναρια με στησιματα και μαλακιες μη με μπερδευεις...
για μπαλλιτσα αν θελεις να μιλησουμε...
ειδαμε ενα ματς που κοντρα σε οσους λενε οτι εχει πεθανει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα εδειξε οτι μια τουλαχιστον ομαδα προσπαθει και μαλλον καταφερνει να το κραταει ζωντανο...
ας εστιασουμε σε αυτο και τα υπολοιπα σεναρια γαμα τα ...ειναι για αρρωστα και κολημενα μυαλα...
εδω μας βγηκαν τα ματια και εμεις θα καθομαστε να βγαζουμε τα συκωτια μας με αρρωστημενα σεναρια;;
δε σου κανει λιγο ακυρο;;

Επισκέπτης
απο τον ολυμπιακο αρκετα εχω δει....αυτη η ομαδα οταν πιανει το υψηλο στανταρ αποδοσης πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες εβερ στο ελληνικο πρωταθλημα...
σε παρακαλω συζητησεις για σεναρια με στησιματα και μαλακιες μη με μπερδευεις...
για μπαλλιτσα αν θελεις να μιλησουμε...
ειδαμε ενα ματς που κοντρα σε οσους λενε οτι εχει πεθανει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα εδειξε οτι μια τουλαχιστον ομαδα προσπαθει και μαλλον καταφερνει να το κραταει ζωντανο...
ας εστιασουμε σε αυτο και τα υπολοιπα σεναρια γαμα τα ...ειναι για αρρωστα και κολημενα μυαλα...
εδω μας βγηκαν τα ματια και εμεις θα καθομαστε να βγαζουμε τα συκωτια μας με αρρωστημενα σεναρια;;
δε σου κανει λιγο ακυρο;;
για να το τελειώσω...σε αυτά που λες συμφωνώ.....στα αλλα όμως επειδή έμενα προσωπικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι και πονηρά βάζω και αυτό το κομμάτι. ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στο 1-2 δεν δόθηκε η μαρς-κόκκινη στην μπουνιά του Μιραλάς στον Μπαρτολίνι.

Εκεί κρίθηκε και φυσικά στο ανύπαρκτο πέναλτυ.

Κάλπικη νίκη-βρώμικο πρωτάθλημα-λαός βουτηγμένος στην λάσπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom