doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
- ajHV31fmCGE]www.youtube.com/watch?v=ajHV31fmCGE[/url[/MEDIA]]
- [li][/li]
- [li][/li]
για περισσοτερα και [url]
Για αρχή εγώ ξέρω πως τον θέλουμε (Ολυμπιακος) δανεικό απο γιουβε. Για πώληση τώρα το βλέπω κάπως χλωμό μιας και η Γιουβε τον έχει πάρει απο την Εμπολι κάπου στα 8,5 μιρια με αυτήν την λογική και ξέροντας πως στην Γιούβε δεν έχει δείξει και πολλά πράγματα (όχι δηλαδή όσα με την Εμπολι) η Γιούβε δεν τον δείνει κάτω από 8 μύρια αν έχω ακούσει καλα που δυσκολα να τον πάρουμε με τόσα. Εκτός και αν παιχτεί κάτι με τον Τοροσίδη.Παιδιά ξέρω συγνώμη βγήκα από το θέμα αλλά δεν κρατιόμουνα να μην στείλω στην tsouli...
Διαβάσατε για τον Αλμυρόν? Αλμυρή μεταγραφή όμως το έψαξα και ένα έχω να πω...
ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΡΤΟΝ!!!Το παιδί είναι οδοστρωτήρας! Ενα κέντρο μόνος του!Ο Τουρε μπροστά του είναι ο Λεωντίου σε σώμα!Και από σουτ και οργανωτικες ικανότητες αρκετά καλές...
Πιστεύω ότι με Μπελούτσι,Λύκο,Ιερο και αυτόν φτιάχνουμε από τα πιιο δυνατά κέντρα στην Ευρώπη
ρε μαγκα να την βοηθησεις την γυναικα αλλα μην αναφερεις εδω αυτην την βρωμερη λεξη απο π.νατης δωσεις κοκκινη καρτα αμα θελειΑν είσαι όπως είσαι στην φωτό όχι πράσινη κάρτα θα σε βοθήσω να βγάλεις και ότι θες...Αρκεί να σε γλεντήσω!!!!
Εδω στην Ελλάδα όταν λέμε ναός ένα εννούμε...Karaiskaki Stadium!!!Στάδιο Γ. Καραισκάκης!Εδρα του Θρύλου!
τωρα μαλιστα συμφωνω και αμα χρειαστεις βοηθεια μας λεςΕχεις δίκιο φίλε!!!
Θα της δώσω κόκκινη για να πάει στα αποδυτήρια για ντούς!!!
Και τότε θα πάω και εγώ από πίσω της...
αφτο που έγραψε πριν ομορφο πουτανιτσα βλεπω έχει πολυ ομορφο κολο.Πολλά έχω αλλά πάνω από όλα έχω διάθεση να σου μάθω πως γαμ... ο Πειραιάς
tsoyli μπει εδω πολλες μαλακιες πες και εσυ δικες σου.εσι γκραφι ετσι αλοσ μοθ γκραφι ετσι λικο λιγκο σεχ πολι δεν κανει καλο.
μπραβο γαυρο λουα εβαλε γκολtsoyli μπει εδω πολλες μαλακιες πες και εσυ δικες σου.
ποιο χανι τορα 1 το ενα και 1 το αλλο μην στεναχορεισ φιλο μου βρασιδαας χασουμε,δεν πειραζει...αρκει που μπαινουν φρεσκα παιδια στην ομαδα σε στυλ κατσικογιαννη...επιτελους καποτε επρεπε να γινει και αυτο!
+φωνώ απόλυτα...ας χασουμε,δεν πειραζει...αρκει που μπαινουν φρεσκα παιδια στην ομαδα σε στυλ κατσικογιαννη...επιτελους καποτε επρεπε να γινει και αυτο!