Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
απαράδεκτο!!!!!!!!!!χάσαμε την δεύτερη μετά την γιουβέντους(1999) μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνουμε κάτι πραγματικά μεγάλο στην ευρώπη!!!!!το δεύτερο ημίχρονο τραγικό...δεν είχε κανείς δυνάμεις??????ούτε ο μακούν και ο μοδέστο που μπήκαν αλλαγή?????αυτός ο τζιμπούρ εν τω μεταξύ από το 20ο λεπτό τα φτύνει λές και έχει παίξει 120 λεπτά...εντάξει να δεχτώ την ατυχία των δοκαριών,τους τραυματισμούς των ιμπαγάσα,μανιάτη,αλλά στο 77' χάνουν ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ και αντί να παίρνεις λίγο τα πάνω σου ψυχολογικά τελικά χάνεις?????δυστυχώς ο μέγερι έκανε λάθος εκτίμηση στο πρώτο γκόλ και εκεί τελείωσαν όλα...απλά κατάρρευση....ο χολέμπας και οι 2 τραυματίες όσο έπαιξαν ήταν καταπληκτικοί και σήμερα...ο μιραλάς και ο τοροσίδης καλοι όσο μπορούσαν και έτρεχαν...το κέντρο μας τραγικό χωρίς τον κάνιο..αλλά όλα αυτά είναι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ....δεν μπορείς να καταρρέεις έτσι χωρίς δυνάμεις από το 50ο λεπτό...

Μη μου στεναχωριέσαι μουρό μου...θα σε πάω Θησείο για κρασόμελο το Σάββατο με τον Τυραλίδη!
:blowup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πραγματικα ηταν κριμα το σημερινο ετσι οπως εγινε...
Αλλά ειλικρινα δεν εχω δει πιο κουρασμενη ομαδα απο τον ολυμπιακο του β ημιχρονου...
Αυτο με τις ελληνικες ομαδες ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.
Τον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη ειναι ανετοιμες, τον Μαρτιο πτωματα. Τι στο διαολο?
Με τον Εργοτελη και την Δοξα παιζουν. Πού σκατα κουραζονται?

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ήταν αναμενόμενο να φάει πούτσα ο γάυρος... νομίζετε ότι ευρώπη είναι σούπερ λίγκ και ότι παίζατε με παραρτήματα?? εγώ αεκτσής είμαι και νιώθω περήφανος που δεν στήριξα μια διεφθαρμένη ομάδα όπως ο γαύρος

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτά δεν είναι ματς αδερφέ.

ΤΣΟΝΤΕΣ είναι...!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο το να ξεφτυλιζεται το ελληνικο ποδοσφαιρο απο ομαδες που δεν εχουν φραγκα να πληρωσουν ουτε τις καθαριστριες του γηπεδου,ας βλεπουμε τσοντα..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
τεράστια υπέρβαση φίλε μου είναι αυτό που έκανε ο ΑΠΟΕΛ...ο οποίος ξεκίνησε από τρίτο προκριματικό,πέρασε στους ομίλους,πέρασε πρώτος στον όμιλο του με πορτο,ζεντι,σαχταρ..πέταξε έξω πόρτο και σαχταρ και μετά την λυών με τον μπίδη,τον μαντούκα,τον πουρσαιτιδη και τον χιώτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε μπορω παρα να συμφωνησω..

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Απο το να ξεφτυλιζεται το ελληνικο ποδοσφαιρο απο ομαδες που δεν εχουν φραγκα να πληρωσουν ουτε τις καθαριστριες του γηπεδου,ας βλεπουμε τσοντα..

Τι να κάνουμε ρε συ;

Δεν είμαστε όλοι κρατικοδίαιτοι (ή βασιλόφρονες), όπως είναι εκεί στο λιμάνι...

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τι παραπανω να κανατε βρε?Και με την ουνιξ επρεπε να χασετε στο καραιταβλι  :2funny:
Αντε και να περνουσατε τι θα γινοταν?Με οποιον απο τις 3 ισπανικες να πεφτατε ταλιρα θα τρωγατε με τις αλλες ομαδες αντε κανα 3μπαλο μεσα εξω να τρωγατε με λιγα λογια παλι θα γελουσαμε. :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ήταν αναμενόμενο να φάει πούτσα ο γάυρος... νομίζετε ότι ευρώπη είναι σούπερ λίγκ και ότι παίζατε με παραρτήματα?? εγώ αεκτσής είμαι και νιώθω περήφανος που δεν στήριξα μια διεφθαρμένη ομάδα όπως ο γαύρος
Μίλησαν και οι Αδιάφθοροι.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
www.katimagiko.gr/article/37741/oi-protoi-4-upopsephioi-adipaloi]http://www.katimagiko.gr/article/37741/oi-protoi-4-upopsephioi-adipaloi[/url]

Οι πρώτοι 4 υποψήφιοι αντίπαλοι

Eκπλήξεις στο Europa League. Οι μέχρι τώρα υποψήφιοι αντίπαλοι του Θρύλου που θα μπουν την Παρασκευή στην κληρωτίδα είναι η Βαλένθια, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Αλκμααρ και Ανόβερο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτά θα συμβαίνουν ΠΑΝΤΑ όταν είσαι ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ

στην πουστιά
την λαμογιά
την παράγκα
τις βουτιές
τα μαιμού πέναλτυ
τις δωροδοκίες
τις σφαγές
τα σκάνδαλα
την βρωμιά
την απατεωνιά

ΥΓ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ δεν είχε παραδεχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ ότι "ΕΠΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΙΜΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ"??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275

στην πουστιά
την λαμογιά
την παράγκα
τις βουτιές
τα μαιμού πέναλτυ
τις δωροδοκίες
τις σφαγές
τα σκάνδαλα
την βρωμιά
την απατεωνιά

ΥΓ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ δεν είχε παραδεχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ ότι "ΕΠΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΙΜΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ"??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάλι τον καθρέφτη κοιτάς;

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παρακαλουνται οι γραφικοι γαυροαναλυτες να βγουν απο τα λαγουμια τους και να μας πουν τα αιτια της ηττας :cheesy:

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χαλαρωστε γαυροι....αλλωστε οσο νυχτωνει.....θα μεγαλωνει.... :2funny: :2funny: :2funny:και του χρονου φουντουνια...δημοσιοι... :2funny: :2funny: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

στην πουστιά
την λαμογιά
την παράγκα
τις βουτιές
τα μαιμού πέναλτυ
τις δωροδοκίες
τις σφαγές
τα σκάνδαλα
την βρωμιά
την απατεωνιά

Και οταν πηγε στην Μπολτον και εκανε την πρωτη βουτια, ο ιδιος του ο προπονητης τον εβγαλε εξω και του ειπε "αν το ξανακανεις, θα γυρισεις απο εκει που ηρθες".

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
την άλλη φορά να κουβαλάς μαζί σου το φλιτ.
γράφω ένα ποστ για οπαδικά και κομματικά βαμμένους την ώρα που έχεις μιλήσει γενικά για βαμμένους οπαδούς.
γενικά μιλάς εσύ, γενικά μιλάω κι εγώ. τι πιο απλό;

θέλει ιδιαίτερα μαθήματα να καταλάβεις τη γενική έννοια ενός ποστ;

τεσπα...έληξε
η γνώμη μου για τους βαμμένους δεν αλλάζει.

το φλιτ;;; αυτό δεν το έπιασα...
είναι λογικό να μπερδευτώ όταν μιλάς σε πρώτο πρόσωπο...
έληξε λοιπόν σαν την πορεία του ΟΣΦΠ!!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Οι ΤΣΑΚΕΣ να μην ομιλουν!!!!!!!!!!!! :grin:
οι τσακες οι μπουγατσες κλπ βγηκαν σημερα σαν τα σαλιγκαρια μετα απο βροχη
αν το αποτελεσμα ηταν αλλιως θα ηταν κρυμμενοι οπως παντα :grin:αλλα παλι θα κρυφτουν ετσι εχουν μαθει να ζουν σαν τα αρουρια :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτοκτονια.  :headbang: :headbang:
Κουρασμενοι, χωρις ορεξη, νομιζαμε οτι ηταν ευκολο.
Ειδικα στο τελος ουτε κυνηγησανε το παιχνιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom